Är såå glad för mina nya skor :) skit bra ...

img_0549 (MMS)

Är såå glad för mina nya skor :) skit bra köp inför hösten! Adidas skor 900 kr


Nu har vi precis kommit ut från bion (pga ...

img_0548 (MMS)

Nu har vi precis kommit ut från bion (pga ösregn hela dagen så fick vi skippa grönalund) KOLLA vilken jävla kö in till 3 affären, såå sjukt! Idag släpps IPHONE 4, och det verkar vara många som vill ha den :) observera att detta är 1 kö av ca 10 st! Folk har tältat utanför butikerna sen imorse. Om exakt 10 minuter släpps den!


Pusskalas på Skansen ;)

img_0539 (MMS)

Pusskalas på Skansen ;)


Kan ni se vart vi är...? ;) PLATTAN! Nu sk...

img_0528 (MMS)

Kan ni se vart vi är...? ;) PLATTAN! Nu ska vi gå och äta :) mumsigt ska det bli..!


stockholm!!!

Nu är man vaken och det känns som att man har massor att göra nu på morgonkvisten! Puuhh! Ska alldeles strax hoppa i duschen, fixa iordning mig, väcka Jimmy och se till så att vi verkligen har fått med oss allt.. Tufft det där ;)

Kl 08.30 går tåget från Lund till STOCKHOLM =) Som jag har längtat!! Kommer med all säkerhet bli en SKIT BALL vecka däruppe med underbara människor: Jimmy, Izza pch Kenny ;)

Vi tar inte med oss någon data, men mobilbloggarna lär ni inte slippa ;)

Kommer hem igen på söndag kväll, och den dagen längtar jag INTE till!

Min födelsedagsfest den 24 Juli 2010 =)

I lördags var det äntligen dags för födelsedagsfesten med alla underbara vänner =) Och som jag trodde så blev det super lyckat! Jag hade fixat mat, pasta sallad med hembakta bullar vilket var uppskattad mat bland mina vänner =) Senare på kvällen blev det presentöppning, massa kortspel och en del (??!) snapsar ;) haha.. Och tro det eller ej, men Sara blev faktiskt väldigt "rund under fötterna" haha.. Ush det måste vara snapsarnas fel :P

22.00 blev vi alla hämtade av Carlos och Simon ( TACK FÖR SKJUTSEN!! ) och sen bar det av till allas älskade Björka Loge =) I lördags så spelade Perikles, verkligen ett bra band! Blev mycket dansande både på discot och på kasebanan!

Hade det såå trevligt! Tack till alla som var med och förgyllde kvällen =)



























MINA PRESENTER SOM JAG FICK AV UNDERBARINGARNA ------>

Fotobok av Izza, SKIT COOL present =) ----->







Helvit klocka från Kenny och Mange, TACK killar ;) ----->



Ett silverarmband med tre passande berlocker (som dom tyckte passade in på mig)
från vera, Celle, becca och Eve =) ----->




Ojsan.. Titta var vi hamnade ;) hihi

img_0526 (MMS)

Ojsan.. Titta var vi hamnade ;) hihi


Done!

Då var jobbekvällen också över.. Får nog säga att jag tycker att tiden går snabbt när man jobbar kväll! TYVÄRR så har jag ett dagspass imorgon: 7-15.30 =/ Suck big time..

Men ser man fram emot saker som händer efter jobbe passet så går tiden mycket fortare ;) Denna helgen som kommer är verkligen efterlängtad! Imorgon blir det en MYSFREDAG med Jimmy <3 och på lördag så firar jag att jag har fyllt år med en födelsedagsfest för vännerna :) Känner på mig att denna helgen kommer bli suuuper ;)

Eclipse <3

Nu har jag och älsklingen varit inne och bokat biljetter till Twilights tredje film: Eclipse =) På fredag är det alltså MYSKVÄLL med god mat och ett biobesök på kvällen ;) Härligare fredag får man leta efter!


Kaffe och glass på balkongen med Vera ;) m...

img_0524 (MMS)

Kaffe och glass på balkongen med Vera ;) mys mys.. Hihi <3


Sol sol sol

Som sagt, idag när jag vaknade var det strålande solsken och jag blev på såå bra humör.. Ju fler timmar som gick desto sämre väder blev det =/ Molnigt och kvalmigt omvartannat.. TRÅKIGT! Men jag och Jimmy körde ut till Stävie ändå! Här ger vi oss inte i första taget! Låg och "solade" i ca 1 timme i halv-dis.. Men sen såå, strax efter 15 kom solen fram igen! Sara blev GLAD och gissa vad...?? Jag fick faktiskt märken efter bikinin på den enstaka timmen =) Så visst var det värt det! Tre dopp i poolen blev det också ;) suveränt!

