Dietvecka 14

Tänk vad mycket man kan få veta när man spårar ett IP-nummer ;)

Nu har jag precis kommit hem från en timmes powerwalk! Imorse när jag ställde mig på vågen och såg resultatet fick jag så himla mycket energi att jag bestämde mig för att bege mig ut på en promenad direkt! Denna veckan var vågen min vän :) De senaste 4 veckorna har jag antingen gått upp, eller stått stilla på vågen. Denna veckan visade den -0,3 hg och jag är såå glad :) Nu blev jag verkligen taggad till att bruka allvar med träningen igen!

Resultat vid vägning: -0,3 kg

Total viktminskning: 1,4 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,4 kg

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan fixa till mig :) Idag är det skola som gäller mellan 13.00-17.00 därefter ska jag hem och umgås med min älskade Jimmy (dock med dammsugaren och tvätten som sällskap..) Ska bli skönt att slänga sig i soffan ikväll när alla "måsten" är avklarade!!




Börjar dagen med 3 knäckemackor med leverp...

img_9975 (MMS)

Börjar dagen med 3 knäckemackor med leverpastej, gurka och vatten :)


Här är slutresultatet! Blev sjukt nöjd, so...

img_2441 (MMS)

Här är slutresultatet! Blev sjukt nöjd, som alltid :) Vågade dock bara klippa 3 cm på det längsta.. Men de är fullt tillräckligt denna gången!  3 cm är det längsta jag klippt på typ 1 år! Nu ska jag äta middag och därefter plugga lite..


Nu har jag suttit på Salong Holst i 2 timm...

img_6582 (MMS)

Nu har jag suttit på Salong Holst i 2 timmar. Har ungefär 1,5-2 timmar kvar.. Är så sugen på att klippa av en bit på håret :) Vet inte om jag vågar..? HJÄLP!!


Jag är en människa som alltid säger vad ja...

img_1184 (MMS)

Jag är en människa som alltid säger vad jag tycker. Anser jag att något är fel, eller känns fel så är det min uppgift att berätta det. Jag är alltid ärlig! Tycker jag inte om något, då berättar jag de och vise verca. Jag hade nämligen uppskattat om någon gjorde likadant mot mig.. Skulle jag helt plötsligt sluta göra detta, ja då är JAG inte JAG längre. Det är så jag är, och kommer alltid att vara. Sen till de människor som inte kan acceptera att man är ärlig eller säger vad man tycker, de människorna är inte värda att ha i min närhet.. Tänk på de!


I lördags när vi hade skrivit på papperna ...

img_0293 (MMS)

I lördags när vi hade skrivit på papperna på lägenheten, så på kvällen kom Jimmy fram till mig med en present. "värdebevis" för ITunes låtar och appar :) Blev jätte glad!! Detta ville han ge mig för att jag hade varit rökfri i 8 veckor <3 Tänk vad underbart med en pojkvän som verkligen bryr sig, och berömmer en när man behöver det :) Älskar dig Jimmy, du är bara såå bäst <3


Lägenhetsköpet var vi självklart tvungna a...

img_5874 (MMS)

Lägenhetsköpet var vi självklart tvungna att fira idag :) Prinsessbakelse är bara såå gott!


Min älskling sitter och spelar yatzy med I...

img_2922 (MMS)

Min älskling sitter och spelar yatzy med Idas dotter Elice samtidigt som Noah får sitta i knäet :) Jag kan verkligen se honom med våra framtida barn ;) hihi..


Mys hos Ida & Magnus ikväll :)

Hade en underbar känsla i kroppen när klockan slog 13.00 och jag fick gå hem från jobbet. Ush, det låter nästan som att jag vantrivs där, så är inte fallet. Bara de att det är jobbigt att vara tvungen att jobba för att "överleva". Jag vill jobba för att jag tycker det är kul, nu känns det som att jag bara gå dit för att få in lite pengar.. Tråkigt men sant! Men min tid den kommer komma :) Då jag jobbar som socionom och trivs med mitt jobb + att jag har fritid att göra precis vad jag vill, och inte sitta och plugga varenda kväll :P

Nu kl 16.00 har jag och Jimmy blivit hebjudna till Ida och Magnus på middag :) Har inte träffat henne ordentligt på säkert 6 månader, så det ska verkligen bli kul! En söndag eftermiddag jag har sett fram emot i flera veckor nu! Ska även bli kul att Jimmy får träffa dem båda :) Nu ska jag föna håret, och hoppa i kläderna!


1 advent idag och ljuset är självklart tän...

img_1690 (MMS)

1 advent idag och ljuset är självklart tänt :) Jobbehelgen är nu avklarad, och nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av ledigheten en stund :)


VI är bostadsrättsägare :)

Idag är nog en av de lyckligaste dagarna som jag och Jimmy har upplevt tillsammans :) VI HAR KÖPT VÅRAN FÖRSTA GEMENSAMMA BOSTADSRÄTT! Vi kan knappt förstå att det är sant.. Bara för några dagar sedan visste vi inte om vi skulle ha "tak över huvudet" den 1 mars när tillträdet på min lägenhet ska ske. Massor med stenar har släppt från våra axlar, och just nu känner vi en sådan TOTAL LYCKA <3 Längtar såå tills den 1 mars, då det är tillträde på våran lägenhet :) Vi får hålla oss i skinnet ett tag till, 3 månader för att vara exakt! men tiden den går snabbt, och rätt som det är så sitter vi här i min "gamla" lägenhet med en massa flyttlådor vid sidan om oss :P

