slappa + handla...

har min dag bestått av idag! Först centan med älsklingen! Medans han sprang inne på centersyd och shoppade (Han är verkligen en shopoholic!!) så passade jag på att storhandla på Willys! Träffade på både Sara och Carlos därute också =) Tyckte allt att ni förföljde oss lite ;) Först Willys sen Jysk.. Hahaha... Köpte en bambu matta till stora rummet inne på Jysk + att jag ocj älsklingen tittade på kommande lösningar till mitt sovrum ;) Vi är i behov av en STOR garderob med skjutdörrar... Men det finns fortfarande gott med tid, men visst är det kul att TITTA ;)

Sen var det bara att bege sig hem och i duschen! 18.15 blev jag hämtad av Rebecca! Vi hade ju bestämt oss för att ha en helkväll för oss själva idag :) Jätte mysigt.. Så vi körde upp till Micos Grill och köpte wienersnitzel med pommes och självklart den goda såsen, MUMS. När vi kom hem till lägenheten var det fullt av halvfulla människor här. Jimmy frågade mig igår om han, Kenny och Mange kunde sitta här hemma och förfesta innan dom skulle ta tåget till HBG och se Joddla med Siv. SJÄLVKLART fick dom de! Så i nästan 1,5 timme fick vi sitta och lyssna på ett X-antal Joddla låtar.. haha, Jimmy är för söt när han ska försöka sjunga med ;) Blev överraskade av ett annat FINT besök också <3 Du är underbar, vet du de..???! * tsss *

Nu när folket har åkt så har jag och becciz suttit och pillat lite med spotify, verkligen ett bra program det där :) Har hittat massor med nya låtar till dom kommande festerna! hehe.. Och nu ska vi lägga oss bekvämt i soffan och titta på filmen The bucket list. Den verkar vara en riktig höjdare =)

Hoppas på att en viss JIMMY kommer hem till mig och Zindra inatt <3 Mys pys...

Ha en underbar lördag allesammans, för de ska VI ha!


         


Kommentarer
Postat av: Becka

Superunderbar kväll! Tack för sällskapet gumman! Det var verkligen jättetrevligt att umgås med dej hela kvällen :)) Sov så gott!! Älskar dig. Pok!

2010-03-28 @ 23:13:53
URL: http://bluflowagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0