Då var man hemma igen! Kom hem vid 20.30 o...

img_4195 (MMS)

Då var man hemma igen! Kom hem vid 20.30 och har redan hunnit packa upp samt duschat :) Jag och min älskling har verkligen längtat efter vår säng, så därför ska vi dyka den direkt! Hörs imorgon gott folk :)


Här har vi min älskade Jimmy strax innan v...

img_8542 (MMS)

Här har vi min älskade Jimmy strax innan vi hoppade in i bilen och begav oss hemåt :) ÄLSKAR DIG sååå <3 Med stopp för att handla mat är vi nog hemma runt 20.00! Verkligen en underbar helg på alla sätt och vis!! Tack Vera, Sonny och Jimmy för en underbar mini semester med er :)


Vilken härlig dag det har varit idag :) Va...

img_3903 (MMS)

Vilken härlig dag det har varit idag :) Vaknade upp till strålande sol, vilket gjorde alla på bra humör :P Gick till landet runt 11.00 och åkte karuseller + badade fram till 18.00 ungefär :) Nu ikväll har vi spelat minigolf, grillat och just nu spelar vi en runda plump.. Som ni ser på bilden så är Vera väääldigt trött men glad efter en händelserik dag ;)


Dags att bege sig till Skara Sommarland :)...

img_1339 (MMS)

Dags att bege sig till Skara Sommarland :) Wiiee! Solen strålar, nu jävlar ska det badas!


Godmorgon kära läsare :) Nu är vi vakna, o...

img_9340 (MMS)

Godmorgon kära läsare :) Nu är vi vakna, och vi har inte sovit bra! Haha.. Sonny & Vera är vana vid att sova trångt + bara ha 1 täcke, det är inte jag och Jimmy! 1.80 säng samt dubbla täcke ska de vara ;) Så nu ska vi ordna till så att vi har 2 täcke inatt, annars kommer vi nog inte kunna sova :P Nu ska vi dricka oss en kopp kaffe + äta en god frukost! Mums mums!


Efter 2 omgångar plump blev ställningen så...

img_5253 (MMS)

Efter 2 omgångar plump blev ställningen såhär :) Haha, kan ni se vem som är vem i sonnys konstverk? :)


Cider + kortspel på verandan :) Strålande ...

img_0518 (MMS)

Cider + kortspel på verandan :) Strålande sol och minst 20 grader! Detta är livet!!


Nu är vi äntligen framme :) Nu ska vi bädd...

img_5005 (MMS)

Nu är vi äntligen framme :) Nu ska vi bädda till sängarna, sen ska vi nog öppna vars en öl och cider :) MUMS!!


Då var vi påväg :) Nu har vi precis rastat...

img_4406 (MMS)

Då var vi påväg :) Nu har vi precis rastat, ätit lunch, köpt kaffe och rökat! Nu kör vi vidare!


MOT SKARA!!

Hej allesammans :)

Då var helgen kommen då Jag, Jimmy, Vera & Sonny ska till Skara och Skara Sommarland :P Har längtat massor efter denna helgen! Ska bli så kul att göra detta med dem, då vi aldrig tidigare har gjort något tillsammans! Vi har bokat en stuga inne på campingen där vi kommer tillbringa dessa dagar :) Just nu sitter vi troligtvis i bilen upp, alltså så är detta ett tidsinställt inlägg! Bilfärden upp skulle ta ca 4 timmar enligt GPS:en, men självklart ska vi stanna och rasta så vi kan minst räkna 4,5 timme :P Jag och Vera ville ha 2 stopp upp, men både JImmy och Sonny vägrade!! Haha, så vi fick ge med oss, 1 stop blir det i alla fall ;) Ha en trevlig helg här hemma, och jag lovar att jag kommer uppdatera bloggen med massa MMS-bloggar :) Kommer hem på söndag kväll, hörs då!


Min nya bikini :) Enligt mig är den sjukt ...

img_7292 (MMS)

Min nya bikini :) Enligt mig är den sjukt snygg ;) Jag bara älskar färgerna! Självklart åker den med i resväskan upp till Skara. Hoppas bara att jag får användning för den också :)


Nu när jag skulle rensa plånboken från all...

img_8904 (MMS)

Nu när jag skulle rensa plånboken från alla kort (den kan ju faktiskt bli stulen, och då hade jag varit glad om alla korten var hemma!) Men vad sjukt, 28 kort springer jag runt med varenda dag! Haha :) Kan ju säga en som tycker att jag är GALEN (Jimmy) Nu blir det mys i soffan, med popcorn framför en film <3


Dagens middag: hemmapanerad torsk med pota...

img_8048 (MMS)

Dagens middag: hemmapanerad torsk med potatis, hollandaisesås och rivna morötter :) MUMS!!


Torsdag och äntligen helg!!

Äntligen är det torsdag!! Det betyder att det är HELG för mig och Jimmy nu :)

Jobbade till 13.00 idag, därefter körde jag hem till min favorit SIS då hon bjöd på en kopp kaffe! Massa intressant snack, och nä gumman "jag förstår mig inte heller på det" haha ;) Efter "flabb-kaffet" på Jakobsgatan körde jag ut till Willys och inhandlade allt som behövs inför helgens SKARA TRIPP! Blev även en del annat, så att jag och Jimmy inte kommer hem till en tom kyl/frys på söndag.

Älsklingen håller på att laga mat, och jag ska snart börja packa lite! Som jag har sagt tidigare så gillar jag inte att packa inför resor i Sverige. Mycket av det beror självklart på vädret. Kommer det att vara sol hela helgen, sol + regn eller bara regn? Hmm.. Någon mer än jag som känner såhär? Sjukt störigt.. Man packar nästan dubbelt så mycket, jämfört med om man skulle åka på en utlandssemester (där man vet att det till 90% är fint väder!) Nu måste jag packa både sommarklänningar + långbyxor, Linnen + långärmat, sandaler + heltäckande skor osv..

