2010 - året som gått

Jag kan direkt säga att år 2010 är det bästa året på väldigt länge! Massor med saker har inträffat, och jag har aldrig någonsin varit lyckligare och mått bättre :)

I Början på 2010 blev jag tillsammans med världens mest underbara kille - Jimmy Palm <3 Han har fått hela min värld att snurra och jag är lyckligare än någonsin! Varenda dag, vecka och månad som vi har spenderat tillsammans har varit fantastiska! Finns ingen människa som är så snäll, omtänksam och generös som honom. Vi har snart varit tillsammans i 1 år och jag hoppas innerligt att det blir många fler. Att tillbringa hela livet med honom är självklart den stora drömmen!



I mitten på Januari började jag studera på Lunds Universitet till socionom :) En grej jag hade velat göra i många år, men som aldrig blivit av! Äntligen tog jag tag i saken, sökte in och kom in! Har nu redan studerat i ett år, vilket får mig att tänka på att det "bara" är 2,5 år kvar :P Att studera känns 110% rätt!

Under den tidiga våren blev det mycket fest och dansande runt om i skåne :) Bland annat slog vi klackarna i taket på: Dagstorp, Törringelund, Slagthusets Dansgala, Malmö Arenas Dansgala och Björka Loge!



Förutom detta har det även hänt en del tråkiga saker, speciellt under våren. Min lilla ögonsten Zindra skadade sig svårt när hennes hälsena gick av samt att knäskålen hamnade ur led i 3 veckor. Enda utvägen var operation och efter operationen en lång tid av sjukgymnastik! Nästan precis när hon hade blivit frisk i benet hände en annan sak. Hon hade satt ett "kotlett-ben" i halsen och fick åka akut in till djursjukhuset för ännu en operation. På tredje försöket att få upp benet lyckades dem, men det var nära att mitt lilla liv strök med :( Efter den operationen var det flytande föda och massa mediciner som gällde i 1,5 månad! TACK OCH LOV är Zindra helt återställd nu och mår toppen.



I Juni månad tog min älskade bror STUDENTEN! En stor dag för honom, men även för familjen. Är så mega stolt över dig min bror, du anar inte!



Midosmmarafton spenderades på Jakobsgatan hemma hos Izza och Kenny! Underbara människor, god mat och massa dricka gjorde kvällen oförglömlig :)

I Juli månad åkte jag och Jimmy på vår första lilla mini semester upp till Göteborg för att fira vår 6 månaders dag. Vår egen lilla kärleks weekend som vi kallade det <3 Vi bodde på Quality Hotel under en helg och vi hade strålande väder hela helgen :) Hittade på massor med saker och upplevde verkligen Göteborg tillsammans! En resa jag aldrig glömmer <3



Under sommaren var det i stort sett bara jobb som gällde. Men trots att man jobbade mycket fanns där ändå tid för fest, grillkvällar, födelsedagsfester och massa massa mys :)

I slutet på Juli - början på Augusti åkte jag, Jimmy, Izza och Kenny upp till våran huvudstad Stockholm :) Där skulle vi spendera en av sommarens veckor! En härlig resa, trots att vi fick trängas i ett litet rum :P



I Augusti började jag och Jimmy prata om att vi skulle bli sambo! Hans lägenhet lades ut till försäljning och vi hoppades på att få sålt den fort. Tyvärr gick det inte så fort :(

ÄNTLIGEN! I slutet på Oktober skrevs papperna på försäljningen av Jimmys lägenhet! Vi skulle nu bli sambo på riktigt, vilket kändes helt underbart <3 1:e November hade Jimmy sin adress hos mig, LYCKA!



I höstas gifte sig min Pappa med hans Annica ---> Herr och Fru Nilsson blev det :)



19 November var det äntligen dags att se LADY GAGA på Malmö Arena :) Ett datum vi alla tjejer längtat efter sååå mycket! Hon var grym och hon ägde hela Malmö den dagen :P



Den 10:e december var det äntligen dags för Göteborgs weekend nr2 :) Förutom en helt underbar helg däruppe så förlovade vi oss <3 En av de lyckligaste dagarna i mitt liv!



Och sist men inte minst JULAFTON som jag spenderade med min familj och Jimmy med sin! Men det gjorde absolut inget, han följde med hem till Mamma innan han stack vidare, alltid något ;)



Alltså ett underbart 2010 (Förutom det hemska som hände Zindra)

Hoppas på ett lika härligt 2011!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS


Bullefrukost i Stävie

Idag skulle jag egentligen jobbat 7-15 men när jag fick chansen att byta bort min tur, tvekade jag inte ens! Skönt att få en sovmorgon med Jimmy och bara ta det lugnt idag på dagen.. Pengarna jag "förlorar" bryr jag mig inte på, har som sagt jobbat en del i Dcember redan.

Eftersom Mamma och Lars ska passa Zindra idag så körde vi hit imorse och lämnade henne. Köte med oss goda bullar som vi precis har fikat på :) Alldeles strax ska jag och Jimmy köra till gymmet! Gäller att passa på att bränna så mycket man kan eftersom man ska synda en massa gott ikväll ;)

Nyårsresumén kommer senare idag :)


It´s complicated :)

Denna filmen har jag och älsklingen tittat på ikväll! Verkligen sjukt bra :) Både jag och Jimmy låg och skrattade i soffan tillsammans och kände igen oss själva i vissa delar av filmen ;) Hehe..

Rekomenderar den starkt! SE DEN :P

Men nu orkar ingen av oss vara uppe längre.. Har ju en dag att se fram emot imorgon ---> NYÅRSAFTON! Kan knappt fatta att 1 år har gått så fort.. Kommer skriva en liten resumé av året som gått imorgon :)

Godnatt

Dagens träning

Givetvis blev det träning på gymmet idag med Vera :) Mamma var även där och förbrännde lite kalorier, kul! Idag la jag till ännu en "ny" maskin..

Ohh vad jag älskar att styrketräna!



1 timme + 15 min styrketräning

Försmak av nyårsfrisyren ;) såå härligt at...

img_9242 (MMS)

Försmak av nyårsfrisyren ;) såå härligt att håret äntligen börjar bli långt!


En sak är säkert...

... JAG ÄR KÅT I JAY SMITH!!!

Självklart inte i honom, utan i hans röst och hans låtar ;)



2010 med honom och definitivt 2011 med honom!!

