Fredagsmys till max :)

Idag har det som sagt blivit massa fredagsmys med min underbara vän :) Middagen blev lyckad ---> tacograttäng! Men det har också blivit massa syndande.. Choklad och chips :S Aja, någon gång måste man unna sig, även om det egentligen inte är bra att göra det 2 helger på rad.. Får även tacka Izza för hjälpen med annonsen av min lägenhet :) Fick ihop en ganska bra text till slut! Nu ska jag ställa mig och diska upp diskberget och därefter krypa i säng, känner mig såå trött! Sov gott allesammans!


Dags för sjukgymnastik :)

Eftersom Jimmy är grym på detta så är det hans uppgift att Zindra får sin gymnastik minst 3 ggr/dag! Tack älskade Jimmy för all hjälp, vad skulle jag och fisen gjort utan dig? <3

Böj... Sträck... Böj... Sträck...


Myskväll med Izza <3

Vilken underbar dag det har varit idag :) Antar att jag får tacka allas kära vädergud för det :P Strålande sol och runt 20 grader är inget man ska klaga på i slutet av september! Helt sjukt vad tiden går snabbt.. Imorgon är det den 1:e Oktober, vilket är väldigt svårt att inse när det är så varmt.. Men jag klagar inte! ÄLSKAR solen :)

Idag ska Jimmy och Kenny ut med jobbet, i Malmö.. Eftersom både jag och Izza skulle sitta hemma själv, så passade jag på att bjuda hem henne på en myskväll, bara hon & jag :) Jag ska bjuda på mat och massa annat gott! Antar att vi båda sitter bänkade i soffan framför IDOL 20.00 :)

Har även glömt att berätta att VI HAR FÅTT LÄGENHET :) Ingen är lyckligare än mig och Jimmy nu (känns det som, hihi) Ska bli såå underbart att flytta! I början på nästa år kommer vi att bo i en marklägenhet med trädgård.. Ska jag erkänna så har jag nog inte fattat det än. MEN JAG MÅSTE FATTA!! Hallå, jag har en lägenhet som ska säljas, och det ska jag inte vänta för länge med! Ska be Izza hjälpa mig lite med annonsens text, sen när hon kommer! Har förstått att hon är grym på sådant ;)

Nu ska jag promenera med min lilla fis :) Sen är det dags att börja på maten!

Trevlig fredag :)

Inte mycket bloggande för min del :(

Som rubriken lyder så har det blivit lite skrivande för min del de senaste dagarna.. Det har hänt mycket i mitt liv på senaste, bland annat Zindras operation + att jag har MEGA mycket plugg för tillfället :S Känns sådär, lagom skoj (eller inte!) Dagen idag har ungefär sett ut såhär:

- Skola 9-16
- Äta middag
- Plugga
- Duscha
- Kolla IDOL
- Plugga

Och nu ligger jag här i sängen och inser att klockan lyckats bli alldeles för mycket, igen! Tredje dagen på rad då jag inte somnat före 23.00 :( Jag är en sådan människa som behöver mycket sömn för att klara av vardagen i mitt hetsiga tempo ;) Jag vill minst sova 8 timmar, annars är jag inte alls "på G" dagen efter.. Ska bli skönt med sovmorgon på lördag! En helg fri från jobb, underbart! Ska dock jobba hela nästa helg igen, så jag ska kanske inte ropa HEJ?!

Sov gott allesammans :)


Föreläsning - Familj

Haha.. Undrar egentligen vad denna föreläsningen ska handla om? Börjar med en bild på Simpsons familjen?


Natti natti

Tack till dig "C" för den snälla kommentaren till mig :)

Äntligen är det dags att krypa i säng! Det har varit en låång dag med massor av saker att göra.. Plugg, kaffe med SIS, träning, matlagning, tvätt och städ.. Puuhh! Nu är jag helt slut! Godnatt på er alla :)

Ps: Titta på Zindra, jag förstår inte varför hon ska knöla in sig bland stolarna nu när benet är dåligt? Hundar...


Dagens träning


1,5 timmes blandad styrketräning (hela kroppen!)

Tack Vera och Sara för sällskapet :)



Dietvecka 5

Då har ännu en vecka passerat och jag fortsätter med min "diet". Jag vet inte riktigt hur jag ska göra de kommande veckorna nu när den där "månads-dieten-utan-sötsaker" är över?! Syndade som sagt både lördag och söndag, och till min förvåning visade det sig INTE på vågen :) Mina regler ang att träna 4 ggr/vecka (minst), hänger med fortfarande! Idag ska jag iväg och träna med Vera, andra passet denna vecka!

Resultat vid vägning: -1,2 kg

Total viktminskning: 2,6 kg

Är glad att vågen visade -1,2 kg, trots att jag är i "lingonveckan" :)

Nu ska jag käka lite frukost, dricka kaffe och därefter sätta igång och plugga!

Nu har jag min älskade lilla fis hos mig i...

img_4254 (MMS)

Nu har jag min älskade lilla fis hos mig igen :)


Dagens Sara :)

img_1099 (MMS)

Dagens Sara :)


Godmorgon!

Vilken dag det var igår.. Puuhh! För en stund, när jag satt med min grupp i skolan kändes det precis som att jag skulle börja gråta. Igår blev det för mycket för mig! Först Zindra som hade blivit opererad, och jag visste inte ens om de hade gått bra? Tyckte att det tog sån tid innan dem ringde till mig. Hade en stor klump i magen och var jätte nervös. När veterinären sen ringde och berättade att allt gått jätte bra, blev jag lugnare..

