Hör och häpna!


Jag endast städar toaletten med hushållspapper + Ajax Universal? Alltså, jag använder ALDRIG någon trasa när jag städar badrummet. Jag har alltid tyckt att trasan drar skiten efter sig, och att det ibland är skit svårt att få allt damm att fastna på den. Hushållspapper är perfekt! Det använder jag även till alla speglar, samt till spisen om den inte är alltför skitig! Har förstått att det blir en dyr historia varje gång jag städar, men det får det vara :) Man kan även säga att jag är beroende av Ajax Universal :P

Alltid perfekt ---> Till allt!



Lite mys i soffan efter maten :) Snart dag...

img_9148 (MMS)

Lite mys i soffan efter maten :) Snart dags för tvätten, duschen och plugg!


Dagens träning


1 timmes blandad styrketräning (hela kroppen!)


Kaffe emd Izza + träning :)

Egentligen skulle hela min förmiddag gå åt till plugget.. Min planering var som så att jag skulle plugga på dagen och städa samt tvätta på kvällen. Men nu har jag ändrat om lite! Har precis städat färdigt hela lägenheten från golv till tak, så det blir plugg + tvätt ikväll istället :) Nu ska jag promenera med min sötfis och strax därefter kommer Izza hit på kaffe och skitsnack, trevligt :) 15.00 beger vi oss bort till gymmet för träning!

Viktnedgången idag har gjort mig mega taggad!! Nu jävlar ska det brännas :P






Diet vecka 1

Då har 1 vecka gått på dieten, tänk vad tiden går fort?

Hur har det nu gått? Jag kan säga som såhär att jag är riktigt stolt över mig själv :) Dricker fortfarande kaffe utan socker + att jag inte har ötit något onyttigt alls (onyttigt = Godis, kakor, bakelser, skräpmat, läsk, saft, juice osv) Sen kan jag inte säga att varenda middag jag lagar här hemma är "nyttigt", men det är åtmindstonde hemmalagad husmanskost! Har inte haft något som helst begär efter godis, såå skönt.. Hoppas på att kommande vecka kommer gå likabra :)

Resultat vid vägning: - 0,9 kg

Är glad för att det blev hela 0,9 i viktminskning eftersom jag har mens denna vecka! När jag får min mens brukar jag annars gå upp 1-2 kg, men inte denna veckan :)

Efter 1 månad ska jag mäta mig, alltså den 24/9, spännande!

Wow, vad statistiken steg i luften!!

Oj oj oj.. Vilka reaktioner jag fick på inlägget jag skrev om blocket annonsen :P Något som jag verkligen blir trött på är när folk hela tiden upprepar det här med att jag är SOCIONOMSTUDENT! Är såå trött på det! Bara för att jag studerar till socionom så får man inte göra vissa saker, eller vadå? Jag har väl all rätt att störa mig på människor, precis som alla andra?! Irriterade mig som f*n på hennes stavning, och om jag nu vill blogga om det är väl upp till mig?

Till er fegmesar som har kommenterat anonymt: Hur kan ni ens klanka ner på mig, mitt beteende när ni själv inte ens vågar stå till svars för det ni skriver?! Pinsamt...

Gud vad jag STÖR MIG! Haha.. Så ni som har kommenterat negativa kommentarer här idag, ni menar alltså att bara för att jag pluggar till socionom så FÅR JAG INTE göra det som i stort sett alla andra människor gör? Skulle mitt val att studera göra mig till en mer speciell människa, eller vadå? Att studera innebär inte att man helt plötsligt får massor med "osynliga regler" efter sig! Däremot kan jag köpa, att när jag väl är FÄRDIG EXAMINERAD, DÅÅÅÅ får man ta och tänka till en gång extra innan man skriver eller säger något "dumt".

Jag menar, vill jag lägga upp en bild på mig själv när jag är stupfull och knappt kan stå på benen, är det väl upp till mig? Eller en bild där jag ligger med huvudet i toalett stolen och kräks efter liiite för många shots? Som sagt, jag studerar till socionom, jag är INTE färdig examinerad socionom.. Väldigt stor skillnad!

Under tiden jag pluggar, gör jag vad fan jag vill! :) Godnatt ;)



Då var 8 böcker uppkopierade.. På torsdag ...

img_3088 (MMS)

Då var 8 böcker uppkopierade.. På torsdag får jag ytterligare 4 böcker.. Vem sa att det var dags att sätta igång och läsa?  :S


Wihho! Det gick bra även idag!

img_3205 (MMS)

Wihho! Det gick bra även idag!


Dagens Sara :)

img_3171 (MMS)

Dagens Sara :)


Igår kväll var jag lite sådär lätt irriter...

img_0508 (MMS)

Igår kväll var jag lite sådär lätt irriterad. Det blev inte bättre när jag gick in och läste en annons på blocket där en kvinna skulle sälja sin HUTCH.. Haha.. På flera ställe i annonsen berättar hon om sin HUTCH (som alltså då egentligen ska vara HURTS!) Vad gör Sara när hon redan är irriterad? Jo, hon skriver ett mejl till kvinnan! Detta är alltså en kopia på det jag skickade! Är ni nyfikna kan ni ju gå in och kolla annonsen ni också :)


Dagens träning

Idag kände jag inte alls för att gå till gymmet.. Har varit där väldigt mycket på senaste, så det kändes bättre med en powerwalk ute i friska luften :) Hade en himla tur, då det regnade precis innan jag gick och strax efter att jag kommit hem igen.. Puuhh! Har i alla fall intagit dagens middag: Kyckling/bacongryta med ris + grönsaker! Nu ska jag föna håret och därefter blir det en film i soffan med min andra hälft <3

Ps: Har fortfarande inte druckit kaffe med socker, ätit godis eller skräpmat!
Träningen håller i sig som aldrig förr ;)

Änsålänge håller jag vad jag lovat mig själv ;)


Jaha.. Då var man igång igen! Puuhh.. Det ...

img_3603 (MMS)

Jaha.. Då var man igång igen! Puuhh.. Det kommer bli en intensiv, men förhoppningsvis rolig och intressant termin :)


Godmorgon på er :) Hoppas ni har sovit got...

