40 års fest i Malmö

I lördags var Jag, Jimmy, Simon, Nina, Mamma och Lars bjudna till Malmö på min faster Annelis 40 års fest. En kväll jag hade sett fram emot lääänge =) Har alltid tyckt att det är underbart att umgås med sin släkt, och självklart tyckte jag det denna gången också! Anneli var såå fin, och festen var lyckad! Det bjöds på smörgåstårta, god efterrätt och massa dricka och gott snacks ;) Mums mums..

I lördags fick jag även träffa min lillebror Linus för första gången på 6 år. Senast jag träffade honom var han en liten skit, 10 år gammal. Idag har han hunnit bli 16 år och var inte alls den lillebror som jag senast såg. Han har blivit mer vuxen och självständig.. Men en sak märkte jag och det är att han är samma goa och kramkära lillebror som tidigare =) det första han gjorde när han såg mig i lokalen var att gå raka vägen fram och krama mig, lääänge! Kändes helt fantastiskt! Som jag har saknat honom, älskade Linus Wohlin <3



















TACK Anneli och alla andra för en super lyckad fest!! Hade det verkligen jätte skoj, och mycket Michael Jackson spelades det ;) wiihho! Längtar redan till helgen då av Linus ska komma och bo hos mig och Jimmy =) Jätte skoj!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0