Underbara helg =)

SNYFT! Nu är den underbara lediga helgen förbi, och det gillas inte! Men jag har haft några underbara dagar med vänner och med Jimmy, såklart ;)

I fredags spenderade jag och Jimmy hela kvällen hemma hos mig! Åt super god middag (Fläskfilé med potatisgrattäng) och kollade Lets Dance. Eftersom jag endast hade haft 1 ordentlig sovmorgon på 2 veckor så somnade jag gott i Jimmys knä i soffan runt 22.00 ;) Blev väckt vid 23.30 och då var det raka vägen in i sängen och snarka ännu mer! Kände mig jätte dum som hade sovit bort lite kvällstimmar, men vad gör man när man är sådär sjukt trött? Jo sover =)

Lördagen började först med massa mys =) Visst är det skönt att ligga och dra sig i sängen och veta att man verkligen inte har någon tid att passa?? Lovely ;) Sen rätt som de var så var klockan skit mycket! Opps, Jimmys mamma hämtar oss om 2 timmar och jag har inte börjat göra vid mig än! PANIK! Väl i bilen styrde vi mot Malmö och till en turkisk restaurang. Där fick jag träffa sådär 10 människor till. Var jätte nervös precis i början men när jag och Jimmys syster började prata om en viss person så släppte allt! Samtalsämnet blev väldigt snabbt HETT! haha =) God mat och en mätt Sara blev det i alla fall. Efter besöket på restaurangen var det dags att köra till Malmö Arena och se musikalen Buddy Holly! Nästan en fullsatt arena med typ 7000 pers (tror jag de var?!) GUUUD så bra den var! Älskar allt som har med musikaler att göra. En jätte härlig upplevelse =)


 ETT STORT TACK till Jimmys familj som bjöd med mig på detta!


Efter de körde vi vidare till Törringe! Där mötte vi upp Izza, Kenny och Mange i kön! Hade det super trevligt på Törringe, och Jimmy och Kenny som aldrig hade varit där tidigare tyckte detsamma!


"fan vilket trevligt ställe det här är"


Blev massor med dans med mitt hjärta, både lugn dans och bugg ;) skit skoj! haha dock skulle Sara givetvis vara lite klumpig och råka trampa Jimmy på foten, trillar baklänges och drar med mig en medelålderskvinna i fallet! haha.. Måste ha sett himla roligt ut! Jag bara greppade tag i närmsta arm =) Och då måste jag tillägga att jag INTE var full! Så kan de gå.


TACK allesammans för denna underbara och roliga helg, ni vet vem ni är!



Kommentarer
Postat av: 'Cornelia

Tack så mycket :)

2010-02-08 @ 08:48:30
URL: http://neeelia.blogg.se/
Postat av: Beckabus!

hah stackars tanten :)

2010-02-08 @ 09:27:05
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/
Postat av: mor ;

Hoppas allt gick bra ändå! Älskar dig!

2010-02-08 @ 19:57:02
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0