Efter att vi varit och skrivit på papperna i eftermiddags så körde vi ut till Center Syd för att uträtta lite ärende. Bland annat så skulle vi handla hem lite smått och gott samt tillbehör för att julsakerna skulle få komma till sin rätt (ex mossa till adventsljusstaken) Handlade även 2 bakelser med oss hem, men efter middagen orkade ingen av oss äta mer! Så prinsessbakelserna får vi fira med imorgon istället :)

Bilder på lägenheten som blir vår 1:e Mars ----> (Tagna från hemnet)











Detta var bara en liten del av alla bilder osm finns :) Jag ska spara alla dessa bilder så ska jag jämföra och visa er hur det ser ut när vi har fått sätta våran prägel på allt :)

Jag kan säga att det är en skön känsla när man gör en bra affär :)

Behöver jag säga att VI LÄNGTAR!!??!


Ordförande i föreningen har stängt av vatt...

img_2270 (MMS)

Ordförande i föreningen har stängt av vattnet i köket. Det började igår, och vattnet har fortfarande inte kommit tillbaka.. Troligen en vattenläcka i någon lägenhet :S Kan man inte diska i köket går det utmärkt i duschen ;) Dock en aning besvärligare.. Haha!!


Saknar min älskade lilla Zindra som har va...

img_7505 (MMS)

Saknar min älskade lilla Zindra som har varit hos "mormor" sedan igår.. Idag får vi hem henne igen :) Tack Mamma & Lars för all hjälp!!


Jag bara ler :) Vilken underbar kväll det ...

img_1853 (MMS)

Jag bara ler :) Vilken underbar kväll det har varit på Malmö Arena med alla IDOLER!! Då jag trodde att Amanda F skulle vara bäst, insåg jag att jag inte alls tyckte så. HEJA ROBIN!! Han var helt klart bäst ikväll :) Vi har redan bestämt att vi ska hit nästa år igen. Hoppas på att få lika bra platser då. Vi kunde inte suttit bättre ikväll, rad 12 precis bredvid juryn och strax bakom idolernas anhöriga, perfekt! Nu ska vi köra hem, och hoppa i sängen.. Imorgon väntas jobb :S Sov gott allesammans!!


ÄNTLIGEN är det fredagen den 25:e November...

img_6787 (MMS)

ÄNTLIGEN är det fredagen den 25:e November :) Denna fredagen är efterlängtad av 2 anledningar: Det är löning + att jag, Jimmy, Izza och Kenny ska se IDOLERNA ikväll på Malmö Arena :) Har sett fram emot denna kvällen lääänge nu ;) Men innan det är dags ska jag först avverka en dag i skolan 9.30-15.00! Ha en underbar fredag allesammans :)


Plugg plugg och ännu mer plugg! Jag har sa...

img_8524 (MMS)

Plugg plugg och ännu mer plugg! Jag har sagt det tidigare, och jag säger det igen: FAN vad jag längtar till den 22 december! Socionom programmets fjärde termin är inget att "leka med".. Det märks att det börjar bli allvar ;) Men men, som tur är så är det roliga saker vi gör :D Synd bara att jag inte kan "njuta" av sina uppgifter, lika mycket som jag skulle vilja.. Stressen av att hinna färdigt i tid tar bort den känslan direkt.. Nu ska jag plugga i 40 min, sen blir de lyxfällan!


Min "lediga" hemma-torsdag

Det var verkligen skönt att vakna upp imorse och veta att jag inte skulle bege mig till skolan.. Sovmorgonen till 09.00 satt även den som ett smäck :P Kände att jag behövde få sova ut eftersom jag ska jobba morgonturer hela helgen + en full skolvecka nästa vecka på det! Förmiddagstimmarna har bestått av telefonsamtal, tvätt och plugg.. Har fått gjort en hel del, vilket känns skönt. Nu tänkte jag ta en paus i pluggandet och belöna mig med en powerwalk :) 16.30 kommer Jimmy hem, och då är det städ som står på schemat! Därefter lite matlagning och sist men inte minst ---> soffhäng ;) Ska inte glömma att slå på TV3 kl 21.00 i alla fall då det är lyxfällan :)

Dietvecka 13

Kan man säga att vågen varit snäll mot en om den visar plus/minus noll?

Idag blev jag glad :) ÄNTLIGEN en vecka då jag inte har gått upp på omsdagen! Har gått upp i vikt de senaste 3 onsdagarna på rad, och jag verkligen fasade för denna veckan då jag har "lingonveckan" och allt! Men tack och lov så hade jag inte gått upp. Nu blir det nya tag, och så hoppas jag på en viktnedgång nästa vecka :)

Resultat vid vägning: ingen förändring

Total viktminskning: 1,1 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,7 kg

Nu ska jag hoppa i duschen, ska bli såå härligt! Ser fram emot att plugga på hemmaplan imorgon. Då kan jag gå runt i mjukisbyxor hela dagen och "bara vara" :)

Efter en timmes styrketräning med Jimmy är...

img_4077 (MMS)

Efter en timmes styrketräning med Jimmy är vi nu redo att inta dagens middag, som är den absolut bästa och godaste pytt i pannan! Mums :) Jag och Jimmy verkligen älskar Willys kycklingpytt, som är såå mkt godare än vanlig pytt i panna! Idag äter vi mer än gärna halvfabrikat ;) Självklart blir det vars 2 stekta ägg till, och ett avsnitt rederiet i soffan..