Godmorgon på er :) Hoppas ni har sovit gott? Jag har snarkat underbart gott hela natten! Känns bra att jag är utvilad såhär på första skoldagen efter sommarlovet :) Det är med blandade känslor som jag kommer promenera till tåget idag.. Känns som sagt tråkigt att inte få komma till Kullagården 07.00 och träffa de bästa kollegorna som finns :( Men samtidigt så känns det såå kul att komma tillbaka till skolan och träffa mina härliga klasskamrater! Jobbet och skolan är 2 helt olika världar, med 2 helt olika ansvarsområde.. På jobbet gör du det du ska, och när klockan slår 13.00 är du ledig! Skolan kräver ett helt annat tänk och massor med självdisciplin! Något som jag inte riktigt förstod förrens i slutet på termin 2 :P Jag har också insett att man aldrig kan "glida runt på en räkmacka".. Vill man nå sitt mål och bli "något", måste man också jobba för det! Idag är det som sagt första dagen i skolan, och det inleds med ett 3 timmar långt "intro". Idag får vi alltså veta vad vi ska arbeta med de kommande 4 månaderna! Spännande :) Kramar från mig <3


Ikväll har jag och Jimmy haft en myskväll ...

img_3860 (MMS)

Ikväll har jag och Jimmy haft en myskväll hemma hos Vera & Sonny :) Vi har blivit bjudna på super god mat, tack för de!! Suuper gott ;) Sen hat vi spenderat några timmar framför Mario cart + full fräs :) Haha! Tack för en mysig kväll <3 precis var vi behövde :)


Dagens träning

Jag är helt slut i mina muskler.. Precis som det ska vara med andra ord ;)



1 timmes blandad styrketräning (hela kroppen)



Min diet vecka --->

Tänkte skriva några rader om hur min "diet" hittills har fungerat:

Det har nu gått ca 5 dagar sedan jag påbörjade min diet. Det största steget (enligt mig själv) var ju att sluta med socker i kaffet. Och så sant osm det är sagt, jag har slutat! Men ska jag vara ärlig så tycker jag fortfarande inte att det är gott att dricka utan. Det är alltså godare att dricka med socker, än sålänge.. Vet dock inte hur ag skulle reagera om jag skulle stoppa en sockerbit i kaffet, kan hända att jag regarerar på att det är äckligt då. Tänker i alla fall inte försöka! Tänk så skulle jag fortfarande tycka att det är godare? :) Men är i alla fall stolt över mig själv :) Hoppas att kaffet smakar bättre ju fler dagar som går bara :P

På tal om skräpmaten/kakorna/godiset/läsken osv så har även det fungerat galant :) Har inte fått i mig något onyttigt sen i tisdags, och jag saknar det inte heller (änsålänge.. hehe) Igår på 30 års festen var det lite jobbigt just när kladdkakan kom fram :S Men jag stod emot! det jobbiga med att hålla en strikt diet när man går bort är alla TUSEN FRÅGOR om varför inte jag dricker eller äter kladdkaka?! De andra tjejerna som satt vid mitt bord drack inte heller. Men deras anledning kändes en aning vettigare: Gravid/ammar! Men jag skiter i reaktionerna.. Jag känner mig själv bäst, och jag vet att det måste bli ett slut på det "ohälsosamma" livet för att jag ska kunna återfå formen! Hade jag nu ätit den där kladdkake biten så hade jag kanske gjort människorna runt mitt bord "mer glada".. Men det är ju inte dem som får gå och ha dåligt samvete resten av kvällen.. Nä precis!

Träningen går även den galant! Har tränat 4 ggr denna veckan och en av dagarna vart det ju till och med ett dubbelpass (powerwalk + styrketräning!) Ska till gymmet idag också! Känns underbart skönt att äntligen ha kommit igång igen :) Bestämde mig i onsdags för att jag skulle träna MINST 4 ggr/vecka. Så denna veckan har jag klarat målet i alla fall.. Hoppas på att nästa vecka blir precis lika full med träning :)

NU: En kopp kaffe (utan socker) sen på med träningkläderna och iväg!

Dags för 30 års fest!! :)

img_9446 (MMS)

Dags för 30 års fest!! :)


Nu har jag äntligen köpt blondinbellas bok...

img_6675 (MMS)

Nu har jag äntligen köpt blondinbellas bok! Inte en dag försent eller så ;) Tänkte att jag skulle läsa lite nu i höst.. Varva ner med denna bok mellan all kurslitteratur! Kan behövas då jag tror att det kommer bli en intensiv hösttermin i skolan.. Nu är vi påväg hem från Lödde. Jag och min älskling bestämde oss för att ta en powernap när vi kommer hem. Har inte sovit särskilt bra inatt av olika anledningar.. Ikväll väntas det 30 års fest för Jimmys syster Ilona :) Ska bli trevligt! Ska se om jag hinner lägga upp en outfit bild innan vi sticker ;)


Dagens middag: Ugnsbakad lax, potatis, grö...

img_6830 (MMS)

Dagens middag: Ugnsbakad lax, potatis, grönsaker och kall citronsås :) Har jag berättat att vi älskar fisk? Haha


Dagens träning


1 timmes powerwalk

1 timme + 15 min blandad styrketräning (Hela kroppen)


Behöver jag säga att jag är nöjd? ;)



Skola? Redan?

Då var sista dagen jobbad på mitt sommarschema.. Känns både skönt, och tråkigt! Jag älskar ju alla mina arbetskollegor, så kommer sakna att inte få träffa er varje dag ;( Som "tur" är så ses vi ju under hösten, då jag med all säkerhet kommer hoppa in och jobba en del :) Shit vad ett sommarlov går snabbt.. Vart har dessa tre månaderna tagit vägen? Jag som var så glad för att det äntligen var sommar och hade så mycket jag ville göra och som jag såg fram emot.. Poof... Borta... Så känns det nu! Vetskapen om att jag ska plugga 2 hårda/jobbiga/roliga och intressanta terminen i sträck gör mig både trött och glad på samma gång. Hur ska jag orka? 2 terminers plugg, massa hemstudier samt jobb var och varannan helg.. Inget vidare! Men vad gör man inte för att få sig sin utbildning ;) Hoppas på att höstterminen går snabbt, för hela våren ska sedan spenderas ute i praktik, och det längtar jag verkligen efter! Aja, nu har jag i alla fall 2 dagars sommarlov innan plugget sätter igång! En sak är säker i alla fall:

----> JAG SKA NJUTA!!

"Ett skepp kommer lastat" Med vadå??? En l...

img_7440 (MMS)

"Ett skepp kommer lastat" Med vadå??? En liten sötfis ;)


Godnatt från oss :)

img_5015 (MMS)

Godnatt från oss :)


Sååå coolt det var att se alla bra artiste...

img_0774 (MMS)

Sååå coolt det var att se alla bra artister i Malmö :) Favoriterna var: Jay Smith, Danny, Chris Medina samt MOHOMBI som förövrigt ägde hela Stortorget ;) Wiiee!! En underbar kväll med Jimmy, lillebror och hans Nina!


Stegräknare är toppen att ha!

I en av presenterna som jag fick av Jimmy när jag fyllde år fanns där en stegräknare :) Det är alltid bra att ha en stegräknare hemma! Om inget annat så är det intressant att veta hur många steg man går på jobb, på promenaden eller på en hel dag :) Imorse bestämde jag mig för att ha på mig stegräknaren på jobb.

Efter 6 timmars jobb blev resultaten såhär:

Steg = 9562

Kilometer = 7,867

Brända kalorier = 337,2

Roligt att man kan se resultatet såhär :) Ikväll är det bestämt att vi ska in till Malmöfestivalen och kolla på när Rix FM artisterna uppträder! Jag ska ha på mig stegräknaren hela dagen :P Ska bli spännande att se hur många steg, kilometer samt brända kalorier som ökat sen idag 13.30!