Dock blev jag överväldigad av skoluppgifter igår. Känns som att vi har alldeles för mycket i skolan nu, och jag vet inte i vilken ände jag ska börja? En bok med ca 7 kapitel ska vara utläst till måndag, jag ska skriva ett utkast till vårt grupparbete senast nu på onsdag kl 17.00, klinisk barnpsykologi ska vara utläst till nästa fredag (den har jag inte ens öppnat!), jag ska förbereda diskussionsfrågor till mitt seminarium på måndag.. Ja, ni ser själv! Så här kommer det att hålla på i minst 3 veckor till :( Något som skolan inte fattar är att det INTE hjälper att överösa eleverna med skoluppgifter! Det innebär bara att man gör uppgifterna sämre, eller att man väljer att prioritera bort vissa uppgifter och lägga mer krut på de viktiga. Är det så Lunds Universitet vill att vi studenter ska plugga?! Istället för att man ska ha läst ut en bok på 200 sidor på 1 vecka + att man har 2 andra uppgifter också vid sidan av, kan dem väl ge oss 2 veckor för att läsa ut en bok och därefter göra uppgifterna?! Det finns verkligen intressant litteratur som jag gärna hade lusläst om jag bara hade haft tiden!! Nu när tiden inte finns så väljer man att skita i böckerna istället.. Tråkigt upplägg Universitetet har!

Aja, nu ska jag inte gnälla om det mer :P Kan istället skriva om hur glad jag är för att hämta hem min lilla Zindra idag :) :) :) Äntligen får jag hem henne, och äntligen är benet opererat!! Nu tror jag, och hoppas på att min älskade hund bara kommer att bli bättre! Inga fler operationer för hennes del, tack ;)

Dagens schema:

Skola 9-12

Hämta hem Zindra mellan 13-14

MYSA MED ZINDRA!!

Motionera?!

Plugga

Laga mat + umgås med min älskling

SOVA!

Vilken lättnad! Zindras OP hade gått bra :...

img_7631 (MMS)

Vilken lättnad! Zindras OP hade gått bra :) När jag pratade med sjukhuset var hon vaken, dock väldigt trött.. Stackaren, kan inte ens föreställa mig hur ont hon har nu ;( De ville behålla henne över natten, för observation och smärtlindring! Imorgon vid 14.00 får jag hem henne igen!!!


Idag har Zindra fått bada i havet för förs...

img_8441 (MMS)

Idag har Zindra fått bada i havet för första gången detta året! Har haft såå dåligt samvete hela sommaren för att hon inte fått bada.. Zindra älskar att springa där det är grunt och bita på allt hon kommer åt! Mamma berättade att hon fångat in en blöja idag :) Haha.. Den kämpade hon med att få upp på land :P Tack Mamma och Lars för att ni ville göra detta för vår lilla fis <3 Som ni själva såg, så älskar hon havet :)


Wow :) Min rekordpoäng!! 162 är inte så il...

img_7389 (MMS)

Wow :) Min rekordpoäng!! 162 är inte så illa pinkat, eller hur Vera ;)


Dagen efter..

och jag känner mig på topp! Konstigt nog är jag varken bakfull, har huvudvärk eller mår illa.. Lyckades hiva i mig ett x-antal cider igår och en jädrans massa godis :) Var tvungen att "smyg-väga" mig imorse då jag trodde att jag skulle gått upp minst 2 kilo.. men nej, vågen visade 1 hekto mindre sen sist jag vägde mig :P Toppen! Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen.. Får i alla fall tacka alla mina vänner som gjorde den oförglömlig!

Nu ska jag hoppa i duschen och TYVÄRR tvätta bort alla mina fina lockar som Vera gjorde på mig igår ;( 14.00 ska vi infinna oss hemma hos Vera & Sonny ---> Kaffedrickande, sminkning + hämta alla mina saker! 16.00 vankas det middag i Oxie hos Jimmys syster, ska bli trevligt!

Trevlig söndag på er :)

Titta så fin jag blir i håret :) Tack unde...

img_5115 (MMS)

Titta så fin jag blir i håret :) Tack underbara DU för all hjälp!! <3


Resultatet!

Idag känner jag mig såå glad :) Resultatet av min lilla diet som jag haft den senaste månaden har visat sig mycket bra! Har faktiskt gått ner mer, samt förlorat fler centimeter än vad jag trodde att jag skulle göra!

Mage/Midja: -3 cm

Lovehands: -2 cm

Rumpa: -2 cm

Bröst: -3 cm

Lår: -1,5 cm

Knä: -1 cm

Vad: -0,5 cm

Överarm: -1 cm


Sammanlagd minskning i centimeter på kroppen = 14 cm

Sammanlagd viktminskning (24/8 - 24/9) = 2 kg


Som sagt, jag är mer än nöjd! Nu kan jag unna mig lite extra gott ikväll :) Självklart kommer jag inte att synda mer nu bara för att jag lyckats med detta.. Har bestämt mig för att jag får synda denna helgen, sen efter det får vi se hur det blir. Det enda jag egentligen tänker på är att jag är STOLT över mig själv!

1 månad utan sötsaker, det har ALDRIG hänt förr ;)

Lördagen inleds med en promenad i skogen m...

img_8264 (MMS)

Lördagen inleds med en promenad i skogen med mamma och hundarna :)


Dessa statyerna vill jag ha!!!! Är sååå kä...

img_0239 (MMS)

Dessa statyerna vill jag ha!!!! Är sååå kär :) 269:- st, är en aning för mycket för mig... ;(


Imorgon gäller det!!

