Kvälls mys ;) mina absoluta älsklingar.. Hihi

img_0183 (MMS)

Kvälls mys ;) mina absoluta älsklingar.. Hihi


Vilken härlig måndag =)

Idag har det varit en helt underbar dag =) =)

Dagen började med en god frukost, och sen lite kaffe på de SÅKLART! Runt 11.00 kom söta Lola hit och höll mig sällskap på ännu mer kaffe och lite blåbärspaj, MUMS! Tack gumman för det trevliga sällskapet, som alltid med dig ;)

Efter det var det bara till att börja fixa här hemma lite, och göra mig iordning! Idag var det bestämt att jag och Anna (En gammal klasskompis) skulle köra och hälsa på Sosso i Veberöd (som för den delen också är en gammal klasskompis från gymnasiet) Jag har verkligen sett fram emot de =) Sosso har jag inte träffat på 3 år, och Anna har jag inte sett på 5 år sedan vi tog studenten! Verkligen jätte skoj! Hade massor att prata om, och vi har till och med bokat in en dag så vi alla kan festa tillsammans, verkligen på tiden juh!

Får tacka min UNDERBARA pojkvän för att han har ställt upp och tagit hand om Zindra medans jag var i veberöd!! TACK ÄLSKLING <3 Underbarare människa finns inte ;) hihi

Nä nu väntar sängen, och imorgon HEMTENTA :( Längtar såå tills torsdag kl 16.00 då jag går på mitt efterlängtade SOMMARLOV!!!!! Wiihhooo!


Bildregn ---> Tjejmiddag

Den 21:e Maj var det dags för tjejmiddag! Den anordnades hemma hos Vera! Alla super söta töser var där! Hade en mkt trevlig kväll, och jag låter bilderna tala för sig själv =)




         

         



         

         




Ni vet vem ni är <3

Den egentliga kärnan i all vänskap och kärlek är detta, att man lika gärna delar sin väns lidande som hans glädje


Den sanne vännen visar sig i nödens stund


En vän är den som känner dig som du är, förstår var du har varit, accepterar vad du har blivit och ändå varsamt låter dig växa


Goda vänner kan göra allting tillsammans - men bara de bästa vänner kan göra ingenting tillsammans


Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång


Helgen

Denna helgen har varit precis lika perfekt som alla mina andra helger =) hihi.. Tänkte berätta för er hur den har varit och vad jag har hittat på =)

FREDAG:

Vaknade upp med världens bästa Jimmy bredvid mig <3 Åt en god frukost tillsammans (Mini baguetter i ugnen + gott pålägg och yoggi till de!) TYVÄRR så blev Zindra dålig sen, så vi fick åka in till djursjukhuset.. Dom hade nämligen sagt till mig att jag skulle komma in så fort hon kräktes, och det gjorde jag.. Dom kände och klämde på henne, men vi fick åka hem lika snabbt igen.. Dom ville inte lägga in henne utan sa till oss att det var viktigt att vi såg till att hon INTE kräktes mer!

Efter besöket på djursjukhuset körde vi till Willys och storhandlade! det behövdes verkligen =) Min kyl och frys har nog aldrig varit så tom som den var förra veckan! Men nu är den full igen, med massa mat! Fick även handlat kvällens middag som bestod av fläskfile, potatisgrattäng och sallad, såå mumsigt!

20.30 begav vi oss mot Lund för att kolla bio ----> IRON MAN 2 =) Verkligen en jätte bra film, jag blev hellt fast! Vanligtvis så brukar jag inte gilla sådana filmer alls, men Jimmy kollade på ettan för någon vecka sedan och då tyckte jag att den var såå bra så vi bokade vars en biljett till den! Vi var hemma runt 23.30 och mös lite i soffan innan det var läggdags..

TACK VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING FÖR EN UNDERBAR KVÄLL <3

LÖRDAG:

Denna dagen var dock den "tråkigaste" på hela helgen! Fick i och för sig en skön sovmorgon med hjärtat, men på eftermiddagen väntades det jobb =/ Tyvärr så är det nästan aldrig skoj.. Man gör det liksom för att man måste! Men kvällen gick fort trots att jag inte jobbade i "min grupp" Var hemma vid 21.30 och började fixa och dona lite här hemma i väntan på att Jimmy skulle komma hem, då han hade varit hos kompisar i Lund!

SÖNDAG:

Vaknade upp och kom på att Izza hade berättat för mig att det var Eslövs marknad idag! JAG VILLE DIT! Har nästan lite abstinens efter marknadsgodis och speciellt nougaten =) Sjukt gott! Ringde runt till typ alla och frågade om det var någon som var sugen på att joina mig, dock var det ingen som kunde =/ Får väl snällt ta och "hålla mig" tills marknaderna i sommar... Läänge att vänta juh!