JAY SMITH ÄGER

Detta är min absoluta favorit parfym: Brit...

img_6335 (MMS)

Detta är min absoluta favorit parfym: Britney Spears Fantasy :) Underbart god doft! Nu åker den tomma lilla flaskan i soporna, dags att börja använda den stora nu som jag fick julklapp av Mamma :)


Sveriges bästa boende :)

Jag är fortfarande mega förkyld och har ont i halsen.. Imorse när jag vaknade insåg jag även att den ÄLSKADE hostan har infunnit sig, TACK liksom... Imorgon är det nyårsafton, och varför kunde inte jag fått vara frisk? Funderade ett tag på att skita i att dricka, men när jag tänkte efter så bedövar kanske alkoholen? Haha.. Efter 4 cider imorgon känner jag mig kanske som världens friskaste människa :P

Har även jobbat färdigt mina 8 pass som jag hade fått på Kullagården denna månad, känns skönt! Nu inväntar jag bara lönen i Januari, för DEN kommer bli så sjukt bra :) Visste ni förresten att Kullagården, ett av Kävlinges äldreboende blev utsett till SVERIGES BÄSTA BOENDE!? Man kan knappast låta bli att bli lite stolt, jag menar: Man är ändå fast anställd på den arbetsplatsen :P



Städ och tvätt är vad som står på schemat idag :S Mindre skoj kanske.. Men jag bjöd hit Izza på en kopp kaffe och frukost med mig så om en stund får jag lite sällskap här hemma <3 UNDERBART!

Puss på er

:(

Ush ush ush..

Jag är trött och mega förkyld.. Förutom det har jag också en jävla MENSVÄRK!

Less på det mesta faktiskt.. Kan det inte bli den 27 Januari nu??


Dagens träning

Igår kväll bara "flög" förkylningen på mig.. Antar att det är en viss arbetskollega som jag har jobbat med hela helgen som har smittat mig :P Aja.. Jag är helt täppt i näsan, eller egentligen sitter det inte i själva näsan utan mer baktill nära svalget :S Har även ont i huvudet och känner mig allmänt hängig! Men det stoppar inte mig :P Självklart var jag på gymmet idag, men förhörde mig lite först ang hur man ska träna när man är förkyld för att inte "ta ut sig helt". Hon sa att det var OK att träna styrka, sålänge jag själv känner att jag orkar med det. Konditionsträningen skulle jag självklart hoppa över, eftersom det är det "farliga" när pulsen ökar kraftigt..

Därför fick det bli ett maxat styrkepass istället! La till 2 maskiner på schemat idag, KUL :) Alltså blev styrkepasset utökat idag till 1 timme, känns otroligt skönt!




Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier



Mina fynd :)

Jag är INTE snurrig om ni tror det, mina mobilbloggar som jag skickade på julafton publicerades idag! Hmm? Antar att det var överbelastning just den dagen därför dem aldrig publicerades då.. Bara så att ni vet :)

Har i alal fall haft en toppen dag på NOVA med min Izza :) Fick shoppat en del, hälften på REA och hälften till ordinarie priser. Men jag är som vanligt sjukt nöjd med allt! Självklart tog vi vars en fika på Espresso House, Varm choklad med en tonfiskbagel åt jag :) Riktigt gott och precis lagom med mat sådär mitt på dagen!


Finstickad halvlång tröja från HM 199 :-


Klämmor med läderrosetter 29.50 :- och bronzpuder 59.50 :- från HM


Vattenflaska från Stadium 29 :-


Finstickad halvlång tröja från BIK BOK NU: 149 :- (REA: 299:-)


Basleggings från Gina tricot 99 :-


Underbara pärlor från Guld fynd 79.50 :-


Crocker jeans från JC NU: 199 :- (REA: 399 :-)

Tyvärr blev det ingen träning med Vera idag :( Hon är sjuk och då ska man absolut inte träna! Tycker du gör helt rätt i att bli hemma gumman.. Men jag ska dit ändå! Här ska det brännas kalorier ;) Ska inviga mina nya träningshandskar idag som jag fick av min bror i julklapp, hihi.. Hoppas på att dem är riktigt bra så att jag slipper få ont i händerna!

Idag är jag julklädd, precis som de ska va...

img_9829 (MMS)

Idag är jag julklädd, precis som de ska vara när det är julafton :)


Denna fina sten fick jag av min finaste Iz...

img_3500 (MMS)

Denna fina sten fick jag av min finaste Izza igår :) Blev såå glad! Stenen får ligga på nattduksbordet, och varje gång jag vaknar och slår upp ögonen påminner denna stenen mig om henne och den underbara vänskap vi delar :) Tack gumman!


Mot Nova!

Då var man fixad och redo att bege sig till NOVA med Izza :) Fick en del pengar och presentkort i julklapp, men tänkte absolut inte sätta sprätt på allt idag :P Skulle behöva ett par nya jeans, men funderar på om det är onödigt att lägga pengar på de eftersom jag fortfarande har "minst" 4 kilo att gå ner. Man brukar väl säga att 5 kilo motsvarar ca 1 byxstorlek? Aja, får se vad jag gör :)

I eftermiddag är det träningsdax med Vera :)

Vikten

Ibland förstår jag mig inte på den där vikten..

Vägde mig idag och vågen visar -0,5 kg :) Tycker att det är väldigt märkligt eftersom jag har syndat i stort sett hela förra veckan, samt att "röda veckan" är på intågande.. Hmm? Men egentligen så tackar jag inte NEJ till -0,5, har lyckats gå upp två tidigare måndagar på rad så detta behövdes verkligen :) Nu jävlar kör vi träning hela veckan, självklart med mina nya träningshandskar som jag fick av min bror i julklapp :P


Imorgon ska jag och denna underbaring till...

img_3261 (MMS)

Imorgon ska jag och denna underbaring till NOVA :) mys i massor <3


Gravid?! Kan nästan tro de :P

Ush ush ush..

Nu har jag verkligen syndat vad jag ska denna julen! Inte nog med alla dessa chokladtomtar, julmat och marsipanfiguer nu har man även tryckt i sig lite nötter och non-stop linser, puuhh! Ibland känns det som att ju mer godis/socker man trycker i sig, desto mer vill man ha..? Antar att kroppen blir beroende av sockret ju fler dagar man stoppar de i kroppen, men från och med imorgon är det SLUT MED DET! Jag har bestämt mig för att inte äta socker/godis från och med imorgon 07.00 - fredag kl 17.00 (På nyår är det väl OK att synda?) Japp, så får de bli :)



Men inget ont utan att det har något gott med sig, som man brukar säga ;) Har haft en super mysig kväll med Jimmy <3 Vi har i stort sett bara legat på soffan och kollat på TRE KRONOR och fångarna på fortet. Och nu ska vi förflytta oss in till sängen.. Jimmy är så söt, lägger sig i sängen med mig såhär tidigt, trots att han inte själv ska upp imorgon för att jag ska få göra något som jag ÄLSKAR ---> Somna på hans arm med TV ljudet i bakgrunden ;) Såå mysigt!

Imorgon är det jobb 7-15.30 :S

"Sara, det är bra pengar.. BRA pengar! Tänk på det"


Glad för alla julklappar :)

Då var julafton över för denna gången.. Och jag måste säga att jag firade den på hemmaplan hos Mamma och Lars :) Hade det verkligen super mysigt, bara så synd att jag var tvungen att åka hem redan vid 21.00 pga att man skulle jobba idag! Men hellre det än att man inte får fira alls :) Blev så glad för alla mina klappar:

Pengar

Presentkort på Nova

Presentkort på Center Syd

Present kort på SF bio

Parfym - Britney Spears fantasy

2 satin påslakansätt från Hemtex

Strumpor

Träningshandskar från Stadium

Hmmm? det var nog allt :) Lätt att glömma bort när man inte sitter med klapparna framför sig. Blev i alla fall såå GLAD, tack alla! Idag har man jobbat: 7-15.30, segt men bra pengar! Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, äta lite av julmaten vi fick med hem från mamma igår och sen slänga mig på soffan och mysa där hela kvällen :)

Hej svej

God jul från mig ;) PUSS!!

img_6073 (MMS)

God jul från mig ;) PUSS!!