Ikväll blir det filmmys i soffan innan läggdags :)


När vet man, om det man gör eller tänker g...

img_6997 (MMS)

När vet man, om det man gör eller tänker göra är det rätta?


Dagens Sara :) Off to work: 15.15-22.00

img_0338 (MMS)

Dagens Sara :) Off to work: 15.15-22.00


Regler vad det gäller bantning

"Kom ihåg att varje morgon när du vaknar, har du redan fastat i 8 timmar"



Powerwalk - check!

Då var powerwalken avklarad :) Lyckades förbränna 345 kalorier, härligt! Kan säga att det var helt underbart att vara ute och promenera i detta vädret! Solen sken på mig i stort sett hela tiden, och jag bara njöt av att det inte regnade (som det i stort sett har gjort i 2 veckors tid snart) Nu ska jag dricka en 1/2 liter vatten, duscha, fixa till mig för att sen bege mig till Furulundsskogen där jag ska promenera med Mamma och hundarna :)

Då var det dags att bege sig ut på 1 timme...

img_6924 (MMS)

Då var det dags att bege sig ut på 1 timmes powerwalk :) Härligt väder, då får man passa på!


Yeeiii :) GODNATT!

img_1375 (MMS)

Yeeiii :) GODNATT!


Städ och tvättedag :S

För några dagar sen tog jag bort lösenordet på min blogg, trodde jag! Tydligen hade jag tryckt fel, men jag tror att det ska fungera nu?! Ni läsare som inte läst tidigare, eller som inte haft tillgång till mitt lösen, ni kan väl slänga iväg en kommentar till mig ifall ni kan läsa NU :) Tack i så fall!

Dagen idag har bestått av jobb: 7-13, och efter det har jag hållt på här hemma med de "tråkiga sysslorna". Japp, det är alltså städ + tvätt på schemat idag :S Men ska inte gnälla alltför mycket, då jag har en underbar sambo som hjälper mig med allt! Idag har han dammat stora rummet, dammsugat alla rummen, diskat samt promenerat långrunda med Zindra! Tack baby för hjälpen, du är såå bäst (men de vet du redan.. hihi) <3 <3 <3 Nu ska vi alldeles strax äta, därefter blir det duschen OCH SEN, ÄNTLIGEN lite slapp i soffan framför en film :)

Ni läsare, vad har ni hittat på idag?

Igår kväll var jag och Jimmy hemma hos Son...

img_7029 (MMS)

Igår kväll var jag och Jimmy hemma hos Sonny & Vera :) Det var dags att planera lite angående Skara-sommarland trippen som vi ska göra till helgen. Ett stort samtalsämne var just vädret! Tänk om de regnar hela helgen? Vad gör man då liksom? Sitter i stugan och ugglar hela dagen? Därför var jag tvungen att gå in på min väder-app och söka upp staden Skara. Vad den visar ser det ju ut som att solen kommer stråla på oss :) Hoppas bara att de stämmer!


Denna är så himla bra :) Verkligen tänkvär...

img_2855 (MMS)

Denna är så himla bra :) Verkligen tänkvärt! Vet inte om vi på arbetsplatsen ska ta det som en pik? Borde kanske göra de :P


Kvällens Sara :) Mjukisbyxor + nya tröjan ...

img_4224 (MMS)

Kvällens Sara :) Mjukisbyxor + nya tröjan från Polen :) Visst är den söt?? Hihi


Pitbull i all ära ;)



Denna låten spelas hemma hos mig just nu! JAG VERKLIGEN ÄLSKAR PITBULL! Det finns verkligen inte en enda låt som han har gjort som INTE har blivit någon hit! Nope, han är bara typ ---> BÄST!



Sen så kan jag inte förneka att jag tycker att Pitbull är så sjukt het ;) haha.. Egentligen gillar jag inte rakade killar, men på honom kan det kvitta! Undrar egentligen om jag tycker att han är snygg för sitt utseende, eller om jag tycker att han är snygg för att han sjunger bra och alltid är så HET i sina videor?!

Skit samma, het är han i alla fall!! ;) Sorry Jimmy :P

Måndag - ledig dag!

Vilken härlig ledig dag det har varit än sålänge :) Har hunnit träna med Vera i lite mer än 1 timme. Körde styrketräning med fokus på armar/mage! Mycket biceps/axel träning idag :P Känner mig helt slut i armarna just nu, puuhh! Men jag kan absolut inte förneka att jag tycker det är sååå roligt! Älskar verkligen att träna styrka! Efter gymmet körde jag hem till Izza som hade kaffet färdiglagat när jag kom (LYX!), blev lite fika och massa "skit-snack" också! Saknat dig som attans gumman <3 Tråkigt med mobilen bara ;( Snyft!

Nu ska jag snart hoppa i duschen.. Därefter ska jag förbereda/laga dagens middag till mig och min sambo :) Han skulle nog sticka och träna mellan 17-18, så tycker att han är förtjänt av en färdiglagad middag när han kommer hem igen! Efter middagen, runt 19-19.30 blir det ett besök hemma hos Vera & Sonny! Ska snacka ihop oss lite, ang vår tripp till Skara Sommarland på fredag :) wiihhoo! Längtar som IN I BOMBEN :)

Sooo long!

Dags för träning :)

img_6010 (MMS)

Dags för träning :)


Godmorgon

Jag vet inte om jag tycker att det är OK att ställa klockan, en ledig måndag efter att ha jobbat hela helgen? Men vad gör man inte för sin träning ;) Ska iväg och träna med Vera 10.00, ska bli såå skönt! Hade tänkt köra armar/mage och kondition idag. Men innan de ska jag först njuta av en stor kopp kaffe (och en cigg, såklart!) Efter träningen ska jag köra raka vägen hem till Izza :) Saknat dig såå gumman! Känner att vi har massor att "ta igen" :P Därefter är det dags för en promenad med Zindra, får se om det blir med Mamma & Wilma eller ej. Så ser mina närmsta timmar ut!