Städade av här hemma och fixade till mig! 17.00 hade jag bjudit hit Mamma, Lars och Simon på middag =) Jag hade bestämt mig sedan tidigare att laga något jävligt enkelt och lätt, sagt och gjort! Chili Con Carne med sallad och bröd, och till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås! Mumma ;)

Sitter och funderar på vad jag ska göra härnäst... Mysa med Jimmy kanske..?!

JAPP ;)


Bildregn =)

DEN 15:e MAJ VAR DET FEST PÅ HANTVERKSGÅRDEN I KÄVLINGE! PARTYT VAR ANORDNAT AV SJÄLVASTE ----> NORLIN! DET BLEV VERKLIGEN EN SUUPER TREVLIG KVÄLL =) OCH TACK TILL ALLA SÖTA TÖSER SOM GJORDE FÖRFESTEN SÅ BRA!


         

         



         



         

         

         

         

 


Nu sitter vi hemma hos Jimmy, dags att bet...

img_0177 (MMS)

Nu sitter vi hemma hos Jimmy, dags att betala alla räkningar! Sen blir det Willys och storhandling :) ikväll väntas lite äventyr ;)


Kuligt samtalsämne ;)

Idag har jag haft min fina Vera på besök =) Vi har käkat spagge med ködde, såå gott! Blev en del flabbkaffe på balkongen också! Tack gumman för en suuper trevlig kväll! Och duuu, glöm nu inte bort festen som ska anordnas inom kort ;) hihi...

Just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem.. Och tack LOLA för att du håller mig sällskap i telen under tiden ;) Haha vilka samtalsämne ;) haha.. Vissa är bara föööör mycket! Haaa!

Nä nu ska jag mysa ner mig i soffan i väntan.... <3



När jag saknar Jimmy brukar jag ta på mig ...

img_0168 (MMS)

När jag saknar Jimmy brukar jag ta på mig hans keps :) nu känns det genast mycket bättre ;)


Riktigt illa för min lilla Björn!

Idag har det inte varit en rolig dag =/ Dom ringde innan från djursjukhuset och skulle berätta hur det hade gått med Zindra. Hon lever, och benbiten som satt i halsen är borta nu, tack och lov! Men veterinären som ringde verkade inte särskilt glad.. Hon berättade att det hade varit väldigt komplicerat att få ut ben biten! Den var 2 x 1,5 centimeter stor och den hade liksom "kilat" sig fast i matstrupens väggar. Dom hade försökt 2 gånger med att dra ut den, och skulle göra ett sista försök till då dom fick loss den. Alltså på tredje försöket! Hon sa till mig att hade dom inte fått ut biten så hade hon inte klarat sig!! Och då frågade jag desperat "men hade man inte fått ut biten så måste man väl kunna operera bort den???!!" Dom hade kunnat operera bort biten också, men det hade inte varit så stor chans till att hon hade klarat sig ändå. benbiten satt fast så pass långt ner så hon berättade att dom hade fått öppna upp hela bröstkorgen och gå in bakom lungorna ner till magsäcken =/

Fy fan detta är såå hemskt.. Där ligger min älskade lilla Zindra inne på Malmö djursjukhus och får varken äta eller dricka! Till och med epilepsi medicinen får hon intravanöst.. Hon måste stanna minst till imorgon, kanske det kan bli någon dag till! Jag vill ha hem mitt lilla liv... Mattes älskade Kotte!

Benbiten som satt i halsen såg ut att vara ett ben från en kotlettbit, ungefär! Så alla ni som har hundar därute, var extra vaksam på er hund om den stoppar något i halsen och speciellt nu när det är grillsäsong också! Det kan verkligen sluta riktigt illa!


Haha :)