Nu har vi precis ätit middag ---> Spagge med Ködde =) MUMS! Så mätt och belåten ska jag sällskapa med Vera över några koppar kaffe ;) Kanske blir det något gott till kaffet också!

Soo long!

Sunshine ;)

JAAAA! Det fina vädret har kommit och jag hoppas innerligt på att det stannar till minst 17.00 idag! För när Sara har slutat ( 13.00 ) ska hon och Jimmy köra raka vägen till Stävie och SOLA & BADA!!

Wiihhoo.. Idag känner jag mig på BRA humör ;)

Måsängen ikväll =)

Idag har jag:

Varit väldigt VARM och svettig

Suktat efter att få bada i poolen

Jobbat till 15.30

Städat hela lägenheten

Tvättat 5 maskiner tvätt

Ätit en god middag med Jimmy

Druckit massa kaffe och ätit glass med Lola

Suttit vid måsängen och myst med Lola och hundarna

Och nu ska jag:

Gå ner i tvättstugan och fixa det sista med tvätten

Mysa med Jimmy i sängen till ett avsnitt TRE KRONOR

Promenera en sista gång med Zindra

Och sist men inte minst ---> SOVA

Det var min dag det.. En härlig dag! Blev såå glad att Zindra och Honey fungerade tillsammans =) Nu kan ju jag dricka kaffe hos Lola hur mycket som helst, och samtidigt kunna ta med Zindra dit och slippa det dåliga samvetet, som annars så lätt kryper på en! Sov gott sen alla kära läsare :P

Mys med Lola och hundarna vid ån! Det gick...

img_0523 (MMS)

Mys med Lola och hundarna vid ån! Det gick jätte bra med zindra och Lolas hund honey :) wiihhoo!!


Mullvadsbebisar är söta =)

Vaknade idag och HOPPADES att det skulle vara fint väder, ni vet strålande sol och minst 25 grader...?! Men ICKE! Gaaahhh =/ Blir så leden på detta jävla vädret! Jag var ledig i torsdags och kunde sola och bada hur mycket jag ville, men istället så åskade det och regnade för fullt.. Och likadant idag, har varit ledig efter en hel jobbehelg och hoppades på fint väder så att man åtmindstonde kunde sola någon timme..  Men turen fanns inte idag heller.. Kul att man ska jobba hela veckan, då det SÄKERT kommer vara strålande sol!! Trött jag blir... =/

Så eftersom det inte blev något solande idag så passade jag och Jimmy på att göra en del nytta =) Vi körde in till Bauhause i Malmö och fick handlat min fina kakel till köket (Nu bara längtar jag tills vi sätter igång!) Efter det körde vi inom Stävie och fick hämtat en frysväska.. Nästa projekt ---> Frosta av kyl & frys! Tropdde det skulle gå snabbt, men jag har fan hållt på med det halva dagen! Den "smarta" tjejen som bodde här innan mig hade varken frostat av frysen eller städat här när jag flyttade in.. (Ja det ska finnas sånna också.. tyvärr..) så ni kan ju tänka er hur min frys såg ut! Hade ett gigantiskt isblock längst upp i frysen som hade fryst inne hela ledningen som kyler ner allt.. Nu är det gjort i alla fall =) Och JÄVLIGT SKÖNT är det!!

Och nu ikväll har jag och älsklingen ätit tacos och promenerat med Zindra i skogen (Den oturs drabbade skogen..) men det gick bra! Gick inte alls lika långt, och när jag märkte att hon började bli trött så vände vi och gick tillbaka. Och vet ni vad vi hittade..?! En liten mullvadsbebis som låg och kippade efter andan ute på gångstigen.. Naw.. man MÅSTE bara rädda djur som lider!! Kvittar nästan vad det är! men Jimmy avrådde mig till att INTE ta i mullvadsbebisen.. Så jag lät den ligga kvar och såg sen att massor av kryp hade börjat äta på den, trots att den levde... Ush jag blir ledsen... =(

NU: MYS I SOFFAN ;)

Ush vilken tråk-göra! Men måste man så mås...

img_0522 (MMS)

Ush vilken tråk-göra! Men måste man så måste man, tyvärr...