Sjukt trött på detta vädret!

Alltså, vad är detta för ett JÄVLA pissväder? Och JA, det är helt ok att svära när det i stort sett har regnat i över 1 vecka! Blir så sjukt trött på detta vädret.. Brukar inte Juli vara en fin sommarmånad? Det är den månaden som jag går och längtar till när det är vinter i alla fall. Hmm, tydligen har jag fel.. Nä, säga vad man vill men den riktiga sommaren har vi faktiskt när det egentligen ska vara vår. April/Maj är de månader då vi har riktigt fint väder och en värme som håller i sig. Just därför är våren den årstid som jag gillar mest :) Jag hoppas verkligen att Augusti månad blir en fin månad med mycket sol och värme! det är inte ok att bara ha badat och solat 2 ggr på en hel sommar!! (grr)



Jag vill sola och bada hemma i Stävie! I alla fall några gånger till innan sommaren är slut..

Aja.. nu får jag sluta gnälla! Alldeles strax beger vi oss från soffan in i sängen --->

ZzzZzzzZzz

Regler vad det gäller bantning

"Kom ihåg att regelbunden träning bara innebär att du dör friskare"



Såhär ser jag ut idag! NU: ut på en promen...

img_9183 (MMS)

Såhär ser jag ut idag! NU: ut på en promenad i regnet med Zindra :)


Då var denna helgen över!

Då var jobbehelgen SLUT och ingen är gladare än jag :) Kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det skulle bli när jag gick på mitt kvällspass i fredags. Då visste jag att jag hade både lördag & söndag också att jobba. Tänk vad tiden går fort, här sitter jag nu och har jobbat alla tre dagarna! Ser fram emot mina 2 lediga helger som kommer :) Jag har massor med roliga saker inplanerat med underbara människor! Jag har nästan precis kommit ut från duschen.. Sitter med handduken i håret och väntar på att det ska bli torrt nog så att jag kan föna! Därefter ska sminket läggas och kläderna ska på.. Jimmyär inte hemma för tillfället, då han är på kalas! Men vid 18-19 ses vi igen och då ska vi iväg på ett litet äventyr :P Hoppas dock på att vi är hemma "i tid" så att vi kan mysa/slappa i soffan tillsammans innan det är dags att lägga sig! Tyvärr så ska ju han upp imorgon och jobba, medans jag är ledig.. Tråkigt det där när man jobbar olika :(

Satt och funderade här hemma på min kropp/vikt. Jag själv tycker att vågen visar en väldigt hög siffra, inte minst för min längd. Men ska jag vara ärlig så känner jag mig inte alls "stor" eller överviktig på något sätt. Visst känner jag mig lite större nu än innan semestern, men inte alls så stor som vågen vill få mig att känna mig. Hmm, skumt det där :S Jag själv tycker att jag är relativt "fit", men varför visar vågen sååå många kilo? Visst har jag en del kilo att plocka, bland annat på min gigantiska rumpa + lår :P Haha.. En annan sak som också är jobbig är att jag har kommit till en punkt då jag inte går ner mer? Jag tränar och tränar men ändå händer där inget? Jag vet att säkert många av er tänker "men gå på en diet människa, då går du garanterat ner i vikt". Men det vill jag inte! Avskyr "dieter" då jag har prövat detta tidigare och antingen inte fått något resultat eller gått upp allt igen som jag lyckats gå ner..! Nä, det handlar bara om MOTION och att äta "rätt". Man kan synda, men då får man röra på sig lite mer.. Så tänker jag :) Har även förstått att det är nästintill omöjligt att gå ner i vikt på sommaren. Alla dessa goda måltider, glassar och cider :S Verkligen bovar för mig! Aja, har jag inte lyckats att nå mitt mål nu under sommaren, så får jag trösta mig med att jag garanterat lyckas till hösten! För då är det gymmet som gäller, heeela tiden!

NU: Kaffe + cigg

Det enda jag har haft i tankarna idag är: ...

img_5308 (MMS)

Det enda jag har haft i tankarna idag är: JIMMY!! Vill bara hem till honom, mysa med honom och bara "vara" med honom.. Jag kan inte beskriva med ord vad denna människa betyder för mig! Det enda jag vet är att jag älskar honom obeskrivligt mycket och att jag vill spendera resten av mina dagar med honom, i hans famn <3 Du är mitt lyckopiller, mitt allt!!


Regler vad det gäller bantning

"Det enda du garanterat förlorar på en tvåveckorsdiet är 14 dagar"



Dagens lunch :) Grekisk sallad, 2 kanelknä...

img_0306 (MMS)

Dagens lunch :) Grekisk sallad, 2 kanelknäcke samt 1/2 liter vatten! Har hunnit med massor idag känns det som. Stor ordentlig frukost, 1 timmes styrketräning med fokus på mage/ben, kaffe med Vera, duschat + fixat mig, långpromenad med Zindra och nu sitter jag här och ska äta :) Ikväll är det dags för jobb: 15.15-22.00, inget jag känner för direkt :S Men jag har ju varit ledig 4 helger på rad bakåt, så en jobbehelg nu borde jag klara galant :P Längtar dock jätte mycket tills kl är 22.00 så jag får komma hem till mina älsklingar igen <3 Trevlig fredag allesammans!


Dagens frukost! Viktigt att äta ordentligt...

img_9519 (MMS)

Dagens frukost! Viktigt att äta ordentligt, speciellt när man har ett styrkepass framför sig! 09.30 är det träning med Vera :) Ska köra ben och mage idag :P


Mat/Spelkväll hemma hos SIS och carlos :)

Sjukt trist att det tvunget ska regna på min ENDA lediga dag denna veckan :( Som tur var regnade det inte i förmiddags, så jag hann med min powerwalk + promenad i skogen med Mamma och hundarna innan det började ösa ner, puuhh! Nu sitter jag här och är i stort sett helt klar! Om en stund ska vi bege oss hem till SÖTA CELLE och hennes gubbe Carlos :) Wiiee verkligen längtat såå! Var egentligen planerat att vi skulle grilla + spela kort. Men eftersom vädret är som det är får det bli matlagning inomhus istället.