Update!

"dieten" har än sålänge gått bra! haha, lite komiskt att skriva om det såhär i början då jag endast har varit igång i en 1/2 dag :P Men man måste ju börja någonstans! Var i alla fall duktig och vägde mig samt mätte mig imorse, och det var inga trevliga resultat :( Men som sagt, nu jävlar är jag igång!!

Vikt: + 3,8 kg sen 31 Maj (Där ser ni som sommaren förstör ens kropp!) ;)

Mätningen visade i stort sett på fler centimetrar på hela kroppen :( Lovehandsen samt brösten var de ställena jag hade ökat mest på. Ca 2 centimeter på vardera ställe, not good! Nu ska jag fortsätta med städningen.. 16.45 kommer Jimmy hem och då blir det en POWERWALK tillsammans <3

Dag 1 - Dieten

Då var det alltså dag 1 idag.. Äntligen har det blivit den 24/8!! Nu jävlar är det riktigt hårda tag som gäller :) Började dagen med 3 fincrisp + ost samt lite yoggi och flingor, känner mig sådär lagom mätt! Tänkte att jag skulle dricka mig en kopp kaffe UTAN socker. Hmm, undrar hur jag kommer tycka att det smakar? det är ju trots allt en sak jag måste vänja mig vid nu. Jag har även slängt allt öppnat godis här hemma! Så det enda som finns i skåpen är oöppnade förpackningar, och det rör jag inte!

Tänkte att jag skulle gå ner till Salong Holst nu 09.00

Dags för sling + klipp :)

Tisdag

Dagen idag har verkligen gått i ett! Jobbade till 15.30, drack en kopp kaffe med Becciz efter jobb (på jobb, haha), gick raka vägen till kommunhuset för att hämta bilen för att köra till Stävie och hämta min lilla fis som spenderat dagen med dem :) Tack Mamma och Lars för hjälpen! Stannade en stund och fick se hundarna busa, samt bråka ;) haha, sötisar! Därefter körde jag hem och hämtade upp Jimmy ---> DAGS FÖR TRÄNING!

Dagens träning:

30 min crosstrainer = 330 brända kalorier
Styrketräning = 3 Magövningar (12 rep x 3)
Styrketräning = 3 rumpövningar (12 rep x 3)

Trots att jag var trött lyckades jag ta mig igenom detta passet! Puuhh, men jag är nöjd! Efter gymmet har vi ätit middag, duschat samt latat oss i soffan framför det nya programet: True Tallent :) Vad tyckte ni om det? Jag gillar det, än sålänge :P Nu är det strax dags att hoppa i bingen.. Känner mig en aning trött, så jag tror inte jag har några som helst problem med att somna ikväll! Har haft mycket i tankarna idag, bland annat DIETEN som jag börjar på imorgon. Det första jag ska göra imorgon bitti när jag vaknar är att VÄGA mig samt MÄTA mig.. Scary ;)


Dagens Sara :)

img_7595 (MMS)

Dagens Sara :)


Då var det dags för lite frukost på jobb! ...

img_2322 (MMS)

Då var det dags för lite frukost på jobb! 1 Lingongrova + 2 fincrisp, alla med kalkon och gurka. Till det 2 glas vatten :) Härlig start på dagen!


Sitter just nu och njuter av en kopp kaffe...

img_7379 (MMS)

Sitter just nu och njuter av en kopp kaffe :) inser även att detta är min sista morgonkopp med socker i :S Från och med imorgon har jag inget socker i mitt kaffe mer! Kommer med all säkerhet vara skit äckligt att dricka mitt kaffe de kommande 1-2 veckorna.. Men jag har hört att klarar man bara de första veckorna, så kan man absolut inte dricka med socker hädanefter! Någon som har varit med om samma sak?


Jag och Jimmy bestämde oss för att titta p...

img_6040 (MMS)

Jag och Jimmy bestämde oss för att titta på en film ikväll.. Quarantine blev det! Shit vilken dålig film!! Både jag och Jimmy kom fram till att de nog var den sämsta filmen vi sett på länge.. Man kan säga att den är en blandning av paranormal activity, Blair witch project och massa människor som har rabies! Som sagt, ingen film jag rekommenderar.. Nu kallar sängen, har en lång jobbedag framför mig imorgon :S Sov gott allesammans!


Dagens träning :) Det var härligt att prom...

img_1431 (MMS)

Dagens träning :) Det var härligt att promenera tillsammans med Jimmy! Dock insåg jag att jag drar ner hans tempo rejält! Han går mycket fortare än mig egentligen.. Men att ha sällskap av sin käresta överväger ändå tyckte han ;) Nu blir det middag: Ärtsoppa + ost knäcke, mums!


Regler vad det gäller bantning

"Gå alltid på toaletten innan du ställer dig på vågen"



ZzzZZzz ---> GÄSP!

Shit vad jag är trött.. Trots en "ledig" helg är orkar jag knappt hålla ögonen öppna :S I och för sig har jag flängt runder hela helgen och knappt varit i min lägenhet, kan kanske vara det som gör att jag inte känner mig utvilad? En arbetskollega frågade mig idag "mår du bra Sara? du ser lite hängig och trött ut" Mmm, det kan man lugnt säga att jag är! Vet inte om det kan bero på att jag inte har tränat på 1,5 vecka? Min kropp är annars van vid motion 4-5 ggr i veckan, men på senaste tiden har jag varken haft lust eller ork att motionera mig själv. Det sägs ju att man blir piggare av träning? Hoppas att det "bara" är det som spökar och ingen sjukdom på gång..

Nu ska jag ta mig lite att äta + dricka en god kopp kaffe :) Får se om jag hinner vila en liten stund också.. 17.00 ska jag stå färdig i hallen, då kommer Jimmy hem och vi ska köra och träna direkt! Ska bli skönt att röra på fläsket lite ;) Vet inte om jag bara ska träna kondition eller både styrka + kondition.. Vi får se :)



Hör och häpna!


Jag får en kraftig beslutsångest när det gäller inköp som är "dyra"? Te.x när jag skulle köpa min Iphone 4, ska jag välja en svart eller vit? Stod nog och funderade i 20 minuter innan jag bestämde mig! Likadant när det gäller dyra skor, både gympaskor och stövlar. Vet inte varför, men jag är sjukt dryg att gå med när jag ska handla skor! Måste pröva olika storlekar flera gånger om för att vara helt säker på att jag köper den perfekta storleken nu när skorna är såå dyra ;) Det är alltid ett svårt val för mig när det handlar om att lägga mycket pengar på materiella saker!

Off to kalas!! :)

img_1714 (MMS)

Off to kalas!! :)


Min nya dietplan!