Denna kaklen har jag beställt hem till kök...

img_0519 (MMS)

Denna kaklen har jag beställt hem till köket nu :) kommer bli såå bra! Vad tycks mamma..? :)


Söndag och mot Bauhause

Då var snart denna jobbehelgen över, skönt! Bara kvällspasset kvar idag sen är jag ledig imorgon =) Hade i alla fall en super mysig kväll med Jimmy igår <3 Åt middag, körde till ICA och handlade lite gott och sen vidare hem och rakt ner i soffan och såg film nr2 i Twilight serien ---> New moon. Jag har verkligen fastnat för dom filmerna, såå romantiska filmer.. Tyckte dock att ettan var bättre än tvåan, men tvåan var jätte bra även den! Pratade med Jimmy om att se film nummer tre Eclipse på fredag =) Han ville jätte gärna se den! Hoppas på att den är lika bra som dom andra två =)

Nu idag vaknade vi relativt tidigt och åt frukost tillsammans, mys! Och efter de körde vi ut till Bauhause och köpte en ny toalettsits till mig (haha, den andra kunde man knappt sitta på! Kändes som att hela sitset skulle flyga av stolen!) och så beställde jag nytt kakel till köket! Skit fint kommer det bli =) Längtar tills vi ska sätta igång...

Nä nu ska jag pussa lite på Jimmy <3 Hej svej..

Fredag

Vilken härlig dag det har varit idag =)

Först jobb, sen hem och duscha och fixa till sig för att sen få sällskap av Celle på en kopp kaffe hos mig innan det var dags att köra och hämta hem hennes lilla voffsing Xina ( Stavas..?! ) VILKEN UNDERBAR LITEN SÖTNOS!! celles egen lilla ögonsten! Har myst med det lilla livet hela kvällen, samt lyckats hinna laga en pasta sallad också emellan kisserundorna :) Nu strax innan jag gick hem kom Becciz och Vera och höll oss sällskap på gräsmatten, trevligt :)

Tack SIS för en suuper trevlig dag/kväll med dig <3 KÄRLEK!

Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen, SJÄLV!! Ush, gillar inte när Jimmy inte är hemma.. Här är såå tomt! Han är hos en kompis i Lund, och självklart ska dom få ha en myskväll dom också ;) Som tur är så kommer han hem ikväll/natt hade inte klarat mig annars ;) hihi..

Godnatt gott folk!

Nu har vi hämtat Saras lilla ögonsten :) s...

img_0511 (MMS)

Nu har vi hämtat Saras lilla ögonsten :) såå söt!


Göteborgsresan med min älskade Jimmy ;)







Fredagen den 9 Juli var det bestämt sen länge att jag och älsklingen skulle tillbringa hela den helgen uppe i Göteborg! Äntligen var den helgen kommen! Kändes som att man längtade ihjäl sig ;) På vägen upp bestämde vi oss för att köra inom FREEPORT och kolla i lite affärer! Det är ett köpcentra som i stort sett bara har märkesaffärer. Allt från Adidas och Nike till J Lindeberg och Filippa K. Jag fick handlat ännu mer väggtexter, och en super snygg adidas piké tröja =) Några hundralappar fattigare, men såå nöjd med mina köp! Självklart hann vi med att luncha på en god köttfärspaj och sallad, mums! Innan vi körde vidare köpte vi med oss 2 liter jordgubbar också som dom stod och sålde utanför för bara 10 kr/liter!! Sjukt billigt juh! Tänkte vi kunde mumsa på dom när vi kom till hotellet ;) (Getingen på bilden var verkligen STOR och den ville göra det svårare för oss att lämna bilen! haha.. Den jagade oss på parkeringen, men till sist lyckades vi göra slut på den! Jävla insekter det där! Grrr)