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket JAG LÄNGTAR tills imorgon :)

För det första så har jag inte varit ute sedan April månad! Skandal.. Nä men, jag måste erkänna att när det blir så sällan så längtar man lite extra mycket! Känns nästan som att jag har lite abstinens efter min älskade cider ;) Ska bli sjukt gott att öppna den första kalla imorgon eftermiddag :) Lördagen kommer alltså att gå i syndandets tecken!! det är helt sjukt, jag har klarat mig utan sötsaker i en hel månad! Fan vad tiden går snabbt.. Jag ska i alla fall äta både choklad och chips imorgon som söta och UNDERBARA Vera har handlat hem :)

Ja, ni fattar! JAG LÄNGTAR!!

Men som sagt, det är imorgon jag får synda - INTE IDAG! Så idag blir det som vanligt lite vattenmelon (mitt nya godis) Mums så gott.. Men jag måste erkänna att jag saknar chokladen ;)

Ska även mäta mig imorgon juh :) Spännande! Hoppas på att det har försvunnit en del centimetrar från kroppen.. Vad tror ni?! Nu ska jag och älsklingen mysa i soffan framför IDOL!

Trevlig fredag!

Dagens Sara :) Nya koftan från Cubus är på...

img_8070 (MMS)

Dagens Sara :) Nya koftan från Cubus är på! Älskar färgen!!


Nu är min lilla Fis fin igen :)

img_8009 (MMS)

Nu är min lilla Fis fin igen :)


MIna kommande timmar!

Vaknade av Jimmys pussar och kramar 06.30, lyckades ändå somna om igen och sova gott en timme till! Var tvungen att gå upp i tid idag, Zindra ska till frisören och bli fin kl 09.00 :) Det var inte längesedan hon klipptes, men jag vill gå igenom hela henne en gång till innan det är dags för operation (mån26/9) Så 09.00 ska jag lämna henne och enligt frisören så skulle det ta ca 2 timmar. Undertiden hon är där så ska jag passa på att powerwalka + veckohandla! Jag älskar när jag får tillfälle att vara effektiv ;) 11.00 när jag hämtat Zindra ska jag bege mig raka vägen hemmåt och duscha, fixa till mig för att 12.30 bege mig till skolan. Idag har vi vårt missbruks-seminarium :) Ska bli skönt att få det gjort, så att jag kan hålla helg i "lugn och ro" sen!

Nu blir det lite kaffe + tele :)

Puuhh, vilken shoppingdag det blev med min...

img_9108 (MMS)

Puuhh, vilken shoppingdag det blev med min finaste Izza idag :) Gick inne på VÄLA från 11.00-17.00 och efter de blev de en snabb vända på IKEA också! Handlade jätte mycket fina kläder :) Visar er bilder senare! Men jag fick handlat en kavaj! Är dock osäker på om jag ska behålla den? Är tveksam om jag kommer att använda den, men jag vet också att de gånger jag har velat ha en kavaj på mig (och inte har haft någon hemma) då har jag blivit irriterad på mig själv!! Idag hittade jag den "perfekta" kavajen inne på ONLY.. Kortare framtill och längre baktill. Hmm.. Tål att funderas på! Jag vet ju att en kavaj är ett bra plagg att ha hemma... Aja vi får se hur jag gör! När jag kom hem hade Jimmy maten färdig ---> Kassler med potatis och sås :) Resterande timmar har bara bestått av MYS <3 Nu kallar sängen. Godnatt på er!


Druckit den godaste latten ever!! Mmmm vad...

img_6827 (MMS)

Druckit den godaste latten ever!! Mmmm vad gott med alla dessa kalorier :)


Shopping med Izza :)

Idag är jag ledig från skolan, och denna dagen ska spenderas med min underbara vän Izza <3 Sedan några veckor tillbaka har vi bokat upp en "shopping-dag" idag :) Sist vi var på VÄLA så hann vi bara med halva köpcentrat, så idag ska vi ta den andra halvan + IKEA! Känns skönt att komma bort från Kävlinge och framförallt bort ifrån allt plugg här hemma! 10.00 blir jag hämtad, wiihhoo!!

Kanske kommer där någon mobilblogg under dagen ;)

NU: Kaffe!

Dietvecka 4

Då har det snart gått 1 månad sedan jag började med min "diet". Jag har fortfarande inte ätit något godis, kakor, bakelser, skräpmat, ljust bröd osv.. Jag har inte druckit någon saft, läsk eller juice. Jag har i stort sett bara levt på kaffe, vatten och lite mjölk. Sockret i kaffet kan jag väl säga att jag har slutat med nu :) Har i alla fall hållt upp med det i 4 veckor! Men jag kan säga att det händer då och då att jag tänker "kaffet hade nog varit godare med en sockerbit i" Men jag vågar inte testa igen, tänk om jag skulle tycka att det är SKIT GOTT?! Då är det kört.. Nu kör jag utan! Träningen flyter också på :) Tränar MINST 4 gånger i veckan, och under 2 veckor har jag lyckats få ihop 5 ggr/vecka! En grej som gör mig besviken är att vågen INTE ville vara så hjälpsam med mig som jag trodde att den skulle vara.. Denna vecka hade jag gått upp 0,6 kg! Kanske inte låter mycket för er, men för mig som kämpar med detta stenhårt är det ett kraftigt nedslag :( Det gör inte saken bättre att jag ska ha mens nästa vecka, och då vet ni ju vad det innebär: Minst 1 kilo plus på vågen då också.. Suck! Ska bli spännande på lördag då jag ska mäta mig :) :)