Självklart får hundarna vars en jultallrik...

img_1428 (MMS)

Självklart får hundarna vars en jultallrik också :)


Julafton =)

Får börja med att tacka Izza och Kenny för en super trevlig kväll hemma hos dem igår :) Det bjöds på god middag: Fylld fläskfile med hasselbackspotatis och jensens favorit sås, MUMS! Därefter blev det kaffe och massa godis och självklart Bingolottos Uppesittarkväll på TV:n. Alla hade lott/lotter men det var bara Izza som vann ---> Miljonbingolotten till nästa torsdag, bra jobbat snäckan :P

Då var det alltså julafton, och den ska jag givetvis fira hemma hos Mamma och Lars i Stävie <3 Tyvärr så ska jag och Jimmy inte fira tillsammans i år (trots att det är vår första jul). Blir lätt så när han har lovat sin mamma sen långt tillbaka, men jag bara måste vara med min familj eftersom de är i Thailand nästa år över julafton. Men som plåster på såren så ska Jimmy givetvis komma hem till oss i Stävie ikväll, och det ser jag fram emot :)

Det kommer bli en underbar Julafton i år, som alla andra år.. Inte nog med all snö, som gör att mysfaktorn ökar, jag har även en helt underbar familj och världens bästa Jimmy Palm vid min sida <3 Livet kan inte bli bättre just nu :)

GOD JUL TILL ER ALLA

Mys hemma hos Izza och Kenny :) Självklart...

img_4964 (MMS)

Mys hemma hos Izza och Kenny :) Självklart med Bingolotten i handen!


Jag kunde inte hålla mig längre ;) julklap...

img_5052 (MMS)

Jag kunde inte hålla mig längre ;) julklappen från Jimmy till mig/oss var denna ljuvliga dammsugare! Just love it :) tack älskling!


Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min stryrkepass

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier


Zindra älskar som sagt snön :) här har vi ...

img_8894 (MMS)

Zindra älskar som sagt snön :) här har vi grävt en liten gång, och det var super spännande tyckte hon, hihi <3


YES YES YES!!

Idag var det dags för den där omtentan som jag inte alls var sugen på att skriva! Men vill gå upp 06.00, borsta av all snö från bilen, skrapa rutorna, köra i 40 mk/h in till Lund för en jädrans omtenta? Aja, trots att det tog mig närmare 30 minuter att komma till skolan så är jag GLAD för att jag körde dit :) Loggade in på LUWIT precis och hade fått det där underbara mejlet ---> DU ÄR GODKÄND PÅ KORTFRÅGORNA!!! Wiiieee..

Vilken härlig julklapp till mig själv :)

Hipp hipp hurra på din 6 års dag :) Vår äl...

img_3043 (MMS)

Hipp hipp hurra på din 6 års dag :) Vår älskade lilla skit-fis fyller år idag! Vart har dessa 6 åren tagit vägen? Tiden går sjukt fort.. Eftersom hon ska spendera kvällen/natten hos "mormor" så blir hon med all säkerhet bjuden på något gott hos dem :) hihi.. Nu beger jag mig till skolan för att skriva omtenta! Hoppas hoppas den sitter denna gången. :)


Jag förvånas inte!

Detta är sååå typiskt mig:

Har bestämt sedan tidigare att jag ska köra ut till Center Syd och handla 1 "jultröja/tunika", och observera att detta är det enda jag tänker handla! Kommer ut till Centan och hittar en super snygg röd tunika för endast 149 :- verkligen som hittat :) Jaa, tänkte jag! Då var julkläderna fixade.. Promenerade vidare på centan och kunde i släppa den där tunikan, hmmm hade varit rätt snyggt och haft en sådan i svart också med ett par gråa stickade strumpbyxor.. Går tillbaka till cubus och köper en likadan i svart, bort till HM och handlade strumpbyxorna och sist Kappahl så att jag fick lite matchande smycke! Och inte nog med det, går förbi skivlagret och hittar ett spel som verkar skit kul.. Hmm 199:-?? Ja va fan, det får bli en julklapp till mig själv :)

Bilden på den röda tunikan kommer i form av en "ego-pic" på julafton :)

Haha.. Skulle lägga runt 200 :- på en tröja hade jag tänkt..

Istället har jag spenderat 700 :-

Men som vanligt är jag sjukt nöjd med allt ;)

Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier


Snart klar med dagens träning :)

img_3088 (MMS)

Snart klar med dagens träning :)


Jag och Jimmy har bestämt att vi inte ska ...

img_3110 (MMS)

Jag och Jimmy har bestämt att vi inte ska handla julklappar till varandra i år pga att vi la så mycket pengar på vår Göteborgs weekend, men ändå kom han hem med en julklapp till mig/oss igår :) hihi.. Undrar vad det kan vara?


Fy fan vad det är kallt idag! Brrr :( prom...

img_4267 (MMS)

Fy fan vad det är kallt idag! Brrr :( promenaderna med hunden blir inte långa kan jag säga!


Ledig :)

VArför skriver du det här i bloggen om du inte vill berätta något. Det gör ju bara folk iriterade och nyfikna. Jag menar inget illa och hoppas det löser sig vad det än är. Men äsch. kram / Bloggläsare

Svar på kommentar: Jag skrev inte föregående inlägg för att göra er läsare irriterade eller nyfikna. Jag ville berätta att det hade hänt något med oss, och att jag kanske inte kommer finnas här på bloggen lika mycket som förut. Anledningen till varför jag gör som jag gör är att jag inte vill att det som har hänt ska komma ut, inte än.. Men det finns många läsare som uppskattar att man "förvarnar" om att där inte kommer komma så mycket inlägg ett tag fram över, istället för att bara skita i det liksom. Aja, bryr mig egentligen inte så.. Ni får helt enkelt tycka vad ni vill!

Idag har jag avverkat den sista skoldagen detta året :) Om man inte räknar med torsdagen som kommer då jag ska in till Lund för att skriva den där förbannade omtentan! Känns skönt att vara hemma från skolan, dock har vi en mega uppgift som ska vara inne samma dag vi kommer tillbaka så plugg under dessa "hemma-veckorna" lär det bli ändå! Ska passa på att jobba lite extra nu när jag är hemma, och tjäna de där extra slantarna :)

Nu ska jag byta om till mjukiskläder och sätta igång med städningen!

CIAO

i mina tankar...

Igår kväll råkade jag och Jimmy ut för något som vi aldrig i vår vildaste fantasi trodde skulle hända oss. Men igår hände det.. Jag tänker inte nämna här i bloggen vad det handlar om, det enda jag kan säga är att det är allvarligt och skrämmande. Under hela dagen idag har jag kännt mig rädd och haft en obehaglig känsla inom mig hela tiden. Det går inte en timme utan att detta finns i mina tankar..

