Blev såå nöjd med mina slingor, som vanligt!

Hoppas att ni läsare inte tror att jag är galen eller något? Det är INTE jag som har publicerat alla dessa MMS-bloggar som dyker upp hela tiden! Jag har publicerat ett inlägg av varje, sen bloggar typ min telefon själv eller något! haha.. Störigt! Har i alla fall raderat inläggen här på bloggen, samt tagit bort MMS:en på mobilen så nu hoppas jag att det fungerar som det ska hädanefter :)

Fick en kommentar från Annica i inlägget ang vikten:

Jag förstår dig och klart ska du äta normalt och träna som du gör och det är bättre med mindre portioner än ändra kost helt för så småningom börjar du äta normalt igen och försök inte ha så bråttom men det är så vi tjejer funkar åtminstone jag ,, typ resultat på en gång och under tiden du jobbar på dina mål måste jag få säga att du är så vacker :) om du gör kost ändringar gör inte förstora för så vill man inte äta resten av livet det ska vara trevligt att leva mellan träningspassen och om du känner att du behöver råd prata med gym personalen och ta till dig det som passar dig bäst av alla råd du får :D kramizzz


Svar: Jag tänker absolut inte ändra kosten! Jag har provat de 3 gånger tidigare och det har alltid slutat likadant: eftersom jag inte klarar av att leva efter en diet hela livet, så går jag upp allt jag har gått ner så fort jag börjar äta "normalt" igen.. Mindre portioner har jag börjat äta.. Men hur mycket ska man egentligen skära ner? Jag vet att det tar lång tid att gå ner i vikt om man inte ska ändra kosten, avstå från sötsaker och träna lagom. Det har tagit mig 7 månader att gå ner 5 kg, och vad är det? Jag begär inte stora resultat, men 5 kilo är kanske lite väl lite för att från början inte träna något alls till att börja träna 4-5 ggr i veckan alltid? Aja.. Det får ta den tid det tar :) Mitt stora mål från början var egentligen att ha gått ner 8,5 kilo tills Juni månad, så egentligen behöver jag inte stressa!



Dagen idag har verkligen gått i ett! Jag gick upp 07.00, drack en kopp kaffe och promenerade med hunden! Efter att frukosten var i magen och ännu en kopp kaffe begav jag mig bort till frisören 09.15. Tog lite fel på tiden när jag tog på mig jobb 14.00 och tänkte att jag absolut skulle vara klar i god tid tills dess, 13.30 går jag ut från frisören!

Såhär ser mina timmar på Salong Holst ut ---->

- 09.45 - 11.00 lägga slingor i folie i hela håret

- 11.00 - 12.00 verkningstiden för slingorna

- 12.00 - 12.30 tvättning av håret + kamning

- 12.30 - 13.00 klippning

- 13.00 - 13.30 föna håret rakt

Förstår ni att jag hade bråttom? Fick typ springa hem, trycka i mig en macka, ut med hunden och IVÄG TILL JOBB! Från 14.00 - 21.00 har jag jobbat på gruppboendet, härligt med extra pengar :) Men gud så skönt det är att vara hemma hos mina älsklingar <3 Har saknat både fisen och Jimmy såå mycket idag! Antar att det blir så när man knappt har någon tele-kontakt eller träffas...

Självklart ska ni få se lite före och efter bilder på håret ----->









Ja, jag behöver inte berätta vilka bilder som är före eller efter. Det hoppas jag verkligen att ni ser :) Visst blev resultatet toppen? Är så himla nöjd med min frisör, kommer troligtvis aldrig att byta ;) Dock har jag haft lite problem med att den vita nyansen i slingorna avtar efter 3 veckor och blir sådär gula.. Men har fått tips på att jag måste använda silvershampo för att hjälpa slingorna att behålla den riktigt ljusa nyansen. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att flaskan som kostar 200 spänn kan hjälpa mig med det nu då?! Annars vet jag en som blir måttligt irriterad! Även denna gången sa jag till henne att INTE klippa något på längden :) Hade som nyårslöfte (dec 2010) att inte klippa av håret på hela året, och det gjorde jag inte.. NU börjar det bli riktigt långt, och jag gillar det! Ingen kort frisyr här inte ;) Sov gott allesammans! Hörs imorgon igen :)

Kommentarer
Postat av: Malin Nilsson

Hej Sara!



Ett tips om hur mycket du ska äta... har precis gått en dietkurs och fick mig en rejäl chock ska jag säga.

Du ska i princip bli mätt på ...

1 knytnäve protein (kött,fisk,fågel)

1 knytnäve kolhydrater (pasta, ris, potatis, majs, ärtor)

och 1 handflata kalla grönsaker.

Detta är rekomenderat när man vill gå ner i vikt, vill man behålla vikten kan man lägga till lite extra men jag blev helt paff.

Och det värsta jag märkte är att man blir proppmätt, hur mätt har man inte varit innan då? :)



Hoppas det kommer till någon nytta...



Kram Malin

2011-02-25 @ 17:06:41
Postat av: Anonym

Glömde, detta är givetvis lunch och middag bara men man kan anpassa det till frukost också rätt lätt.

Gröt med lite färska frukter i eller någon osötad mos/sylt, mjölk och sen bara slänga i sig några skinkbitar eller nått :) Sen ska du äta frukt, grönt med mera där emellan. :)

2011-02-25 @ 17:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0