HOPPAS att centimeterna inte vill vara på min kropp lika mycket som kilona ;)

Resultat vid vägning: +0,6 kg

Total viktminskning: 1,4 kg

Ps: Jag vet att jag inte kan begära för mycket eftersom jag inte går på en strikt diet (så som LCHF, GI, pulver osv..) Det tar mycket längre tid att gå ner i vikt om man vill göra det på "rätt sätt", men ibland är det inte så lätt att acceptera.. Jag vill också minska i vikt, flera kilo på några månader!! Men som sagt, bättre att ha ett långsiktigt mål, som kommer att hålla än ett kortsiktigt mål som man förr eller senare inte kommer att hålla. För det är bara så, att går man ner mycket i vikt på kort tid (ex vid en strikt diet) så är det INTE lätt att hålla vikten när man är klar med dieten. Fortsätter man att hålla antalet kalorier man får in i kroppen efter vad dieten visade så KANSKE du kan hålla vikten, annars säger dte sig själv att man lägger på sig allt man gått ner + lite till!

TRO MIG, jag har testat det mesta!


Dagens Sara :)

img_4602 (MMS)

Dagens Sara :)


Detta är ännu en lägenhet som vi satt upp ...

img_8354 (MMS)

Detta är ännu en lägenhet som vi satt upp oss på. Det var sista anmälningsdag igår (24.00) och nu imorse när jag gick in på sidan för att kolla vilken plats vi hamnade på så ser jag att vi ligger på 1-5. Men tro mig, jag blir inte förvånad om vi INTE skulle få den.. Vi har i stort sett haft köplats 1-5 på alla de andra 7 lägenheterna vi satt upp oss på, och ändå aldrig fått någon! Hatar det nya systemet på KKB!! Aja, vem som än får den lär bli glad i alla fall...


Oj! Har helt glömt bort att visa er: Dagen...

img_0222 (MMS)

Oj! Har helt glömt bort att visa er: Dagens Sara :) hihi.. Just nu ser jag inte ut så.. Mjukis och linne är det som gäller på kvällarna :P


Komiskt att denna lappen låg i brevlådan i...

img_0690 (MMS)

Komiskt att denna lappen låg i brevlådan idag :P Senast i förrgår klagade jag på att det var svinkallt i lägenheten! Undrar om ordförande i föreningen läser min blogg? ;)


Haha :) Jag vet att Zindra aldrig hade tri...

img_8154 (MMS)

Haha :) Jag vet att Zindra aldrig hade trivts uppe på vinden :P


Dagens lunch fick bli 3 knäckemackor med o...

img_7435 (MMS)

Dagens lunch fick bli 3 knäckemackor med ost och gurka, melon samt vatten :) mumsigt!


Nu har jag (precis som alla andra) blivit ...

img_2930 (MMS)

Nu har jag (precis som alla andra) blivit fast i spelet wordfeud :) Här har jag spelat mot Rebecca, och det blev lika! Har jag aldrig varit med om fakiskt ;) Antar att vi är precis lika grymma på detta då! Haha


Uppsvälld :S

Idag är jag riktigt stolt över mig själv! Har ju hunnit med att träna 2 gånger :) Först blev det en powerwalk på nästan en timme, och i eftermiddags blev det 1 timmes blandad styrketräning med Vera! Känns som att kroppen verkligen har fått jobba, och jag hoppas att den gillar det :P Dock känner jag mig som en valross för tillfället :( Uppsvälld och allmänt "stor"... Antar att vi alla har sådana dagar ibland.. Känns bara mindre skoj, när jag inte ens vet varför jag blivit uppsvälld? Det hade varit en annan sak om jag tryckt in både pizza och godis, för då brukar man må lite halvdåligt i magen efteråt.. Men idag?!

Är en aning tveksam på att vågen kommer vara min vän på onsdag :S

Nu ska vi i alla fall krypa i säng.. I och för sig börjar jag inte förren 13.00 imorgon (så det betyder att jag hade kunnat vara uppe längre, och sova längre imorgonbitti om jag vill) men jag föredrar att krypa ner i sängen med Jimmy, och vakna tidigare imorgon :)

Sov gott allesammans!!


En ledig måndag :)

Det var verkligen välbehövligt med en ledig dag idag! Hade jag inte tagit på mig jobb i helgen, så hade jag haft en långledighet på 4 dagar i sträck.. Tyvärr var jag tvungen att jobba, så jag fick bara vara ledig i fredags och idag.. men som sagt, bättre än inget alls :) Åt en stadig frukost när jag vaknade, och efter en stund begav jag mig ut på en timmes powerwalk :) Kunde inte motstå det pga det fina vädret!! Ska även och träna i eftermiddag med Vera, då kommer jag att köra enbart styrka! Härligt att jag lyckats pressa in både 2 träningspass, ärende i Lund samt plugg på en och samma dag :) Snart är det dags att promenera med Zindra, och efter de ca 13.30 blir jag upphämtad av Mamma! Tack än en gång Mamma för att du ville följa med mig <3

Som sagt i eftermiddag blir det träning, därefter hem och äta + duscha! Ska försöka vara i Stävie igen runt 19.00 och hälsa på min kära faster som gästar Mamma och Lars idag :)

Trevlig måndag på er!

Verkligen hatar hösten....

