Söndagen ---->

Det har varit en härlig ledig söndag idag :) Har hunnit med att träna med mina underbara vänner, firat Jimmys pappa hos honom, myst med älsklingen i soffan och nu är det dags för sängen... Jimmy kollar på fotbollen ikväll, man kunde tydligen inte missa det eftersom Zlatan spelar :P Och självklart unnar jag honom de, kan ju inte tvinga honom att vara med mig alla dygnets timmar ;)



Imorgon är jag LEDIG från skolan. Tyvärr så har jag reflektionsuppgift 7 att göra klart, och eftersom jag inte ens har börjat med den så lär jag sitta med uppgiften hela dagen :( Ska försöka vara klar med den 15.00 för då är det TRÄNING med Jimmy som gäller :) Wiiee.. Älskar att träna! det kunde jag aldrig tro att jag skulle tycka, men det gör jag! Dock har jag inte tränat så länge, men tycker verkligen att det är KUL när jag kommer till gymmet! Kan knappast bli tråkigt när man varenda gång har så underbara träningskamrater :P

Imorgon är det vägning.. Hoppas på en viktnedgång även denna veckan :) Skulle jag ha gått ner imorgon bitti så är det i så fall 4:e veckan på rad som jag går ner! Önska mig lycka till, för det kan jag verkligen behöva!

Godnatt gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0