Hotellet var verkligen SUPER FINT! Vi var såå glada för att vi hade bokat just det hotellet =) Det låg ute på ön Hissingen (Stavas..?!) Och i ett område som heter Eriksberg. Ett finare område och med väldigt fina och pampiga lägenheter överallt! För skojs skull så gick jag in på "hitta hem" på iphonen och skulle kolla vad lägenheterna i området kostade, och då letar den upp närmsta lägenhet som är till salu. Jag hittade en 2:a på 57 kvadrat på tredje våningen ca 300 m från hotellet för 1700 000 kr eller högstbjudande!!! 1700 000 Kr för en jävla 2:a???! Helt sjukt.. Men i alla fall vi var super nöjda med rummet =) Började packa upp och sätta alla våra saker på plats, sen var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sig =)











När vi var klara med duschen och så gick vi ner till hamnen som låg ca 1 minuts promenad från hotellet och tog den lilla båten in till fastlandet. Jätte mysigt verkligen =) Påminner om djurgårdsfärjan i Stockholm fast denna båten hade olika hållplatser längs med hamnen där folk steg på och gick av. Väl framme gick vi till Nordstan som är ett GIGANTISKT köpcentra i Göteborg! Helt sjukt stort.. Vet inte om det var Sveriges största eller Nordens största..?! Något av det i alla fall. Tittade lite i affärer för att sen gå vidare till centrum. Mycket fina saker att titta på, och vilken fantastisk stad Göteborg är =) Åt middag på O´larys (Stavas..?!) och efter det gick vi bara och strosade runt i centrum! Runt 23.00 tog vi båten tillbaka till hotellet och vidare ner i sängen.. Somnade på direkten! Båten längst ner till vänster var såå cool! det var ett gammal fartyg som hade användts på 1800 talet och en bit in på 1900 talet men som nu var renoverad och omgjord till hotell och restaurang! Uppe på däck spelades det livemusik, verkligen jätte mysigt! Där skulle man kanske övernattat en gång..?! ;)































LÖRDAG och första äventyrsdagen =) Hade för det första underbart väder, och då kan man inte bli annat än på bra humör ;) Började att åka ner till hamnen och kolla in alla de gamla krigsfartygen, fick gå in i dom och testa sängarna osv.. Jätte spännande! där tillbringade vi ca 3 timmar, och Jimmy han trivdes som fisken i vattnet :) Efter rundturen på båtarna gick vi vidare och åkte PADDAN, ett måste när man är i Göteborg! (Har åkt den tidigare, men hade inget minne av att man åkta under såååå låga broar att man var tvungen att sätta sig på golvet i båten..?) Och efter PADDAN blev det shopping i stan och sen gick vi vidare mot hamnen igen och tog båten hem igen.. Bytade om och gick upp till relax avdelningen och hoppade i bubbelpoolen..! Sjukt härlig utsikt ;) Väl inne på rummet igen la vi oss i sängen och tittade på "deep blue sea" =) Riktig mysdag med massor av äventyr ;)





















SÖNDAG och sista dagen att hitta på något! bestämde oss för att åka ner till Universeum och kolla in alla konstiga och spännande saker dom hade där.. Hmm vad ska jag säga, tror det är roligare för barn än vuxna, men det gick! Fick oss i alla fall en del skratt :) Snygga vi är som uppstoppade grisar på fruktfatet va..?! HAHA.. Efter gick vi in till grannen ----> LISSEBERG! Åt en god middag, spelade på massor med saker och var allmänt fjantiga hela dagen =) När klockan var 18.00 var vi mätta på allt vad Lisseberg heter så vi begav oss tillbaka till hotellet och vidare till bilen! Dax att åka ifrån härliga och underbara Göteborg! ( SNYFT!! )

Hade en helt underbar helg däruppe med Jimmy <3 Såå roligt och härligt vi två har tillsammans! Och för varje dag som går med honom får han mig att inse hur mycket jag älskar honom ;)


GÖTEBORG 2010

Ett minne för livet


Älskar dig Jimmy Palm <3

img_0509 (MMS)

Älskar dig Jimmy Palm <3


Bullbak hemma hos Izza :)

img_0508 (MMS)

Bullbak hemma hos Izza :)


Neeej!

Tittar ut genom fönstret och ser att det har regnat, och att det är mulet! Neeej! Jag och Izza som hade planerat in en heldag i Stävie med massa bad och SOL!!! Men icke.. Ush vad sånt är tråkigt när man verkligen har ställt in sig på det. Jaha vad gör man nu då..? Vi bestämde oss för att baka bullar hemma hos Izza istället ;) Och kanske så sticker vi och badar lite senare om det "spricker upp" =)

Nu är jag väldigt hungrig! Ska äta något lätt och sen bege mig till jakobsgatan =)

Sooo long!