Sorry alla bloggläsare för min sjukt dåliga uppdatering! Men som sagt, har jobbat hela helgen och har inte haft tid att sitta vid datan, och när jag väl har haft tid har jag prioriterat att lägga de minuterna på te.x Jimmy som jag knappt har träffat på hela helgen.. Blir så ibland! Vilken tur att vi har massor med tid med varandra nästa helg <3

Något jag funderade väldigt mycket på imorse är att HÖSTEN verkligen har kommit för att stanna, tyvärr.. Sommarkänslorna som nästan infan sig i fredags var som bortblåsta när jag steg upp 06.00 i lördags. Det var fruktansvärt kallt i lägenheten, bara 7 grader ute och på bilrutorna såg det ut att finnas spår av frost! (?) Det var mörkt, och jag fick aldrig upp värmen, kvittade hur mycket jag klädde på mig.. En annan sak, idag när jag kom hem från jobb sprang jag runt här hemma och små huttrade.. Efter att ha tänt upp 15 värmeljus i lägenheten kunde jag känna mig en aning lugn (då vet jag liksom att det kommer att bli varmare, om 2-3 timmar eller så!) När allt detta händer, DÅ ÄR DET HÖST FÖR MIG! Inte ens den traditionella sommarjackan fungerar på morgonen mer :( SNYFT!

Jag verkligen HATAR hösten.. Det enda fina med den årstiden måste vara alla färger, Allt levande i växtriket skiftar färg, och helt plötsligt är all den gröna (sköna) färgen på buskar/träd borta.. Jag tror nog att det är det enda jag gillar! Men även att jag kan tända lite värmeljus utan att jag bokstavligen kokar och badar i min egen svett (som man annars kan göra på sommaren om man skulle tända något ljus).. Annars innebär hösten bara ---> Regn, mörker, blåst, och kyla......

Ush ush ush.. Känner mig NEGGO idag! Nu blir det sängen ZzzZZzzz


Nu är jag hemkommen från jobb! Stannade kv...

Nu är jag hemkommen från jobb! Stannade kvar en stund efter att jag slutat.. Hade en del att snacka om med en kollega, och det känns skönt att ha någon att prata med! Samma tankar, samma värderingar :) Nu är jag hemma i alla fall, dock är jag ensam ;( Jimmy skulle in till sina kompisar i Lund idag, och där är han kvar ännu.. Saknar honom sååå!! <3 Nu ska jag lägga mig.. Jobb imorgon också: 7-15.30, sen håller jag "helg" :) kramar till er!!


Ibland tänker jag: "hur skulle jag kunna k...

img_2604 (MMS)

Ibland tänker jag: "hur skulle jag kunna klara mig utan dessa två underbara tjejer?" Egentligen vet jag att jag aldrig kommer att få uppleva det, men tankar finns ändå där ibland.. Ni är mina änglar och jag skulle aldrig någonsin klarat mig utan er!! Ni ger mig sååå mycket kärlek <3 Älskar er över allt, Isabell och Veronica :)


Min fredag har sett ut såhär --->

- Morgonpromenad med Zindra
- Frukost + kaffe
- Styrketräning
- Promenad med Mamma, Simon och hundarna i skogen
- Plugg hemma hos Mamma
- Lunch hos Mamma
- Ännu mer plugg hos Mamma
- Duschen
- Fixa till mig
- Restaurangbesök med min älskling <3
- Promenad med min älskling till ICA
- Promenad tillbaka, dock tungt lastade ;)
- Mys i soffan framför IDOL
- Ännu mer mys i soffan till ett avsnitt REDERIET

Kvällen avslutas i sängen, där jag kommer att ligga på Jimmys arm, och inom 10 min sova gott.. Under tiden kollar han vidare på en film (eller något annat) och somnar sådär 2 timmar efter mig. Men vad gör det när man har världens bästa sambo hos sig?! Är så tacksam för att han vill lägga sig med mig, trots att det bara är jag som ska upp tidigt imorgon :) På tal om jobb.. Ser inte fram emot att jobba en delad tur imorgon :S

Eftersom jag fortfarande inte får äta någo...

img_9550 (MMS)

Eftersom jag fortfarande inte får äta något godis, blir det 2 olika sorters melon denna helgen också :) Men jag måste erkänna att jag har varit sjukt sugen på både glass och choklad idag.. Cravings, heter det visst?


Då var frågestunden slut! Här kommer svaren :)

Hej allesammans :) TACK för era frågor!! Här nedan kommer svaren --->

Vad tror du att du kommer jobba som i framtiden? Socionom erbjuder ju ganska många möjligheter.

Det var en svår fråga.. Vad jag "tror" att jag kommer jobba med? det är kanske enklare att svara på vad jag skulle vilja jobba med :) I alla fall, jag tror att jag kommer att börja jobba på något behandlingshem.. Kanske för ungdomar, då jag brinner för att hjälpa dem! Annars skulle jag blivit jätte glad om jag fått jobb som fältsekreterare på socialtjänsten. Även där jobbar man mycket med ungdomar, deras familjer samt polisen. Men helt av allt så skulle jag vilja jobba som kurator :) Skolkurator på en högstadieskola är nog drömmen :)

Vad har du och Jimmy för framtidsplaner? barn, hus osv?

Jag och Jimmy pratar väldigt ofta om framtiden.. Först och främst hoppas vi på att få en hyrestrea här i Kävlinge. Det skulle vara drömmen, med tanke på att vi bor i en liten tvåa på tredje våningen just nu. Att köpa hus har vi väl tänkt göra, men det får komma den dagen jag har fått ett fast jobb som socionom :) Jag anser att det krävs 2 stabila löner för att hålla iordning allt vad ett hus kräver! Barn är både jag och Jimmy sååååå sugna på att skaffa!! (Ni anar inte!!) Men "tyvärr", så har jag en utbildning som jag först måste bli klar med. Men så fort jag är klar med den, om mindre än 2 år, dååå är det i stort sett fritt fram!

