Då var det tisdag...

... och jobbepasset är slut! Nu jobbar jag bara 3 dagar till på Kullis, sen börjar skolan. FAN vad denna sommaren har gått snabbt. Minns det som igår när jag slutade skolan och skulle börja jobba. I hela 3 månader skulle jag slippa plugga och bara jobba. Nu sitter man här och slutar snart jobbet för att gå på termin 2 + termin 3 på rad!! Känns faktiskt lite jobbigt med tanke på att man inte har något avbrott från skolan alls på nästan ett helt år =/ Men det ska man väl klara! termin 1 susade fram som blixten och när slutade så tyckte jag att den terminen hade gått skit fort! Men vet ni vad..? Mellan den 30:e Augusti och den 10 Januari går jag endast i skolan i 42 dagar!!! =) vet inte riktigt om jag ska ta det på ett positivt sätt, eller om jag ska vara rädd.. hehe.. Vi har ungefär 2-3 självstudie dagar i veckan, och vad det är tänkt att vi ska göra på dom vet jag inte :S På måndag får jag nog svar på alla mina frågor =)

Har ni somnat..? Haha.. tråkigt med massa skolsnack kanske ;)

Nu ska jag snart bege mig ut på veckans andra powerwalk! Hoppas på att jag inte blåser bort bara :P Ingen risk med min vikt! hehe.. Och efter de ska jag ta tag i tvätten som har hängt här på torkställningen sen förra veckan och är garanterat torrt nu! Ush, vissa dagar bara orkar man inte.. Sen får jag ha lite mat i magen också, spagetti med köttfärssås MUMS! Får se om Izza kikar förbi på en kopp kaffe efter skolan kanske..? ;)

Och självklart så saknar jag min älskling... KOM HEM!!

Kommentarer
Postat av: Lina Persson "A-S"

Ja, termin 2 är skön. Vi hade 10 reflektionsuppgifter som skulle in. Alltså ska man varannan vecka skriva ett litet arbete på ca 1000 ord tror jag de va och sen ska man prata om de i grupp med en lärare varannan vecka. Lycka till! och njut av ledigheten på termin 2 =)

2010-08-25 @ 10:36:42
Postat av: Sara =)

Är det SANT Lina..?? Jag har undrat länge om vi kommer ha tentor osv, men har hela tiden tyckt att det varit konstigt med tanke på att vi inte har någon sammanhängande ledighet att plugga inför tentan! haha, fan vad gött.. Då blir det slappt med andra ord..? Var termin 1 värre än termin 2..?? KRAM!

2010-08-25 @ 18:56:22
Postat av: Lina

Du kommer ändå ha 2 tentor. Tycker man det är enkelt att skriva är denne lättare, eftersom du knappt går i skolan. Vissa av uppgifterna tar inte så lång tid som man har till förfogande, därför blir man helt ledig ibland. Tentorna består av 2 delar. En begreppsdel, vi fick inte alternativ, men de ska nog vara ändrat nu. Sen en uppsatsdel.

2010-08-27 @ 08:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0