Onsdag

Vilken dag!! Puuhh...

Jag har i alla fall tgit mig igenom den långa och intensiva arbetsdagen (7-15.30) så det är ju skönt! Efter jobb gick jag raka vägen hem och promenerade en runda med mitt lilla liv Zindra. Har haft så dåligt samvete för att hon har fått stå själv i typ 6 timmar idag =/ Verkligen hatar det.. Min kära mamma brukar vara snäll och hjälpa mig med henne på sin middagsrast, men idag glömde jag fråga henne. Så kan det gå! Efter promenaden med Zindra var det bara till att sätta igång. På 3 timmar hann jag storstäda hela lägenheten, renbädda, tvätta 5 maskiner tvätt, diska berget och duscha! Jag kan lova er att det gick undan =) hehe..

Planerna för ikväll var egentligen att efter alla "måsten" skulle jag ha en lugn kväll hemma i soffan.. Så blev det ju inte! Snackade med Vera och då berättade hon att Izza skulle komma på kaffe, och då kunde jag självklart inte motstå trycket ;) haha.. Så jag jöd in mi själv, och här sitter jag nu! Hemma hos Vera och myser med kaffe och härligt snack... TACK mina sötnosar för ikväll ;)

Som jag längtar efter min älskling.. Helt sjukt! Det går inte en minut utan honom i mina tankar, min älskade Jimmy! Den absolut bästa som finns.. Varje dag med honom får mig att inse hur mycket jag älskar honom, och han fortsätter att övertyga mig om att han är den rätte för mig =) Idag var en sådan dag ;) hihi...

Nä nu ska jag återgå till tjejerna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0