Svar på frågorna

Tack alla ni som har lämnat ett spår på min frågestund =) Dock hade jag önskat ännu fler frågor, men det kommer väl till en annan gång! Här kommer svaren ---->


Nä nu får jag väl lämna ett spår efter mig kanske :) Är här inne och läser ju! Har dock ingen direkt fråga. Kanske hur du motiverar dig till att träna? :P Kram

Vad kul att du läser min blogg och tycker den är spännande =) Och när man inte vet vem som har kommenterat så blir man alltid lite nyfiken! Känner vi varandra Ullrika?! Jag ska vara ärlig och säga att egentligen så tränar jag inte. Utan det enda jag gör är att powerwalka. Under vissa perioder rör jag mig inte alls! Och det kan handla om 6 månader i stöten. Sen när jag märker att jag har gått upp något kilo då sätter jag igång igen. Nu är jag inne i en så kallad "träningperiod" där jag försöker powerwalka 4-6 gånger i veckan och inte äta varken godis eller andra sötsaker. Dock får man unna sig ibland (som ikväll till exempel när det är fest) Änsålänge har jag hållt både att vara utan godis och att promenera! Har ett mål att göra det fram till början av Juni och hoppas på en viktnedgång på 5 kilo =) Vi får se hur det går.


Har ni sagt dem 3 magiska orden till varandra än?=)

Hehe, nej det har vi inte gjort. Roligt att jag fick denna frågan eftersom alla tycks vara nyfikna på det. Mina känslor är väldigt starka för Jimmy, trots att vi bara har varit tillsammans i drygt 4 månader. Han betyder verkligen allt för mig <3 Men själva orden har ännu inte sagts, men vem vet det kanske kommer inom kort =)


Tycker du åldern spelar någon roll när det kommer till kärlek? Kul och höra vad du tycker.. Kram / Läsare

Det var en svår fråga. Det är ju så olika det där med ålder i ett förhållande. Jag personligen tycker att killen ska vara något år äldre, helst 3-5 år. Då jag anser att killen och tjejen inte ligger på samma mognadsfas när dom är lika gamla. Om jag har träffat en kille som är något år yngre än mig själv, märks det oftast direkt! Eftersom jag snart fyller 24 år så vill jag helst at killen ska vara någonstans mellan 26-30.

När det gäller stora ålderskillnader så har jag ingen speciell åsikt om det! Sålänge känslorna som finns mellan dom båda är äkta, så spelar åldern ingen roll! Dock tror jag att det i längden kan vara svårt att vara tillsammans om det är för stor ålderskillnad. Sen är det skillnad på om te.x Mannen är 50 år och kvinnan 40, eller om mannen är 25 och tjejen 15. det sistnämda alternativet är nog mer komplicerat och icke-gokänt medans det förstnämda känns helt ok!


Hoppas ni är nöjda med mina svar =) Jätte kul med frågor!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen snygga till mig inför kvällens galaj =)

PARTY PARTY!!



Denna bruttan ska jag festa med ikväll =) wiihho vad kul vi ska ha!!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Känner varandra gör vi väl inte, men någon gång har vi väl träffats :) Fester och så :P Heter Lindeberg i efternamn om det hjälper :)

2010-04-26 @ 10:12:09
Postat av: sara =)

Ingen aning :S Hmmmm... Men kanske om det är du som är ett år åldre än mig?! Umgås eller har umgåtts med hon den blonda som var målvakt i handboll, och agerhem?!

2010-04-26 @ 16:53:07
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Ja jag är född 85. Har umgåtts mycket med agerhem innan men inte nu längre. Annars är jag mycket med Tanja :) är från Kävlinge också såklart, om jag inte sagt det innan. Jaja nu vet du att jag läser din blogg i alla fall :)

2010-04-27 @ 09:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0