Ibland går det upp ett ljus för en..

Då var det inte många timmar kvar på denna måndag. Har haft en super bra dag (trots att världens finaste Jimmy jobbar) hihi.. Har blivit träning med Vera, kaffe med mormor och massa plugg på kompletteringen jag fick på reflektionsuppgiften. Men nu är den äntligen klar! Blev nästan som en hel ny reflektionsuppgift (1500 ord) men de skiter jag i, som min handledare sa: "det är alltid bättre att överdriva en komplettering och skriva mycket, så slipper man kanske få komplettering på kompletteringen". Skönt att ha den ur världen, får bara hoppas på ett GODKÄNT nu också!

Hade ett väldigt givande samtal med min finaste Izza nu ikväll.. Innebörden av att förstå hur andra människor fungerar, krävs ibland att två människor diskuterar ämnet.. Just det gjorde vi ikväll! Det är så mycket enklare att förstå sina egna, tidigare misstag genom att forska i nya. Vad skulle jag gjort utan dig? Du är en av mina närmsta vänner som jag ALDRIG någonsin tänker släppa! Älskar dig med hela mitt hjärta, och jag kommer alltid att finnas här för dig "ända in på hemmet och i rullstolen!"

Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen! Har jag tur slipper jag ta mig in till skolan :) Tyvärr får jag inte reda på det förren imorgonbitti 08.00 då dagens uppgifter läggs ut på LUWIT (En hemsida för oss studerande) Men jag håller tummarna! Kan man fixa uppgifterna på hemmaplan så fattar jag inte varför jag ska behöva ta mig till Lund och tillbaka! Men men.. det återstår att se..

Kommentarer
Postat av: Bella

O vad skulle hon gjort utan dig??? Hon hade avlidit! Älskar dig min finaste! Obeskrivligt mycket! Tack för idag <3

2010-12-07 @ 00:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0