sentimentalt snack!

Och det är jävligt skönt! Nu är det inte dags för skola förren på onsdag nästa vecka =) Sjukt härligt! Dock har jag en gigantisk reflektionsuppgift som ska göras och vara klar senast på måndag kl 15.00. Så "ledig" blir jag ju inte, men jag gillar verkligen det där med att plugga hemma.. Än sålänge kan jag sköta det bra, men det är tack vare att jag PLANERAR nästan hela veckan när det är måndag! Hade jag inte planerat och strukturerat upp veckans "att göra" så hade jag inte haft en ledig stund över till nöje! Så det har jag lärt mig, boka in träffar med vänner FÖRST och sen därefter kan jag strukturera upp allt det andra: Plugg, tvätt, städ, pojkvän, hundar osv...

Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR att umgås med vänner, jag sätter nästan alltid det i första hand framför något annat! Så har jag alltid varit =) Att få umgås med personer som man älskar och tycker om är bara såå underbart! Just nu har jag underbara vänner. Men det har inte alltid varit så! Har fått "sålla" bort en del människor i mitt liv som verkligen INTE har varit bra för mig. Jag har alltid tänkt såhär: Behandla dina vänner som du själv skulle vilja bli behandlad, då det är mitt stora måtto när det gäller vänskap.

Blir jag glad och uppskattar spontana kärleksfulla sms så måste jag också tänka på att ge det tillbaka. Som sagt det är inte kul att alltid vara den som ger.

Att vara glad för någon annans skull har jag märkt inte alltid är så lätt för vissa. Att få en negativ kommentar tillbaka på en sak som man själv är överlycklig för är INTE vänskap enligt mig.

Att bli kritiserad för hur man är i sin personlighet är inte heller vänskap. Jag har aldrig tvingat dig till att vara vän med mig, så snälla klaga inte på min personlighet. Acceptera den, eller stick!

Man måste kunna ringa till en vän NÄR SOM HELST om man vill. Dag som natt ska inte spela någon roll. Har jag ett behov av att prata med dig, eller bara höra din lugnande röst vill jag att du ska finnas där. Vissa människor är inte alltid så tillgängliga som jag önskar. Ibland får man till och med höra ett "suck" eller "stön".

Att finnas vid sidan om sin vän i VÅTT & TORRT är något som är såå viktigt! Är man i en utsatt situation eller bara behöver allmän hjälp samt råd ska en vän finnas där för en. Att ha problem privat kan inte alltid lösas med materiella saker utan bara med en kram eller några stöttande ord.

Men det finns de vänner som aldrig någonsin har passat in på något av dessa påstående! Hur mycket jag än funderar och bollar det fram och tillbaka i mitt huvud så är det bara så. Ni är dom bästa för mig! Sanna vänner allesammans som jag aldrig känt något som helst tvivel om. Jag älskar er mer än ord kan beskriva! Och ni vet precis vem ni är..  <3 <3 <3 <3

Det blev visst ett litet sentimentalt inlägg detta, vilket inte var meningen från början! Men så blir det ibland.. Nu hade jag tänkt byta om och bege mig ut på en uppfriskande powerwalk =) Rensa tankarna från dagens föreläsningar som tyvärr etsat fast sig i huvudet! Gaaahhh! Lite senare ska det lagas lasagnette hade jag tänkt.. Tråkigt bara att man får äta ensam idag då Jimmy jobbar kväll och simon tydligen inte tyckte om de =/

Trevlig torsdag allesammans!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Så sant det du skriver här.



Så länge det visar minus är jag glad, sen får det ta den det det vill!

2010-09-30 @ 17:21:31
URL: http://trettikilosjakten.blogg.se/
Postat av: lola

du har helt rätt gumman det är så det ska vara om det ska kallas för äkta vänskap tack för igår är så glad att ha fått dig som min vän, en vän som dig är svårt att finna vill alltid ha din vänskap love u puss

2010-09-30 @ 21:23:08
URL: http://lolacederholm.blogg.se/
Postat av: Sara =)

Lola: Du är ett av de 4 hjärtan som finns med =) hihi

2010-09-30 @ 21:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0