Våra inköp :)

Nu är jag och älsklingen äntligen hemkomna från våran tur runtom i Malmö :) Som jag skrev tidigare så blev det ett besök hos Pappa och Joel (Annica var tyvärr inte hemma..) Jätte trevligt! Drack en kopp kaffe, kollade på deras fina lägenhet och snacka lite skit! Därefter körde vi till BILTEMA på Svågertorp, då Jimmy hade en del saker han skulle inhandla där. Observera att jag INTE uppskattade den affären speciellt mycket ;)

Därefter begav vi oss till IKEA :) Började besöket med en god middag (ett måste när man är där, eller?!) sen gick vi och kollade och drömde oss bort! Det är kul att gå och planera vilka möbler man skulle vilja ha, och hur man vill att sin kommande lägenhet ska se ut :) Vi var först och främst ute efter en ny bäddmadrass, vilket vi hittade! Ska byta ut resårmadrasserna, samt sängstommen också men det tar vi den dagen vi flyttar. Självklart blev det en del andra köp också, förutom det som visas på bild nedan. Kallar man det "smått-skit"?? :P Det är tur att jag och Jimmy är så duktiga på att spara nu när vi bor så billigt som vi gör. Idag smälde vi upp 5000 :- men lyckligtvis märks det inte jätte mycket på sparkontot ;)

ÄNTLIGEN har vi köpt oss en STOR ordentlig bäddmadrass :) Jimmy har tjatat på mig i snart 4 månader om att vi måste handla en hel bäddmadrass eftersom det alltid är han som får ligga i skarven ;)

180 x 200 2895 :- Ett 6 centimeter tjockt lager memoryskum formar sig exakt efter din kropp, underlättar blodcirkulationen i muskler och hud och får din kropp att slappna av ordentligt.


När vi ändå var igång passade vi på att byta ut våra gamla täcke och tog vars ett av denna varianten istället. Verkade super bra, eftersom man får 2 täcke att använda, ett på sommaren, ett på våren/hösten + att man kan sätta ihop båda och få ett TJOCKT täcke på vintern! ( sammanlagt pris: 1358 :- )

Täcke 679 :- värmegrad 1 + 3 Täcke av cellulosa- och syntetfibrer för alla årstider; ett svalt tunt sommartäcke samt ett lite tjockare; sätts samman för ett extra varmt och tjockt täcke för vinternätterna.


Eftersom man lägger såå mycket pengar på bäddmadrassen så känns det extra viktigt att den blir skyddad! Vi vill absolut inte att den ser eller känns begagnad efter 6 månader. Bra investering!

Madrasskydd 499 :- Skyddar madrassen mot fläckar och smuts och gör att den håller längre. Resårband i varje hörn håller madrasskyddet på plats. Lättskött yttertyg i lyocell/bomull; andas, suger upp och för bort fukt för att hålla dig torr om natten.


Nu när vi bytade från 2 bäddmadrasser till en stor vart vi tvungna att köpa nya lakan :) Handlade ett brunt/beige och ett vitt ( sammanlagt pris: 398:- )

240 x 260 199 :- Satinvävd bomull; ger sängkläder extra len yta och lyster. Tätvävda sängkläder av finare garn; gör dem mjuka och hållbara.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0