3 veckor som rökfri :)

Precis som rubriken lyder har jag varit rökfri i tre veckor idag! Helt sjukt vad tiden går snabbt.. De dagarna som har varit värst hittills är dag 7 + dag 21. Det var alltså riktigt jobbigt igår! Hade gråten i halsen hela dagen. Minsta lilla som gick emot mig, kunde fått mig att börja röka igen. Men jag klarade det!!

Jimmy tycker att vi ska fira lite extra när jag varit rökfri i 1 månad :)

Vilken bra idé, tycker jag :)



Nu på förmiddagen så körde jag och Jimmy till Burlövs Center för att byta min kavaj, som jag inhandlade på Väla för nästan exakt en månad sedan. Har varit väldigt osäker på den, och för några dagar bestämde jag mig! Jag tänker inte lägga 400 :- på en kavaj jag är osäker på! Jackan jag handlade häromdagen blev också bytad.. Var så himla glad för den samma kväll jag hade köpt den. Men efter att ha prövat den massor med gånger så tyckte jag inte att den var så himla fin längre..

Ville ha en annan, och den hittade jag idag :) JAG VET, att jag är super velig när det gäller kläder/skor! Älskar plagget när jag är i affären, kommer hem och ångrar mig lika snabbt.. men men, sån är jag! Hoppas att denna jackan/kappan får stanna i garderoben :P Samma pris och så var den sjukt snygg, jag kunde inte motstå!



Gamla jackan 699:-



Nya jackan 699:-

Nu ska jag göra mig redo inför en kväll på jobb! Längtar redan till 22.00! :)

Kommentarer
Postat av: malin

Beklagar förlusten Sara. Livet är fruktansvärt orättvist ibland... Många styrkekramar från mih / kram malib

2011-10-23 @ 07:10:05
URL: http://malhin.blogspot.com
Postat av: Anonym

den "gamla" jackan va MYCKET snyggare

2011-10-23 @ 12:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0