Vårt hem :)

Jag ska säga er, att det är INTE lätt att leva 2 personer + 1 hund inom en radie på 49 kvadrat! Men visst gör man sitt bästa för att "stå ut" :) Det är kanske inte världens snyggaste att klämma in en tv-bänk, dvd-hyllor och annat på en enda liten vägg. Men vad gör man när man inte har någon som helst plats att sprida ut sakerna på? Det är kanske inte heller den snyggaste lösningen att sätta 3 gigantiska malmbyråar på rad efter varandra i sovrummet? Men ska man få plats med alla sina kläder, och här endast finns 1 pytteliten klädkammare så måste man hitta praktiska lösningar så att alla ens kläder i alla fall får plats i lägenheten! Men jag och Jimmy älskar varandra och beredda på att bo nästan HUR SOM HELST, bara vi bor med varandra <3 Trots att min lägenhet är liten, så ibland är det faktiskt väldigt mysigt också ;) Man har allt man behöver precis runtomkring sig, perfekt!















Undrar egentligen när det ska bli våran tur att få komma till en större lägenhet?! Vi bor i och för sig bra här, samtidigt som vi kan spara en del pengar, men ändå.. Ibland är inte pengarna den viktigaste biten. Vi får väl se, kanske det blir en flytt detta året eller nästa :)

Om 1 timme är det dags för ännu ett träningspass med söta Vera :) Wiihho! Självklart blir det ett styrkepass följt av kondition. Ska bli skönt att röra på fläsket lite nu när jag bara har suttit här hemma och läst hela dagen! Sen så är det bara 2 timmar till mitt hjärta kommer hem.. Då vankas det hemmagjorda biffar med potatis, grönpepparsås, broccoli och saltgurka! Mums mums mums :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker det ser ut som ni har det jättemysigt i er lägenhet :) /Anna

2011-02-16 @ 16:27:20
Postat av: Bella

Ni har det hur mysigt som helst gumman!

2011-02-16 @ 16:33:48
Postat av: mor ;)

Ni har det jätte myspysigt, men ska inte tavlan sitta högre upp? Eller ni skall inte ha något på byråarna?

Puss o kram;)

2011-02-16 @ 18:02:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0