ÄNTLIGEN!!

Är mitt kök HELT FÄRDIGT!! Ohhh vad skönt det känns nu :) Blev faktiskt helnöjd med allt! Fin färg på kakeln, fin fläkt och blandaren var faktiskt helt OK! Fläkten var skit svår att hitta pga den lilla storleken på 50 cm! Dom hade endast 1 sådan på elgiganten, så man fick ta vad där fanns liksom.. Blandaren kanske inte är den snyggaste som finns, men vill man inte dra om rören som sitter i hela väggen utan behålla den uppe på väggen så fick de bli en sådan här :) Men skit samma, huvudsaken är att det är finare nu än vad det var tidigare! Och det är det :P Tack alla som har hjälpt mig med detta (Kjell, mamma, Linus, jimmy m.m) Ni är bäst!!



Såhär såg kakeln ut tidigare. Och det värsta med allt som faktiskt gjorde att jag ville byta ut allt var att det egentligen INTE var svart kakel! Hon som bodde där tidigare hade målat med svart kakelfärg över den gamla blåa kakeln som satt där. Efter 1 års användning av köket började nu den svarta kakelfärgen flagna av. Så vad gör man? Jo man kaklar om hela skiten!


Denna ursnygga (haha) blandaren satt i väggen tidigare! Jag var först inne på att sätta en blandare i diskhon som alla nya hem har, men de skulle innebära att man hade fått dra om alla rören i väggen osv.. FÖR STORT JOBB! Så jag köpte en blandare som skulle sitta i väggen, FM Mattsson! Blev faktiskt super nöjd.. Jag fick bort de hemska rattarna i alla fall som jag verkligen har hatat!!


Såhär fint blev det med den nya kakeln :) Är såå nöjd! Vad tycker ni?? Här kan man se den nya snygga blandaren på väggen samt den nya köksfläkten!


Ohh vad jag älskar den! Äntligen får jag slippa dessa hemska rattar, haha :)

Denna renoveringen lyckades jag bra med att hålla inom "min budget" Jag var smart och använde mina skattepengar som jag fick i Juni till detta. Sparar man pengar som man ändå inte hade haft så känns det inte så farligt att göra en sådan här lättare renovering :)Trots att det har kostat en del så har jag ändå inte betalat ett överpris! Har haft Kjell som har fixat kakeln och fläkten, och Linus som har hjälpt mig med blandaren. Tack än en gång :)

Kalaset slutade på --->

Kakel: 300 :- för 3 kvadratmeter (REA 70%)

Blandare: 1400 :-

Köksfläkt: 700 :-

Fix & fog: 500 :-

Jobbet: 1200 :-

= 4100 :-

Nu får jag bara hoppas att Jimmy får sålt sin lägenhet snart så att vi kan bli sambo på riktigt här i min lägenhet, till att börja med ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0