Jag bara ÄLSKAR min nya bikini :) köpt på ...

img_0499 (MMS)

Jag bara ÄLSKAR min nya bikini :) köpt på intersport i Göteborg, billigt och bra 40 kr per del :) sånt gillas!!


Alldeles strax ska jag bege mig till jobb!...

img_0497 (MMS)

Alldeles strax ska jag bege mig till jobb! Kommer bli en varm dag idag..! Puuhh... I eftermiddag blir det i alla fall några timmars solande och badande i poolen hos mamman ;)


Nu är bokstäverna uppsatta på väggen :) sj...

img_0493 (MMS)

Nu är bokstäverna uppsatta på väggen :) självklart i sovrummet!


Sommarens horoskop =)

Hittade ett horoskop i en tidning idag som verkligen stämmer in på väldigt mycket när det gäller mig! Jag har skrivit dit de som jag har tyckt stämmer in på mig med fetstil och inom paranteser! =)


Det blir en gastronomisk sommar där mat, vin och livsnjutande får stå i centrum. (Alltid god mat och dricka på sommaren när det gäller mig! Det bästa som finns är god mat och gott sällskap!) Du lägger mycket tid på nöjen som kretsar kring att äta och dricka gott, du unnar dig mycket av allt. (Nöjen det ska vi inte snacka om! Hittar på massor med saker hela tiden, och trots att jag ibland har lite pengar pga studier så unnar jag mig en del ibland! det måste man få göra, då man bara lever en gång, som sagt!) Kräftan trivs som bäst i sällskap med skyttar och vädurar i sommar. ( JIMMY är en snygg liten vädur!! hihi <3) Du tar verkligen vara på din semester efter den stressiga och fullbokade våren (Massa med skolan och allt.. pust..) och ställer till med både en och två storslagna fester för nära och kära. (Födelsedagsfest för alla vänner 24:e Juli!) En kräfta har lätt att bejaka sina behov och drar sig inte för att ställa krav på sin omgivning. Trots detta blir du ofta gruppens mittpunkt och tycks alltid stå för underhållningen. Dina sommareskapader når sin höjdpunkt under augustis första vecka. (veckan då jag, Jimmy, kenny och Izza är i Stockhlm!! det vet jag väl att den blir bra!! hihi) Årstidens ledord blir mat och gemenskap. Du är alltid generös och tanklös när det kommer till ekonomin, men i augusti kommer en oväntad utgift som får dig att tänka till lite och dra ner på utgifterna en aning. (USH! Bara det inte händer något med min älskade Zindra igen.. För det vill jag inte! Det var den första STORA utgiften jag kunde komma på)


Zindra är lika utslagen av värmen som jag!...

img_0492 (MMS)

Zindra är lika utslagen av värmen som jag! Ush, nu börjar det bli för varmt! Kan man inte bada så är sådan här värme förbjuden, typ!


Födelsedagsfirande ---> Bilder!

Hade en helt underbar födelsedag =) Den firades hemma hos Mamma och Lars i Stävie. Blev verkligen såå glad för alla presenter ----> Pengar, presentkort, kamera, parfym, ljuslykta och ljusfat, TACK ALLA för dom fina paketen!



















Det var bilderna från min födelsedag =) Bilderna från min helg Med Jimmy i Göteborg kommer snarast möjligt ;) Nu ska jag äta lite frukost, fick vänta lite med den idag pga min powerwalk som jag ville hinna med så fort jag vaknade! Men nu ska det bli gott med mat =) Och vet ni vad..?! FY FAN VAD DET ÄR VARMT!! Olidligt faktiskt..

Hahaha, vem är bäst på air hockey??? SARA!...

img_0488 (MMS)

Hahaha, vem är bäst på air hockey??? SARA!! ;)


Wiihhoo Liseberg nästa :€

img_0486 (MMS)

Wiihhoo Liseberg nästa :€


Nu ska vi bada bubbel pool uppe på hotelle...

img_0474 (MMS)

Nu ska vi bada bubbel pool uppe på hotellets tak! Härligt med en relax avdelning ;)


Massa massa äventyr i krigsfartygen ;)

img_0473 (MMS)

Massa massa äventyr i krigsfartygen ;)


Precis gått lite i nordstan och shoppat :)...

img_0470 (MMS)

Precis gått lite i nordstan och shoppat :) nu ska vi till maritima upplevelsecentrum och sen vidare till och åka paddan :) vi har strålande sol här i Göteborg!