Det håller i sig!

Jag har snart varit rökfri i 8 veckor, vilket innebär att jag varje morgon har druckit mitt morgonkaffe vid köksbordet istället för ute på balkongen.. Till en början kändes det jätte konstigt att bara sitta rakt upp och ner, med kaffet i handen. Men jag börjar faktiskt vänja mig + att det är ganska skönt att slippa stå utomhus och frysa!

Vaknade med huvudvärk imorse :S Hoppas att en kopp kaffe gör att den försvinner! 08.23 går tåget till skolan.. Som jag skrev igår så har jag en heldag framför mig, skola sedan jobb! Längtar såå till 22.00 :)


Titta vad fin :)

Denna fina tvålpump såg jag idag inne på Ease :) Jag visste inte att de hade en lite "shopp" vid sidan av alla behandlingar. Doftljus, fina inrednings saker och te som doftar ljuvligt :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och krama min underbara man lite! Imorgon blir det en låång dag, inget Sara är van vid precis. Först skola mellan 9-15 och därefter raka vägen till jobb och jobba ett kvällspass 15.30-22.00. Gissa en som kommer vara trött imorgon kväll!

Sov gott allesammans :)


Idag ska jag få göra något som jag har län...

img_5136 (MMS)

Idag ska jag få göra något som jag har längtat efter länge :) Jag ska äntligen få användning för mitt presentkort som jag fick av Jimmy i födelsedags present! 30 minuters ryggmassage, kunde inte suttit bättre! Så nu vet ni vad jag ska göra mellan 16.00 och 16.30 ---> NJUTA ;)


Till minne av dig <3 (Filmer)

Jag trodde att det skulle bli lättare efter begravningen.. Att jag igår skulle få det där "avslutet" jag behövde för att gå vidare, och faktiskt acceptera det som hänt. Jag hade fel.. Det enda jag har tänkt på sedan i fredags 11.00 är Linus. Kan inte släppa tanken på min älskade lillebror. Hittade 2 filmer som någon har lagt upp på youtube, fina filmer som gör att tårarna kommer direkt. Älskar dig Linus <3




Idag är jag sleten.. Inget seriöst bloggin...

img_3225 (MMS)

Idag är jag sleten.. Inget seriöst blogginlägg för min del! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling ;)


7 veckor som rökfri idag :)

Idag har jag varit rökfri i 7 veckor. Jag kan knappt fatta det själv, storrökaren Sara.. Visst har det blivit en liten identitetskris inom mig, då jag själv anser att jag förknippas med cigaretten. Antar att man tänker så när man rökat i 12 år. 20 cigaretter om dagen, 365 dagar om året i 12 år.. Det är mååånga cigaretter det: 87 600 ungefär!
När jag räknade på det så, så var jag tvungen att räkna ut hur många cigaretter jag har sparat min kropp på dessa veckor. Jag har änsålänge varit rökfri i 7 veckor = 50 dagar = 50 sparade askar + 1000 rökade cigaretter mindre! Tittar man på rökningen på det viset, så blir jag så stolt över mig själv! Är även så stolt över mina vänner som klarat sig så bra :)

Jag har sparat min kropp ifrån 1000 cigaretter, helt sjukt bra :)

Men jag ska också tillägga att det inte har varit lätt.. Jag har varit med om mycket på sistonde, väldigt känslosamma saker.. Det är inte lätt att ta sig igenom kriser utan den där cigaretten som annars har funnits "där för en".. Jag ber till gud varenda kväll att det inte kommer hända något mer, för då skulle jag inte stå ut mer.. Det går till en viss gräns, sen orkar man inte! Men jag ska göra allt jag kan för att förbli rökfri!




Att kunna tänka på annat..

I ungefär 1 timme har jag kunnat kopla bort sorgen och tankarna, tack vare IDOL.. Jag blev inte besviken vid utröstningen heller ---> HEJDÅ Amanda P!! Äntlligen har svenska folket fattat! Nu ser jag verkligen fram emot nästa fredag :) Jag, Jimmy, Izza & Kenny i Malmö Arena med de 4 bästa idolerna framför oss :) Wiihhoo! Nu kallar sängen.. Är såå trött och deppig efter alla känslostormar jag haft idag..


Ett sista farväl <3

img_7747 (MMS)

Vilken fin och personlig begravning det blev för dig idag <3 Du förtjänar det bästa Linus, och det fick du.. Det sista jag såg var din keps som låg på kistan. Jag ville bara gå fram och ta den, lukta på den och hålla den i min famn.. Kepsen var "så du".. Älskar dig min bror! Kommer aldrig någonsin att glömma dig.. <3 <3 <3


Linus Wohlin <3 1994 - 2011

Då var dagen kommen.. Dagen då jag ska begrava min egen lillebror.. Detta är något jag inte önskar någon, och hade jag kunnat hade jag gjort allt för att få tillbaka dig igen! Om 3 timmar sitter jag med min familj i kyrkan, och tanken på att du kommer ligga framför mig gör mig tårögd.. Jag kommer inte klara det!! Men för din skull ska jag försöka.. Egentligen kommer jag bara för att "hälsa på dig", för jag vet ju att vi kommer att träffas igen.. Det har snart gått 1 månad sedan du försvann från oss.. Jag kommer nog aldrig kunna förstå..

