Min helg =)

FREDAG

Och ÄNTLIGEN var det Valborgsmässoafton =) Dagen som vi alla hade längtat efter så länge! Självklart var det bestämt att vi alla skulle till Björka Loge (Premiär!!) Izza anordnade en SJUKT BRA förfest i alla fall =) Både nytt opch gammalt folk, vilket var super trevligt! Tack alla för denna kvällen!

Låter bilderna tala för sig själv ;) 




         



         

         

         

         

         

         

LÖRDAG

Jag och älsklingen hade planerat en MYSDAG bara han och jag, och så blev det också! Körde ner och handlade frukost bullar, hem till Mamma och Lars och åt frukost, MUMS! Skulle egentligen bara äta frukost och hämta Zindra men vi drog ut på tiden ;) Stannade i nästan 3 timmar, härligt! Älskar att vara på hemmaplan ibland!

Efter besöket i Stävie körde vi hem, mös lite i sängen och duschade sen begav vi oss till Milas i Furulund och gottade oss med vars en Plankstek, såå gott! Mätte och belåtna körde vi till Stävie IGEN, haha.. Jag var ju bara tvungen att umgås ännu mer med familjen, och så blev vi bjudna på kaffe och kladdkaka, tack Mamma =)

Vid 20.30 körde vi ner till Ica och handlade grönsaker och dipp, vidare hem och satte igång SAW 6 och mös i soffan med allt det goda ;) Vilken underbar dag med den BÄSTA Jimmy <3

SÖNDAG

Eftersom Jimmy skulle mecka med bilen hela dagen så passade jag på att promenera, och fixa klart mitt "paper" Hade ju en del kompletteringar att göra. Men har man något bra att se fram emot, då går det alltid enklare att göra det som egentligen känns jobbigt ;) Självklart träffade jag min älskling på kvällen <3


VILKEN UNDERBAR HELG DET HAR VARIT =) =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0