JAG FÖRSTÅR MIG VERKLIGEN INTE PÅ "VISSA" MÄNNISKOR! DU ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT PATETISK OCH OMOGEN, OCH JAG KAN KNAPPT HÅLLA MIG FÖR SKRATT! HAHA.. HUR KAN MAN SPRINGA RUNT OCH KALLA FOLK FÖR ALBINO NÄR DOM INTE ALLS ÄR DET?! TYDLIGEN SÅ VET INTE DU VAD ALBINO ÄR?! DET ÄR EN VÄLDIGT PLÅGSAM SJUKDOM SOM MEDFÖR ATT MÄNNISKAN INTE HAR NÅGRA SOM HELST PIGMENT I KROPPEN, OCH GENOM DETTA INTE KAN VISTAS I SOL ALLS! ALBINOS BRUKAR OFTA HA DÅLIG SYN OCH I MÅNGA FALL VARA HELT BLINDA.. DU FÅR NOG TA OCH LÄSA PÅ LITE INNAN MAN KALLAR FOLK FÖR SAKER! KÄNNS LITE SOM EN LÅGSTADIE NIVÅ PÅ SÅNT ;) HAHA.. CP-BARN, GLASÖGONORM, ALBINO OSV... FÖR FAN DU SKÄMMER BARA UT DIG SJÄLV ;) OM DU ANSER ATT DENNA PERSONEN ÄR ALBINO, SÅ ÄR I SÅ FALL ALLA BLONDINER DE! INKLUSIVE MIG :) MEN VA FAN LOLA, VISST ÄR DET SKÖNT ATT VARA ALBINO??!! KONSTIGT ATT BÅDE DU OCH JAG KAN VISSTAS I SOLEN! :) NÄ DU ULLIS, PLUGGA PÅ LITE PÅ SÅDANA ORD SOM TYDLIGEN VERKAR VARA FÖR SVÅRA FÖR DIG ATT FÖRSTÅ!

Djursjukhuset igen!

Nu känner jag mig väldigt ledsen =/

I söndags ringde Jimmy till mig och berättade att Zindra hade betett sig väldigt konstigt. Hon var tungandad, flåsade väldigt mycket, ulkade med magen och hade kräkt 4 gånger. När jag fick hem henne senare på kvällen valde jag att vi skulle avvakta och se om det blev bättre. det kanske bara var något dåligt hon hade ätit, och att hon bara var oolig i magen? Men idag bestämde jag mig för att ringa till djursjukhuset och prata med dom! Och då hade hon kräkt typ 10 ggr på ett dygn. Minsta lilla matbit hon fick kräkte hon upp igen inom loppet av typ 15 sek.. Dom på djursjukhuset tyckte absolut att jag skulle komma in på en akut tid, eftersom detta kunde vara något som "stoppade" upp i tarmarna..

Fick en ntid 2 timmar senare 15.45. Dom klämde och kände på Zindra, och dom tyckte precis som jag att hon verkade väldigt slö och borta! Vi vägde henne och hon har gått ner 3 hg i vikt sen sist vi var där (2 veckor sedan!) Tog 4 röntgen bilder också och när dom röntgade halsen kunde dom se att där satt något konstigt i matstrupen. Först tyckte dom att det såg ut som en bit grisöra, men det har vi inte gett henne! Sen hade veterinären diskuterat med sina kollegor och alla tyckte att det liknade en skalle, alltså från ett djur (Fåger eller mus?!) Och det var ju givetvis väldigt viktigt att denna tas bort så snart som möjligt eftersom matstrupen är väldigt känslig och det är risk för att den skavas upp eller liknande! Och vet ni vad dom säger då???? Tyvärr har vi inte en sådan liten slang så att vi kan gå ner i hennes hals, så du måste köra vidare in till Malmö djursjukhus och göra det!!


MENAR NI ALLVAR??????!!!!!!!! Liksom....

Ja så det var bara att bege sig vidare till Malmö! Hoppades på att räkningen inte skulle bli alltför hög med de båda sjukhusens räkningar tillsammans! Vi var nu redan uppe i 2500 kr för röntgen bilderna och undersökningen i Lund! Väl framme på sjukhuset i Malmö fick vi sätta oss i AKUT väntrummet. Vet inte om jag kan kalla det så jävla akut eftersom vi fick sitta där och vänta i 1,5 timme! GRRRR =/ Väl inne hos den veterinären konstaterade hon att "saken" som sitter där måste tas bort! Dom kommer söva ner henne och gå ner med en slang i halsen... Ush ush ush.. Stackars lilla björnen!! Dom skulle behålla henne i ca 2 dygn beroende på hur det går och hur hon mår! Jag bad henne räkna ut på ett ungeär vad de kommer kosta, och då sa hon att uppstår det inte några komplikationer osv så tror hon att det kommer kosta runt en 11.000 :- för detta! HELT SJUKT!

Varför ska VI och ZINDRA ha sådan himla otur??? Först har hon epilepsin som hon får dras med hela livet, sen blev benet allvarligt skadat och fick genomgå en operation och nu så är det FANTAMEJ detta också! Stackars lilla hund.. Man kan ju nästan undra om hon någonsin kommer bli frisk?! Känns bara som att det händer saker med henne hela tiden nu! varje månad är det massor av tusenlappar som ska läggas ut....

Hade egentligen tänkt uppdatera alla er läsare om min senaste vecka idag, men det blev ändrade planer! Har ju massa roligt också att berätta, och härliga bilder att lägga upp! Ni får hålla utkik i veckan =) GODNATT GOTT FOLK!