Därför kommer jag att blogga mycket mindre nu, kanske inget alls..

INGEN ska veta någonting!

Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min crosstrainer 20% motstånd = 200 brända kalorier


Söndag!

Idag är det söndag och helgens sista dag :( Men det är även en dag närmare "jullovet" och Julafton :) Ska bli skönt med två veckors "ledigt" från skolan, tyvärr så ska den sista reflektionsuppgiften för denna terminen vara inne samma dag vi kommer tillbaka, vilket innebär massa plugg under dessa två veckor! Men skit samma, huvudsaken är att man är hemma och slipper ta sig till Lund :)

Nu ska jag alldeles strax bege mig till gymmet för ett träningspass! Har bara blivit träning 2 ggr tidigare i veckan, och jag har ångest för det! Så idag kör vi ett pass till, då har jag i alla fall kommit upp i 3 tillfälle denna veckan.. Får skynda mig hem efter träningen, hoppa i duschen och fixa till mig i rekordfart :P Idag ska jag och Jimmy samt hans systrar med respektive på middag hos deras pappa :) Kommer bli super, som alltid med dem!

Hörs senare igen!

Veras födelsedagsfest :)

Får börja med att tacka Vera för en super trevlig födelsedagsfest igår :) Allt var helt perfekt på alla sätt och vis! Åt veras hemmabakade kladdkaka, spelade paketleken där jag och älsklingen tog hem flest paket, drack cider + vin + wiskey och spelade sällskapsspel :) En helt perfekt fest med alla de bästa människorna <3















Trots en del cider igår mår jag faktiskt bra :)

Tur det, dags att jobba om 2 timmar!




Vilken underbar kväll det har varit hemma ...

img_7430 (MMS)

Vilken underbar kväll det har varit hemma hos bästisen Vera <3 wiiee!


Äntligen fredag!!

Det dåliga humöret som har infunnit sig hos mig de senaste dagarna är idag som bortblåst :) Vilken tur, det då! Haha.. Antar att det beror på att det är FREDAG samt att Vera ska fira sin födelsedag idag :) Wiihhoo! Alltså så ska vi hem till henne ikväll och dricka massa gott, äta gott, spela spel och självklart paketleken :) Kommer med all säkerhet bli en underbar fredag, vad kan gå fel liksom när den spenderas med underbara människor..??

Men innan det så är det dags för skola och reflektionsmöte 9! Efter detta mötet så har vi bara 1 uppgift kvar, slutreflektionsuppgiften. Sen är man äntligen klar med alla dessa förbannade reflektionsuppgifter! GÖTT :) Ska stanna till på Salong Holst på vägen hem och låna en av deras vågtänger ;) Anneli är så snäll som låter mig låna tången över helgen för att se om det "verkligen är något för mig" :)

Nu ska jag slå in en paket till paketleken!

Hörs senare :)

Hmmm? Vad kan detta betyda? Finns bara 1 p...

img_8436 (MMS)

Hmmm? Vad kan detta betyda? Finns bara 1 projekt som jag tänker på men det inträffar ju aldrig!


suck...

Jag blir såå frustrerad.. Undrar egentligen när DEN dyker upp?
Varenda dag är det samma visa, och jag börjar bli trött på det!

"Snälla snälla (gud)" ????

Godmorgon torsdag

Vill önska min underbara vän veronica Harder ett stort grattis på sin födelsedag :)

HIPP HIPP HURRA!!

Imorgon ska vi fira dig snäckan, och som jag längtar ;)




Det dåliga humöret från igår håller tyvärr i sig idag :( SKIT KUL att vakna upp till värsta snöovädret, när man ska jobba i en utegrupp idag??! Ush.. Ångrar nästan mig att jag tog på mig jobbekvällen idag 13.30-22.00, men vad gör man inte för dessa förbannade pengar? Innan jobb ska jag försöka hinna med att plugga en del. Har 24 sidor engelsk text att bete mig igenom så det är väl bara att sätta igång...?


Buuhhu ;(

Denna dagen har varit JOBBIG! Först var det den där förbannade tentan.. USH! Fick ett mejl som ni kan se i ett tidigare inlägg om att jag blev underkänd. Jag fick 11 rätt, godkänt var 12 :( Som jag sa till Jimmy, det hade nästan känts bättre om jag hade kuggat rejält! Hade jag fått typ 8 poäng så är det knappt lönt att gnälla över det för tydligen så hade jag inte läst på! Denna gången hade jag det, och så skiter det sig med 1 ynka poäng.. Fan, salstentor är inte rättvisa! Får hoppas på ett bra resultat när det gäller essä-delen istället då :) Det är en uppgift som man skriver på 4 sidor, så den skulle varit HEMSK att kugga! *hoppas*

Efter tentan stack jag och tränade, detta var dock inte negativt eller jobbigt utan bara skönt! det enda på hela dagen som faktiskt varit bra.. Och efter träningen var det bara att sätta igång ---> Städa + tvätta :( Och nu sitter man här och är depp över tenta resultatet och vill bara gå och lägga mig! LÅT DET BLI FREDAG NU!



Kan man bli mer frustrerad???!!! Fan fan f...

img_8525 (MMS)

Kan man bli mer frustrerad???!!! Fan fan fan.. 1 poäng ifrån godkänt :(


Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 127 brända kalorier

45 min styrkepass

30 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 257 brända kalorier


Svar på tal :)

Fick en kommentar från en person som ville vara anonym och inte vågar skriva sitt namn (är jag förvånad??) Haha.. Börjar nästan bli lite pinsamt nu!

Kommentar nr1: SNÅLJÅP..GÅ IN PÅ KUNGSSÄNGEN EL SÄNGJÄTTEN EL SOVA O KÖP EN RIKTIG KONTINENTALSÄNG OM DU NU SKA KÖPA NGT ORDENTLIGT!! VAD TROR DU ATT DU FÅR FÖR 6700?? HAHAHAHA SKA MAN HA KONTINENTALSÄNG KOSTAR DET FRÅN CA 15000 O UPPÅT.....HAHAHAH DU ALLT EN RIKTIG SNÅLJÅP

 

Mitt svar tillbaka på kommentaren: Jag förstår genast att det är en väldigt omogen person som skriver detta. Hur kan man kalla en person man inte känner för SNÅLJÅP?! Hmm? Men det är kanske det jag är, snåljåp? haha.. Kan inte få ihop det, snälla förklara ;) Jag pluggar och har ett CSN lån som jag använder mig av, förutom det så jobbar jag extra för att få in den där lilla extra slanten varenda månad.

