Idag har jag "flängt" överallt känns det som :)

Vilken händelserik dag det har varit :)

Dagens började självklart med en massa mys med Jimmy <3 Och när han stack till jobb så avlöste i stort sett Evelina honom :) Drack lite kaffe och snackade skit :P Fick låna hennes bil idag så att jag kunde ta mig till Malmö och uträtta en del ärende. Vet inte hur de skulle gått om jag hade behövt klydda med tåg och buss, så TACK gumman!

Idag har jag alltså:

* Användt mitt tillgodo kvitto på skivesset som jag har haft liggandes här hemma i över 6 månader. Fick bli en bluray film istället :)

* Sålt allt mitt guld som jag absolut inte vill använda mer! Bland annat smycke som jag fått av mitt ex, söndriga fotlänkar och örhänge där jag bara har det ena hänget kvar! Skönt att bli av med allt :) Och trots att jag växlade in detta så har jag ändå fina halsband och ringar kvar här hemma. Sålde 19 gram, fick 200 :-/grammet = 3700 :- (Då drog han en hundralapp minus pga stenarna som satt i vissa smycken)

* Handlat smink på marknadsbörsen! 2 mascaror + 1 foundation = 160 :- SOM HITTAT ;)

* Varit och hälsat på Pappa, Annica och min ursöta lillebror Joel :)

Min lediga dag har med andra ord gått i ett! Lite smått ångest för att jag varken har hunnit med att träna eller plugga. Lär inte ha tid imorgon heller eftersom jag ska till skolan mellan 8-14 sen tvätta och städa hela kvällen :( USH! Men på fredag är jag ledig igen, då blir det i alla fall TRÄNING och massa mys med hjärtat ;)

NU: Duschen :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Vart sålde du guldet?! Lät super ju!

2010-11-11 @ 10:07:47
Postat av: Anonym

Jag sålde det till en guldsmedsaffär! Saras guld heter den och ligger nära triangeln i Malmö, rakt över affären taboo om du vet vart den ligger ;) kram

2010-11-11 @ 13:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0