Kortspelet, ja det påverkas som tur inte ;)



Älskar dig SIS <3 Verkligen vänner föralltid!!

Då var skogspromenaden med Mamma, Wilma oc...

img_8153 (MMS)

Då var skogspromenaden med Mamma, Wilma och Zundra avklarad! Den avslutas med en blött puss :) hihi


Äntligen en ledig dag :)

Godmorgon allesammans :) Sovit gott? Det har jag gjort!

Tack för min sovmorgon, den behövdes :P

Jag har varit ute med zindra, druckit en kopp kaffe samt ätit frukost. Hade planer på att ladda upp ännu fler bilder från Polen, men datorn vill tydligen inte som jag vill. Väldigt segt och ca 5 minuters laddning per bild! Så det får bli ett vanligt inlägg nu istället :) Om 1 timme tänkte jag gå ut och powerwalka! Har en känsla av att det kommer börja regna antingen NU eller om någon timme.. Hoppas bara att min PW blir av, jag går inte ut och går i regn precis :P Efter promenaden ska jag möta upp Mamma och lilla Wilma-bus :) Har planer på att promenera med hundarna i skogen, och även här hoppas vi att det är uppehåll! Annars kommer jag bli lagom iriiterad på "Väder-guden" ;)

Nu blir det ännu mer kaffedrickande på balkongen, innan det är dags att bege sig ut!





Mitt i mitt Facebook tittande ploppar ett ...

img_5946 (MMS)

Mitt i mitt Facebook tittande ploppar ett sms upp från världens bästa pojkvän, sambo, vän <3


Mys med mina 2 hjärtan innan läggdags <3

img_4393 (MMS)

Mys med mina 2 hjärtan innan läggdags <3


Äntligen fick jag en stund i soffan :) Kol...

img_9843 (MMS)

Äntligen fick jag en stund i soffan :) Kollar på superbantarna, intressant program! Snart dax att föna håret och därefter lite mer slapp i soffan :)


Back on track!

Äntligen känner jag att jag har tid att sitta vid datan en stund! Känns verkligen som att de senaste dagarna har varit uppbokade till max (vilket dem egentligen har också) Har inte prioriterat bloggen alls, som ni säkert märkt. Har även mått dåligt, i stort sett hela dagen igår. Finns massor av anledningar till att jag har varit deppig och ledsen. Den största orsaken är "lägenhets letandet". Har börjat märka att jag komme rin i "dåliga perioder" så fort vi blir nekade en lägenhet. Går runt och mår dåligt och är irriterad och deppig i ca 2 dagar, sen går de över igen. Jobbigt att känna så ungefär varannan vecka :( Men får väl försöka stå ut! Som alla säger, någon gång blir det vår tur! Bara så synd att den där "någongång" ALDRIG kommer!!

Efter semestern + Polen resan har jag märkt att jag lagt på mig en del. Inte mycket, men 2 kilo känns ---> TRO MIG! Bestämde mig därför i måndags för att INTE äta varken godis/kakor/skräpmat eller cider på ett tag. Självklart får jag unna mig vid speciella tillfällen, men då ska jag också ha brukat allvar tidigare i veckan! Känner mig i alla fall duktig som har varit ute och powerwalkat i 1 timme både måndag och tisdag :) Idag kände jag för att variera, så följde med Jimmy till gymmet och körde 1 timmes styrketräning med fokus på mage/armar. Jag märker väldigt tydligt att jag har tappat styrkan i armarna. det är precis att jag orkar med att lyfta det som tidigare inte var något problem.. Har lovat mig själv att bygga upp styrkan och musklerna igen!! Sen vet jag också att det är super svårt att hålla igång med träningen ordentligt under sommaren. Men ska verkligen göra allt jag kan! Nu när jag gått upp 2 kilo har jag 3 kilo kvar tills jag nått mitt första mål! Det är FAN vad det ska ta tid :P

Nu tänkte jag hoppa in i duschen (medans min underbara sambo lagar maten!) därefter ska jag äta och strax efter de lägga mig raklång i soffan och njuta av vetskapen att jag är LEDIG imorgon!! By the way så ser jag verkligen fram emot morgondagen :) Wiihhoo!!

Puss på er <3

Jag börjar känna igen detta nu.. Känner mi...

img_6504 (MMS)

Jag börjar känna igen detta nu.. Känner mig ledsen, deppig och allmänt trött på allt. Idag är det ingen bra dag ;( Har massor med tankar och funderingar som jag måste få ut!! Ibland känns det som att allt äter upp mig innefrån.. Tänk om bara någon kunde förstå?


Wihhoo :) Grattis på namnsdagen till alla ...

img_5868 (MMS)

Wihhoo :) Grattis på namnsdagen till alla vid namn Sara :P


Fortfarande 1-5 :) Imorgon får vi veta!

img_1373 (MMS)

Fortfarande 1-5 :) Imorgon får vi veta!


Dagens middag :) Räk/tonfisksallad med knä...

img_7006 (MMS)

Dagens middag :) Räk/tonfisksallad med knäcke, mums!!


Sista svarsdagen idag, och människorna bar...

img_2030 (MMS)

Sista svarsdagen idag, och människorna bara ökar och ökar :S Får väl glädjas åt att vi fortfarande har köplats 1-5 :) Håll alla era tummar och tår för oss denna gången!!!


Denna bilden fick jag av Jimmy precis :P H...

img_2052 (MMS)

Denna bilden fick jag av Jimmy precis :P Haha :) Tänk vad många roliga appar de finns till Iphonen! Denna heter I swap faces ;) ASG!!