 

Då vill jag bara ställa en fråga tillbaka till dig: Du säger alltså att man är en snåljåp när man väljer att köpa en säng för 6700:- istället för 15.000?? Vad hade du själv gjort i min sits om du hade pluggat och haft väldigt lite i inkomst och verkligen behövde en ny säng? Du kanske menar att jag skulle åkt till sängjätten och köpt en säng för 15.000 på AVBETALNING???? Eller åka till Kungssängen och ha med mig pengar som jag har LÅNAT på banken??? Haha.. Förstår du inte hur patetisk din kommentar är? Du kan få en utmärkt säng för dessa tusenlappar, och det spelar ingen roll om den är köpt på JYSK, IKEA eller Kungssängen! Huvudsaken är att man själv är nöjd med köpet, eller hur?! det är väl för fan inte du som ska sova i min säng?? (tacka gud för de!) Sen så har JYSK 100 dagars ångerrätt, eftersom man inte hinner känna efter om man sover bra i en ny säng eller inte på kortare tid än så! Kan inte göra annat än att skratta, snälla väx upp! Jag sparar ihop till mina saker! Skulle aldrig få för mig att köpa en möbel på avbetalning, till skillnad från dig kanske ;)



Kommentar nr2: grattis till förlovningen....men tyckte ni hade brist på fantasi när det gällde ringarna!!!!

Mitt svar tillbaka på kommentaren: Alltså ärligt?? Haha.. Vad fan har du med det att göra?? Nu är alltså förlovningsringar fantasilösa pga att dem är släta? Haha.. Jag och Jimmy ville ha släta ringar av diverse anledningar som jag absolut inte tänker berätta för dig! Vår ensak lilla du! Och vet du vad? Jag har aldrig någonsin sett en finare ring, som gjord för oss <3 Idiot läsare är det enda jag har att säga :P


Kan man bli mer trött?! Pust.. tråkigt att man ska ha IDIOTER till läsare på ens blogg.. Men men, min statistik stiger för varje dag, så bara kommentera ni ;) Puss hej!

Middagsdax :)

Till mamma: Sängen vi har nu är 180 men vi vill ha 160! Vi båda tycker det är super onödigt med en sådan stor säng då man knappt använder 3/4 av den, samtidigt som det är lättare att möblera med en 160 säng. det blir luftigare på varje sida av sängen samtidigt som att det inte känns som att hela sängen tar upp all plats i rummet :) Så det kommer troligtvis bli en 160 säng UTAN SÄNGRAM! Gött ska det bli :)

Älsklingen har varit super snäll och lagat middagen till oss idag :) Han har panerat torsken, rivit morötter, kokat potatis och gjort sås, mums! Nu är det dags för middag!


Plugg med andra är bra!

Då var det tisdag och ännu en dag som i stort sett bara ska bestå av plugg :S Kul jul.. Imorgon kl 12.00 är TENTAN över och jag kan förhoppningsvis slappna av och fokusera på lite annat än skolarbete! Idag ska jag hem till min klasskompis som också bor här i Kävlinge, antar att det kommer bli lite av ett "plugg-maraton" hemma hos henne :P Det är skönt att plugga med någon annan inför en TENTA, speciellt om den man pluggar med är skit duktig och kan hjälpa mig då som är lite seg och trög i huvudet just nu :P

NU: Frukos, kaffe och iväg!

VI VILL HA!!! Började titta på denna sänge...

img_8051 (MMS)

VI VILL HA!!! Började titta på denna sängen redan i september, och då kostade den 8000 :- titta på priset nu! 6700 är super billigt :) hmm vi får se vad vi gör :P


Plugga, plugga, plugga!

Nu är det bara plugg som gäller, puuhh! Har suttit med alla dessa böcker, sammanfattningar och anteckningar i snart 6 timmar.. Läser - gör understrykningar - rökar - läser - skriver egna anteckningar - toa - läser - middag osv.... KUL LIV! Anledningen till allt detta läsande är för att jag har TENTA på onsdag. Undrar hur det ska gå eftersom 3 värdefulla "plugg-dagar" försvann nu när vi var i Göteborg. Men men, det får gå som det går, helgen i Göteborg gick faktiskt före allt ;) Men nu ska jag plugga satan, gå till TENTAN och göra mitt bästa. Klarar jag den blir jag förvånad, kuggar jag är det bara att skriva omtenta. Svårare än så är det inte!


Dagens träning

Vågen är inte min vän idag! haha.. Hade gått upp 0,8 kg denna måndag :( Men men, jag hänger inte läpp över det, bara till att köra järnet denna veckan också, så har nog de hektona försvunnit till nästa måndag :) Jag kunde inte förvänta mig annat eftersom det har blivit en del syndande under helgen i Göteborg :P Stora frukost bufeer, chokladtomtar, munkar, glögg och goda middagar, MUMS! Ångrar inte en sekund att jag har syndat, det hör ju trots allt till när man är iväg på en weekend tycker jag! Huvudsaken är att man inte fortsätter att synda när man väl kommit hem igen! Men det gör jag INTE! Har avverkat dagens träning med Izza nu, såå skönt!



15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min Styrkepass

20 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 170 brända kalorier

Nu är helgen förbi, men vilka minnen jag o...

img_6825 (MMS)

Nu är helgen förbi, men vilka minnen jag och Jimmy har skapat :) Förlovningen var något av det bästa som hänt oss, och vi är såå lyckliga <3 Ser fram emot allt underbart vi ska vara med om tillsammans.. Älskar dig mer än ord kan beskriva, Jimmy Palm <3


Hejdå Quality Hotell 11 :(

img_5296 (MMS)

Hejdå Quality Hotell 11 :(


Det gäller att klä sig varmt när man är på...

img_1605 (MMS)

Det gäller att klä sig varmt när man är på julmarknad hela dagen/kvällen :) köpte ett nytt pannband och en ny halsduk i Ullared, underbart sköna båda två!


Nu är det dags att krypa i säng! Det har v...

img_4223 (MMS)

Nu är det dags att krypa i säng! Det har varit en underbar dag/kväll <3 Imorgon hoppas vi på uppehåll (regnar i Göteborg för tillfället) så att man kan njuta på julmarknaden :) godnatt!


Eftersom vi inte kunde checka in på hotell...

img_2685 (MMS)

Eftersom vi inte kunde checka in på hotellet före 15.00 så passade vi på att spendera några timmar i Ullared :) Vi båda kom ganska lindrigt undan, 2800 :- tillsammans blev det! Super :) Nu beger vi oss vidare mot Göteborg och  Quality hotell <3


Göteborg <3

Nu närmar det sig verkligen :) Imorgon 07.30 kör vi ifrån Kävlinge upp till Göteborg! Min och Jimmys planerade "kärleks-weekend" ska tillbringas i en av Sveriges mysigaste städer <3 Vi har massor med saker inplanerat och en av dem är självklart julmarknaden på Liseberg, ett måste enligt oss! Det kommer även hända massa annat mysigt däruppe.. Jag tänker inte berätta för er vad som är planerat, det lär ni märka förr eller senare ;)





Kanske, om jag har tid så kommer det dyka upp någon mobilblogg under helgen, håll utkik! Nu får vi nog ta och lägga oss här hemma om man ska orka med dagen imorgon :) det blir en visit på Ullared också när vi ändå har vägarna förbi. Ska bli skoj, då jag inte har varit där med Jimmy ännu :) Vi har ju massor med klappar att handla!