Då var vi framme efter att ha tillbringat ...

img_0467 (MMS)

Då var vi framme efter att ha tillbringat några timmar på freeport och några timmar på att leta upp hotellet :) haha nu ska vi packa upp ;)


Nu är vi i Kungsbacka :) märkeskläder till...

img_0464 (MMS)

Nu är vi i Kungsbacka :) märkeskläder till Max! Wiihhoo


Göteborg med världens bästa <3

Nu är äntligen Göteborgshelgen med Jimmy kommen =) Har längtat såå, och sett fram emot denna helgen nu i några månader! Vi ska alldeles strax köra upp, ska stanna FREEPORT påvägen och titta på alla billiga märkeskläder ;) Kanske det blir svårt att bara "titta" hehe.. Väl uppe i Göteborg ska vi checka in på hotellet, duscha av oss och sen bege oss ut på ÄVENTYR ;) Har massor med saker vi ska hinna med att göra däruppe! Jag kommer självklart att mobilblogga under hela helgen =)

Ha en trevlig helg allesammans!


En av presenterna från Jimmy ;) tack älskl...

img_0463 (MMS)

En av presenterna från Jimmy ;) tack älskling!! Blev såå glad <3


Ett år äldre idag =)

IDAG FYLLER JAG ÅR =) =)

Ush ångest.. Ett år närmare 25! Men än sålänge är jag bara 24 ;)




Tyvärr så måste man jobba trots att man fyller år =/ Hade hellre legat här hemma i sängen med Jimmy och ätit en god frukost tillsammans när vi vaknade.. Men jag får stå ut! 13.00 slutar jag och sen är jag ledig FREDAG, LÖRDAG och SÖNDAG =) =)


Haha :P

Då har man gjort sitt på jobbet idag, skönt! Bara imorgon också, sen är jag ledig 3 hela dagar =) Och GÖTEBORG med älsklingen närmar sig ;) Ohh vad jag längtar!! Kommer bli helt underbart <3

Kan inte hålla mig för skratt när jag läser söta Lolas blogg =) Vilka idioter det finns i denna värld! Tur att man inte är en av dom, eller hur snäckan ;) Men någon måste självklart inta rolllen som idiot och "bakom flötet" för att vi andra ska kunna glänsa som normala människor! ;)

Nä nu ska jag plocka undan tvätten! Sen blir det en lååång dusch =)

Onsdag

Snart snart snart kan man nog kalla sig sambo med Jimmy =) Dom sakerna som ska vara här i min lägenhet, dvs dom sakerna som får plats här har han tagit hit nu! Sitt playstation, sitt XBOX, sin data, nästan alla sina kläder och skor samt alla hygien artiklar! Det enda som finns kvar att göra nu är att sälja hans lägenhet! I mitten på Juli lägger vi ut lägenheten på blocket =) Så finns det någon därute som är intresserad av en stor och fin 1:a i furulund så håll utkik ;)

Idag är det jobb som gäller mellan 7-13 sen ska jag hem och förbereda inför "kalaset" ikväll =) Väntar gäster från Malmö ----> Pappa, Annica och Joel samt min faster Anneli och min kusin Oliver!

Och imorgon blir man ett år äldre.. Vart tar tiden vägen..?


Nu har Jimmy tagit hit sin data till mig :...

img_0459 (MMS)

Nu har Jimmy tagit hit sin data till mig :) äntligen slipper vi använda oss av min mini data samt ultra slöa bredband :) wiihhoo!! Så nu är älsklingen nöjd, och det var på tiden att han fick sin data hörna här hos mig ;)


Helgen

Min helg har varit bra på många sätt! Jag har slappat, promenerat, träffat underbara vänner och myst hemma hos mamma och Lars =) Härlig helg med andra ord!