Gissa vad vi har gjort idag?!  Detta är ja...

img_0131 (MMS)

Gissa vad vi har gjort idag?!  Detta är jag och Jimmys syster Ilona som posar såå fint :)


Hihi :) gissa vem som vann bowlingen?! JAG...

img_0126 (MMS)

Hihi :) gissa vem som vann bowlingen?! JAG!! wihhoo


2 av favoriterna :) dom andra 2 kom tyvärr...

img_6807 (MMS)

2 av favoriterna :) dom andra 2 kom tyvärr inte med på bild!


Nu är det dags för mat :) kan ni gissa vad...

img_0124 (MMS)

Nu är det dags för mat :) kan ni gissa vad det blir?! Hihi ;)


Tjejmiddag hos Vera =)

Denna fredagen är verkligen efterlängtad =) Idag vankas det TJEJMIDDAG hemma hos Vera! Kommer bli en super trevlig kväll eftersom alla dom bästa tjejerna ska vara där ;) Vi ska äta tacos, dricka massor med kaffe, snacka en himla massa skit och sen ska vi spela Wii =) Såå skoj!

Kommer jag ihåg det så ska jag mobilblogga under kvällen =)



Jimmy har fått en hel byrå att ha sina klä...

img_0119 (MMS)

Jimmy har fått en hel byrå att ha sina kläder i, och ändå ser det ut såhär i hans "hörna" i sovrummet! Men vet ni vad?! Jag gillar det! Jag älskar känslan av att ständigt bli påmind om honom, och hans saker ;) och visst finns det inget bättre än att lukta på en av sin älskdes tröjor?! Mmmm massor med go parfym! Hihi ;)


Can anybody answer?!

Vaknade upp till världens underbaraste kram och kyss imorse när Jimmy skulle åka till jobb <3 Härligt! Dock gick jag inte "upp med" honom då utan jag somnade om någon timme till =) Vaknade strax efter åtta, och lyckades få ner en tallrik gröt trots att jag fortfarande hade jätte ont i halsen! När försvinner det onda efter en halsfluss när man har börjat på penicillin?? Någon som vet det?! Jag har som mest ont på morgonen, när halsen har "vilat" och jag har som minst ont mitt på dagen när den har fått arbeta, konstigt nog :S


Jag har i alla fall bara legat i soffan hela förmiddagen och tittat på TV! Tyra banks show, Rachel Ray, Våra bästa år och ny Project rynway =) Yeeeii! Tänkte snart äta lite lunch, sen slänga i en film och bara ligga och lata mig ännu mer =) haha, det gillas! Och sen måste jag självklart förberad mig inför festligheterna ikväll ;) En mysig tjejmiddag @ Veras place! Wiihho!


Sooo long bitches!


Ohh tack!

Idag har Jimmy verkligen varit världens bästa och underbaraste pojkvän! (Men det är han ju alltid annars också, men idag har han varit extra BRA!) hihi.. Han har hjälpt mig med maten, tvätten och med Zindra! TACK! Hade aldrig orkat allt själv, så dåligt som jag mår nu! pust och stånk =/

ÄLSKAR DIG JIMMY <3


Sjuk =/

Igår kväll när jag gick och la mig så hoppades jag på att jag skulle få vakna upp idag och må bättre! haha, vad trodde jag..??? Har nog sovit ca 3 timmar på hela natten, och jag tycker så synd om Jimmy som har fått stå ut med att jag har sprungit och harklat och snytit mig halva natten. När klockan var 03.00 gick jag upp och åt en tallrik yoggi, och det hjälpte faktiskt eftersom jag har så ont i halsen =) När Jimmys klocka ringde 05.00 blev jag nästan GLAD! Jaaa äntligen slipper jag springa här i lägenheten och smyga! Gick upp med honom, tog ut Zindra på en promenad, la mig i sängen och sov 2 timmar till.. Skönt! Ringde vårdcentralen direkt när jag vaknade och hur kul är det att höra att man står på plats 24 i kön??!!!! Klickade i mitt nummer och hoppas på att bli uppringd så fort som möjligt! Vill ju ha en tid att ta ett halsprov i eftermiddag, helst!