Äntligen har jag en stund över och kan sitta här vid datan och blogga lite ;) Känns som att både fredagen samt lördagen gått i ett! Först jobb och poker i fredags, igår var det ett besök hos JImmys moster i Ljungbyhed som stod på agendan. Vi var hemma ca 23.30, och då var det sängen som gällde direkt. Dagen idag har bestått av lite frukostmys samt en storhandling på Willys! 16.00 ska vi iväg igen ---> Kalas för Jimmys Mamma :) Grattis Ulla (i förskott)!! Ska bli super trevligt! Eftersom jag och Jimmy knappt varit hemma på hela helgen så måste jag erkänna att jag längtar efter min soffa enormt mycket :P Att få krypa ner i den, med en filt på sig och lite godis i handen till en bra film?! Såå mysigt! Hoppas på att vi hinner göra det ikväll!

Förresten, jag har ju glömt att berätta om min "nya diet" som jag sätter igång med på onsdag :) Har nästan gått upp 4 kilo på denna sommaren, och det är INTE ok! Så nu är det hårdhandskarna som gäller från och med onsdag. "Dieten" sträcker sig från den 24/8 2011 - 24/12 2011, alltså 4 hela månader! Har redan gjort upp en plan på hur jag måste chocka kroppen nu i början (den första månaden) så att jag fort kan märka att där händer något! Egentligen ska jag inte kalla det "diet" då jag absolut inte ska byta ut all min mat mot ett viktprogram (ex viktväktarna) Men jag får kalla det "diet" ändå, vet inte vilket annat ord jag skulle kunna använda? det är nästan mer som en träningsplan, som jag stenhårt tänker hålla till den 24/12 2011 :) Lyckades gå ner många kilo + centimeter förra hösten/vintern, så jag hoppas på att jag, även denna kommer att lyckas! Första månaden kommer bli kämpig! Men när jag väl sätter mig för något så brukar det gå ganska bra faktiskt ;)

Nä nu måste jag fixa till mig! Ciao

Då var det dags för pilkastning :) såå kul...

img_1110 (MMS)

Då var det dags för pilkastning :) såå kul! Jag lovar, att när vi flyttar ska vi införskaffa oss en darttavla direkt :P


Just nu befinner jag, Jimmy och zindra oss...

img_0201 (MMS)

Just nu befinner jag, Jimmy och zindra oss i Ljungbyhed hos Jimmys moster :) Har varit marknad och självklart handlat lite marknadsgodis ;) Nu ska vi snart äta middag, mums!


När jag var i Ullared i måndags så handlad...

img_5507 (MMS)

När jag var i Ullared i måndags så handlade jag denna "tången". Fastnade direkt när jag såg en liknande TV-stops reklam! Och precis som jag trodde var den svinbra! "Helping hand" heter den :) verkligen att rekommendera!


Pokerkväll på Jakobsgatan :)

ÄNTLIGEN är det helg :) Har längtat efter denna dagen mega mycket! Har/hade en del roliga saker inplanerade idag juh ;) Först efter jobb kom min finaste Izza på Kaffe, en kort stund men alltid något :) Och nu sitter jag här och ska alldeles strax hoppa in i duschen! Ikväll är det POKER som gäller med vännerna, ska bli såå kul! Jag verkligen älskar att spela poker :P Hoppas på att ta hem hela storvinsten också ;) Ska infinna oss på Jakobsgatan vid 19.00 tiden, och innan de ska jag som sagt hinna duscha, fixa till mig samt laga middag! Idag blir det kycklingfilé med ris och bajjesås :)



Kan hända att jag uppdaterar lite under kvällen hur det går för mig ;)


Hör & häpna!


Jag ALDRIG diskar med en diskborste? Det är verkligen det värsta jag vet när det kommer till att diska. Jag hjälper aldrig till med disken hos andra om dem bara har en diskborste! Det är disksvamp som gäller för mig! Förr diskade jag alltid med diskborste, men efter att ha användt svamp 1 gång släpper jag det aldrig :P

Jobba kväll idag!

Idag är det dags att jobba ett kvällspass, men ska jag vara ärlig så gör det inte så mycket :) Har hittills spenderat mina lediga timmar på ett MKT bra sätt! Ställde klockan på 08.20 för att i alla fall vara uppe när Vera skulle komma.. Hon hade köpt med sig bullar, så både det och kaffe har åkt ner i strupen! Blev äben massa skitsnack på balkongen (tack gud för att du kunde fixa lite uppehåll till oss!) Tack gumman för sällskapet imorse <3

Nu har jag precis avverkat ett samtal med SIS :) Idag hade vi väldigt mycket att prata om, trevligt! Insåg precis att jag inte har så mycket tid kvar här hemma innan det är dags att bege sig till jobb.. 2,5 timme för att vara exakt! Måste hinna duscha, fixa till mig, äta samt promenera med Zindra.

Behöver jag säga att jag längtar till imorgon?! :)

DÅ ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG!!

Mina älsklingar <3

img_1328 (MMS)

Mina älsklingar <3


Kalas för den gamle idag ;)

Varför gör jag alltid samma sak? Jag "tror" att jag har jätte mycket tid på mig.. Dricker kaffe i lugn och ro, surfar på nätet, pratar i tele osv.. Och rätt som det är, är klockan jätte mycket! PANIK! In i duschen och stressa på med sminket, haha :P Nu är det ca 1 timme kvar tills vi ska köra, 17.30 vankas det kalas för Lars i Stävie :)



Här har vi mig och min härliga "styvpappa" Lars :)

Vår lägenhet :)

Idag har jag som sagt varit ledig, men har inte direkt kännt mig ledig! Har hållt på och fixa iordning hela hemmet, och nu är jag helt slut! men det är alltid kul att styla och inreda när man har handlat nytt :) Både jag och Jimmy har velat ha dessa plädarna i evigheter (känns det som) men tyckt att dem har varit lite för dyra på Chili (199:-) Igår gittade jag dem på Ullared för 129 :-, ett bättre pris enligt mig! Likadant gäller överkastet, vi har sagt i över 1 år att vi ska handla just det överkastet från Ullared då det har exakt samma tyg och färg som våra gardiner. Sen har vi inte ansett att vi behövt något då vi tycker det är bättre att vänta tills vi flyttat. Nu kunde jag inte hålla mig mer, så igår blev det vårt!! (399 :-) Började tänka i de banorna att "tänk om de faktiskt skulle slutat säljas?!" Då hade vi nog ångrat oss BIG TIME! Köpte kuddar till sängen också, valde att ta samma tyg fast i en ljusare nyans. Blev såå snyggt! Ni som varit hos mig vet ju hur det sett ut tidigare :P Och jag hoppas att NI tycker det har blivit stor skillnad som MIG!

