Massa massa gos!

Förutom sskolan, tvättandet och städandet så var dagen igår helt super =) När jag väl var klar med allt det där tråkiga så bjöd jag hit Lola på kaffe, bättre sent än aldrig då hon kom lite över 21.00! Blev 2,5 pratglada timmar ;) Och massa massa snack om lite för privata saker för att nämnas på bloggen ;) hihi!

Runt 23.30 kom min älskade Jimmy hit! SOM JAG HADE SAKNAT HONOM <3 Han duschade av sig och åt lite, sen slängde vi oss i soffan och låg där tillsammans med massor av tända ljus och lyssnade på lugna låtar! Älskar de att Jimmy är så gosig ;) Så vi låg här i soffan och höll om varandra och bara njöt i nästan 2 timmar, såå underbart! Älskar att vara runt honom, min egen lilla Palm ;)

Förmiddagen idag har också varit hur mysig som helst =) God frukost, mys i sängen och massa skratt =) haha.. Jimmy har kört hem ett tag nu för att fixa lite saker där hemma, och under tiden ska jag diska, plocka undan tvätt och duscha! Sen runt 16.30 ska vi in till Malmö och fixa lite ärende! Bland annat så ska vi hälsa på min Pappa =)


Och hur bli då kvällen idag?? Middags och filmmys OF COURSE ;) hihi...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0