Just nu sitter jag och väntar på att Izza ska komma! Vi ska dricka en kopp kaffe och sen åka ner till ICA och inhandla maten till TJEJMIDDAGEN som är på Fredag hemma hos söta Vera =) Och efter de ska jag sätta igång med städningen, och tvätten! Jimmy skulle skynda sig hem efter jobb idag och hjälpa mig, sa han ;)

Hoppas ni får en trevlig torsdag =)


Notebook

USH USH USH! Idag har jag verkligen INTE mått bra =/ redan igår började jag få ont i halsen när jag svalde, men tänkte inte mer på det. Vaknade imorse och kunde knappt svälja alls, inte heller prata =/ Hade såå ont! Tog tempen och hade 1,5 grads feber.. Ringde ner till vårdcentralen och dom sa att jag skulle avvakta och se hur det kändes imorgon, och har jag fortfarande lika ont så ska jag komma ner och ta ett halsprov.

Känns verkligen inget vidare =/ Ännu mer besviken blev jag eftersom jag hade planerat in en lite dejt med söta Lola i eftermiddag.. Men fan, kan man inte dricka kaffe eller snacka så är jag nog inte så roligt sällskap! Så denna damen har spenderat dagens timmar på soffan från 10.00 - 16.00! Har i alla fall gjort något vettigt och bäddat samt kollat på en film ---> Notebook! SJUKT BRA FILM! Bölade nog tre gånger under den..


Verkligen en av de bästa kärleksfilmerna jag har sett på lääänge!

BETYG: 8 av 10


Hmmm.. Och vad ska jag göra nu när Jimmy l...

img_0113 (MMS)

Hmmm.. Och vad ska jag göra nu när Jimmy ligger och sover så gott?? Ska man låta honom sova, eller ska man vara världens mest irriterande flickvän och väcka?! Hihi.. Jag tror jag låter honom sova ;)


Massa ledigt!

Alldeles strax ska jag ta tåget in till skolan för att medverka i våran basgruppshandledning. Det är faktiskt ganska intressant då man ska sitta och berätta vad man tycker och tänker om alla personerna i ens basgrupp. Positiv som negativ kritik ska man komma på, och det är verkligen inte helt lätt alla gånger.. Efter handledningen ska jag träffa min grupp och gå igenom det sista i grupparbetet, idag ska det vara helt färdigt och imorgon ska det skickas in till ansvarig lärare! Skönt att ha det klart =) Så när jag går hem idag så är jag LÅNGLEDIG!! Tisdag kväll ----> Måndag morgon =) Sååå gott!

Nä nu ska jag dricka en kopp kaffe och självklart röka en ciggarett till de =)


Party party!! Nu är vi igång :) :)

img_0112 (MMS)

Party party!! Nu är vi igång :) :)


Till hemtentan

Man blir ju ruinerad på alla dessa böcker som MÅSTE köpas! Nu har jag precis varit inne och köpt en bok för 215 kr som alla säger ska behövas till hemtentan som vi får utdelat den 25/5. När man lägger hundralappar hit och dit på böcker, så hoppas man att den VERKLIGEN behövs! Aja, som tur är så kan man sälja vidare sina böcker sen och få igen en del av pengarna i alla fall =)



Wonderfull

Godmorgon härliga fredag =)

Varje gång Jimmy ska upp före mig så väcker han mig alltid innan han sticker. Idag blev det massor av pussar, och det var nästan så att han ville krypa ner under täcket med mig igen, trots att han redan hade klätt på sig ytterkläderna och allt =) Jimmy var så snäll och gick ut med Zindra innan han stack också, så jag kunde ligga kvar i sängen och sova lite till! En hel timme längre blev det, såå skönt =)

Igår var jag och Jimmy inne i Malmö och hälsade på Pappa och min söta lillebror Joel =) Och som en liten överraskning så var min faster också där hemma. Hon har varit så nyfiken på Jimmy nu de senaste månaderna, och nu när hon fick höra att vi skulle till Pappa skyndade hon sig hem dit för att träffa oss! hihi =) Hade 2 jätte trevliga timmar där, och medans pappa körde och hämtade Annica på jobb så fick jag och Jimmy stanna kvar och leka med Joel! Det blev både vattenkrig och lek med svärd! haha..

Nu har jag intagit dagens frukost (Havregrynsgröt) och ska snart dricka lite kaffe! Sen blir det duschen och fixa iordning sig för runt 13.00 kommer Jimmy och hämtar mig! Då ska vi köra till Centan och kolla runt lite! Har en del ärenden därute, bland annat så måste jag handla cider till imorgon då det är PARTY!!

HEJ SVEJ


Såhär ser jag ut idag :)

img_0097 (MMS)

Såhär ser jag ut idag :)


Massa massa gos!

Förutom sskolan, tvättandet och städandet så var dagen igår helt super =) När jag väl var klar med allt det där tråkiga så bjöd jag hit Lola på kaffe, bättre sent än aldrig då hon kom lite över 21.00! Blev 2,5 pratglada timmar ;) Och massa massa snack om lite för privata saker för att nämnas på bloggen ;) hihi!