Godnatt kramar från oss <3

Dagens träning

Det blev ingen träning med Mamma idag :( Hon mådde dåligt, så hon gjorde helt rätt som struntade i det idag! Men jag stack dit och körde järnet :) Självklart, liksom... ;)



15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 125 brända kalorier

45 min styrkepass

30 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 255 brända kalorier

Suuperlätt!

Jag har varit mega dålig på att blogga idag.. Det har sina anledningar! Jag har städat hela lägenheten, tvättat 4 maskiner tvätt samt börjat packa lite inför Göteborgsresan :) Puuhh! Tänkte ta något lätt att äta nu, sen ska jag iväg och träna med Mamma :) Skönt att jag lyckades klämma in 4 träningspass denna veckan, så slipper man ha dåligt samvete för att man har legat på latsidan :P

Jag tycker att det är jätte skönt att resa iväg till Göteborg nu när det är vinter. Låter kanske konstigt men så är det! Vi åkte till Göteborg i Juni månad och det var mega svårt att packa! Även om det är sommar och varmt så kan man aldrig veta hur vädret kommer bli från dag till dag. Packar man ner skor som är öppna så måste man kanske också packa ner skor som är täckande. Tänk om det börjar regna, och regnar hela dagen? Och samtidigt som man packar ner klänningar får man kanske ha långbyxor också med sig om det skulle bli svalare en dag, jobbigt! Nu är det så lätt :) Man vet att det är vinter, och kallt i alla fall hela helgen! Det enda man behöver av det "stora" är i så fall vinterjackan och 1 par vinterskor, THATS IT ;)

Skriver mer senare igen :) Hej svej..

Längtar såå!

Verkligen jätte kul att behöva tentaplugga när det enda man har i huvudet är GÖTEBORG! Hmmm.. Längtar så att jag nästan spricker :P Varför kan det inte bli fredag nuuuuu?! Kommer bli en helt underbar helg på alla sätt och vis <3 Det bästa av allt är att jag får spendera 3 dagar med Jimmy.. Kan det bli bättre?

Jag är såå lycklig!!

NU: Åter till pluggandet.. tsss :)

Dagens middag: chili con carne med ris :)

img_7508 (MMS)

Dagens middag: chili con carne med ris :)


Dagens träning

Då var dagens träning avverkad, gött :) Passade även på att öka i vikt på tre maskiner, visst blev det mkt jobbigare men det är mening att styrketräning ska kännas!



15 min powerwalk 5% lutning speed 6.0 = 125 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min powerwalk 5% lutning speed 6.0 = 125 brända kalorier

Wow :)

Vet inte vad det var som gjorde att min blogg var mer intressant igår än andra dagar? Statistiken sköt i luften :) Det brukar vara ungefär 90-110 personer som läser, men igår var det fler! Kul :) Det peppar mig till att fortsätta skriva ännu mer!




Vem är alla dessa 122 läsare?! Blir såå nyfiken :) Idag är det träning med Vera som gäller! Ska bli skönt att få komma till gymmet och bränna lite :P Efter träningen blir det "flabb-kaffe" hemma hos mig! Har saknat dig gumman, ska bli skönt att få prata av sig lite!

Hej svej

Mys pys :)

Nu har jag tänt 22 värmeljus i lägenheten :) Inte för att det är kallt, utan mer för att jag vill att den där "mys-känslan" ska infinna sig.. Det är i stort sett det enda mysiga med vintern och kyla, alla dessa ljus som man kan tända varenda kväll.. Nu ska jag ta mig en varm dusch, ta på mig morgonrocken och mysa ner mig i soffan. Mer mys än så blir det inte eftersom jag måste tentaplugga nu ikväll! Men vad gör det när det snart bara är 3 timmar kvar till Jimmy kommer hem?! <3 Det är så skönt att veta att man har sovmorgon tillsammans med honom imorgon, underbart!



Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Göteborg :)

En helg full av kärlek <3 Längtar...

Puss & Kram

Dagens träning

1 timme på crosstrainern 15% motstånd = 630 brända kalorier



Idag var det verkligen kämpigt med träningen.. Kanske kan bero på att jag har suttit helt stilla hela dagen på en stol framför datan? Känner mig fruktansvärt trött i ryggen, eller rättare sagt i svanken.. Aja, det går väl över! Nu är i alla fall träningspasset på 1 timme på crosstrainern avverkad för denna veckan! Onsdag och torsdag riktar jag in mig på styrka :) Nu ska det blir gott med mat i magen ---> Kycklinggryta & Ris, MUMS!


Blä för denna "skoldagen"

Nu är jag helt slut...

Förstår fortfarand einte meningen med att ha föreläsningar via youtube klipp?? Har i alla fall suttit och tittat på alla dessa jävla klipp nu, och antecknat 23 sidor!!!!!!!!! Boken som läraren föreläser ifrån är engelsk, och för att slippa plöja boken nogrannt så bestämde jag mig för att annteckna i stort sett allt han säger! Kanske så räcker det med att läsa annteckningarna till Tentan som infinner sig nästa vecka?! Hoppas....

Nu har jag i alla fall MEGA KRAMP i hela högerarmen, ont i röven och trött i huvudet! Jävla skit dag har detta varit :( Men från och med nu kan den bara bli bättre :) Om 1 timme är det träning med mamma som gäller.. Ska bli skönt att komma till gymmet och rensa tankarna samt svettas lite :P

Soo long!

Här har vi föreläsningen på internet som b...

img_4579 (MMS)

Här har vi föreläsningen på internet som består av ca 10 youtube klipp! Det enda bra med detta är att man kan pausa emellanåt så att man hinner med att anteckna! Dock förstår jag inte innebörden av det? Han sa att föreläsning är det sämsta sättet att lära sig på, och ändå lägger han upp klipp på youtube som just är föreläsningar?! Aja..


Ett annorlunda system?

Den lärare som vi egentligen skulle haft idag har en del konstiga tankar kring föreläsningar. Han personligen tycker att föreläsningar är det sämsta sättet att lära sig på. Därför har han nu kommit på en ny grej! Vi ska ha lektion på hemmaplan som består avatt titta på filmer via våran studentsajt LUWIT, ok??? Tycker att hela konceptet verkar vara ännu sämre än föreläsningar? Men jag kan väl inte säga något förren dagen är slut.. 08.00 släpps filmerna och dagens uppgifter, det gäller att sitta bänkad!

Först lite kaffe :)

Ibland går det upp ett ljus för en..

Då var det inte många timmar kvar på denna måndag. Har haft en super bra dag (trots att världens finaste Jimmy jobbar) hihi.. Har blivit träning med Vera, kaffe med mormor och massa plugg på kompletteringen jag fick på reflektionsuppgiften. Men nu är den äntligen klar! Blev nästan som en hel ny reflektionsuppgift (1500 ord) men de skiter jag i, som min handledare sa: "det är alltid bättre att överdriva en komplettering och skriva mycket, så slipper man kanske få komplettering på kompletteringen". Skönt att ha den ur världen, får bara hoppas på ett GODKÄNT nu också!

