Städning på schemat!

Då var man igång med städningen =/ Inte särskilt kul, men som vanligt så är det ett väldigt tråkigt "måste" Om ca 1 timme börjar jag med tvätten, 5 maskiner ska jag beta av.. puuhh.. Hoppas på att vara färdig med både tvätten och städningen någon gång i eftermiddag. Så kan jag koncetrera mig på att duscha, laga mat och sist men inte minst PLUGGA! Imorgon är det TENTA :S Hoppas att det går bättre denna gången =) Ni kan ju tänka på mig imorgon mellan 08.00-10.00 då jag sitter med pennan i högsta hugg :P

Har avverkat alla dagens samtal också :P Som mamma brukar säga så är jag en riktig "snackemoster" ;) Har pratat med både Izza, Vera, Celle och Jimmy nu sen jag vaknade! Tur att man har sin handsfree annars hade det inte funkat! Och tack vare den så får man gjort en massa saker under tiden också =)

Längtar jätte mycket till imorgon när klockan närmar sig 15.00. Då ska jag ta tåget in till Malmö, bli upphämtad av Jimmy för att bege oss till Svedala och OUTLETTEN =) Där ska vi spendera någon timme för att sen köra hem till min älskade morfar och fira hans födelsedag =) Och som alltid så bjuds det på god mat, trevligt sällskap och så hade vi alla tänkt se Let´s Dance finalen där!

Nä nu ska jag dammsuga sovrummet, det behövs!!! :P


Kommentarer
Postat av: mormor

Ska hålla båda tummarna inför din tenta i morgon,den kommer säkert att gå bra.Många kramar från mig till er båda.De var tråkigt de som har hänt Zindra , jätte synd om henne,hoppas hon inte har alltför ont.

2010-03-25 @ 21:45:10
Postat av: sara =)

TACK mormor!! Du är för go ;) ÄLSKAR DIG!

2010-03-25 @ 22:20:14
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0