Fredag = bio + massa mys ;)

Som ni säkert vet började min fredag med skola 08.00-12.00. Föreläsningen om FÖRSÄKRINGSKASSAN i 4 timmar var inte speciellt rolig, som ni säkert förstår! Men tiden gick trots det ändå snabbt :) Efter skolan körde jag till gymmet där jag mötte upp Vera och söta Moa <3 Dags för ett styrkepass på 1,5 timme ;) Härligt!

Om 1 timme ska jag och min älskling ut och äta :) Därefter (20.30) är det dags för ett biobesök! Känns som att det var längesedan vi var på bio, så det ska bli riktigt mys! Jag anser att det är suuper viktigt att man hittar på saker i förhållandet. Kvittar egentligen vad det är, bara man kommer ut och gör något, ett avbrott från vardagen! Hur kul är ett förhållande i längden om man bara sitter hemma, och gör i stort sett ingenting?? Ush vad tråkigt! Tur att jag har träffat en kille som älskar att hitta på saker, och få varje helg att bli UNIK!! Uppleva saker tillsammans, och ta vara på varje dag är mitt motto för att få ett förhållande att funka så bra som möjligt :)



Denna filmen ska vi se ikväll :) Såg den på reklamen för kommande biofilmer sist vi var på bio, och både jag och Jimmy sa direkt att DEN ska vi se när den kommer! Nu äntligen kommer vi iväg ;) Trots att den är lite overklig, så tror jag att jag kommer gilla den.. (?)

Hej svej :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0