Detta har jag fått gjort idag:

Renbäddat + fixat till det nya överkastet + kuddarna

Städat av soffan + fixat till de nya plädarna + kuddarna

Dammat + damsugat hela lägenheten

Städat toaletten

Sorterat all tvätt












Det enda som finns kvar att göra är att laga dagens middag, tvätta samt duscha! När det är klart ska jag och min älskling slänga oss i soffan och mysa framför en film! Har knappt träffats alls nu de 2 senaste dagarna, så jag känner att jag MÅSTE umgås med Jimmy hela kvällen <3 Just därför har jag städat och fixat iordning nu på dagen när jag varit ledig, så slipper han det när han kommer hem.. Då är det bara mys som gäller ;)

Trevlig tisdag allesammans :)

Nu är alla sakerna uppackade! Detta har ja...

img_1705 (MMS)

Nu är alla sakerna uppackade! Detta har jag handlat idag, och det är inte allt på bilden ens :) Alla kläder fick inte plats på bilden! Är jätte nöjd över alla mina köp, inte ett dugg ledsen över mina tusenlappar som försvunnit ;)


Puuhh! Efter 7,5 timmars shopping och ett ...

img_9511 (MMS)

Puuhh! Efter 7,5 timmars shopping och ett X-antal tusenlappar fattigare är vi helt slut i päran ;) Men det var de värt! Har haft en underbart härlig dag med min bästis <3 Nu sitter vi i bilen påväg hem, såå skönt att vila benen lite! Jag trodde att jag var ledig imorgon, men som ni ser i vagnen har jag massor att fixa med imorgon :)


Nu jävlar ska det shoppas!! :)

img_2582 (MMS)

Nu jävlar ska det shoppas!! :)


Äntligen är jobbehelgen över! Skönt att ha...

img_5026 (MMS)

Äntligen är jobbehelgen över! Skönt att ha 2 lediga helger att se fram emot :) Men innan dess ska jag först njuta av morgondagen då jag är ledig! Ska spendera dagen med min underbara Vera :) Ullared ---> Here we come :P


Dagens Sara :) Blir lite slappa kläder ida...

img_6659 (MMS)

Dagens Sara :) Blir lite slappa kläder idag eftersom jag ska jobba! Inget smink har jag heller, skönt att "vila" ansiktet ibland! Jag "vilar" i och för sig mitt ansikte väldigt ofta, då jag i snitt bara kletar på mig smink 2 ggr i veckan :) Jag och Jimmy har haft några underbart mysiga timmar tillsammans idag <3 Verkligen vad vi båda behövde! Nu har han stuckit hem till Sonny, då dom ska ladda inför matchen som ska spelas ikväll.. Playstation + öl är något de båda tycker om! Är så glad för både Jimmys & Sonnys skull att de fick tag på biljetter till matchen ikväll :) Antar att de är lyckliga till tusen :P Nä nu ska jag packa väskan och bege mig till jobb! Ser redan fram emot när kl slår 22.00 ;)


Det är verkligen såå tråkigt och jobbigt a...

img_7522 (MMS)

Det är verkligen såå tråkigt och jobbigt att stiga upp från sängen 05.30 när mina två älsklingar ligger kvar :S Det enda jag hade velat göra nu är att krypa ner i sängen hos dem igen.. "tur i oturen" så ska jag bara jobba 7-10.30, sen är jag hemma hos mina hjärtan igen :) Kärleken jag känner för Jimmy & Zindra kan inte beskrivas med ord!!


Älskar dig snäckan <3 Tack för idag, och a...

img_0384 (MMS)

Älskar dig snäckan <3 Tack för idag, och alla andra dagar jag får spendera med dig!!


Lördagen lider mot sitt slut...

Trots lite sömn inatt har det faktiskt gått hyffsat på jobb! Antar att det är så när man varit där i några timmar. Man piggnar ju till mer och mer för varje timme som går :) Efter jobb trodde jag att jag skulle gå raka vägen hem, duscha och slänga mig på soffan. Men icke ;) Fick ett mess av Vera runt 13.00 tiden, en invite till henne på flabbkaffe! Japp, tänkte jag, det tackar man inte nej till! Det som egentligen skulle blivit "bara en flabbkaffe" blev lite mer än så. Stannade i hela 4 timmar :P Fick fixat fler grejer i lägenheten + att vi bestämde oss för att käka middag ihop, vilket resulterade i att vi 30 minuter senare satt och mumsade i oss kinamat :)

Tack Vera & Sonny för ännu en trevlig eftermiddag/kväll med er <3

Nu sitter jag här och är nyduschad, härligt! Ska förbereda lite inför morgondagens jobbepass och därefter tror jag att jag slänger mig raklång i soffan 1 timme :P Ser inte alls fram emot jobbepasset imorgon (07.00-10.30 + 15.30-22.00). Känner jag mig själv rätt kommer jag vara mega glad imorgon 22.00 när jag går hem från jobb :) Vetskapen om att jag är ledig både måndag och tisdag gör det hela ännu bättre!!

Puss på er <3

Hihi, naw :) Jag blir så glad när jag får ...

img_2390 (MMS)

Hihi, naw :) Jag blir så glad när jag får fina sms av min baby <3


Har inte sovit särskilt många timmar inatt...

img_6544 (MMS)

Har inte sovit särskilt många timmar inatt.. Men det var de värt ;) Hoppas på att denna dunder frukosten hjälper mig att piggna till lite! Idag jobbar jag 7-15.30 :S (sista jobbehelgen på mitt sommarschema innan skolan börjar) Kan ju säga att jag redan längtar hem ;)


Fredagskvällen spenderas med Vera & Sonny :)

Då har snart denna lediga dagen också passerat. Tiden går alldeles för fort när man är ledig!! Blev som sagt 2 koppar kaffe hemma hos Eve där Linneá också höll oss sällskap, trevligt! Därefter körde jag till gymmet.. Det blev "bara" 45 minuters blandad styrketräning idag :S Vet inte vad det var med mig, men gnistan fanns inte där.. Kan kanske bero på att jag varit där nu 4 dagar på rad? I helgen blir det i alla fall ingen träning, då får jag min efterlängtade paus :P

Sitter just nu med Jimmys morgonrock (min ligger i tvätten) samt handduken i håret! Ska alldeles strax lägga på lite smink + föna håret! Runt 18.00 neger vi oss hem till vera & Sonny :) Wiihhoo! Eftersom vi varit så duktiga igår ska vi unna oss lite god mat idag.. Vet inte riktigt vad jag är sugen på, men panerad spätta med stekt potatis och remoladesås skulle varit sjukt gott ;) Vi får se!!

Jag jobbar hela helgen, vilket innebär att jag måste komma i säng relativt tidigt idag..

Klockan ringer 05.30 imorgon :S

Dags för lite träning nu då :)

img_6021 (MMS)

Dags för lite träning nu då :)


Besök hos Eve :)

För första gången på väldigt länge sitter jag här framför datan och äter havregrynsgröt, sååå gott! Varm gröt äter jag annars i stort sett bara på vintern, men eftersom det inte är speciellt varmt ute (trots att det är sommar) så antog jag att det skulle fungera bra med gröt idag trots allt. Visst gjorde det de :) Riktigt gott, och mättande! Självklart blir det en kopp kaffe också (kanske ett kokt ägg med?).

Runt 10.00 tiden ska jag hem till Eve och dricka ännu mer kaffe :P Nä, men känner mig faktiskt en aning kass, då jag fortfarande inte har hälsat på henne i sin nya lägenhet!! Hon flyttade ju in i Juni, men IDAG ska jag dit! Bättre sent än aldrig, eller hur Eve ;) Efter besöket hos henne ska jag en vända till gymmet! Nu har träningsvärken lagt sig i armarna, så idag blir det ett styrkepass :)

NU: Kaffe!