Igår så blev det massa sol och bad hemma i Stävie, dock kunde vädret varit bättre med trots att molnen visade sig lite då och då så lyckades jag bättra på brännan ändå.. Hade trevligt sällskap också juh, söta Vera kom också och svalkade skinnet lite ;) Tack gumman för några trevliga timmar med dig! Senare på ftermiddagen kom även Kenny och Izza ut till oss, och trots att klockan var närmare 17 så tog vi alla vars ett dopp =)

På kvällen var det bestämt att jag och Jimmy skulle hem till Izza och kenny för att grilla och spela kort! Maten var super god, och kortspelet var verkligen skoj! haha.. Jag älskar att spela plump! Och jag vann båda gångerna ;) hihi.. (det är inte bara därför som jag älskar de.. hehe) Tack gumman för en jätte trevlig kväll som alltid med er! ÄLSKAR DIG med hela mitt hjärta vännen <3

Idag är det jobb som gäller 15.15 - 22.00 =/ tråkigt att behöva jobba när vädret är så fint! Men vad ska man göra, någon måste ju jobba.. Men innan det är dags att sticka dit så kommer älskade celle Belle hem till mig på "flabb-kaffe" =) Wiihhoo! Ska prata och planera massa idag ;) Tsss...

Ha en fortsatt trevlig måndag allesammans!


Bad och mys med vera i stävie :) såå gott ...

img_0455 (MMS)

Bad och mys med vera i stävie :) såå gott med pool!


Jimmy gosar med söta Neo i soffan :)

img_0453 (MMS)

Jimmy gosar med söta Neo i soffan :)


Idag är det promenad vid ån som gäller :)

img_0448 (MMS)

Idag är det promenad vid ån som gäller :)


Lördag och super fint väder =)

Då var det lördag och en LEDIG HELG =)

Än sålänge har jag inte gjort alltför mycket. Jag har varit duktig och varit ute på en powerwalk tidigt imorse, men det är allt! Har druckit kaffe och iste på balkongen och passat på att sola lite, varmt men skönt =) Om 1,5 timme tar jag tåget till Malmö, där blir jag upphämtad av Jimmy och så kör vi vidare till Svedala och till Jimmys syster heidi =) Skäms på oss, men vi har faktiskt aldrig varit därhemma! Så det är verkligen på tiden nu =)

Antar att ni andra ligger och gottar er på stranden..? Lyxlirare ;)




Bjuder på en bild på min underbara Jimmy ;)

Damn I love you ;)


Myser nere vid ån :) vilken härlig sommark...

img_0444 (MMS)

Myser nere vid ån :) vilken härlig sommarkväll!


Pust...

Att jobba i denna värmen är inget skoj! USH! Jag är verkligen helt slut.. Hela dagen har jag gått och sett ut som en zombie, och bara önskat att dagen skulle ta slut.. Visste att jag hade en powerwalk efter jobb att beta av också, och det gjorde inte mig på bättre humör direkt! Idag har det varit olidligt varmt, och jag säger grattis till er gottegrisar som slipper jobba och har semester i detta "underbara" väder.. Grrr ;)

 Efter promenaden idag så gick jag raka vägen hem, la mig i soffan (med mina svettiga träningskläder) och somnade på studs! helt sjukt.. Nästan så att jag känner mig utmattad! Sov i 1,5 timme, vilket var JÄTTE SKÖNT! Och tack vare detta blir det en sen middag idag. Jimmy gav som förslag att vi skulle köpa pizza, men ICKE! Det blir torsk med kokt potatis, mums! Ska man hålla igen så får man fantamej hålla det också ;) Efter middagen funderar vi på att köra till skogen med Zindra..

Sorry, men det kommer INGA bilder på mina kläder som jag handlade igår.. Har varken tid eller lust att ta foto och hålla på att ladda upp här.. tråkigt är det enda jag har att säga!

Trevlig fredag allesammans =)


Fredag och snart helg!!

Igår var jag på centan med Izza och skulle shoppa sommarkläder! Jag hittade jätte mycket fint och jag köpte mycket på rean =) Blev super nöjd med alla mina köp, bilder på kläderna kommer upp på bloggen senare ikväll! Tack än en gång finaste Izza för sällskapet på Centan, alltid lika trevligt med dig <3

Idag jobbar jag till 15.30 och sen ska jag ta mig i kragen och bege mig ut på en powerwalk =) ETT MÅSTE! Har syndat alldeles för mycket denna veckan, jädrans marknadsgodis ;) Och efter powerwalken blir det en lååång dusch och sen middagsmys med min älskade Jimmy <3 En perfekt fredagskväll med andra ord!

Säger GRATTIS GRATTIS GRATTIS

 till Izza och Kenny för 5 månader tillsammans idag <3

Hihi ;)


RSS 2.0