7 veckor som rökfri idag :)

Idag har jag varit rökfri i 7 veckor. Jag kan knappt fatta det själv, storrökaren Sara.. Visst har det blivit en liten identitetskris inom mig, då jag själv anser att jag förknippas med cigaretten. Antar att man tänker så när man rökat i 12 år. 20 cigaretter om dagen, 365 dagar om året i 12 år.. Det är mååånga cigaretter det: 87 600 ungefär!
När jag räknade på det så, så var jag tvungen att räkna ut hur många cigaretter jag har sparat min kropp på dessa veckor. Jag har änsålänge varit rökfri i 7 veckor = 50 dagar = 50 sparade askar + 1000 rökade cigaretter mindre! Tittar man på rökningen på det viset, så blir jag så stolt över mig själv! Är även så stolt över mina vänner som klarat sig så bra :)

Jag har sparat min kropp ifrån 1000 cigaretter, helt sjukt bra :)

Men jag ska också tillägga att det inte har varit lätt.. Jag har varit med om mycket på sistonde, väldigt känslosamma saker.. Det är inte lätt att ta sig igenom kriser utan den där cigaretten som annars har funnits "där för en".. Jag ber till gud varenda kväll att det inte kommer hända något mer, för då skulle jag inte stå ut mer.. Det går till en viss gräns, sen orkar man inte! Men jag ska göra allt jag kan för att förbli rökfri!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0