22 Oktober 2011 + 18 November 2011 - Dagar i sorg och saknad

Jag vet att vi kommer träffas en dag!!

Älskar dig med hela mitt hjärta, lillebror <3

Vila i frid




Tänker på dig <3

Ikväll har jag tänkt på dig mycket, älskade lillebror..

Imorgon är det begravning för dig, inget jag ser fram emot alls!

Förstår fortfarande inte varför du det blev du som fick sätta livet till ;(

<3 Världens finaste Linus Wohlin <3



Vilka mysiga timmar med dig gumman <3

Idag känner jag mig sådär extra flitig :) Vaknade av att klockan ringde 08.20, gick upp och tog på mig, promenerade en runda med Zindra och begav mig sedan ut på en timmes powerwalk! Kändes skumt att vara ute och motionera 09.00, men gud så skönt det var! Det var lite sådär halv kallt i luften, och knappt inga människor eller bilar ute :)

10.30 kom Lola på bullefrukost och skitsnack, vilket var jätte trevligt :) Hon stannade i 4 timmar, och ändå kändes det som att vi skulle kunna snacka mycket mer! Antar att det blir så när man träffas så sällan! Vi bestämde oss för att det skulle vara slut på det nu! Det får INTE ta 2 månader till nästa kaffebesök!

Nu har jag varit nere i tvättstugan och stoppat i två maskiner tvätt + förberett maten. I väntan på att Jimmy ska komma hem hoppar jag i duschen, så blir det också gjort :)

Trevlig torsdag allesammans!!


Direkt när jag vaknade idag begav jag mig ...

img_7231 (MMS)

Direkt när jag vaknade idag begav jag mig ut på en timmes powerwalk :) Trots att det bara var 4 grader, så var de skönt! Nu kommer snart Lola på lite bullefrukost och skitsnack :) Var längesedan vi träffades nu! Mums, jag är hungrig!!!


Dietvecka 12

Ännu en vecka då vågen visar plus :( Börjar bli van nu! Fast denna veckan kan jag inte skylla på någon annan än mig själv.. Så mycket som jag syndade i helgen brukar jag inte ens synda på en hel månad! Jag får nog ta denna smällen idag :P Men trots det så gör siffrorna mig ledsen.. Nu har jag snart inte gått ner ett smack längre.. Väldigt störigt när man i våres var ca 1 kilo ifrån sin målvikt, sen kom sommaren och förstörde allt!

Resultat vid vägning: + 0,2 kg

Total viktminskning: 1,1 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,7 kg

Nu ska jag inte tänka på vikten mer.. Dags att föna håret och ta på mig lite kläder.. 17.00 blir jag upphämtad av Vera! Det är myskväll hemma hos henne som gäller idag <3 Kvalitetstid med vänne rkan jag aldrig få för mycket av!! MYS MYS MYS!! <3


Tisdag 15 November

Då var det redan tisdag, och denna är snart slut.. Idag har jag spenderat några timmar i skolan, fick avverkat ett seminarium angående systemteori vilket gör att jag borde vara helt redo för tentaskrivning. Men pågrund av väldigt personliga omständigheter tänker jag inte skriva tentan på fredag.. Ska istället skriva den på omtentadagen den 21 december. Inget jag har gillat direkt, men vad gör man inte för de människor som betyder mycket för en? Det finns ett ställe, och det är bara så, att DÄR ska jag vara <3 Ska trots detta plugga så mycket jag kan nu både onsdag och torsdag, så har jag grovjobbet gjort tills december. Det jag är mest rädd för är om jag blir tvungen att läsa om all litteratur igen för att minnet sviktar? Hoppas hoppas inte!! Får lite på mina anteckningar, som jag lagt mycket tid och energi på att de fungera till jul också :)

Direkt efter att jag slutat skolan idag blev jag upphämtad av mamma! Vi körde raka vägen till skogen så att hundarna fick rastat av sig lite. Därefter följde jag med henne hem, och under tiden mamma var iväg och fixade ett ärende passade jag på att powerwalka en timme! Trots att jag egentligen inte skulle träna idag så kunde jag inte motstå en promenad i det fina vädret! 15:e november och strålande sol är inte illa ;)

Ikväll har vi varit iväg på ännu några hemliga ärende, vad det är får ni inte veta förrens det har blivit verklighet :) Tack Mamma för all hjälp idag, du är en ängel <3

Nu blir det MYS med min älskade Jimmy <3



Dagens träning

45 minuters intensiv blandad styrketräning

30 minuters Afrodans



har aldrig varit förtjust i passen på Time tidigare, dels för att man var tvungen att boka upp sig ca 1 vecka innan passet skulle vara för att ens ha en chans att få plats. Detta för att dem endast hade en liten grupptränings lokal, vilket dem nu har ändrat på! Ett plan ner har där byggts ytterligare en stor gruppträningslokal, vilket gör att det är såå mycket enklare att boka pass. Jag behöver nu inte gå in 1 vecka innan, utan kan bestämma mig i stort sett 1 timme innan passets start, och ändå är där gott med plats :)

ÄNTLIGEN Time! Nu kanske till och med jag kommer att börja träna pass lite oftare?! :P

Är sjukt sugen på att testa bodypump, kanske nästa vecka! NU: duschen!

