GLAD GLAD GLAD

Får börja med att berätta hur GLAD jag är för att vi fick tag på sjukt billiga tågbiljetter till Stockholm!!! =) Vi hade räknat ut att dom billigaste biljetterna skulle släppas inatt efter 24.00. Då skulle det vara exakt 90 dagar till avresedatum. Jag var inne vid 23.20 och kollade, och då låg biljetterna på nästan 800 :- st! Strax efter 24.00 ringer Izza mig och säger:


" Nuu är biljetterna nere i 365 :-, ska vi slå till? "

" Ja för fan, det gör vi! "

" Nä förresten, här finns biljetter för 180 :- "

" VA?! Men ta dom då! de är ju skit billigt "

" Nää vänta, här är fantamej biljetter för 95 :- st också. "

" VAAAA?! Ja men boka snabbt, vi tar dom! "

" Vill du åka 4 h för 180 :- eller 5 h för 95:-?? "

" Vi tar det så billigt som möjligt! Kör på dom för 95 :- st! "

" BOKAT & KLART!! "


Detta känns otroligt skönt. Då var ditresan bokad för 95 :- =) Kan ju inte bli bättre! Hoppas på att vi får tag i precis lika billiga biljetter för hemresan också. Om det blir som VI VILL så kommer detta att bli sjukt billigt!


Ditresa: 95 :-

Hemresa 95 :-

Boende för 5 nätter 365 :-

= 555 :-/Person
 FÖR ALLT!


Samtidigt som jag och Izza var helt uppe i att fixa dom billigaste biljetterna som kom Jimmy =) Som jag hade längtat efter honom! Bara jag ser honom så blir jag helt varm i kroppen.. Vi kelade lite med Zindra, och sen hoppade vi i säng. Att vakna bredvid honom på morgonen är något av det bästa som finns <3 Se honom ligga där och sova, och lite halvt hålla om mig ;) Vi åt en super god frukost tillsammans, och sen bara mös vi i sängen i väntan på att Vera skulle komma hit och joina mig på lite kaffe och skitsnack! Super trevligt att träffa dig snäckan =) Strax efter att Vera hade gått hem så begav jag mig ut på veckans tredje powerwalk, såå skönt! Och idag när det var så fint väder¨så verkligen njöt jag =)

Nu har jag börjat tvätta, och alldeles strax ska jag börja städa också! Sen blir det duschen, lite matlagning och självklart ANNA ANKA ikväll =) Blir nog sängen rätt så tidigt eftersom jag ska vara i skolan 08.00 imorgon. USH! Gillar inte tidiga mornar alls, numera :S Aja, bara att bita ihop!

Trevlig onsdag på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0