Första skoldagen avklarad!

Nu kära läsare har jag kommit på att jag kommer blogga mkt mindre nu när jag går i skolan. Det är något ni får ta :P Kanske 1 - 2 inlägg om dagen, mer hinner jag inte!!


Idag har det gått bättre i skolan =) Tack och lov. Kan kanske bero på att jag har lyckats få kontakt med lite människor idag! Kul =) Och självklart blir det alltid människorna som rökar, haha! Det är dom som är mest sociala, faktiskt! ( Förlåt alla icke rökare, hehe ) Fick även min första hemuppgift idag! Skrämmande.. Hoppas att det kommer gå bra :S Hade faktiskt tänk sätta igång redan ikväll. Det tråkiga är att man måste ha det dataskrivet =/ Och vem har en skrivare hemma liksom?? Inte jag.. Jag har en enkel lite blogg data, inget mer! Så nu ska jag åka hem till Mamma i Stävie och skriva uppgiften där =) Frågorna som vi skulle använda oss av för att få hjälp på traven såg ut såhär:


Vilka är dina starka sidor i förhållande till ditt val att studera på Socialhögskolan?

Vilka är dina svaga sidor i förhållande till ditt val att studera på Socialhögskolan?

Vilka är dina möjligheter med att välja att studera på Socialhögskolan?

Vilka hot finns mot ditt val att studera på Socialhögskolan?

Så nu gott folk förstår ni kanske att jag har att göra?! Denna analysen skulle vara på en A4 sida, datorskrivet! HJÄLP! haha.. Jaja, jag får göra som jag brukade på gymnasiet och bara babbla på i texten! haha =) Då fick man i alla fall VG om inte mer..! Men nu är ju detta tyvärr inte gymnasienivå.. Det har lärarna poängterat väldigt tydligt för oss idag. "Jag vet liksom, nu är det allvar.."


Nog snackat om skolan!! Idag ska jag få träffa mitt hjärta <3 Längtar såå! Även om det bara blir för någon timme ikväll så betyder de såå mkt!! Tycker om honom mer än ord kan beskriva.. Faktiskt ;) LÄNGTAR! Massor av mys...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0