Fridhemsgruppen i all ära =)

Godmorgon allesammans!


Jag hade fått en anonym kommentar i mitt förra inlägg. En fråga om jag känner Lina Larsson?

Japp de gör jag. Vi lärde känna varandra redan som små, säkert över 10 år sedan. Vi bodde på samma område, och jag har gått i samma klass som hennes stora syster Kim. Min mamma och Linas mamma är väldigt nära vänner. och nu när jag flyttade ifrån Jimmy så blev vi helt plötsligt grannar! Skit skoj =)



Igår blev det ännu en mysig dag från början till slut =) Blev ju pannkaksbak med Lina på kvällen, och självklart en några koppar kaffe på de! Och TACK Lina för topsen, haha =)

Senare på kvällen kom Jimmy förbi ;) Ni anar inte hur glad jag är att jag har träffat honom! Alla som står mig nära kan nog se det på mig =) Jag är såå lycklig! Bara tanken på att han ska komma till mig och jag ska få umgås med honom en hel kväll gör mig pirrig och nervös.. hihi.. Jag är verkligen KÄR.. Kär i en underbar kille <3 Och på fredag ska jag spendera många timmar med honom igen! Först blir det god mat, och senare på kvällen kommer även I & K och joinar oss! Filmkväll står på schemat ---> Black Jack! Kommer bli hur trevligt som helst, om inte "vissa" personer råkar somna i soffan och väcker oss med sitt snarkande ;) haha..

Idag jobbar jag kväll, och för en gångs skull känns det inte alls jobbigt! Det är ju min sista jobbe kväll (på schemat) så jag får väl bita ihop. Känns konstigt faktiskt, att från och med måndag så jobbar jag inte i min älskade grupp längre.. Nä då ska man bli timanställd och hoppa runt samtidigt som man ska plugga 100% Jag verkligen ÄLSKAR min jobbe grupp, härliga FRIDHEMSGRUPPEN! det bästa stället jag någonsin har jobbat på. Underbara personligheter och massa massa skratt har jag fått vara med om under dessa tre åren =)


KOMMER SAKNA ER <3



Kommentarer
Postat av: Becka

Vi kommer ju sakna dej med :( Men jag har ju turen att umgås med dig ändå! Även utanför jobb menar jag! HIhihi ;)

2010-01-14 @ 12:08:59
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/
Postat av: Rebecca

hehe det va jag som kommenterade det om Lina :) Jag visste att ni kände varandra, visste bara inte att ni umgicks fortf :) Skoj! hihi. Kramar !

2010-01-14 @ 19:28:54
URL: http://swahnrebecca.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0