Fredag imorgon =)

Jaha, då var det tordag idag. Dagarna och veckorna bara springer förbi.. Men inte mig emot, då kommer vi bara ännu närmare våren och sommaren =)

Jimmy har spenderat dom senaste 2 nätterna hos mig! Jätte mysigt, som alltid när han är här ;) Kunde inte hittat en bättre och snällare kille än honom, han har verkligen allt.. <3 Även om jag bara är ifrån honom en dag så känns det jätte jobbigt. Vi har våra halvkonstiga diskussioner ibland, han och jag :P Haha.. Min kommentar på den senaste var i alla fall: TACK & LOV att jag har träffat dig. Förut trodde jag inte att där fanns så bra killar som dig. Man har ju varit med om EN DEL rötägg! Du är bara såå bäst.. ;) hihi.. ( Internt )

Imorgon har jag blivit mednjuden hem till Jimmys syster Ilona i Malmö! Hon ska fira sin födelsedag =) Ska bli jätte trevligt, och självklart så är jag MEGA nervös!! Har ju bara träffat ca hälften av dom som ska dit :S Får väl hoppas på att det går lika bra som det gick sist jag träffade hans släkt ;) Jimmy ska i alla fall hämta upp mig på skolan när jag har slutat 16.00 sen bär det av till Malmö. Sen när vi ska hem har v planer på att sticka in om Izza och kolla lägenheten och fixa lite ärenden ;)

Får bara hoppas på att min finaste är hemma då??????


Det kommer bli en trevlig fredag med andra ord ;)


Som alltid nuförtiden <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0