Massa skolsnack!

Då var "första skoldagen" avklarad! Puuhh..

 Jimmy var snäll och skjutsade mig till stationen imorse! Kunde ju inte gå i mina stövlar i alla snön! Haha.. Hade nog sett ut som "bambi på hal is" eller något ;) Och VISST skulle biljett automaten klydda! Drog mitt VISA kort 3 ggr och där bara stod ERROR! Men va fan.. Till slut gick de, typ såhär 3 minuter innan tåget kom. Jädrans tur =) Väl på tåget slumrade jag till sådär 3 ggr, haha.. Satt och lyssnade på mina favorit låtar och var tvungen att ställa alarmet på mobilen 3 min innan tåget skulle vara framme i Helsingborg. Det hade ju varit jädrans snyggt om man hade slumrat till ordentligt och vaknat upp i Ängelholm eller något.. Haha! Som tur var hände inte det!


Väl framme på knutpunkten kunde jag inte låta bli att ta en sväng inom Espresso house och köpa en Latte maccchiato =) MUMS! Och skulle jag nu promenera 10 min till skolan så värmer muggen gott i handen! Det var relativt lätt att hitta, frågade endast om vägen 1 gång =) De ni ;) haha.. Och snacka om att jag var nervös! Tack och lov har skolan en reception så dit gick jag direkt. Dom visade mig vägen till inskrivningssalen och fär vi skulle fotograferas. Spännande.. När jag kom 08.30 var där bara 4 andra också. Antar att jag var ute i väldigt god tid! Läste på pappret och ser att inskrivningen skulle vara någon gång mellan 09 - 10. Då var jag alltså ute i väldigt god tid! haha.. Aja, typ resterande 70 pers kom mellan halv tio och tio. Vi var 90 elever och blev uppdelade i 2 klasser ( C + D ) Jag hamnade i klass D. Intressant fakta för er som undrar ;) hehe.. Efter inskrivningen blev det en rundvandring på skolan. Super fint, verkligen fräsht och modernt! GILLA =) Sen köpte vi alla något att fika och satt och snackade i cafeterian en stund..


Runt 12.30 ---> Hemfärd


Nu när jag kollar på mitt schema så är det väldigt tufft! Jag går i skolan ca alla dagar i veckan (måndag till fredag) 09.00 - 16.00 =/ INTE KUL! Och så kommer det vara fram till den 1:e Mars ungefär.. Därefter blir det ganska lugnt igen, och tur är de =) Dom säger att innan den första tentan så är det ett helvete, typ.. Men när den är gjord kan man andas ut igen och vara lite mer ledig! Så nu tycker jag att mina läsare ska önska att tiden går liite snabbare, för min skull =) Pratade med min chef på Kullagården om den eventuella nattjänsten, och ska komma in till henne på fredag och titta igenom allt.. Vi får se hur det blir! Men för säkerhets skull ska jag skicka in ansökan om både bidragsdelen och lånet! I fall i fall :S


Nu ska jag sätta mig med alla mina papper och lägga dom iordning inför morgondagen! Ska även förbereda "skol-väskan" haha =) Hmm, vad skulle man kunna äta på lunchen imorgon då?! tror man kan ha med sig 2 mackor och någon morot kanske? Äter ju helst middag hemma sen på kvällen faktiskt.. Ilandsproblem det där ;) haha!


Ha en bra måndag kväll =) CIAO!


Kommentarer
Postat av: johanna

lycka till i skolan :)

2010-01-18 @ 21:31:42
URL: http://johannalinden.blogspot.com
Postat av: mor ;)

Detta fixar du. Massor av kramar<3

2010-01-19 @ 08:27:09
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/
Postat av: Anna

Önskar dig all lycka nu med både skolan och pojken...=D

2010-01-19 @ 09:57:16
URL: http://anlice.blogg.se/
Postat av: Beckabus!

Du kommer klara det galant! Du har ju självdisciplin till max! Eller iaf till 99 ;) Jag tror på dej! Love U Darlin. Pussen

2010-01-19 @ 17:40:20
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0