Min helg :)

LÖRDAG 9-17

Jag och älsklingen hade bestämt att köra till Ekeby möbelaffär och handla en ny tv-bänk. Just nu använder vi en lack hylla från IKEA och den är inte speciellt snygg! Sladdarna undertill syns jätte tydligt och den ger ett allmänt rörigt intryck. Väl i Ekeby och i möbelaffären blev jag nästan lite chockad.. GUD SÅ MYCKET FINT dem har där! Helt sjukt så mycket roliga, fina och spännande saker där finns (jämfört då med, typ IKEA) Vissa saker var väldigt dyra, men det mesta var hade faktiskt en relativt OK prislapp :) Så klart fick vi inhandlat tv-bänken som vi redan hade ringt dit och lagt undan :) Blev verkligen såå nöjd! Jag och Jimmy hittade även en tavla som vi blev förälskade i direkt! Har haft lite små problem med möblering osv i sovrummet, och nu hittade vi tavlan som verkligen satte pricken över i:et :)


Snygg och stilren tv-bänk 2995 :-


En av världens vackraste blommor :) 995 :-

Blev så nöjda med våra köp! Efter besöket på möbelaffären körde vi till IKEA i Helsingborg för att handla 2 DVD-pelare (Benno) Har redan 2 st men dem är så överfulla av filmer så vi behövde verkligen 2 till! Lagom runt 16.30 var vi hemma igen efter våran lilla heldag tillsammans :) Älskar att umgås med mitt hjärta, finns inget bättre! ÄLSKAR DIG JIMMY <3

LÖRDAG 17-06

Då var det dags att sätta igång att fixa sig ordning inför kvällens bravader :) Blev en snabb dusch, smink, fix av håret, i kläderna och IVÄG! Jag, Vera och Izza hade planerat ett tag att ha en tjejkväll med massa dricka och utgång i Malmö på de :) Förfesten började på Jakobsgatan, och visst blev man lite rund under fötterna ;) 23.30 körde Jimmy och Kenny oss in till Malmö (Tack grabbar!!) Hade lite delade meningar om vart vi skulle spendera natten, men till slut bestämde vi oss för att slå klackarna i taket på ETAGE! verkligen en rolig kväll :) Bra musik, massor med dans och kvalitetstid med mina underbara töser <3 Tack sötnosar för en perfekt kväll!! Landade lagom i sängen 06.00 ZzzZZZzz GODNATT SVERIGE, liksom!

JÄVLIGT tråkigt att vissa människor är så sjukt omogna bara..
Men vad ska man göra när dem själv inte inser hur lågt dem sjunker?


SÖNDAG

Ush.. Har inte alls mått särskilt bra idag :S Ont i huvudet och såå trött i både kropp och knopp.. Antar att jag har mig själv att skylla då det blev lite för många 7.0% cider igår (men självklart var det värt det, hihi) Alldeles strax ska jag, Jimmy och vår lilla skitfis köra till Stävie hem till Mamma och Lars :) HAr saknat dem såå mycket! Inte träffat min älskade mamma på över 1 månad då dem har varit i Thailand och gottat sig! Har fått reda på att vi ska bli bjudna på kalops där idag, Mmmmm finns inget bättre än Mammas kalops!

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Mor:)

Jättefin tavla!! Den berättade du inte om din luris:-)

2011-02-13 @ 19:28:00
Postat av: Maria

Tavlan var jättefin=)

2011-02-13 @ 20:39:29
Postat av: Sara

Mamma: haha jag glömde berätta om den.. Precis som jag nästan glömde att berätta om hemmabio systemet! PUSSS

2011-02-13 @ 21:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0