Vänner i tankarna <3

Då var det måndag och ny vecka! Jag inleder den med att skita i skolan, bra va?! Haha.. Nä men jag bestämde mig för att lägga mycket fokus på Moment 1 (vi ska skriva en rapport om huvudförhandlingen vi var på i februari) att jag missar föreläsningen gör mig ingenting! Man har ju kompisar + deras annteckningar att kopiera ;) Så idag ska jag och Katarina plugga tillsammans mellan 09.00 - 13.00 och därefter blir det ett styrkepass på gymmet! Ska bli skönt att svettas igen efter några dagars uppehåll!

Har massor med roliga saker inbokat denna vecka :) Tänkte lägga upp hela min veckoplanering lite senare idag! Men jag lovar, den är fullspäckad! Som i och för sig alla mina andra veckor också är ;)

Måste bara säga att jag saknar 3 vänner så himla mycket.. Tänker på er väldigt ofta, och jag vill inget hellre än att vi träffas! Det har gått månader och till och med år sedan jag såg er sist.. Och så får det absolut inte vara! Men jag kan bara ursäkta mig med att jag är en upptagen kvinna, som försöker få vardagen att gå ihop.. Men jag ville bara att ni skulle veta att jag tänker på er, och saknar er mycket...

Ida <3 Anna <3 Diana

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0