Simons student

Vilken UNDERBAR dag det blev igår! Min älskade brors STUDENTDAG! Hela kvällen var skit bra, från början till slut.. helt perfekt helt enkelt! haha, och Simon han var såå tankad! Sprang runt till alla och var helt sentimental =) Gick och tackade Mamma och Lars för den fina festen osv och storbölade samtidigt.. Naw.. Inte visste jag att min bror som annars är så kaxig kunde bli så ;) Han fick jätte fina presenter, bland annat: En sony ericsson W995, 6000 :- i kontanter, presentkort 1000 :- påfyllnad till mobilen, bilklädsel + nya bilmattor, andra tillbehör till bilen, slutsteg + bashögtalare till bilen, snickarbälte, GPS och MYCKET MER!!

Jag tror att alla som var i Stävie igår hade en super trevlig kväll! det bjöds på kallskuret och massa goda pastasallader och potatissallad till de! Sen en jätte god tårta till kaffet efteråt =) Mamma hade fixat och donat, du är såå duktig! Inte så konstigt att Simon berömde dig Mamma ;) På kvällen när fyllet gick in och vettet ut så bjöds det upp till en massa dans =) Jimmy var i full fart och fick dansat med mamma och 2 av hennes vänninor! Hehe, såå kul att man äntligen har en pojkvän som kan bjuda lite på sig själv ;) Sen blev det självklart en massa snaps visor, men den visan som sjöngs i stort sett hela tiden och som Simon verkligen tog ton till var:

Simon: EN LITEN JÖG

Alla: EN LITEN JÖG

Simon: EN LITEN JÖG

Alla: EN LITEN JÖG

Alla: EN LITEN JÖG DEN SKA MAN TAAAAAAA..

OCH OM MAN INTE TAR DEN JÖGENNNNNNN..

JA DÅ MÅR MAN INTE BRAAAAAAAA!!!

SKÅÅÅL!!!

Haha FY VILKEN LYCKAD KVÄLL! Det bjöds på massor av öl, cider och vin men självklart lite av det allra sötaste också ---> Musöppnare som vi så fint kallar AMARULLAN =) hahaha.. Männens påhitt det där ;) Simon stack hemifrån vid 22.30 och skulle då ta tåget till Helsingborg och träffa upp hela klassen därinne! Och när han stack hemifrån tyckte jag inte längre att det var så skoj! vafan det är ju ändå brorsan man firar och ska festa med ;) Därför blev det kanske inte heller så sent.. Jag, Jimmy, Kenny och Izza stack vid 00.30 och var då dom sista som var kvar! Men vi alla var såå nöjda med kvällen, vi hade ju dock druckit och tjoat och tjimat sen 15.00=) Verkligen en lyckad kväll! TACK ALLA SOM VAR DÄR OCH FÖRGYLLDE KVÄLLEN =)


Simon längst fram till Höger =) Här sjunger dom EN LITEN JÖÖÖG!

         


Finaste brorsan, EVER!! Såå stolt över dig =)

         


VRÅLÅKET ;)

         


Nappflaskor med sprit istället för blommor =) FINT!!

         


Vilken härlig present, en snapspistol ;)

         


Jag och min älskade Simon =) PUSS PÅ DIG!!

         


För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten wiihhoo!!

         


Självklart fick Mamma sig en dans med student - pågen också =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0