En mycket bra och användbar present!


Denna fina bilsele fick Zindra av Mamma för ett tag sedan! Den fungerar perfekt :) Eftersom vi aldrig vant Zindra vid att åka i en bur i bilen, så tyckte vi att en sådan här sele var bättre för henne.. Såå söt :) hihi


Dåligt samvete...

Känns komiskt att jag i tidigare inlägg bloggat om godis, och nu kommer detta :P

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, under de senaste dagarna har jag TOTALT frossat i godis och sötsaker! Vilket självklart INTE är särskilt bra :( Kan det bero på rökningen, såhär många veckor efter att jag har slutat (6)?! Eller har jag bara onödigt många ursäkter (typ heeela tiden) för att få äta? Tyvärr så fungerar ursäkterna..

"Det är ok att synda godis när man tentapluggar"

"Har jag ätit godis måndag + tisdag spelar det väl ingen större roll om jag äter på onsdagen också?"

"När något är öppnat, måste det ätas upp!"


Ja ni "hör" själv.. Jag är inne i en sådan period nu! Jag vet att jag måste sluta med detta, för efter 3 dagar av sådant tänkande visar vågen ca 1 kilo plus :S Jag vet innerst inne att det är fel och alldeles onödigt att kränga sig full med godis, och ändå gör jag det, dag ut och dag in.. Ibland blir jag bara så trött och besviken på mig själv! Jag vet ju att jag är duktig på att avstå från godis när jag väl sätter mig för det. Har ju klarat 4 veckor utan en enda sötsak för ett tag sedan, inga problem alls!

Inte blir det bättre av tanken att julen närmar sig... :S


Mums! Lite gott till ett avsnitt Rederiet ...

img_8942 (MMS)

Mums! Lite gott till ett avsnitt Rederiet är ett måste :)


Farsdag idag :) Grattis till alla pappor!

Idag är det fars dag, en dag då jag tycker att alla pappor bör firas! I vår familj har vi alltid firat både morsdag och farsdag. En dag då dessa underbara människor förtjänar lite extra uppmärksamhet ;) Många kanske tänker såhär: att kan man inte visa sina föräldrar uppskattning, förutom på dessa dagar så kan det vara så! Men hemligheten hos oss är att vi visar uppskattning alla andra dagar också, alltså inte bara på fars/morsdag!



Idag skulle jag och Simon egentligen hem till Pappa och mysa med dem.. Men det blev ändrat, då hela familjen ligger sjuka :( Hade verkligen sett fram emot denna dagen, och att få träffa er :) Men det får vi ta igen en annan dag! Har sagt det till dig en gång idag, och säger det igen: Grattis på farsdag!! Du är världens bästa pappa <3

Istället blir det middag och mys hemma hos Jimmys pappa med hans sytrar + respektive!

16.30 beger vi oss iväg på ett hemligt ärende ;)


Jag trotsar kylan och beger mig ut på en p...

img_7526 (MMS)

Jag trotsar kylan och beger mig ut på en powerwalk :)


Vilken underbar lördag det var igår :) För...

img_8211 (MMS)

Vilken underbar lördag det var igår :) Först middag på Stäket och massa hus och lägenhetssnack, sen vidare mot Herkules och 1 timmes mys där :) Sist men inte minst 2 timmars biljard spelande :) Såå skoj! Att spela biljard kommer jag lätt göra om! Tack Jimmy, Vera och Sonny för denna härliga lördags kväll med er <3


Det är kul att spela biljard :) wiihhoo!!

img_4854 (MMS)

Det är kul att spela biljard :) wiihhoo!!


En stor kall cider kunde inte suttit bättr...

img_6556 (MMS)

En stor kall cider kunde inte suttit bättre :)


Kvällens Sara :) Skjorta, jeans och självk...

img_7310 (MMS)

Kvällens Sara :) Skjorta, jeans och självklart mitt nya armband!! Dags att äta fondue, mums :)


Shopping!

Hittills har jag och Jimmy spenderat de flesta timmar av dagen hittills på Burlövs Center! Jag hade en del ärende som jag var tvungen att fixa där :) Trots att jag egentligen inte alls har råd att handla något till mig själv, så kunde jag inte motså dessa fina assecoarer (stavas?) !! Men en sak var bra i alla fall, trosorna fick jag för ett gammalt presentkort som "legat och skräpat" i plånboken ett tag nu ;)


Favoriterna som jag suktat efter lääänge nu! Äntligen är dem mina :) 79:- st från Lindex


149:- från Gina Tricot


Tag tre betala för två! 49:- för ringen och 20:- styck för örhängena!
Jag är en sucker för pärlor ;)

Nu är det dags för mig att fixa till mig! Om ca 50 minuter blir jag och älsklingen upphämtade av Vera & Sonny! Då bär det av till Lund, där vi ska avnjuta fondue på Stäkets restaurang och därefter spela biljard :) En kväll jag verkligen sett fram emot! Kvalitetstid med underbara vänner får man aldrig för mycket av!

Trevlig lördag allesammans :)

Dagens Sara :) Det bästa med att ha lockig...

img_4428 (MMS)

Dagens Sara :) Det bästa med att ha lockigt hår dagen innan är att man knappt behöver fixa till frisyren dagen efter ;) Det ser ungefär likadant ut! NU: mot Burlöv!


