Ledig :)

VArför skriver du det här i bloggen om du inte vill berätta något. Det gör ju bara folk iriterade och nyfikna. Jag menar inget illa och hoppas det löser sig vad det än är. Men äsch. kram / Bloggläsare

Svar på kommentar: Jag skrev inte föregående inlägg för att göra er läsare irriterade eller nyfikna. Jag ville berätta att det hade hänt något med oss, och att jag kanske inte kommer finnas här på bloggen lika mycket som förut. Anledningen till varför jag gör som jag gör är att jag inte vill att det som har hänt ska komma ut, inte än.. Men det finns många läsare som uppskattar att man "förvarnar" om att där inte kommer komma så mycket inlägg ett tag fram över, istället för att bara skita i det liksom. Aja, bryr mig egentligen inte så.. Ni får helt enkelt tycka vad ni vill!

Idag har jag avverkat den sista skoldagen detta året :) Om man inte räknar med torsdagen som kommer då jag ska in till Lund för att skriva den där förbannade omtentan! Känns skönt att vara hemma från skolan, dock har vi en mega uppgift som ska vara inne samma dag vi kommer tillbaka så plugg under dessa "hemma-veckorna" lär det bli ändå! Ska passa på att jobba lite extra nu när jag är hemma, och tjäna de där extra slantarna :)

Nu ska jag byta om till mjukiskläder och sätta igång med städningen!

CIAO

Kommentarer
Postat av: Anonym

gravid?

2010-12-22 @ 09:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0