skolsnack!

FÖRLÅT mig för mitt fruktansvärt dåligt bloggande idag! Men gud vad jag har haft att göra, puuhh! Varför ska jag alltid vara ute i sista sekunden med mitt plugg??? Jo, kanske för att jag vet att jag arbetar bättre under stress, men ändå! Har suttit med min slureflektionsuppgift i stort sett hela dagen (Förutom när underbara Vera svängde inom på kaffe, hihi) Och NUUU är jag äntligen klar! Vilken underbar känsla :) Får bara hålla alla tummar och tår på att den blir godkänd nu också! För när den väl är de, då äntligen kan jag släppa termin 2 på socionomprogrammet och fokusera helt och hållet på termin 3! Ska bli såå skönt att börja plugga juridik (Hmm, det kanske jag får äta upp sen?) Men i alla fall, det ska bli skönt att slippa älta det här med "socialt arbete" nu ett tag framöver :)

Imorgon börjar skolan igen, obligatorisk dag var det ja :S Man har blivit väldigt bortskämd med att gå här hemma och bara plugga när man känner för det! Jag har ju ändå varit hemma i 3 veckor snart :) Tur att juridik kursen börjar lugnt, 4 skoldagar på 2 veckor och endast 2-4 timmar per dag! Jag ska börja försöka sälja av lite gamla böcker nu, så att man har råd att inhandla nya! En av böckerna vi ska ha är SVERIGES RIKES LAG, 2000 :- har jag hört att den kostar ny.. Hmm? Lagom skoj, eller inte :( Tyvärr kan man inte heller köpa en begagnad bok, för vem vill ha andras skit där det bara finns en massa överstrykningar osv som jag kanske inte behöver för just mitt plugg?!

Har bara en sak att säga:

Tack CSN för att ni betalar ut liiite mer pengar i Januari!

Nu ska jag umgås med min älskling som jag totalt har ignorerat här hemma pga allt plugg! Nu när jag är klar förtjänar han verkligen lite mys med mig ;) Om inget annat så förtjänar jag det med honom! Fira att reflektionsuppgiften är klar, det bara måste man!

Puss hej

Kommentarer
Postat av: Angelica

Men böckerna köper ju jag (antagligen) alla, så det är ju ganska lugnt på den fronten ;)

2011-01-11 @ 21:16:03
Postat av: Sara :)

Nä du angelica, det är INTE lugnt! Vi behöver handla en massa böcker, bland annat sveriges rikes lag som kostar en massa! Pust.. Men pengarna jag får in på att du köper mina böcker är verkligen bättre än inget! Sälja av gammal litteratur måste man verkligen om man ska klara av det! kram

2011-01-11 @ 21:37:51
Postat av: Anonym

Man kan köpa lagböcker i fint skick på TR för 300:-

2011-01-12 @ 07:21:09
Postat av: Lina

på termin 3, första delkursen får du ha alla böckerna på tentan, så det är skönt =)

2011-01-12 @ 08:36:22
Postat av: Jenny

Det finns en "röd" lagbok som är för studenter, den är mkt lättare att förstå och mycket billigare tyvärr inte lättare. Tror nätet är billigast. Ett tips är att köpa ett sådant klistersystem som finns med färdiga flikar för massa till boken :o)

2011-01-12 @ 12:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0