Dagens frisyr :) Okammat och lockigt!

img_2245 (MMS)

Dagens frisyr :) Okammat och lockigt!


Trots att det bara är runt 6 grader ute, s...

img_2078 (MMS)

Trots att det bara är runt 6 grader ute, så var det riktigt härligt att promenera idag :) Tror dock att mycket av de beror på solen och dess härliga strålar :)


11-11-11

Idag är det sett speciellt datum, den elfte november tvåtusenelva. Ett sådant datum som många väljer att gifta sig på. Har jag tänkt rätt så är det bara nästa år också som datumet kan vara så: 12-12-12, därefter går vi in på år 2013 och det finns ju ingen månad för de. Så alal som vill gifta sig på ett speciellt datum, nu får ni passa på :)

Idag har jag en ledig fredag ifrån skolan :) Tyvärr kommer den innehåla massor med plugg änså :S Är verkligen trött på att läsa, men nästa vecka är det över! Då ska jag andas ut och ta tag i mitt liv igen :P Ska försöka hinna med en powerwalk också.. Jag vill verkligen passa på att promenera nu när vädret fortfarande är fint. Rätt som det är så har vintern och minusgraderna kommit, och då tänker jag inte promenera ute..

Ikväll väntas det massa mys i Stävie :) Middag, hjälpa mamma med sitt hår och sen IDOL! En perfekt fredagskväll enligt mig!! Nu ska jag plugga.. Puss på er <3

Idag har jag unnat mig lite gott under tid...

img_6513 (MMS)

Idag har jag unnat mig lite gott under tiden jag tenta pluggade :) Torkade bananer + torkad ananas är mina favoriter.. Mums!


Julklappstips till min familj ;)


Helly Hansen fleece tröja 399 :-

Finns på TEAM Sportia


1 år & 10 månader <3

img_8214 (MMS)

Och fortfarande lika kär <3 Har aldrig någonsin tvivlat på vår kärlek!! Älskar dig, Jimmy <3


Dagens Sara :)

img_7266 (MMS)

Jag verkligen älskar min nya jacka från HM! 350:- är verkligen som hittat :)


Dietvecka 11

Ojsan! Glömde helt att uppdatera er om min dietvecka igår.. Sorry! Egentligen är det inget speciellt för er att veta, då jag även denna veckan har gått upp :S Suck suck och ännu mer suck.. Men men, tränar man mindre, äter mer godis och äter allmänt osunt så kan jag inte räkna med annat. Känns bara som att jag har så svårt för att fokusera på att vara nyttig + träna för tillfället. Att sitta och snaska på lite godis när man tentapluggar är bara ett måste, eller?! Jag är i alla fall den personen som har svårt att fokusera på träning när det enda jag gör från det att jag kommer hem till det att jag lägger mig är att plugga.. Jag får skärpa mig igen när tentan är över! Jag vill ju så gärna komma igång med styrketräningen, som jag helt kommit av.. ;( Jag ska ha tillbaka min kropp!

Resultat vid vägning: + 0,4 kg

Total viktminskning: 1,3 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,5

Ush, resultaten blir bara sämre och sämre.. Tänk om det är så att jag inte kommer bruka allvar förrens efter jul?! HOPPAS inte att mitt udnermedvetna tänker så!! Då lär jag rulla fram om 2 månader :P Det vill nog varken jag eller Jimmy att jag ska göra!

NU: dags att fixa till sig det sista innan jag beger mig mot skolan! Idag är det föreläsning mellan 09.00-13.00 som gäller.. Därefter ska jag hem, powerwalka eller gymma samt plugga!



Saknar dig lillebror <3

Det kan gå minuter, timmar och till och med dagar utan en tanke.. Men de dagar du finns i tankarna, då finns du där hela tiden. Jag tittar på kort, de få kort jag har av dig och försöker att minnas tiden med dig. Jag minns dig.. Jag minns att du var sprallig, glad och oehört kärleksfull. Du ville ständigt pussas och kramas, och jag kommer ihåg att jag tänkte på vilken pussgurka du skulle bli på alla tjejerna när du blev stor. Jag minns speciella händelser, som när du och Simon blev "rånade" på eran boll (tror jag att det var) när ni var nere på grusplanen utanför pappa och lekte. Jag kommer också ihåg hur vansinnig jag blev på de ungdomar som bråkat med er, då ingen människa skulle få göra mina brödrar ledsna! Jag minns när vi alla sov över hemma hos pappa, vi lurade Simon att tro att det var morgon trots att han i själva verket bara hade sovit 30 min! Det var kul :) Gräddkriget vi alla hade tillsammans i pappas lägenhet är något jag aldrig kommer glömma.. Jag minns att vi pratade om det nu den senaste gången du var hemma hos mig.. Vi skrattade! Tänk vad lite grädde kan göra folk glada :)

Du har funnits i mitt liv, under en viss period och alla minnen jag fick med dig kommer jag föralltid att bära med mig i mitt hjärta.. Du är ju trots allt min älskade lillebror <3 Skänker en tanke till dig ikväll Linus, genom detta inlägg och genom att tända ett ljus..

Älskar dig <3



6 månader till våren kommer!!

