Fredag ---> Bio i all ära ;)

Vilken super-fredag det har varit idag =) Tack vare: Sara, Carlos och Jimmy!

Vi blev bjudna på middag först, en typ av tacograttäng/tacotårta som Sara och Carlos hade varit så duktiga och gjort! Verkligen skit gott.. Och självklart så fanns där en god sallad till middagen också (För er som inte vet kan jag INTE äta middag utan grönsaker!!) Och efter middagen blev det 2 koppar kaffe + en massa skitsnack på balkongen =) Det märks verkligen att Jimmy trivs med dom ;) Han och Carlos delar samma intresse med filmer, dataspel och massa annat! En skön känsla faktiskt.. Och jag och Sara delar samma intresse i stort ALLT! Har vi alltid gjort och kommer troligtvis alltid att göra, eller hur snäckan....? ;)

Runt 20.20 körde vi mot Lund och SF-BIO! Hade bokat bilketter till premiären av Karate Kid 21.10. Vilken bra film =) verkligen sevärd om man nu gillar Kung-fu ;) haha... Nä man kan faktiskt kolla på den annars också, då Will smiths son spelar en av huvudrollerna =) Och han vara bara såå charmig! Efter bion pratade Jimmy och Carlos om att dom ville gå och se preditors och att jag och Sara skulle följa med.. NÄ TACK! haha.. Då kom jag med den briljanta idén att Jimmy och Carlos kunde kolla på preditors medans jag och Sara också gick på bio under samma tid men kollade på en annan föreställning! Så, så blir det nog! Får se om där finns tid i helgen, eller i veckan =)

Tack för idag allesammans =) VERKLIGEN super! Det får vi göra oftare, tycker vi!





Har ju helt glömt bort att skriva om teatern på vallarna som vi var och såg igår, men eftersom jag har en del bilder att ladda upp och lite text att skriva så väljer jag att göra det imorgon istället! Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och kolla lite TV innan det är dags att snarka ZZzZZzZZzz GODNATT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0