Massor att läsa :S

Lördagen igår var som sagt ganska intensiv, både av bra saker och lite tråkigare saker.. Min dag bestod i stort sett bara av massa motion pch plugg. Först promenerade jag en långrunda med Zindra på morgonen, därefter pluggade jag 20 sidor, powerwalk 1 timme, pluggade 30 sidor, umgicks med Jimmy, Pluggade 30 sidor och till sist en ljuvlig 50 minuters promenad med Zindra längs Kävlingeån :)

Det hoppas att det lönar sig att läsa litteraturen.. Återstår att se på onsdag!



Nu är dessa tre böcker utlästa! Känns jätte skönt att jag faktiskt har tagit mig igenom dessa (utan problem!) Har haft väldigt svårt för att läsa kurslitteraturen på tidigare terminer. Blir väl så när det inte intresserar en ett skit! Men som jag har sagt tidigare så är Juridik något som känns intressant, och verkligen kan ha nytta av!



Nu tänkte jag ge mig på den här lilla handboken (skriven av våran föreläsare)



Som ni ser har jag inte kommit speciellt långt ;(



FY vad mycket jag måste läsa!! Det värsta är att jag bara har till tisdag kväll på mig..



Såhär ser det just nu ut i min lagbok (BRB = Brottsbalken) Finns massor med ord som är bra att kunna, därför är det mycket enklare om dessa stryks under så hittar jag lättare när jag ska slå i boken på Tentan!

Nu ska jag alldeles strax dricka en kopp kaffe och ta mig en rågkuse :) Funderar på om jag ska träna på gymmet idag, eller bara ta en timmes powerwalk ute? Kanske man skulle tränat styrka på gymmet och därefter åkt till Järavallen och gått med Zindra i 1 timme? Vi får se, men motion blir det i alla fall!

Hörs sen igen :)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

De där flikarna känner jag igen....Guld värda på tentan!

2011-03-20 @ 16:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0