Vilken härlig måndag =)

Idag har det varit en helt underbar dag =) =)

Dagen började med en god frukost, och sen lite kaffe på de SÅKLART! Runt 11.00 kom söta Lola hit och höll mig sällskap på ännu mer kaffe och lite blåbärspaj, MUMS! Tack gumman för det trevliga sällskapet, som alltid med dig ;)

Efter det var det bara till att börja fixa här hemma lite, och göra mig iordning! Idag var det bestämt att jag och Anna (En gammal klasskompis) skulle köra och hälsa på Sosso i Veberöd (som för den delen också är en gammal klasskompis från gymnasiet) Jag har verkligen sett fram emot de =) Sosso har jag inte träffat på 3 år, och Anna har jag inte sett på 5 år sedan vi tog studenten! Verkligen jätte skoj! Hade massor att prata om, och vi har till och med bokat in en dag så vi alla kan festa tillsammans, verkligen på tiden juh!

Får tacka min UNDERBARA pojkvän för att han har ställt upp och tagit hand om Zindra medans jag var i veberöd!! TACK ÄLSKLING <3 Underbarare människa finns inte ;) hihi

Nä nu väntar sängen, och imorgon HEMTENTA :( Längtar såå tills torsdag kl 16.00 då jag går på mitt efterlängtade SOMMARLOV!!!!! Wiihhooo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0