Hade ett väldigt givande samtal med min finaste Izza nu ikväll.. Innebörden av att förstå hur andra människor fungerar, krävs ibland att två människor diskuterar ämnet.. Just det gjorde vi ikväll! Det är så mycket enklare att förstå sina egna, tidigare misstag genom att forska i nya. Vad skulle jag gjort utan dig? Du är en av mina närmsta vänner som jag ALDRIG någonsin tänker släppa! Älskar dig med hela mitt hjärta, och jag kommer alltid att finnas här för dig "ända in på hemmet och i rullstolen!"

Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen! Har jag tur slipper jag ta mig in till skolan :) Tyvärr får jag inte reda på det förren imorgonbitti 08.00 då dagens uppgifter läggs ut på LUWIT (En hemsida för oss studerande) Men jag håller tummarna! Kan man fixa uppgifterna på hemmaplan så fattar jag inte varför jag ska behöva ta mig till Lund och tillbaka! Men men.. det återstår att se..

Dagens träning

Idag blev det träning med söta Vera :) Suuper kul! Idag testade jag att höja farten på gåbandet vilket resulterade i en massa fler brända kalorier :) Har svårt för att gå jätte fort och tidigare har jag haft farten på 5.8 vilket har gjort att jag bränt 75 kalorier på 15 min. Idag höjde jag det till 6.0 och det resulterade i 120 brända kalorier på 15 min! Så hädanefter kör jag på 6.0 :)



15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 120 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min powerwalk 5% lutning 6.0 speed = 120 brända kalorier

Träning med Vera :)

Spm ni ser själva så gick det skit bra vid vägningen även denna måndag :) Jag är verkligen nöjd med -1,3 kg! Eftersom jag och Jimmy ska upp till Göteborg på fredag och gotta oss där hela helgen så antar jag att vågen inte visar neråt nästa måndag :) Antar att det blir så när man är på en weekend, då ska man absolut inte snåla in på godheterna! Och för att hålla vikten något sånär i balans kör jag 4 träningspass denna veckan också ---> måndag - torsdag :) Kanske hjälper det mot allt gott vi ska äta den kommande helgen?

12.00 är det dax för träning med Vera :) Har saknat dig så himla mycket gumman, så det ska bli härligt att träffa dig idag! För även om vi är på gymmet och tränar så snackar vi lite grann ;) Längtar ännu mer till onsdag då det är kaffedax med DIG <3 Mys i massor med min underbaring hihi ;)

Efter träningen kommer även min älskade mormor hem till oss!

Ska bli super trevligt :)



<3 ÄLSKAR DIG SNÄCKAN <3

Såhär ser statistiken ut idag :) -1,3 kilo...

img_1613 (MMS)

Såhär ser statistiken ut idag :) -1,3 kilo får jag verkligen vara nöjd med! Nu är det inte långt kvar :)


Såhär såg förra måndagens vikt ut! Det åte...

img_4291 (MMS)

Såhär såg förra måndagens vikt ut! Det återstår att se hur statistiken ser ut imorgon :) spännande!


Här är vår nya fina byrå från XXXLutz 799 ...

img_7330 (MMS)

Här är vår nya super fina byrå från XXXLutz 699 :- Älsklingen har varit duktig och monterat ihop den idag, med Zindras hjälpt såklart till :P Vi är såå nöjda med den :) Tidigare hade vi en liten vinvagn som en provisorisk lösning, och äntligen blev den utbytt!


Ordspråk


Söndag och jobbdax!

Idag lovade jag er att lägga upp bilder på de saker vi handlade igår som bland annat var en ny byrå/skänk till hallen från Lutz! Tyvärr hinner jag inte de.. För det första så är inte byrån ihop skruvad, för det ska Jimmy göra idag och för det andra så har jag helt enkelt inte tid pga att jag snart ska sticka till jobb! Men det kommer i veckan :) På tal om jobb så jobbar jag 15.15-22.00 ikväll. Inte jätte roande precis, men vad gör man inte för lite extra pengar i plånboken?? Längtar till klockan är 22.00, då jag får komma hem till mina älsklingar igen och förhoppningsvis se en färdigmonterad byrå ;) Man vet aldrig med killar.. Haha! Ibland blir det inte riktigt som dom tänkt helt enkelt...

Trevlig söndag allesammans :)

Det är svårt att hinna med och uppdatera b...

img_1191 (MMS)

Det är svårt att hinna med och uppdatera bloggen när man har mycket att göra :) Idag har jag nästan skrivit klart min komplettering jag fick på reflektionsuppgiften, gött! För att fira de körde jag och Jimmy till XXXLutz, IKEA och MAXI :) Massa spring i affärer idag! På Lutz hittade vi äntligen en byrå (mindre hallmöbel) att ha i hallen!! Wiiee :) Har letat efter en sådan i typ 1 år nu. Blev även en del andra inköp.. Bilder på sakerna kommer imorgon :) Vi är såå nöjda med dagen! Verkligen en Sara & Jimmy dag <3 Nu säger vi godnatt.. ZzzZZzzz


Såhär mkt hår har vi borstat av Zindra! Jä...

img_1189 (MMS)

Såhär mkt hår har vi borstat av Zindra! Jääävlar alltså :) Nu är det nästan bara halva hunden kvar :P


Snack om träning

Jag vet inte riktigt vad det är som har hänt med mig? Det första jag tänker på när jag vaknar är träning. Finns det någon möjlighet för mig att träna idag? Om jag sticker till gymmet, blir det då kondition eller styrka? Hmm.. Vet inte om det är bra eller dåligt? Självklart är det bra att man har träning i tankarna, men det kan lätt gå till en överdrift också. Snarare som ett beroende som måste tillfredsställas..

Jag försöker verkligen hålla träningen till max 4 gånger per vecka men vissa veckor har det till och med blivit 5-6 gånger! Beroendet av att träna kommer kanske genom att jag ser så pass bra resultat? Förlorar man vikt + centimeter på kroppen så blir man bara ännu mer peppad till att förlora ännu mer.. Men samtidigt så tänker jag hela tiden på det där med att kroppen "blir van vid träningen"? Tränar jag konstant 4-5 gånger per vecka så vänjer sig min kropp kanske vid det och så slutar jag gå ner i vikt? Träning på gym där jag ständigt varierar mellan styrka och kondition är i och för sig inte samma sak som att powerwalka varenda gång du tränar. Svårt det där!

Idag hade jag i alla fall den där "tränings-tanken" när jag vaknade! Jag har redan nu tränat 4 gånger denna veckan, och ska egentligen vara nöjd med det, men på något vis så tänker jag att en gång mer kan väl inte göra skada? Har jag bara tiden så varför inte sticka till gymmet istället för att bara sitta här hemma och dega? Jimmy ska träna kickboxning idag mellan 13.00-15.00 och då hade jag planer på att träna samtidigt som honom.. Perfekt tänkte jag, fram tils jag insåg att jag har massor med plugg och verkligen måste ta tag i det! Så det blir ingen träning för min del idag. Tänker absolut prioritera plugg framför träningen idag, har ändå 4 ggr inbokade nästa vecka och det tänker jag vara nöjd med!