Polen - Krakow - Del 1

Avresedagen är kommen :) Som vi längtat efter denna resa!!





Fick åka dubbeldeckare till Krakow från Katowice, det gillades :)



FRAMME! Hotellet var inte lika fint som vi hade hoppats på :S Obekväma sängar, och då menar jag verkligen obekväma! Standarden var inte på yopp precis.. Men men, har man bara varandra och massa kärlek så finns det egentligen inget som kan vara "dåligt" ;)



En av huvudgatorna i Krakows Centrum. Mycket affärer, och mycket folk!





Onsdag 13/7

Dags att besöka vårat första turistmål ---> Den berömda Saltgruvan :)



Över 300 trappsteg ner till "Level 1" (Obs: totalt finns det 9 levels, men turister får bara besöka 1-3) det var ganska så jobbigt med alla trappstegen :S Som tur var fick vi åka hiss upp till ytan igen! 150 meter under marken befann vi oss på när vi var på level 3.



HELA gruvan var av salt. Först trodde både jag och Jimmy att det endast var de vita som var saltet, men även golvet, de gråa väggarna och vattnet är fullt av salt.



Kristallkronan är gjord av trä och det som annars är kristaller är SALT! sjukt :)



Saltnivån i vattnet är så högt så att man omöjligt kan drunkna i den!





Spännande och äventyrsfullt! Verkligen en gruva att rekomendera för er andra som tänkt åka till Polen :) Utflykten till gruvan tog ungefär 3 timmar med buss tur & retur.



På kvällen samma dag besökte vi en mexikansk restaurang :) SJUKT GOD MAT!! Lampan som dem hade tillverkat av ölflaskor var även en sak vi blev imponerade av :P





Eftersom maten "kladdade" så mycket, samt att man var tvungen att äta med händerna emellanåt, fick vi vars en "hakklapp". Kände mig mindre snygg kan jag säga, men lyckades ändå få till en hyffsad bild ;)





Staden Krakow är känd för sina otroligt vackra byggnader :)

Vi kunde inte mer än att instämma!





Underbara 2 första dagar i Polen :) Resterande dagar publiceras snarast möjligt!

Jaha gott folk, då var det bara till att h...

img_4236 (MMS)

Jaha gott folk, då var det bara till att hoppas igen då! Undrar egentligen hur många lägenheter man ska hoppas på? Sammanlagt har vi blivit nekade 7 lägenheter (Akelius + KKB) Vi får väl se när turen vänder!


Update - Krakow :)

Egentligen skulle jag och Jimmy INTE sitta vid nagon data dessa dagarna, men en super liten visit kunde JAG inte lata bli :) Vi har det underbart har i Krakow :) Vi har redan varit och tittat pa den beromda saltgruvan samt haft en heldag pa de bada koncentrationslagrena, sjukt spannande! Vi har underbart vader, sol och minst 30 grader varenda dag! Det enda vi saknar hemma ar, VARA SANGAR!!! dessa som finn pa hotellet ar INTE de basta precis... Nu ska vi promenera vidare! Uppdaterar er igen pa lordag :) Pussar till alla dar hemma som jag saknar!!


Snart åker vi till Polen - Krakow :)

Wiihhoo :) Som jag har längtat efter denna dagen! Jag och älsklingen i Polen i 4 härliga dagar <3 Kärlekssemester, eller vad?! <3 Flyget går 13.05, och så är vi framme i Polen ca 14.30! perfekt med endast 1,5 timmes flygresa, inget jag är van vid sedan tidigare direkt :P

Ska bli så skönt att komma hemmifrån!! INGA MOBILER, INGET INTENET!

Bara jag och min älskade Jimmy <3







Hörs på lördag igen gott folk :) Lovar att det kommer massa med uppdatering i helgen ;)

Wiihhoo!! Fortfarande 1-5 i kön :) Hoppas ...

img_5679 (MMS)

Wiihhoo!! Fortfarande 1-5 i kön :) Hoppas de håller i sig så till fredag!!


Välkommen till oss, Wilma :)

Jag har helt glöm bort att visa er Mamma, Lars och Simons nya hund - Wilma :) Den är sååå söt!! En bedårande liten blandras: 75% cocker spaniel och 25% chihuahua & papillon. Hennes öron är alldeles för stora för hennes lilla huvud, vilket innebär att hon nästan trampar på dem när hon springer! Eftersom öronen är så stora kan ni själv tänka er hur blöta dem blir när hon dricker vatten ur skålen? haha <3







Sötaste lilla Wilma, som jag inte tror kommer vara så "liten" länge till ;)

Mina senaste shopping fynd :)



"Inför skolstarten" :) JAG VET att jag är lite tidigt på det ;) Men vad gör man när det är REA?! 5 kollegieblock för endast 20 kr. Jag kunde inte låta bli, då jag vet hur mycket jag kommer att skriva till hösten!


Mysig tröja från Vero Moda, 159 kr


Somrigt, härligt blom-mönster ;)


Tavlor från Gallerix, även dessa var på REA! 25 kr st, som hittat!


Bikini från Stadium 149 kr /del


Verkligen ÄLSKAR färgerna!! Sååå jag ;)


Eftersom jag har 2 bikini-underdelar här hemma utan överdelar, så var jag tvungen att införskaffa en överdel som jag kan ha till dem. 99 kr från stadium


ÄNTLIGEN har jag en ny almenacka :) Nu jävlar ska det skrivas!