Kvällens Sara :)

img_4072 (MMS)

Kvällens Sara :)


Flyttdags :)

Då har lite mer än halva torsdagen gått! Är nöjd med mina lediga timmar hittills :) Nu har jag och älsklingen precis ätit, alldeles strax ska vi bege oss hem till Veras och Sonnys nya lgh ---> DAGS ATT AGERA FLYTTHJÄLP :P Kommer bli en kväll med massor att göra, känner jag på mig, men bara kul :) Självklart en massa kaffe också :P



Är sjukt nöjd med dagens träning! Det blev...

img_2939 (MMS)

Är sjukt nöjd med dagens träning! Det blev 30 min på crosstrainern, med intervaller. Första 5 min hade jag 20% motstånd, nästa 5 min hade jag 15% motstånd osv.. Puuhh, 400 kalorier brända på 30 min :P Not bad, då jag igår brände 420 på 1 timmes powerwalk! Efter crosstrainern körde jag 3 styrkeövningar för magen ;) Nu blir det en gainomax och därefter duschen!


Kaffe med syster yster <3

Destination: Jakobsgatan 45 hos underbara SIS :)

Bestämde mig för att överraska Sara lite idag :) Stannade till på ICA och köpte med mig en liter jordgubbar! Vart väldigt uppskattat av både mig och SIS ;) hihi.. Sååå gott, till och med utan tillbehör! Jag måste ju hålla igen lite på godsakerna om jag någonsin ska nå mitt mål! Så det blev som sagt jordgubbar UTAN socker, kaffegrädde samt glass! Efter 3 koppar kaffe och massa "skit-snack" har jag nu fått min "SIS-abstinens" stillad :P Haha..

Det blev inget gym innan kaffebesöket, så nu när Sara kör till jobb ska jag bege mig raka vägen dit! Måste bränna kalorier ;) Har fortfarande inte bestämt mig för vilken träningsform det blir! Har mega mycket träningsvärk i armarna, så det är uteslutet att träna dem i alla fall.. Tror det blir ett konditionspass fakiskt!

Saknar mitt hjärta sååå mycket!! Kom hem till mig NU Jimmy <3




Godmorgon allesammans!

Det var riktigt härligt med en sovmorgon idag :) Sov till 08.30 och har inte ens hört när Jimmy gick till jobb, vilket jag annars brukar göra. Har inte heller mått så bra de senaste dagarna (tack till alla er som brytt sig!!), så sömnen har blivit lite lidande faktiskt. Tror verkligen att min kropp/huvud behövde denna sovmorgonen idag! Antog att jag skulle må lite sådär halvt dåligt idag också, så igår skickade jag iväg ett sms till min bästa Sara om hon ville träffas idag, och självklart ville hon det! Känner att jag behöver rensa tankarna och prata av mig lite, och Sara är en väääldigt bra lyssnare! Innan jag ska hem till henne ska jag till gymmet och köra ett pass. Ska bli såå skönt :)

Jag har bestämt mig för en sak: De människor som inte lägger någon energi eller visar intresse för mig tänker jag behandla på exakt samma sätt tillbaka! Detta ska vara en regel till mig, för att jag enklare ska kunna hantera de stunder då jag faktiskt blir ledsen.. Fick ett råd av en person igår "Koncentrera dig på det som är som mest viktigt för dig istället! Man ska aldrig lägga för mycket energi på att truga och försöka... Måste man göra det, så är det något fel" Verkligen ord som värmde mycket!


Ett inlägg enbart om träning :)

Som jag säkert har skrivit innan så älskar jag att träna styrketräning! Jag älskar att lyfta de där vikterna, och känna att jag förbättrar mig sakta med säkert för varje gång. Det ger mig en kick som är svår att beskriva.. Precis som många andra tjejer älskar jag även att fotografera mig själv, just den dagen jag är som mest nöjd med min kropp. Det är kul att ha bilder sparade på datorn från flera månader tillbaka, så att man kan jämföra och se om kroppen har förändrats eller inte. Dock är jag medveten om att jag måste minska i fettprocent innan jag får de där snygga och synliga musklerna :P Det är inte så lätt! Vill som sagt inte ändra om min kost drastiskt heller, så det får ta den tid det tar! Självklart har jag också funderat mycket på vilken träningsform som passar mig bäst. Jag gillar när det bränner i musklerna, och att jag har ett jämt flås hela timmen. Jag föredrar inte den träningsformen där man knappt kan andas efter 10 minuters träning, det är inte jag :P Sen så har jag även insett att jag aldrig kan bli smal, typ modellsmal. Min kropp är inte uppbyggd för att se ut så, och det har jag förstått först nu!

Äntligen har jag hittat det som passar mig bäst = Styrketräning + vanlig konditionsträning

Satt och kollade på lite bilder jag tagit tidigare, och vart bara tvungen att jämföra!!


Februari 2011: Bild tagen efter 4 månaders intensiv styrketräning


April 2011: Bild tagen efter 5-6 månaders intensiv styrketräning
(vilken axel/bröstmuskel!!)


Augusti 2011: Såhär ser min arm ut idag. Känns som att jag har tappat en del jämfört med bilden som är tagen i April :S Not good! Men jag har bara mig själv att skylla! Har varit mega dålig på att träna styrka nu i sommar.. Har föredragit att promenera utomhus

(de få gånger jag faktiskt har rört på mig!)



Det är bara att inse Sara, till hösten är det TRÄNING till max som gäller! Sätter igång redan i slutet av Augusti, och har ett mål som jag ska nå inom ett visst antal månader. Spännande :) Känner mig redan nu sjuukt taggad inför hösten!

Mot gymmet!!

img_4958 (MMS)

Mot gymmet!!


Zindra blev glad när jag överraskade henne...

img_7002 (MMS)

Zindra blev glad när jag överraskade henne med ett besök nere vid ån hos ankorna idag efter jobb :)


Polen - Krakow - Del 3

Här kommer den sista delen av våran resa! Efter att ha varit i den berömda Saltgruvan, samt på de båda koncentrationslägerna så spenderade vi sista dagen (alltså fredagen) i Krakow city! Åt super god mat på den mexikanska restaurangen :) Senare på kvällen hittade vi en konstnär som målade vanliga porträtt samt "Funny pictures" :P Hahaha.. Vi var bara tvungna att måla av oss!! Ville ha en funny picture på Zindra också, så det var bara att hiva fram kameran till konstnären :) Vi blev såå nöjda, trots att vi inte riktigt känner igen oss själva :P

Kan ni se någon likhet i bilderna på mig och Jimmy?! Haha ;)



















Dagens middag: 2 hemmagjorda biffar + en k...

img_4035 (MMS)

Dagens middag: 2 hemmagjorda biffar + en köttbulle, 1 1/2 potatis och massa broccoli :)


Dags för lite styrketräning :) Det gillas!!

img_9250 (MMS)

Dags för lite styrketräning :) Det gillas!!


