Ösregn + Hagel =/

När klockan ringde idag 07.00 kände jag mig HELT DÖD! Först hade jag varit uppe med Jimmy 05.30 och pussat lite på honom innan han stack ;) Sen när jag la mig igen så kändes det såå skönt, 1,5 timme att sova TILL gött.. Tyvärr kändes det inte så gött när klockann ringde, så jag snozade en hel timme ( Fyyy på mig! )

Fixade iordning min uppgift, skickade den till mamma och sen förberedde jag frukosten! Underbara mamma kom hit och höll mig sällskap och hjälpte mig med Zindras övning! TACK mamma =)

Efter att hon hade gått satt jag här hemma och funderade på om jag skulle bege mig ut på en powerwalk eller inte.. Tittade ut och såg att solen sken, och det var minst 3 timmar till jag skulle till skolan. Hade inga ursäkter för att inte gå, så jag begav mig ut! När jag hade kommit halvvägs började det regna lite smått, sen övergick det i ösregn och till sist hagel! Nä men tack för den vädergudar!! det bästa med att det börjar regna och hagla när man har kommit halvvägs är att det är inte lönt att vända om och gå hem igen. hahah, så det är lika bra att traska på! Blöt blev jag i alla fall.. Grrr!

Nu ska jag göra mig iordning för skolan! Slänger in en FRÅGESTUND senare och självklart hoppas jag på måååånga frågor =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0