Människorna bara ökar! Hur ska detta sluta...

img_5440 (MMS)

Människorna bara ökar! Hur ska detta sluta? På fredag är det sista anmälningsdag för denna lägenhet. Sjukt att KKB är tvungna att ha 1 veckas anmälningstid när det är snabb inflyttning som gäller.. Det gör mig en aning arg faktiskt! Vet inte om dem vill komma upp i något slags rekord eller något? Det hade väl räckt med 3 anmälnings dagar? De som har visat intresse då, vilket just nu är 123 st är de som verkligen är intresserade! Tänk er, av alla dessa är det endast 1 person som får lyckan att flytta :)


Sara 25 år ---> Presenterna :)







Dessa presenterna fick jag av min älskling :) Sååå mycket fint! Tack baby <3





2000 :-, en fläkt samt en cool diskborste (istället för blomma, haha) fick jag av Mamma och Lars :) TACK så mycket!! Pengarna kommer komma väl till pass ;)


Av Pappa, Annica och Joel fick jag en härlig doft från Marc Jakobs :)


Av Simon och Nina fick jag en IPOD shuffle! Perfekt vid powerwalksen :P


Av Jimmys familj fick jag ett super läckert halsband från Thomas sabo :)

"Jag är förälskad" ;)


Pärlan är som gjord för mig! JAG ÄLSKAR PÄRLOR!!


Av mina vänner Izza, Kenny, Sara, Carlos, Vera & Sonny fick jag en tvinnad fotlänk :) Tack så mycket älskade ni, blev såå glad!


Dessa stilrena silverörhänge fick jag av Stefan, Magnus och Johanna :)


Smink (Alltid välbehövligt!) + en välkomstlykta fick jag av min klasskompis Celie och hennes gubbe Gustav, tackar så hemskt mycket!


Av mormor och Kjell fick jag pengar :) Perfekt inför Polen resan!


Ännu mer pengar fick jag av Britt :) TACK!!


Trots att Jimmys mormor inte kunde komma var hon ändå såå snäll och gav mig en present :) Tack så hemskt mycket Elsa!


Denna fina blomma + ljusstake fick jag av Morfar och Nettan :)


Blev såå glad för alla presenterna jag fick! Kunde inte önskat mig bättre saker :) En liten del av pengarna kommer att gå till Polen resan, resten ska jag spara tills jag hittar något extra fint :) hihi

Nu kör jag och Jimmy till skogen med Nitro & Zindra

Trevlig söndag allesammans :)




Idag har vi Jimmys hund Nitro på besök :) ...

img_6613 (MMS)

Idag har vi Jimmys hund Nitro på besök :) Såhär mysigt hade dem alla tre det tidigare idag ;) Jag har nästan precis kommit hem från min shopping runda på Centan, blev en del fynd! Efter det var jag tvungen att köra inom mamma och gosa med deras lilla valp Wilma <3 sååå söt!! Hihi..


SARA 25 år ---> Kalaset/festen :)

Som sagt, i fredags fyllde jag 25 år :) Hade en helt underbar födelsedag med min familj, bonusfamilj + vännerna! Fick jätte många fina paketer (som jag tänkte visa upp i ett annat inlägg senare idag) Tänkte faktiskt inte skriva så mycket, utan tycker att bilderna säger det mesta ;)

TACK ALLESAMMANS FÖR VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG!!


Simon och Jimmy fick den stora äran att blåsa upp alla ballonger :)




Blev jätte fin i håret, tack Izza för hjälpen :) Lite senare var jag tvungen att byta tröja, då den jag har på mig på bilden blev DYGN SUR! Japp, det blev rätt varmt där ett tag :P




Jag och min älskade bror Simon




Jag ÄLSKAR denna bilden!! Jag och min underbara Jimmy <3




Söta SIS <3 Älskar dig gumman!!




Jag hade anordnat så att alla fick gå en tipsrunda :) 17 frågor om BARA MIG ;) haha! Hade redan delat in alla i lag, så att alla skulle få en chans att prata med alla.. Det blev såå lyckat! Grattis till lag: Izza, Moffe, Heidi + Neo samt Gustav som vann hela skiten ;)




Mina sommartårtor som Mamma hade fixat så fint :) Underbart goda!




Mina härliga vänner :)




Pappa, lillebror Joel och Annica :) Älskar er!!




Mamma och Jimmys systerson Neo :) Underbart söt liten pojke!




Min älskling ca 15 min innan HAN spårade ut ;) asgarv!!




Söta klasskompisen Celie med hennes gubbe Gustav (aka Magnus!) haha




Jag och min finaste Izza <3




Såhär glad är man när man fyller 25 :) Blev en aning mycket dricka för min del ;)




AJ! Blev stampad på nagelbandet av ett par spetsiga klackar!! aj aj aj

Som sagt, världens bästa födelsedag!!

Ännu en lägenhet som vi hoppas på :)

img_6857 (MMS)

Ännu en lägenhet som vi hoppas på :)


Nu är jag vaken, och mår precis som jag fö...

img_8172 (MMS)

Nu är jag vaken, och mår precis som jag förtjänar (inte bra med andra ord!) Men vilken kväll :) Hade en underbar kväll med familjen, bonusfamiljen och vännerna :) Just nu går jag runt här hemma och mår illa, svettas med jämna mellanrum, gamla sminket är kvar och jag bara längtar efter en dusch!! Bilder från kvällen igår kommer upp ikväll eller imorgon :) Håll utkik!


Då är snart allt fixat :) Om ca 1 timme ha...

img_8353 (MMS)

Då är snart allt fixat :) Om ca 1 timme har jag alla mina gäster här hos mig <3 Kommer bli en rolig, härlig kväll fyllt med massor av mat, dricka, sånger, lekar och minnen :) Wieee


Dessa paketer hade Jimmy lagt upp på sänge...

img_2247 (MMS)

Dessa paketer hade Jimmy lagt upp på sängen när jag var i duschen :) wiiee! Fick så mycket fint, han skämmer verkligen bort mig <3 tack älskling!!