Jobb + handling!

img_5400 (MMS)

Då har man jobbat 7-13, samt varit på ICA och veckohandlat :) Härligt att ha det gjort! Efter handlingen körde jag inom Vera & Sonnys nya lägenhet, hade hoppats på en kopp kaffe och lite skitsnack, men TYVÄRR var Vera på möte just då! Men fick tittat runt i lägenheten i alla fall, och där har verkligen blivit såå fint!! Nu ska jag mumsa i mig detta mellanmålet, dricka kaffe och därefter bege mig till gymmet!


Polen - Krakow - Del 2

Äntligen har jag lite tid över att ladda upp ännu ett inlägg med alla bilder från Polen :) Nu är vi inne på Del 2, vilket innebär besöken på de båda koncentrationslägerna - Auschwitz & Birkenau. En väldigt spännande och lärorik dag! Fick lära oss massor med nya saker om de båda lägerna, och som alla andra säger så är det helt sjukt! Jag fick kalla kårar längs ryggen när man gick inne i byggnaderna, och såg allt det hemska.

Man lär så länge man lever, så är det bara!

























Direkt efter besöket på Auschwitz fick vi åka i en mini buss vidare till det största lägret - Birkenau. Jag vet inte vad jag ska säga om det, förutom att området var SJUKT STORT! Har aldrig sett så många skorstenar förr.. Auschwitz var litet jämfört med Birkenau, och det säger allt! Man kan väl säga att på Auschwitz blev människorna behandlade mer som människor (men ändå inte) då människorna på Birkenau blev behandlade som djur/insekter/parasiter. Tyskarna hade lärt sig från Auschwitz hur det hela skulle gå till. Man kan väl säga att Birkenau hade som måtto att allt skulle gå på löpande band, till och med människornas död.. Fruktansvärt!













Är så himla glad för att jag och Jimmy gjorde denna resan och fick se detta. Som jag sagt till mina nära & kära så är detta något jag SKULLE göra innan jag dör! Jag fick som jag ville :)


Gårdagens shopping-fynd :)

Shopping dagen med Izza igår var väldigt trevlig :) Bestämde oss som sagt för att köra till VÄLA, vilket jag inte ångrade! Jag har blivit trött på både NOVA och Center Syd då man ränner där alltid! Har faktiskt bara varit på VÄLA en gång tidigare, jag vet... skäms på mig :P Hittade massor med fint! Tyvärr handlade jag bara 1 sak på rea, inget som förvånar mig dock! Jag är en sådan människa som ALDRIG hittar mycket kläder på REA!


Tröja från Cubus 199:-


Tröja från Gina Tricot REA 49:-


Somriga färger och en djup urringning i ryggen, det gillas :)


Tröja från BikBok 199:-
(ska vara lite större, och "slapp") Kan bli snyggt till ett par svarta jeans i höst?


FAVORIT SKORNA 599:- Äntligen har jag inhandlat mig ett par goodyear ;)
Har haft ett par tidigare, för många år sedan och det är en av de bästa skorna jag ägt!


2 par jeans från Gina Tricot "Silvia" 199:- st


3 par trosor från Gina Tricot 149:- för 3 st


Tack min finaste Ixxa för en jätte mysig och trevlig shoppingdag :)

Glöm nu inte bort vad vi bokade i början på septemper ;)


Saknar min lilla fis :)

img_3824 (MMS)

Saknar min lilla fis :)


Vilken härlig dag det har varit idag :) Bl...

img_9654 (MMS)

Vilken härlig dag det har varit idag :) Blev massa shopping på VÄLA med Izza :) spenderade hela 1600:-, men är såå nöjd över mina köp! Visar allt senare i veckan :P Nu ska vi snart äta hemmagjorda hamburgare, mums!! Vilket perfekt avslut på denna lediga helgen :)


Idag är det kvalitetstid med Izza som står...

img_0076 (MMS)

Idag är det kvalitetstid med Izza som står på schemat :) wiiee! Blev de fint väder skulle vi solat och badat, men eftersom de regnar så blir det lite shopping på VÄLA köpcenter istället :) Inte mig emot, då jag behöver förnya garderoben lite ;)


Efter ett väldigt lyckat 60 års kalas slän...

img_5398 (MMS)

Efter ett väldigt lyckat 60 års kalas slänger vi oss nu i soffan och myser lite framför denna film :) Verkar dööö rolig!!


60 års kalas hos Jimmys Pappa :)

Då var det den 6 Augusti idag, och både min Pappa och Jimmys Pappa fyller år :) Rätt komiskt egentligen :P Men eftersom Jimmys Pappa fyller 60 år idag så har vi bestämt oss för att fira den hemma hos honom! Ska bli super trevligt :) 15.00 ska vi vara där, vilket betyder att jag känner mig en aning stressad.. Ska hinna promenera med Zindra också innan jag sticker! Så nu vet ni vart jag befinner mig idag :)

Grattis Bertil Palm på din dag :)

Ska försöka hålla igen på godsakerna, då det blev lite för många kinder-choklad igår ;)


Grattis Grattis Grattis :)

Ett STORT GRATTIS till världens bästa Pappa :)



HIPP HIPP HURRA PÅ DIN DAG!!

Jag slog personligt rekord idag :) Samma s...

img_3208 (MMS)

Jag slog personligt rekord idag :) Samma strecka brukar jag gå på 53-54 min, men idag gick de undan! Brukar ju även ha en snitt-tid/kilometer på 9.15 min. JAG ÄR NÖJD!!


Puuhh! Helt genom svettig efter 50 minuter...

img_5150 (MMS)

Puuhh! Helt genom svettig efter 50 minuters powerwalk ;)


Då var den första timmen avklarad :) Nu är...

img_8005 (MMS)

Då var den första timmen avklarad :) Nu är det paus, sen på de igen! Det har blivit mååånga skratt!!


Snart är det dags för middag här på Grand ...

img_8112 (MMS)

Snart är det dags för middag här på Grand Hotel i Falkenberg :) Mums, ska bli gott!


Destination: Jysk i Falkenberg. Jimmy pröv...

img_6980 (MMS)

Destination: Jysk i Falkenberg. Jimmy pröva olika fotöljer, och denna skulle han kunna somna i :)


Dagens Sara :)

img_5179 (MMS)

Dagens Sara :)


Wihhoo :) Äntligen är det den 5 Augusti! I...

img_4131 (MMS)

Wihhoo :) Äntligen är det den 5 Augusti! Idag är det Falkenberg och PANG PÅ PENSIONATET som gäller ;) Var där förra året, och hade sååå kul! Hoppas att revyn är lika bra detta året :) Någon som har sett den? Vad tyckte ni i så fall?


