Detta har jag gjort idag!

Idag har jag verkligen haft och göra hela dagen. Känns inte som att jag har haft en lugn stund förren nu. Fast jag har hunnit med mycket, i och för sig. Detta har jag gjort ---->

Ätit frukost

Powerwalkat

Solat solarie

Pratat i tele

Druckit kaffe och fikat

Varit på djursjukhuset med Zindra

Varit på Centersyd

Varit på ICA och veckohandlat

Prövat kläderna till Valborg

Lagat middag

Ätit middag


OCH NU: Ska jag dricka en kopp kaffe + röka en ciggarett, duscha och diska! Hoppas nästan på att där finns något bra på TV ikväll. Känns som att jag kommer inta soffläge resterande av kvällens timmar. Men jag får inte glömma att gå in på SJ och boka våra tågbiljetter till Stockholm! Inatt efter 24.00 så släpps dom billigaste tågbiljetterna =) Så inatt är det exakt 90 dagar tills vi ska besöka huvudstaden, wiihhoo =)

Saknar mitt hjärta <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

varför veckohandlar du på ICA om du ändå varit i lödde.. skit dyrt på ICA ju..

2010-04-27 @ 21:42:07
Postat av: Emma

Släpps de billigaste biljetterna alltid tre månader innan?

2010-04-27 @ 21:42:28
URL: http://emmaolsson.blogg.se/
Postat av: sara =)

TILL ANONYM: Jag valde att veckohandla istället för att månadshandla pga att det är sjukt jobbigt att göra det själv. Att bära upp alla 7 påsar till exempel till tredje våningen är inte så skåj :S Så därför veckohandlade jag på ICA! Anledningen till att jag handlar på ICA ibland är för att det finns vissa varor jag "bara måste ha" som inte finns på te.x Willys! Jag handlar en del mat av ICA:s egna märke. Fast storhandlingen gör jag alltid på Willys, det tråkiga är att jag alltid får svänga in om ICA på hemvägen för att Willys inte har allt jag vill ha!



TILL EMMA: japp de billigaste biljetterna släpps alltid 90 dagar innan! Du kan gå in på SJ:s hemsida, där kan man läsa om vad som gäller =)

2010-04-27 @ 21:54:43
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0