NU: Plugg.........

Idol mys på Jakobsgatan <3

Det blev en IDOL-kväll med hjärtat hemms hos Izza och Kenny :)

Gott på bordet, ljus i lägenheten, IDOL på TV:n och underbart sällskap..

Kan det bli bättre en fredagskväll??

Tack underbara Izza för en härlig kväll på Jakobsgatan :) We just love to be with you two!

Nu kallar sängen.. Fullspäckad dag imorgon :P

Godnatt

Dagens middag: Fläskfilé, pommes och café ...

img_1187 (MMS)

Dagens middag: Fläskfilé, pommes och café Paris sås :) mums! Vi festar till det lite idag eftersom de är fredag!


Dagens outfit (som man egentligen inte ser...

img_1184 (MMS)

Dagens outfit (som man egentligen inte ser så mycket av) svart grovstickad klänning och leggings! Älskar den mega stora kragen :) mys mys


Helvetes mög...

KUL DÅ!! :( Kommer hem från reflektionsmötet med en KOMPLETTERING! Gaaahh.. Har aldrig tidigare fått komplettering på en reflektionsuppgift och just NU när man har som mest att göra innan TENTAN så kommer den! Fan.. Hur ska man hinna med allt?? Satte mig här hemma och "frustrations googlade" på de ämne jag ska änvända, men tror ni jag hittar något?? Wikipedia är i stort sett det enda som dyker upp, och den källan får man inte ens använda sig av :S Hur ska detta gå? Som tur är fick vi en extra dag på oss att skriva den.. TACK, liksom...

Men plugget ska inte hindra mig från att koppla av i 2 timmar! Nope.. Izza och kenny var snälla och bjöd hem oss på lite idol-tittande hemma hos dem ---> GÄRNA! Ska bli skönt att komma hemifrån lite.. Vill inte se den förbannade datan, som jag troligtvis lär få sitta vid hela helgen... Nu ska jag fortsätta att leta information och fakta!

Hoppas att ni som läser får en trevlig fredagskväll :)

dessa cm bara försvinner :)

Idag är det exakt 1 månad sen jag började träna ordentligt på gym! Har varit på gymmet mellan 3-5 ggr per vecka och idag när jag skulle mäta min kropp såg jag vilket resultat det har gett :)

Mage/midja = -2 cm

Lovehands = -2 cm

Rumpa = -1 cm

Bröst = -2 cm

Lår = -1 cm

Knä = -1,5 cm

Vad = ingen förändring

Överarm = -0,5 cm

Sammanlagt har jag minskat mina mått med 10 centimeter! Det är jag jävligt stolt över :) detta peppar mig verkligen till att fortsätta träna! Tänker lägga upp ett nytt resultat om en månad igen, och hoppas på att ännu fler centimetrar har försvunnit då :P

Fredag idag :)

Idag är det skola och reflektionsmöte som står på schemat.. Är guda glad att jag får skjuts in till Lund av en klasskompis! Dock vet jag inte om jag får skjuts hem vilket innebär att jag eventuellt får ta tåget :( USH! Nästan hälften av alla tåg är försenade eller inställda nu pga vädret. Att vara beroende av kollektivtrafiken under vinterhalvåret är inget skoj, alls! Men men, hem kommer jag väl i alla fall :)



Nu ska jag: äta frukost, göra vid mig och ta på mig några vara kläder :)


Svar på kommentarer

Såg att jag hade fått två kommentarer på inlägget om min reflektionsuppgift. Ni har kommenterat och tyckt på att jag har skrivit "man" i texten. Ex: "Man skulle kunna anta att Walker menar det han skriver..." Jag vet att det inte är bra att skriva "man" i texter, men det är verkligen svårt att låta bli, då det går av sig själv.. Än sålänge har jag inte fått någon kritik för det, kanske just för att vi inte har börjat skriva uppsater än? Hade problem i början av utbildningen i skrivandet när det gäller "dom" = de/dem. Men det har jag vant mig av med nu, men det är svårt! Jag gör så gott jag kan varje dag, och jag ska säga att det är inte lätt att skriva akademiskt :S Speciellt inte när man har bloggat i ett x-antal år nu! haha.. Här i bloggen skriver jag verkligen INTE akademiskt, och det är inte meningen heller! En blogg är en blogg och en uppsats är en uppsats!

Fy bubblan vad jag är trött.. Eftersom jag har gjort allt detta:

Varit i skolan

Pluggat

Tvättat

Tränat med Jimmy <3

Städat

Lagat mat

Promenerat med hunden

Självklart duschat

Kollat ytterst lite tv...

... så är jag HELT SLUT! Godnatt gott folk :)


Dagens träning

15 min crosstrainer 15% motstånd = 155 kalorier brända

45 min styrkepass

15 min crosstrainer 15% motstånd = 155 kalorier brända




Det går verkligen bra med träningen nu :)

Super kul att man kan vara på gymmet med sitt hjärta ;)

Kan ju inte bli bättre just nu! Hoppas på viktnedgång på måndag!

Plugg i massor!

Dålig uppdatering från min sida idag!

Beror bland annat på att jag har varit i skolan och haft möte med min tema-grupp! Nu har vi kommit igång med vårt arbete bra :) Men gud så mycket plugg det är just nu.. Fick ringa och avboka mig på Kullagårdens julbord imorgon :( SNYFT! Ska vara i skolan mellan 12.00 - 16.00 och innan man är hemma därifrån så lär klockan vara minst 17.00! Vi skulle i så fall tagit tåget till Malmö vid 17.10, förstår inte hur de skulle gått ihopa! sen så har jag alldeles för mkt plugg att göra, vilket jag lär få sitta med typ hela kvällen imorgon! Ska försöka jobba undan så att jag i alla fall kan titta på mitt älskade IDOL :) men men det återstår att se...

Nu blir det städ, tvätt och träning!!

I år kör vi på en gammal variant av advent...

img_1156 (MMS)

I år kör vi på en gammal variant av adventsljusstaken :) tycker den är såå fin! Älskar de små svamparna som ligger i mossa :) hihi..


Dagens träning

15 min powerwalk 5% lutning = 75 brända kalorier

45 min styrkepass

15 min sittande cykling 20% motstånd = 150 brända kalorier




<3 TACK Vera för det härliga sällskapet på gymmet idag <3

YES!! Reflektionsuppgift 8 är nu klar och ...

img_1174 (MMS)

YES!! Reflektionsuppgift 8 är nu klar och ingen är gladare än jag!! :) 1500 ord var MAX, haha det var verkligen precis :P


Plugg

USH! Nu har jag att göra.. Reflektionsuppgift 8 ska vara inne om mindre än 6 timmar, och jag har bara gjort hälften! Jag brukar inte ha något problem med att bli klar med uppgifterna i tid, men man vet ju aldrig.. Det är kanske bra att jag känner mig lite stressad också, för ibland så jobbar jag mer effektivt då :) Men först blir det en kopp kaffe för vem kan sitta och koncentrera sig när man inte fått dricka sin morgonkopp? :P


RSS 2.0