Idag är jag på bättre humör :) Äntligen säger jag! Vet inte varför jag varit så himla negativ på sistonde? Stackars Jimmy som ska behöva gå runt här hemma med en sur och gnällig Sara.. Kan det ha med rökningen att göra? Nää, de tror jag inte. Jag tänker fortfarande skylla på plugget :P

Idag när jag var ute med Zindra, reagerade jag på att det verkligen var kallt. Jag frös i jackan jag bara för några dagar sedan inte frös i.. Vintern närmar sig med stormsteg, och det enda jag tänker på just nu är hur mycket jag saknar solen, värmen och all grönska.. Jag vill ha vår och sommar, typ nu!



Jag i somras inne på Skara sommarland.. Behöver jag säga att jag längtar tillbaka?

Jag var tvungen att ta en paus i pluggande...

img_2813 (MMS)

Jag var tvungen att ta en paus i pluggandet och bege mig ut på 1 timmes powerwalk. Det gjorde jag rätt i, såå skönt! Nu ska jag inta denna knäckemackor som får bli dagens lunch :)


Då var det dags att plugga! Har 3 kapitel ...

img_8755 (MMS)

Då var det dags att plugga! Har 3 kapitel kvar i denna boken innan jag ska bege mig på nästa bok.. Puuhh! Gud vad jag längtar till denna tentan är över!


ännu en dag då jag känner mig slutkörd..

Just nu känner jag mig tom.. Tom på känslor och engagemang.. Jag vet inte om det beror på skolan? Just nu så är det plugg på hög nivå som gäller för mig! det är lite mindre än 2 veckor kvar till TENTAN och jag känner mig inte särskilt redo.. (undrar om man någonsin känner isg redo inför en tenta?) Pluggade hemma hos mamma tidigare idag i tre timmar, och hela dagen imorgon kommer bestå av plugg! Jag är redan trött, undrar då hur jag känner mig imorgon? Lägger jag mycket energi på något, blir det mindre energi att spendera på annat..

Tyvärr..



Hoppas att jag är på bättre humör imorgon :)

Slut i päran..

Jag är helt slut i huvudet.. Vissa jobbekvällar är helt enkelt "jobbigare" än andra..

Men nu är jag äntligen hemma hos mina två älsklingar :) Tyvärr hinner jag inte mysa med dem särskilt länge, då sängen kallar! Skola imorgon, vilket betyder att klockan ringer 06.30.. Jag vill inte!! :S

Imorgon har jag en del saker att göra, eller ärende att utföra ;)

Vi får väl se vad det blir med det!

Godnatt ZzzZZzz


För cirka 1 år sedan fick jag en stor buke...

img_8482 (MMS)

För cirka 1 år sedan fick jag en stor bukett med rosor av Jimmy. Den har hängt på väggen hela tiden, men nu tyckte jag att det var dags att slänga de gamla torkade rosorna och hänga upp den färgglada buketten istället :)


Idag är det två veckor sedan älskade lilla...

img_9342 (MMS)

Idag är det två veckor sedan älskade lilla Linus lämnade oss :( Tänker på dig varje dag, och kan fortfarande inte förstå hur orättvis världen kan vara ibland..  Hoppas att du har det bra, vart du än är.. Älskar dig lillebror <3


Såhär kommer min lördag att se ut --->

Sovmorgon

Frukost + ett avsnitt rederiet med mitt hjärta

1 timmes plugg

1 timmes powerwalk medans Jimmy var på gymmet

Klippa Zindras klor + handla mat till henne

Promenad i skogen med Zindra och Jimmy

Duscha

Laga middag

19.00 hem till Vera, kvalitetstid!!

SENAST 23.00 ---> SOVA!






Under föreläsningens sista minuter idag ro...

img_0211 (MMS)

Under föreläsningens sista minuter idag roade vi oss såhär :) Kärlek till dig Fanny <3


Fredag och helg!!

Föreläsningen i skolan idag var som jag trodde, väldigt intressant! Tack och lov för det, denna fredag. Jag hade inte orkat sitta i 4 timmar, helt still och lyssna annars :P Hur som helst så var det ändå skönt när klockan slog 13.00. ÄNTLIGEN är det helg!! Jag begav mig hem, hämtade Zindra och körde ut till skogen.. Efter promenaden där körde jag till ICA och inhandlade kvällens middag ----> Fläskfilé med potatisgrattäng, mums! ( Fläskfilé är lite standard hos oss på helgen, verkar det som) Trots end el ärende hann jag ändå med ett styrke pass med söta Vera :) Det märks att jag slarvat med min träning :( Orkar knappt lyfta mina gamla vikter, och lyckas jag så är det verkligen precis.. Tråkigt! Men jag ska kämpa på..! Någon gång kommer jag tillbaka igen ;)

NU: Dags att föna håret

SNART: Middag med min älskling

SEN: IDOL

SENARE: Film?

Ännu en god gärning är utförd :) Zindra ha...

img_3601 (MMS)

Ännu en god gärning är utförd :) Zindra har fått gå en 15 minuters promenad på sitt absoluta favorit ställe, skogen! Det får bli kortare promenader i början för att träna upp hennes ben.. 15 min på skogsmark, uppförsbackar och sand är perfekt :)


Då var jag på plats i föreläsningssalen :)...

img_4706 (MMS)

Då var jag på plats i föreläsningssalen :) Skola 9-13, sen håller jag äntligen HELG! Hoppas att vädret håller i sig, så att jag kan promenera med Zindra i skogen när jag slutat..! Idag handlar föreläsningen om anknytningsteorin, vilket faktiskt är väldigt intressant!