Runt 23.30 kom min älskade Jimmy hit! SOM JAG HADE SAKNAT HONOM <3 Han duschade av sig och åt lite, sen slängde vi oss i soffan och låg där tillsammans med massor av tända ljus och lyssnade på lugna låtar! Älskar de att Jimmy är så gosig ;) Så vi låg här i soffan och höll om varandra och bara njöt i nästan 2 timmar, såå underbart! Älskar att vara runt honom, min egen lilla Palm ;)

Förmiddagen idag har också varit hur mysig som helst =) God frukost, mys i sängen och massa skratt =) haha.. Jimmy har kört hem ett tag nu för att fixa lite saker där hemma, och under tiden ska jag diska, plocka undan tvätt och duscha! Sen runt 16.30 ska vi in till Malmö och fixa lite ärende! Bland annat så ska vi hälsa på min Pappa =)


Och hur bli då kvällen idag?? Middags och filmmys OF COURSE ;) hihi...


Öken...

Nu är jag inne i en sån där riktig BLOGGTORKA igen.. Varför hamnar man i sådanna emellanåt? Dessa senaste dagarna och veckorna så har det känts som att jag verkligen inte har haft "något att tillföra".... Jag har enbart varit inne och skrivit när jag har gjort något kul, eller om det har hänt något annat speciellt. Vem bryr sig egentligen?? Konstigt nog minskar inte statistisken...? Jag har fortfarande alla mina kära 80-100 läsare om dagen (vem ni nu är...???) Det har ju i och för sig varit mycket med skolan, pojkvän och vänner på det senaste och jag har väl inte riktigt haft ork,tid eller lust att sätta igång datan och börja skriva.. Aja..

Självklart har jag spenderat många dagar med Jimmy. Det går liksom inte att undvika, direkt ;) Älskar att vara runt honom, och varje gång han kommer hem här till mig så mår jag såå bra! Sen så har jag jobbat hela helgen, vilket har varit mindre skoj (dock bra med pengar!)

Söndagen var dock inte lika bra... Mådde skit (av anledningar som jag inte tänker nämna här!) Ush ush ush.. En av dom jobbigaste dagarna på länge =/ TACK GUD att allt ordande upp sig till slut..

Igår blev det hastigt bestämt med Lola att vi skulle dricka lite kaffe och flabba skit =) Sagt & Gjort! Hon kom till mig vid 19.00 och stannade ända till 23.00! Hade det verkligen jätte trevligt, och såå skönt att man kan prata om allt mellan himmel och jord! Verkligen en tjej jag vill lära känna MER!! ;) hihi..

Idag har jag först varit i skolan och sen skyndade jag mig hem, lånade mammas bil och begav mig till djursjukhuset med Zindra! Dags för ett återbesök och kontroll av benet! Allt såg jätte bra ut =) Såret har läkt jätte fint, så hon behöver knappt ha tratten på sig mer. Hennes muskulatur i benet har sakta men säkert börjat byggas upp, och hon stödjer nästan fullt ut på benet nu. Jag skulle öka längden på hennes promenader, så nu tyckte sjukgymnasten att jag skulle gå en 500 meters promenad med henne minst 1 gång om dagen. Vi ska dit igen på återbesök den 4:e Juni, hoppas på att min lilla Zindra har blivit ännu bättre då =)

Sen fick jag ett spontant sms från rebecca som frågade om jag bjöd på kaffe + att hon kunde bjuda mig på middag =) Så gulligt! Ja, det tackar man inte nej till ;) Så vi har druckit kaffe, pratat värlsproblem och avnjutit en god spagetti och köttfärssås, MUMS! och vet ni vad?? Sara åt faktiskt 3 små svampar! Ni vet dom som är hela och lite sådär smått söta?! haha... Så sant som det är sagt (skrivet...!) Tack för idag gumman, det var verkligen jätte uppskattat!! Sånt man värdesätter =)

Nä nu ska jag börja förbereda inför morgon dagen!

Kramar till er =)


JAAAAAA!!!!