Vad är det bästa/sämsta med att vara dig?

Det bästa med att vara mig är att:
Jag alltid bryr mig om alla i min närhet samt att jag tänker hälsosamt! 

Det sämsta med att vara mig är att:
Jag ALLTID får finnar innan mensen samt att jag är väldigt kontrollerande!

Vad vill du att dina framtida barn ska heta?

Tjej: Amanda, Julia eller Lycka
Kille: Casper (kommer inte på fler namn)

Om du fick ta med dig TRE saker till en öde ö vad skulle det då vara? (inga personer)

Borste, gummiband och kamera

I vilket land skulle du helst vilja bo o leva i? (Förutom Sverige!)

THAILAND!!

Bästa festminnet som du spontant tänker på?

Svenstorp, borat-dräkt, massa snapsar, städknuten på huvudet och PARTY på Björka Loge!

Jag vet inte om jag kan säga att detta är det bästa festminnet, men det är garanterat ett av dem som jag aldrig kommer att glömma ;)

Bästa presenten du fått av någon?

Samma sak på denna frågan, jag vet inte om det är just den bästa presenten. Men när jag sitter här och tänker efter på en present som har gjort mig väldigt glad så måste jag säga att det är fotograferingen i turning torso som jag fick av min vän Izza :) Förutom det fick jag även välja 10 bilder att ta med mig hem :) En helt underbar present! Det är något som jag verkligen hade velat göra om idag, nu när man är några kilo lättare ;)

Frågestunds dax :)

Nä gott folk, nu tycker jag allt att det är dags för en frågestund!! Det var ett tag sedan jag hade det, och eftersom statistiken har fördubblats på så kort tid kanske där finns någon därute som är nyfiken på mig :) Jag svarar på frågorna imorgon under dagen :) FRÅGA PÅ!!




20 säsonger av rederiet, ska avverkas!

Idag var det dags för gruppens första litteraturseminarium.. Jag har varit nervös och en aning spänd innan jag visste vad det hela gick ut på. Men nu känner jag mig lugn, har redan skickat in uppgiften som skulle göras efter mötet med gruppen idag :) Känns härligt att inte dra på allt in i sista sekund! Väl hemma från skolan skrev jag som sagt på uppgiften, och därefter fick jag FINT besök av Vera :) Blev en kopp kaffe och en del ventilerande med varandra.. Det var suuper trevligt att ha dig här idag gumman <3

Nu ikväll har Jimmy lagat middagen, under tiden jag pluggande (ännu mer) TACK baby <3 Därefter har vi bara legat på soffan och kollat 2 avsnitt av REDERIET. För ett tag sedan såg vi vårt sista avsnitt av serien TRE KRONOR. Efter att ha sett hela serien valde vi att ta uppehåll ifrån serier ett tag. Men NUUU är vi redo att följa något igen! Både jag och Jimmy har sett rederiet tidigare, och vi älskade serien :)



Rederiet är den längsta dramaserien i svensk tv-historia. Totalt 318 avsnitt visades i SVT1 under åren 1992-2002. Den sågs av flera miljoner svenskar och därför valde man att göra tjugo säsonger. Sammanlagt har det skrivits 30 000 manussidor till Rederiet, vilket är svenskt rekord.

Någon mer än jag som älskar både TRE KRONOR & REDERIET?! :)


Dagens Sara :)

img_8814 (MMS)

Dagens Sara :)


Ohhh vad glad jag är :) Igår kväll när Jim...

img_2113 (MMS)

Ohhh vad glad jag är :) Igår kväll när Jimmy kom hem (efter att ha varit borta hela dagen/kvällen) så gick han raka vägen fram till mig, gav mig en bamsekram! Samtidigt som vi står där och kramas frågar han mig: "Baby, jag vill ta igen denna förlorade tiden. Jag bjuder på ett restaurangsbesök på fredag vid 18.00, så hinner vi lagom hem till IDOL sen när det börjar 20.00" Jag blev paff.. Men väääldigt glad! Så, 18.00 imorgon sitter vi och njuter av varandras sällskap <3 Älskar dig Jimmy!! Tack för att du alltid får mig att känna mig glad, uppskattad och lycklig <3


Tankar innan läggdags...

Ibland kommer jag in i perioder då jag bara tänker och funderar.. Mycket av min energi går åt när jag analyserar saker, plussar ihop 1+1 samt försöker förstå varför vissa saker blir på ett visst sätt. Jag brukar säga till mig själv att jag inte ska lägga energi på saker som bara får mig att må dåligt, men ibland är det svårt att lyssna på sin inre röst. Brukar ni lyssna på den? Hade jag lyssnat på min inre röst så vet jag att saker och ting inte hade varit som det är idag, både på gott och ont. Jag måste lära mig att fokusera på de saker som betyder något, det som är roligt och värt att lägga sin energi på. Varför slösa det på sådant som får mig att må dåligt?

Ibland önskar jag att jag kunde tänka som blondinbella! Ni som har läst hennes bok, vet vad jag pratar om.. Göra saker för att man vill det och inte för att man måste men även umgås med personer som får mig att skratta och må bra. Jag behöver det, precis som alla andra.. Kärlek är livets medicin!

Att vilja vara singel?!