Hej alla läsare :)

Vet ni om att statistiken har ökat drastisk sedan jag tog bort mitt lösenord? från att ha haft 40 st läsare till 100 läsare som jag har idag :) Välkommen säger jag till er, nya som gamla läsare! (för jag antar att det finns några nya ansikten framför skärmen?)

Idag har jag avverkat ett seminariuim i skolan mellan 10.00-12.00. Vi examinerades på Existentiell teori och Multiteoretiskt perspektiv. Fram tills för några dagar sedan hade jag ingen aning om vad det betydde, men idag vet jag :) Så jag kan inte sticka under stol med, att jag faktiskt lär mig något varje dag! Nästa vecka ska vi examineras på anknytningsteorin, och veckan därpå systemteori.

Efter skolan begav jag mig ut på en timmes powerwalk! Skönt att rensa tankarna lite + att jag hade trevligt sällskap i lurarna i stort sett hela vägen :) Tack för de töser! resterande va dagen/kvällen har jag spenderat hemma, med Jimmy.. Städ & tvätt har stått på schemat idag, mindre skoj.. Men precis som med alla andra städedagar så tog det ca 1 timme när vi hjälps åt :)

Nu ska jag alldeles strax gå ner i tvättstugan för sista gången idag..

Imorgon är det skola mellan 09.00-13.00, sen håller jag HELG!!



Älskar mitt nya läppsyl!! :)

img_7505 (MMS)

Älskar mitt nya läppsyl!! :)


Min man är verkligen den bästa :) Helt frå...

img_1816 (MMS)

Min man är verkligen den bästa :) Helt från ingenstans har han varit och köpt 10 vackra rosor till mig <3 Tack älskade Jimmy, precis vad jag behövde ikväll :)


Spontan jobbekväll!

Tänk vad snabbt ens planer kan ändras.. Från början var det bestämt att jag och Vera skulle träna styrketräning idag, och att vi efteråt skulle äta middag tillsammans hemma hos mig.. Tyvärr blev planerna ändrade då de ringde från Kullagården och var i ett STORT behov av hjälp ikväll.. Vad gör man?! Jo, man tackar ja.. Dels för att jag verkligen behöver pengarna, och dels för att jag vill vara liiite snäll och ställa upp ;) Hade MEGA dåligt samvete för detta, men snäll som Vera är gav hon mig bara ett nytt förslag! Så det blir en dejt med henne på lördag kväll istället :) Ser redan framemot den dagen, då det var ett tag sedan vi umgicks..

TACK gumman för att du är så underbar och förstående!! <3 <3 <3


Dietvecka 10

Trots en uppgång på 0,2 kg är jag ändå glad! Det kunde liksom varit värre ;) Det känns som att jag börjar få kontroll på min vikt och mitt ätande igen. Precis när jag slutade röka så märkte jag att jag hade ett sjukt stort behov av att äta choklad, och jag kunde inte motstå! Jag gick upp 1-2 kg ganska fort, vilket jag fick panik över. Men nu känner jag att jag har hittat balansen, tack vare ett samtal med min fina vän <3 Det är ok att synda lite choklad, speciellt nu i början av sluta-röka-perioden! Skulle jag gå upp 2 kilo pga chokladen så är dte lätt att träna bort dem sen. TAck vare detta samtalet, så har jag blivit mer slappt inställd till godis!

Jag äter när jag är sugen, och vågen verkar gilla det!

Resultat vid vägning: + 0,2 kg

Total viktminskning: 1,7 kg

Kilo kvar till målvikt: 3,1

Då var det dags att sätta igång och plugga...

img_9938 (MMS)

Då var det dags att sätta igång och plugga! Ett X antal kapitel ska avverkas idag :)


Rökfria dagar = 32 = 1 månad!!

Jag kan knappt själv förstå det.. Idag har jag varit rökfri i en hel månad om man bortser från de få misstag som hänt under tiden. Har rökat ca 2 hela cigaretter sedan jag slutade, men jag ser mig fortfarande som rökfri! Det känns underbart härligt :) Och det är inte förrens NU som jag inser hur illa rökare luktar! Fy fan, säger jag bara.. De första två veckorna märkte jag knappt ingenting, och jag måste erkänna att jag blev lite besviken på att jag faktiskt inte upptäckt något positivt med att sluta röka efter 2 veckors tid.. Men NU äntligen börjar det komma :)

Men det är inte lätt.. Jag tänker fortfarande på cigaretten! I början tänkte jag på den förbannade cancerpinnen hela tiden.. Det gick kanske 10 minuter mellan gångerna.. Det har ändrats rejält från första veckan fram tills idag :)

Man kan säga att det sett ut ungefär såhär:

Vecka 1: Tanke på cigaretten ca 30 ggr/dag

Vecka 2: Tanke på cigaretten ca 15 ggr/dag

Vecka 3: Tanke på cigaretten ca 7 ggr/dag

vecka 4: Tanke på cigaretten va 3 ggr/dag



Jag tänker fortfarande på DEN.. Jag saknar DEN otroligt mycket..

Men jag ska bevisa att jag klarar mig utan DEN!!

RSS 2.0