FAN VAD GLAD JAG ÄR NU!! Att få reda på att man är godkänd på en sådan STOR tenta är REN LYCKA! Äntligen liksom! Känslan som finns i kroppen när man läser mejlet och ser att där står GODKÄN går inte att beskriva! Helt sjukt.. Denna J***A tentan har jag kämpat med läänge nu! Nu är det ÄNTLIGEN över =)





Mys pys ;)

Igår hade jag och Jimmy en myskväll <3 Åt en super god middag som vi hjälptes åt med, sen låg vi bara i soffan och kollade Talang 2010 och sen kollade vi på en film. En härlig fredagskväll =)

Sen sprack härligheten :S Jobb både lördag och söndag ---> SUCK! Men det är goa pengar ;) Jobbar kvällen idag och imorgon jobbar jag 07.00 - 15.30 =/ Men vad gör de när man ständigt har ett leende på läpparna och känner sig så glad och lycklig?? Livet kan fan inte bli bättre ;)


Quality Hotel 11 i Göteborg

JAAA! Jag är såå lycklig, känns som att livet inte kan bli bättre nu <3 Ikväll har jag och Jimmy bokat hotell i Göteborg =) En "mini-weekend" på Quality Hotel under en hel helg ---> 9 Juli - 11 Juli. Det bästa är att det är helgen då vi firar 6 månader tillsammans ( 10:e Juli ) Såå underbart.. Kommer längta ihäl mig nu dessa månaderna här innan!

ÄLSKAR DIG JIMMY <3





Dagens middag: stekt fläskfilé med pommes ...

img_0080 (MMS)

Dagens middag: stekt fläskfilé med pommes och bajjesås :) sjukt gott!


Wiihhoo!

Har glömt att berätta hur GLAD jag blev i veckan när jag fick detta mejlet --->


 

TACK GUD för detta och självklart ett MEGA TACK till Lina som hjälpte mig så mycket =) Nu känns det som att jag verkligen kan klara detta! Vi har 3 uppgifter kvar att klara av på termin 1 och jag ska KLARA DOM!


Läs denna om du är skåning! =)




Du vet att du är från Skåne när..

  • Flaggan är gul och RÖD, inte blå..
  • En kraftigt berusad människa är ”dyngrak” och denna person tilltalar dig med orden ”Va fan glor du på, ska du ha po flabben”
  • Du blir generad när stockholmare kallar säckakärra för en ”pirra” för du vet ju att pirra betyder något helt annat.
  • Du grinar gott vid vägskylten som välkomnar alla bilister och resenärer till Helsingborg, då den lyder ”Välkommen till kontinenten”. Du vet att det är sant!
  • Älta är något man gör, man bor inte där.
  • Du känner dig ”himma igen” när du landar på Kastrup efter en utlandsresa.
  • Du säger ”Saaeer vi” i telefonen och 08an du pratar med inte fattar att ni ska lägga på.
  • Du förstår hur man är om man är en ”fubbick”
  • Allt norr om hallandsåsen är Norrland!
  • Du vet att mög kan ersätta i princip vilket ord som helst när saker inte riktigt går som du har tänkt.
  • Du inte säger groggvirke, du säger blannevann.
  • Du vet att lättmjölk är röd, mellanmjölk blå och standardmjölk orange.
  • L.A, i första hand är en förkortning för Landskrona.
  • Du grinar när stockholmare vill gräva loss Skåne, de gräver ju bara bort Sverige.
  • Grinar = flabbar.
  • Grinar och flabbar = skrattar.
  • Du äter rabbemos till din falukorv.
  • Du vet våren har kommit när rapsen blommar.
  • Zoegas – helst Skånerost, är det enda kaffe du dricker.
  • Du inte fattar varför folk åker till fjällen.. alperna ligger lika nära och backarna är dubbelt så långa.
  • Du får något drömskt i blicken när någon utbrister ”Undrar hur det hade varit i Skåne om vi tillhört Danmark?”.
  • Någon säger ”det var bättre förr” och du tänker ”ja, innan 1658 någon gång”.
  • Danskan är mycket närmare besläktat med ditt språk än svenskan någonsin kommer att bli.
  • Köpenhamn är det första du tänker på när någon säger huvudstad.
  • Du hade kommit på minst ett ”bombsäkert” sätt att smuggla in alkohol från Danmark innan din fjortonårsdag.
  • Du har fasansfulla historier att berätta om hur du suttit i ett vitkaklat rum hos tullen och fasat för helkroppsvisitering, eftersom det visade sig att det inte alls var ett bombsäkert sätt.
  • Du köper Ramlösa och inte Raaaaamlösa.
  • Du inte börjar böla för att systemet är stängt.. på andra sidan Öresund är det alltid öppet.
  • Någon pratar om Bob Marley och du kan svara ”Vet du att han sa att det bara finns två platser i världen där de kan spela reggae? På Jamaica och i Skåne”.
  • ”Räligt” bara är din synonym för något som är fult, otäckt eller äckligt.
  • Någon säger något som du inte tror på och du utbrister ”ah, du snackar”.
  • Du blir förbannad av att läsa om befrielsen av Skåne, när det i själva verket borde stå ockupation.
  • Du käkar pölse på fyllan.
  • Spiddekaga är något som du, varken du gillar det eller inte, äter med andakt, eftersom du vet att det är ett mycket tidskrävande hantverk.

