NY klocka och snart en ny iphone :)

FAN VAD JAG SAKNAR MIN IPHONE!!! Det är helt sjukt hur beroende jag har blivit! Från början skulle jag absolut inte tänka mig en iphone, men när jag väl "kom in i den" och lärde känna telefonen skulle jag aldrig kunna tänka mig något annat. Det är faktiskt (med handen på hjärtat) något av det bästa och smartaste jag ägt :) Har i alla fall skickat ALLA papper till försäkringsbolaget nu.. Inväntar spänt hur mycket dem hade tänkt betala ut, då jag har fått ett OK av försäkrings-tanten att Iphone 4 funkar lika bra som 3:an att plocka ut! Hoppas på en bra slant, så att jag slipper lägga för mycket själv.. Har inte lust med fler "onödiga" utgifter! Hoppas på att ha fått pengarna i slutet på veckan, då ska jag åka raka vägen till telenor och inhandla mig en 4:a (lycka?! Ehh ja!)

För övrigt så har jag och Jimmy lite planer angående min lägenhet :) Vad det är exakt tänker jag inte berätta, då jag absolut inte vet hur allt kommer att bli. Men jag kan säga som såhär, att vi just nu håller på att fotografera lägenheten och skriva ihop en passande text. Det dröjer nog inte alltför länge förren den ligger ute! Så till er som söker lägenhet och önskar köpa något eget, håll utkik på blocket inom de närmsta veckorna ;)

Har helt glömt att berätta att jag köpte en ny klocka igår :) Är verkligen sååå nöjd! Egentligen så hade jag fått för mig att jag skulle köpa en GANT klocka för typ 1800:-, eller en Thomas sabo som jag också hade blivit förälskad i för 2200:-. Men vilken tur att jag gick in på UR & PENN igår på Entré :) Där hittade jag denna, super söta klocka för bara 650:- !!!! Den hade kostat 1300:- och så var det halva priset, tack för det! Eftersom jag inte är en van klockbärare så kändes det lite onödigt att köpa en dyr klocka om jag nu mot förmodan inte skulle använda den. Kändes mer säkert att köpa denna!

Vad tycks gott folk? HISS eller DISS?



Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen + föna håret!

Sen är det fantamej sängen som gäller ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj är du förlovad? vad skoj :)

2011-06-14 @ 10:38:11
Postat av: Bella

SKITSNYGG :)

2011-06-21 @ 12:34:53
URL: http://izzalundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0