Denna dagen har verkligen gått i ett.. Tråkigt när ens lediga dagar "flyger förbi" och rätt som det är så är kl 21.00 :S Idag har jag städat, tvättat, tränat, pluggat, diskat, lagat mat och självklart tagit hand om min lilla fis! Tyvärr så har Jag knappt träffat Jimmy något alls idag ;( När han kom hem från jobbet så blev det lite pussar och kramar men inget mer för sen var han tvungen att köra igen.. Idag har även han haft upp över öronen att göra. Det är inte ofta vi är ifrån varandra, i stort sett aldrig. Men de dagar då det händer blir genast såå tråkiga! Känslan av att jag är singel igen har infunnit sig såhär på kvällstimmarna. Sitter här i min soffa, kollar på bonde söker fru och äter lite gröt. Påminner mig väldigt mycket om när jag bodde och levde själv.

När jag tänker efter så har jag inte varit "singel" mycket i mina dar.. Först ett 7 årigt förhållande därefter var jag singel i 6 månader och sen träffade jag Jimmy <3 Jag hade det jävligt roligt som singel, och alla galna saker jag gjorde då vill jag inte ha ogjorda. Men jag skulle aldrig någonsin byta bort min Jimmy för att få vara där igen.. Är så himla lycklig med honom, och allt vi har tillsammans :)

Nu ska jag fixa det sista med tvätten! Godnatt på er :)

Dagens träning


50 minuters blandad styrketräning (Hela kroppen!)

NU: En gainomax :)


Hör & häpna!



Jag rökar för cirka 1000 kr i månaden? JAG VET, helt sjukt.. Men det är inte så lätt ska jag säga. Att bli beroende av ciggaretter kan jämställas med att vara beroende av heroin, samma abstinens och sug. Tidigare ville jag inte ens sluta, jag ansåg att där fanns mer "positiva" saker med rökningen än negativa. DÅ skänkte jag inte en tanke till min hälsa, som trots allt är det viktigaste för mig just nu! Jag har faktiskt kommit till insikt, att jag MÅSTE sluta! Det är dyrt, jag luktar skit, påfrestande för kroppen och sist men inte minst FARLIGT!

Planer på att sluta finns.. Någon gång under hösten kanske?



Diet vecka 3

Wiihhooo :) Äntligen börjar vågen röra på sig! Blev väldigt besviken förra veckan när det inte hade hänt ett skit, men idag fick jag belöning för mödan jag lagt ner :) Det har alltså gått 3 veckor nu, och jag har fortfarande inte ätit varken skräpmat, godis, kakor osv.. Sockret i kaffet är borta och jag mår hur bra som helst! Måste bara säga att under dietvecka 3 har jag varit som mest sugen på godis. Det är tufft att stå emot, men som tur är hjälper Jimmy mig jätte mycket! Han sitter inte och kränger godis bredvid mig, utan äter då istället lite naturella nötter som jag också får äta.

Han är så underbar min älskling <3 Tack för all stötta du ger mig Jimmy!

Jag kommer att fortsätta att kämpa på! Den 24 september, och dagen där efter kommer jag att ha mina "syndar-dagar". Men även det känns helt ok! Har man inte ätit något sött alls på 1 månad, så kan det vara ok att unna sig lite under 2 dagars tid.. På lördagen den 24:e lär det bli en massa cider och godis, och söndagen går i skräpmatens tecken (kan jag tro) Man uppskattar de där "unna sig själv dagarna" mycket mer om man låter det gå en tid emellan syndandet!


Resultat vid vägning: -1,1 kg

Total viktminskning: 2 kg





Tisdag

Min tisdag har ungefär sett ut såhär:

- Skola 9-12
- Intervju med en skolpsykolog 13-14
- Vänta på tåget i 40 min
- Väl hemma åt jag en macka
- Träning 16-17
- Älsklingen gjorde maten, tack :)
- Åt middag
- Duschen
- Diskade
- Kollade IDOL

Och nu är det snart dags för sängen! Tänk vad mycket man hinner med på en dag?!
Insåg nu ikväll att jag borde pluggat, men orkar verkligen inte.. Ska ju plugga hela
dagen imorgon (PÅ MIN LEDIGA DAG!!) så inget plugg ikväll inte :P

Imorgon  uppdaterar jag er om min senaste dietvecka, samt resultat från vägningen!

Spännande, vaaa?! ;)

Dagens träning


50 minuters powerwalk (speed 6.0, lutning 3%) = 400 brända kalorier



Dagens Sara :)

img_5726 (MMS)

Dagens Sara :)


Idol 2011 - Malmö arena

Vet ni vad?! Jag har gjort något som jag har velat göra ganska länge nu!! JAG HAR BOKAT BILJETTER TILL IDOL PÅ MALMÖ ARENA den 25/11 :) Wiieee!! Biljetterna skulle släppas idag 09.00, och gissa en som satt bänkad vid datan då :P 09.02 hade jag bokat 4 biljetter, och vi hamnade på rad 12??!! Alltså, på 2 minuter ska 11 rader ha blivit upptagna?! Aja, vi blev i alla fall super nöjda med våra platser :)



Detta kommer att bli en helkväll med Jimmy, Izza & Kenny! Såå kul vi ska ha!!

Dagens Sara :)

img_1589 (MMS)

Dagens Sara :)


Dagens träning

Eftersom jag bara kunde träna idag, på förmiddagen så har jag gått och hoppats på att det skulle vara uppehåll! 09.40 var de uppehåll, begav mig ut på en powerwalk och nu sitter jag här 1 timme senare och är GLAD för att promenaden blev av!! Tack kära vädergud för att du ville vara på min sida idag :)

Dagens träning: 1 timmes powerwalk

Nu känner jag mig dock lite stressad! Ska ta tåget 12.53 och har massor att göra innan det (Duscha, fixa till mig, äta, promenera med Zindra, välja kläder till skolan osv..) Bäst att jag sätter igång :P Har jag tur får jag FIN skjuts hem idag ;)

projekt ---> Rensa på vinden!

