Djursjukhuset igen!

Nu känner jag mig väldigt ledsen =/

I söndags ringde Jimmy till mig och berättade att Zindra hade betett sig väldigt konstigt. Hon var tungandad, flåsade väldigt mycket, ulkade med magen och hade kräkt 4 gånger. När jag fick hem henne senare på kvällen valde jag att vi skulle avvakta och se om det blev bättre. det kanske bara var något dåligt hon hade ätit, och att hon bara var oolig i magen? Men idag bestämde jag mig för att ringa till djursjukhuset och prata med dom! Och då hade hon kräkt typ 10 ggr på ett dygn. Minsta lilla matbit hon fick kräkte hon upp igen inom loppet av typ 15 sek.. Dom på djursjukhuset tyckte absolut att jag skulle komma in på en akut tid, eftersom detta kunde vara något som "stoppade" upp i tarmarna..

Fick en ntid 2 timmar senare 15.45. Dom klämde och kände på Zindra, och dom tyckte precis som jag att hon verkade väldigt slö och borta! Vi vägde henne och hon har gått ner 3 hg i vikt sen sist vi var där (2 veckor sedan!) Tog 4 röntgen bilder också och när dom röntgade halsen kunde dom se att där satt något konstigt i matstrupen. Först tyckte dom att det såg ut som en bit grisöra, men det har vi inte gett henne! Sen hade veterinären diskuterat med sina kollegor och alla tyckte att det liknade en skalle, alltså från ett djur (Fåger eller mus?!) Och det var ju givetvis väldigt viktigt att denna tas bort så snart som möjligt eftersom matstrupen är väldigt känslig och det är risk för att den skavas upp eller liknande! Och vet ni vad dom säger då???? Tyvärr har vi inte en sådan liten slang så att vi kan gå ner i hennes hals, så du måste köra vidare in till Malmö djursjukhus och göra det!!


MENAR NI ALLVAR??????!!!!!!!! Liksom....

Ja så det var bara att bege sig vidare till Malmö! Hoppades på att räkningen inte skulle bli alltför hög med de båda sjukhusens räkningar tillsammans! Vi var nu redan uppe i 2500 kr för röntgen bilderna och undersökningen i Lund! Väl framme på sjukhuset i Malmö fick vi sätta oss i AKUT väntrummet. Vet inte om jag kan kalla det så jävla akut eftersom vi fick sitta där och vänta i 1,5 timme! GRRRR =/ Väl inne hos den veterinären konstaterade hon att "saken" som sitter där måste tas bort! Dom kommer söva ner henne och gå ner med en slang i halsen... Ush ush ush.. Stackars lilla björnen!! Dom skulle behålla henne i ca 2 dygn beroende på hur det går och hur hon mår! Jag bad henne räkna ut på ett ungeär vad de kommer kosta, och då sa hon att uppstår det inte några komplikationer osv så tror hon att det kommer kosta runt en 11.000 :- för detta! HELT SJUKT!

Varför ska VI och ZINDRA ha sådan himla otur??? Först har hon epilepsin som hon får dras med hela livet, sen blev benet allvarligt skadat och fick genomgå en operation och nu så är det FANTAMEJ detta också! Stackars lilla hund.. Man kan ju nästan undra om hon någonsin kommer bli frisk?! Känns bara som att det händer saker med henne hela tiden nu! varje månad är det massor av tusenlappar som ska läggas ut....

Hade egentligen tänkt uppdatera alla er läsare om min senaste vecka idag, men det blev ändrade planer! Har ju massa roligt också att berätta, och härliga bilder att lägga upp! Ni får hålla utkik i veckan =) GODNATT GOTT FOLK!


Kommentarer
Postat av: lola

usch jag vet verkligen hur det känns gumman....lider så med er hoppas verkligen att hon snart är bätte vilken otur..vi hörs under dagen vännen poss

2010-05-25 @ 00:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0