Varje dag påminner HAN mig om att jag verk...

img_6767 (MMS)

Varje dag påminner HAN mig om att jag verkligen har lyckats fånga den bästa mannen som finns <3 Är sååå lycklig!! Finns ingen som kan få mig att må så bra som du, Jimmy Palm! Nu ska vi lägga oss i sängen och titta på lite tv.. Blir att släcka i tid, då de är den dag med massor att göra imorgon :) wwiihhoo! Snart är man närmare 30 än 20 och det är i och för sig inte så mycket wiihhoo med de :P haha! Sov gott


Dagens Sara :)

img_7087 (MMS)

Dagens Sara :)


Hörby Marknad

Eftersom vädret var så fint igår, så trotsade jag träningen och åkte hem till Mamma och Lars och intog solstolen :) Smörjde in mig med solskyddsfaktor 10 i hopp om att jag skulle få ligga och presse i många timmar. Tyvärr blev det inte så :( Tror att jag fock solat max 2 h. Lite besviken blev jag, men det var ändå trevligt att få spenderat några timmar hemma hos dem :) Efter besöket i Stävie åkte jag hem, snörade på mig PW-skorna och begav mig ut på 1 timmes powerwalk! Knappt jag pallade av att gå, då solen (!!!) var framme hela tiden och gjorde mig mega varm! På kvällen hade jag och älsklingen bestämt oss för att sticka en vända till Hörby Marknad :) Mormor och hennes vännina hängde också på, och väl framme delade vi på oss och SHOPPINGEN KUNDE STARTA :P För er som inte vet så ÄLSKAR jag marknader! Skulle kunna gå där i flera timmar, och bara göra "ingenting" hihi :) Spenderade runt 600 :- (men de var de värt!)


Hundbajspåsar - 400 st för 100:-, som hittat! Lär räcka hela zindras livstid ;)


Favorit mascaran just nu :) 70:-


14 par strumpor för 100:- :) Det kan man aldrig få för mycket av!


2 nagellack för 40:-. Blev helt förälskad i det silvriga ;)


2 par foppatofflor, 100:- st. Älskar dessa "skor", jobbar alltid i dem!


Vecko/månadskalender 100:- (ska sättas på kylskåpet)


Har velat ha en sådan sedan jag såg att min vän Izza hade en sån :)


Sist men inte minst ---> MARKNADSGODIS! Ett måste :P

Alldeles strax ska jag köra till Centan och uträtta de sista ärendena inför min fest imorgon :) Nu börjar det verkligen närma sig! Om 1 dag är jag 25 år, och snälla gud låt mig inte bli äldre än det ;) 25 är en perfekt ålder, enligt mig!

600 :- fattigare, men såå nöjd över mina k...

img_9228 (MMS)

600 :- fattigare, men såå nöjd över mina köp! Nu beger vi oss hem.. Ska bli skönt att att krypa ner i sängen tillsammans med den bästa :)


Tänk vad kul man kan ha på Hörby marknad m...

img_4593 (MMS)

Tänk vad kul man kan ha på Hörby marknad med sin älskling ;) hihi


Äntligen är det onsdagen den 6 Juli :) Det...

Äntligen är det onsdagen den 6 Juli :) Det innebär HÖRBY MARKNAD med min älskade Jimmy <3 wiiee! För er som inte vet är jag ett riktigt marknads-freak ;) Kan gå runt och strosa i timmar! Har en del saker jag måste inhandla, och en av dem är självklart marknadsgodis, mums :) Nu vet ni vart jag spenderar min kväll!


Eftersom det inte blev lika mycket sol som...

img_9784 (MMS)

Eftersom det inte blev lika mycket sol som jag hade hoppats på igår, blir det poolhäng hemma hos Mamma & Lars idag också :) wiiee! Härligt med semester :P


Sara älskar när solen är framme :)

img_1479 (MMS)

Sara älskar när solen är framme :)


Just nu ligger jag hemma hos Mamma & Lars ...

img_7311 (MMS)

Just nu ligger jag hemma hos Mamma & Lars och solar :) Härligt med semester! Solen är snäll och visar dig idag på min enda riktigt lediga dag (fram till söndag) I eftermiddag får jag kaffe besök, därefter ska jag och älsklingen fixa med musiken till min fest! Trevlig tisdag allesammans :)


Säljs det inga sommarklänningar?

Idag känns det som att jag har varit överallt & ingenstans! Först körd ejag till ÖB och fick inhandlat det mesta till festen :) Några hundralappar fattigare körd ejag vidare till Rusta, där jag handlade lite till... Puuhh! Det är krävande att springa runt och handla till en fest! Skit mycket att hålla koll på, väldans tur att jag hade min handlelapp :P Väl klar med allt handlande till kalaset begav jag mig in på NOVA för att hitta DEN sommarklänningen. Det var inte min dag idag.. Hittade inte ETT SKIT! Arg, irriterad och frustrerad blev jag allt eftersom tiden gick. Efter 2 timmar på NOVA gav jag upp, körde hem till Mamma och lastade av alla saker och sen vidare mot Center Syd i hopp om att jag skulle hitta DEN klänningen där. Tyvärr blev det samma sak även på det köpcentret. Har märkt att det i stort sett bara säljs låååånga klänningar! Jag är inget "fan" av det, kan jag säga.. Typ det fulaste jag vet, på mig! En klänning ska sluta ovanför knäna, så är det bara ;) Hittade dock 2 linnen som jag blev "tok-förälskad" i :) Tyvärr också det enda på heeeela dagen..

Nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på fredag :( KUL?!


Köpta på New Yorker ---> 89:- st :)


Jag verkligen ÄLSKAR blommigt! Speciellt blommiga linnen :) Men det kan absolut inte vara vilka blommor som helst.. De får inte vara för stora eller för små. Dessa blommönstret är perfekt (enligt mig!)

Regler vad det gäller bantning

"En slick ger alltid lika många kalorier, oavsett hur stor skeden är"



En dag fylld med ärende!

Måndag och min första "riktiga" semesterdag :) Helgen vart ju bara en mjukstart!