Nu är Zindra fin igen :)

Idag har min älskade lilla Zindra varit hos frissan :) Det är SJUKT vad fort hennes päls växer! Snaggade henne totalt i slutet på maj, och nu är det mega långt igen. Jag vet att Zindra tycker det är skönt att bli klippt, speciellt nu på sommaren :) Dock ser hon knappt ut som en dvärgspets längre :P Men vet ni vad?

I don´t give a shit!


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER

Tack så hemskt mycket Mamma för all hjälp med fisen idag :)

Puuhh! Jag är helt slut.. Att powerwalka i...

img_2142 (MMS)

Puuhh! Jag är helt slut.. Att powerwalka i denna värmen är väl egentligen inte det bästa? Vilken tur att jag fyllde kroppen med en 1/2 liter vatten både före och efter promenaden, annars hade jag väl svimmat eller något! Jag brukar promenera i ca 50-55 min, men bestämde mig för att utöka rundan lite idag, vilket resulterade i 10 min mer träning :) Jag är dock inte så värst nöjd med snitt-tiden/kilometer :( 9 minuter känns väldigt mycket? Men kanske bra att ligga lite högre, så kämpar man lite extra mycket nästa gång för att slå sin tid! I det hela är jag NÖJD i alla fall :)


Jag har bestämt mig! Det blir en powerwalk...

img_9156 (MMS)

Jag har bestämt mig! Det blir en powerwalk i solen :) Måste bättra på brännan lite också juh ;) Ska nog försöka mig på en lite längre runda idag!


Då var det dags för lite fika ---> 1 surde...

img_7924 (MMS)

Då var det dags för lite fika ---> 1 surdegsmacka + 1/2 liter vatten :) Lite senare i eftermiddag blir det antingen en powerwalk eller någon timme på gymmet! Har inte riktigt bestämt mig än :P


Kävlingeån samt parken måste vara de finas...

img_0013 (MMS)

Kävlingeån samt parken måste vara de finaste området i Kävlinge? Jag verkligen älskar att promenera här nere.. Jag blir lugn och glad :)


Här har vi "lilla" sötis Wilma :) På bilde...

img_3555 (MMS)

Här har vi "lilla" sötis Wilma :) På bilden är hon helt slut efter att ha busat konstant i över 1,5 timme ;) Hon gjorde ett tappert försök att få igång Zindra, men lyckades tyvärr inte! Haha.. Hundar är verkligen för roliga ibland :P


Dagens middag på pensionat Stävie :) Tack ...

img_3121 (MMS)

Dagens middag på pensionat Stävie :) Tack Mamma och Lars för en underbart god middag!


Träning på hemmaplan!

Nu jävlar ska det bli skönt med en dusch! Har precis avverkat ett av mina "mini-träningspass" här hemma :) Vad gör man när man inte orkar promenera ute pga värmen + gå till gymmet? Jo, man gör som jag gjorde :P Har komponerat ihop 3 olika övningar, mer än så blir det inte! Men det är verkligen fullt tillräckligt..

Övning 1:
Cyklar med benen i luften, rätt så långt ner
(nära golvet, då tar det som mest både i benen och magen)
Jag gör 50 st "cykeltag" med benen vardera, detta görs
sen i 3 omgångar = 150 "cykeltag"

Övning 2:
Det traditionella knäböjen är ett måste att ha med!
Jag gör 12 knäböj på vardera ben, detta görs sen i
3 omgångar = 36 knäböj

Övning 3:
Traditionella situps! Jag gör 12 situps i 3 omgångar = 36 situps

Efter detta lilla träningspass är jag faktiskt rätt trött :P Härligt! Imorgon när jag har mer tid efter jobb ska jag antingen promenera en rejäl runda eller sticka bort till gymmet, vi får se vilket det blir!

Igår när jag pratade med Mamma så bestämde vi att jag, Jimmy och Zindra skulle komma hem till dem idag och umgås lite :) Vi håller på att introducera hundarna för varandra, och jag hoppas att det går lika bra idag som det gjorde igår! Mamma och Lars var så snälla, så dem bjuder oss på middag också när vi ändå är där :P ONSDAGSLYX! Jag är verkligen en människa som uppskattar att vara runt min familj, det är jag glad för!


Tjohho gott folk :) Idag ska jag försöka h...

img_9692 (MMS)

Tjohho gott folk :) Idag ska jag försöka hinna ladda upp alla bilder från helgen i Skara! Tyvärr tar det lååång tid då man bara kan ladda upp en bild i taget på blogg.se :S Men ska göra så gott jag kan! Kommer dem inte idag, så kommer dem garanterat imorgon! Håll utkik ;)


GAHHH!!

Idag har det inte varit en rolig dag :S Finns många anledningar till att jag inte mår särskilt bra idag, dock tänker jag bara nämna 4 här i bloggen ---->

1. Jag har jobbat när det har varit strålande väder

2. Jag har haft MENSVÄRK exakt hela dagen

3. Städ + tvätt hela kvällen, sååå tråkigt!

4. Knappt ingen kvalitetstid med min älskling ;(


Nu är vi snart klara med dagens alla måsten, KLOCKAN 22.25 PÅ KVÄLLEN!!

Fan, får panik! Ge mig en egen tvättmaskin så att jag slipper vara bunden!


Dagens middag: Hemmagjorda biffar/köttbull...

img_7332 (MMS)

Dagens middag: Hemmagjorda biffar/köttbullar med gräddsås, potatis och broccoli :) Mums!!


Haha :) Denna bilden fick jag av Mamma pre...

img_5448 (MMS)

Haha :) Denna bilden fick jag av Mamma precis! Zindra ser måttligt road ut i mötet med Wilma ;) Idag är det  första gången dem träffas helt lösa! Wieee


Då var det tisdag och snart dags att bege ...

Då var det tisdag och snart dags att bege sig till jobb! Jobbar i stort sett hela dagen idag.. Känner mig mindre motiverad med tanke på det fina vädret som ser ut att komma.. Blir inte mer road av tanken att vi ska tvätta och städa hela kvällen :( Men idag ska jag laga en av Jimmys favorit rätter, hihi! Vad det blir får ni se ikväll :) Hoppas att er tisdag blir lite trevligare än min :P Soo long!


Kaffe med Lola :)

Då var det dags att jobba kväll idag :S Inget jag har sett fram emot direkt, efter att ha haft 3 dagars ledigt.. Men jag har i alla fall lyckats fördriva mina lediga timmar nu på dagen på ett bra sätt! Har varit ute och gått i 1 timme, duschat, ätit och alldeles strax kommer Lola hem till mig på lite kaffe och "skitsnack". Har inte träffats på väääldigt länge (av diverse anledningar) men nu så :P Ska bli trevligt, och jag har verkligen sett fram emot det! Tyvärr kan vi inte träffas så länge, pga att jag ska jobba.. Men det får vi ta igen en annan dag, tycker jag ;)

Ha en bra måndag allesammans :)

Nu ska det förbrännas!

Nu jävlar är det nya tag som gäller..

Vågen är INTE min vän efter Polen resan samt trippen till Skara!

Därför beger jag mig ut på 1 timmes powerwalk i solen :)

RSS 2.0