HAHAHAHA =) Fan vad denna är bra! Och visst stämmer den?


32 pannkakor blev det! Gissa en som är gla...

img_0079 (MMS)

32 pannkakor blev det! Gissa en som är glad för att han kan ta med sig till jobbet imorgon?! Haha :)


Japp, då var man i full gång :)

img_0078 (MMS)

Japp, då var man i full gång :)


Ärtsoppa, sååå MUMS!

Idag har det varit en DRYG dag i skolan. 09.00-16.00 är inget jag är van vid! Såå skönt när jag fick sluta och åka hem. Självklart möttes jag av en super glad hund innanför dörren, mitt lilla liv ;)

Eftersom både jag och Jimmy älskar ärtsoppa så har vi bestämt att vi ska ha det till middag idag =) Och SJÄLVKLART blir det lite pannkakor till efterrätt också, ett måste! Så nu ska jag börja laga lite pannkakor till oss hade jag tänkt!

Hej svej


Just nu har jag bara JIMMY i tankarna ;) s...

img_0042 (MMS)

Just nu har jag bara JIMMY i tankarna ;) saknar honom såå himla mycket! Längtar tills jag har han här hemma igen!


Min helg =)

FREDAG

Och ÄNTLIGEN var det Valborgsmässoafton =) Dagen som vi alla hade längtat efter så länge! Självklart var det bestämt att vi alla skulle till Björka Loge (Premiär!!) Izza anordnade en SJUKT BRA förfest i alla fall =) Både nytt opch gammalt folk, vilket var super trevligt! Tack alla för denna kvällen!

Låter bilderna tala för sig själv ;) 




         



         

         

         

         

         

         

LÖRDAG

Jag och älsklingen hade planerat en MYSDAG bara han och jag, och så blev det också! Körde ner och handlade frukost bullar, hem till Mamma och Lars och åt frukost, MUMS! Skulle egentligen bara äta frukost och hämta Zindra men vi drog ut på tiden ;) Stannade i nästan 3 timmar, härligt! Älskar att vara på hemmaplan ibland!

Efter besöket i Stävie körde vi hem, mös lite i sängen och duschade sen begav vi oss till Milas i Furulund och gottade oss med vars en Plankstek, såå gott! Mätte och belåtna körde vi till Stävie IGEN, haha.. Jag var ju bara tvungen att umgås ännu mer med familjen, och så blev vi bjudna på kaffe och kladdkaka, tack Mamma =)

Vid 20.30 körde vi ner till Ica och handlade grönsaker och dipp, vidare hem och satte igång SAW 6 och mös i soffan med allt det goda ;) Vilken underbar dag med den BÄSTA Jimmy <3

SÖNDAG

Eftersom Jimmy skulle mecka med bilen hela dagen så passade jag på att promenera, och fixa klart mitt "paper" Hade ju en del kompletteringar att göra. Men har man något bra att se fram emot, då går det alltid enklare att göra det som egentligen känns jobbigt ;) Självklart träffade jag min älskling på kvällen <3


VILKEN UNDERBAR HELG DET HAR VARIT =) =)


Nu är denna lilla skiten såå glad :) hon v...

img_0064 (MMS)

Nu är denna lilla skiten såå glad :) hon var jätte duktig när hon fick klippt sina klor idag, så då tyckte jag att hon förtjänade ett märg ben! Det sägs att det är bra för tand sten också :)


Ohh, man blir helt förälskad i den lilla u...

img_0052 (MMS)

Ohh, man blir helt förälskad i den lilla underbaringen :) massa massa gos i soffan!


Har ni sett vilken sötnos :) vilken underb...

img_0050 (MMS)

Har ni sett vilken sötnos :) vilken underbar pojke! Det har ni gjort bra, Ida och Magnus :)


Eftersom min lilla Zindra är olydig och kl...

img_0047 (MMS)

Eftersom min lilla Zindra är olydig och kliar sig med tratten på benet så kom Jimmy på den geniala lösningen att sätta på en strumpa på benet! Helt plötsligt blev hon såå mycket sötare :) hihi


MUMS :) Nu ska jag och min älskade Jimmy g...

img_0043 (MMS)

MUMS :) Nu ska jag och min älskade Jimmy gotta oss i soffan med allt detta till en film! Idag har det varit en underbar och mysig lördag <3


Zindra ligger och myser med min älskling :...

img_0019 (MMS)

Zindra ligger och myser med min älskling :) nu har vi precis ätit en god frukost hemma hos mamma o lars, MUMS!!


RSS 2.0