Började min dag med kaffe, frukost och en promenad med Zindra! Därefter blev det 1 timmes styrketräning med Vera (fokus på Mage/ben/rumpa) Känns härligt att ha avverkat dagens träning! Nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig. Därefter ska jag bege mig mot Lund ---> Nova! Har en massa saker som ska inhandlas till min STORA 25 års fest som är på fredag! Kan knappt fatta att jag fyller 25.. Vart har alla åren från 20 och uppåt tagit vägen? Men som jag längtar!!

Soo long bitches ;)

Efter att jag hade duschat igår slängde ja...

img_3374 (MMS)

Efter att jag hade duschat igår slängde jag upp håret i en klämma. Såhär fint var de imorse när jag vaknade :) Halv-vågigt, I like :)


Puuhh! Då var 1 timmes powerwalk avklarad ...

img_5951 (MMS)

Puuhh! Då var 1 timmes powerwalk avklarad :) Härligt att man kan se hur många kalorier man bränner ;) Nu längtar jag efter en dusch!!


Dags för gymmet!

Tråkigt nog så blev det inget "komedi-tittande" igår :( Filmen som vi planerade att se var inte av särskilt bra kvalitet.. Så det fick bli "skräckisen" I spit on your grave istället. Varken jag, Jimmy eller Vera tyckte att den var särskilt bra. Tråkigt då jag har haft stora förhoppningar, eftersom typ alla har skrivit att den är sååå bra. Men det var den inte!

Betyg: <3 <3 / <3 <3 <3 <3 <3



Alldeles strax ska jag och Jimmy bege oss bort till gymmet. Idag blir det ingen styrketräning, då jag tränade mage/armar igår och ska träna mage/ben imorgon! Bestämde mig för att jag bara ska gå på löpbandet i en timme! Det är bra träning det också :) Blev en hel del syndande igår, så jag behöver verkligen förbränna lite kalorier :P Runt 16.00 ska vi hem till Izza & Kenny där det vankas grllat :) Mums!!


Filmkväll - Jag, Jimmy och Vera :)

Puuhh.. Äntligen hemma! Körde hemmifrån vid 15.00 och kom hem för ca 30 min sen.. Vi har varit på Entré, biltema, IKEA och ICA Maxi. Massor med ärende som skulle uträttas! Skönt nu i efterhand när det är gjort :) Alldeles strax kommer söta Vera hem till oss. Då blir det filmkväll och massa onyttigheter tilld det :P




Dagens Sara :)

img_9579 (MMS)

Dagens Sara :)


Det är inte normalt att det är nästan 30 g...

img_3880 (MMS)

Det är inte normalt att det är nästan 30 grader ute och INGEN SOL!!  Fy fan för denna kvava, och varma luft! Snälla, låt det åska och regna så att luften blir normal igen!


Regler vad det gäller bantning

"Väg dig aldrig med vått hår"



Dags för gymmet!

Igår hade jag och Jimmy en helt underbar kväll tillsammans <3 Först en god middag, promenad i kävlinge och sist men inte minst filmkväll där JAG fick välja film :) Massa massa mys!! Det är skönt när sådana dagar/kvällar infaller.. Känns som att det har blivit alldeles för lite av den varan i veckan (kanske vanligt, när båda jobbar?) Men nu har vi som sagt tagit igen allt vi missat ;) Väldigt skönt att ha en sovmorgon tillsammans idag också.. Vaknar, håller om varandra, somnar till igen, vaknar, pratar lite, somnar om igen osv.. Love it ;)

Nu ska vi i alla fall bege oss till gymmet! Dags för ett styrkepass följt av intervallträning :) Känns som evigheter sen jag var på gymmet sist! Har ju "bara" powerwalkat 2 ggr denna veckan, så det är påtiden att sätta musklerna i lite arbete! Efter gymmet blir det duschen och fixa till oss, därefter vidare till Malmö (Biltema + storhandla)

Full rulle!

Filmkväll med baby ikväll.. Gissa vem som ...

img_0016 (MMS)

Filmkväll med baby ikväll.. Gissa vem som fick välja film? Hihi :) skönheten och odjuret är en av mina tecknade favoriter <3 Nu säger vi godnatt! Sov gott allesammans!


Nu har jag semester, såå skönt!

ÄNTLIGEN HAR MIN EFTERLÄNGTADE SEMESTER INFUNNIT SIG :)

Kan nog inte förstå det riktigt (än) ?! Har ju egentligen en ledig helg nu, innan den riktiga semestern börjar på måndag. Antar att det känns mer som "semester" i början på nästa vecka när jag inte behöver vana av något alarm! Vilket fall som helst - UNDERBART SKÖNT :) Förra sommaren hade jag "bara" 1 veckas betald semester, men detta året har jag lyckats samla på mig så att jag kunde ta ut 2 veckors betald ledighet.. Känns lyxigt :P Inte många studenter som kan vara hemma med betald semester under sin pluggtid! Är nog rätt nöjd att jag har en fast tjänst i botten, och garanterat jobb varenda månad + sommar :) Idag känner jag mig ganska nöjd med allt faktiskt (för en gångs skull) hehe :P

Efter jobbet idag mötte jag upp min Vera. Hon ville hålla mig och Zindra sällskap i skogen! Det blev en härlig promenad (observera: massor med "skitsnack") på ca 30 min! Efter promenaden körde vi hem till mig, kokade 2 koppar kaffe och satte oss på balkongen för att njuta.. TACK gumman för sällskapet i eftermiddag!!

Nu ikväll har jag och min älskling ätit middag samt varit ute och promenerat i Kävlinge. Skönt att "bara vara". Vetskapen om att vi båda är lediga imorgon gör bara hela saken bättre ;) Nu ska vi slänga oss i soffan och sätta på en film.. Massor med mys och kärlek är ingredienserna för att VI ska må bra <3

Hörs imorgon gott folk :)

Mattes och Jimmys finaste lilla fis :)

img_2961 (MMS)

Mattes och Jimmys finaste lilla fis :)


RSS 2.0