Då var det måndag igen, vilket innebär massa skola och plugg! Men först tänkte jag berätta hur duktiga jag och min älskling var igår :) Först åt vi en god frukost tillsammans, därefter stack vi bort till gymmet och gymmade i ca 2 timmar, såå härligt! Väl hemma satte vi igång med vårt projekt direkt ---> Rensa på vinden! Höll på från kl 14.00-17.00 :) Vilken förändring det blev! (Självklart glömde jag att ta både före & efter bilder..) Där såg praktiskt taget ut som ett bombnedslag tidigare. Vi kunde ta ett litet steg in i rummet, sen var det stopp. Påsar, täcken, skor, prydnadssaker osv fyllde ut rummet ända fram till dörren.. Men NU är där såå fint! Efter rensningen började vi på maten, och 1 timme senare låg vi mätta i soffan och inväntade IDOL :) Så såg vår söndag ut <3

Igår hjälpte Jimmy mig även med att föra över ny och fräsh musik till min telefon samt till min lilla ipod :) Tack ännu en gång för hjälpen!! Vad skulle jag gjort utan honom? Så nu vill jag bara ut och powerwalka och lyssna på alla godingar som finns på telefonen :)


Denna lilla ipod fick jag av min bror och hans flickvän i födelsedagspresent :) Blev jätte glad och IDAG får jag användning för den, wiihhoo!

Såhär, lite smått galen kan jag vara iblan...

img_9106 (MMS)

Såhär, lite smått galen kan jag vara ibland :) Haha.. Det tyckte Jimmy också när han fick bilden :P


Dagens träning


45 minuters powerwalk, 6.0 speed, 3% lutning = 360 brända kalorier

45 minuters styrketräning med fokus på ben, rygg, mage och rumpa

Vilket härligt pass :) Nu är jag nöjd!


Vilken udnerbar film!!

Igårkväll såg jag och Jimmy en jätte bra film!! Marley and me heter den och fångade verkligen mitt hjärta.. Jag kan säga som såhär, att de sista 20 minuterna av filmen satt jag och storbölade!! Kort därefter hör jag också att Jimmy sitter och snyftar lite lätt.. En rolig och fartfylld film men också såå sorglig.. Jag som själv har hund kunde känna igen mig i så många scener. En film som MÅSTE ses av alla hundägare! Blir man inte berörd av denna, då anser jag att man inte har något hjärta <3 Jag blev berörd, och tänker fortfarande på filmen såhär dagen efter..



BETYG: <3 <3 <3 <3 <3 av <3 <3 <3 <3 <3

Ohhh vad gott detta ska bli!! Vattenmelon ...

img_4663 (MMS)

Ohhh vad gott detta ska bli!! Vattenmelon + filmen Marley and me :) Kan inte bli bättre! Mys mys mys med den bästa!!!


Just nu: mys i soffan med mina älsklingar <3

img_1804 (MMS)

Just nu: mys i soffan med mina älsklingar <3


Fisen älskar att ha nosen ute i luften när...

img_5796 (MMS)

Fisen älskar att ha nosen ute i luften när hon åker bil :)


Wow, säger jag bara!! Min statistik har sk...

img_9798 (MMS)

Wow, säger jag bara!! Min statistik har skjutit i luften efter att lösenordet plockades bort :) Känns kul att så många människor läser min blogg dagligen! Samtidigt får jag prestationsångest, och undrar ofta "vad vill ni läsa om?" Men jag ska fortsätta att skriva som jag gör, för tydligen går det hem hos er :) Nu ska jag snart bege mig till jobb.. Jobbar 7-15.30 :S Det känns alltid mindre skoj att gå upp på morgonen när Jimmy får ligga kvar och sova.. Men imorgon, då vet jag en som ska ha sovmorgon!!! :) Hörs senare gott folk!


En fin present :)

img_8488 (MMS)

Denna fina sport-toppen fick jag av Mamma idag :) Var tvungen att visa er! Visst är den häftigt sydd i ryggen...?! ;)


Mina shoppingfynd :)

Idag har jag som sagt varit ledig! Gick upp 08.00 och jag har verkligen fått gjort mycket på dessa timmarna :) Det gäller att vara effektiv på sina lediga dagar!

Morgonpromenad med Zindra
Plugg
Besök hos tandhygienisten
Kaffe hos Sara
Shopping på Centan
Veckohandling på Willys
Powerwalk 1 timme

Och nuuu ska jag och Jimmy snart äta! Idag blir det kycklingpytt med stekt ägg och rödbetor! 20.00 ligger vi troligtvis bänkade i soffan framför IDOL! Det blir en lugn hemmakväll idag, då jag ska jobba imorgon.. Som sagt, det blev shopping på Centan. Blev såå nöjd med mina köp!


Pösig tröja från Gina Tricot 149:-


Pösig tröja från Gina Tricot 149:-


Tjocka leggings från Gina Tricot 199:- st (Dessa leggingsarna är ungefär lika tjocka som ett par jeans.. Inte gemonskinliga någonstans, och det gillas!!)

Sitter just nu nere på folktandvården och ...

img_0524 (MMS)

Sitter just nu nere på folktandvården och väntar på att få komma in! Idag ska jag till tandhygienisten.. Hoppas på att mina tänder är lika fina som alltid :)


Då var det dags för plugg..

img_7828 (MMS)

Då var det dags för plugg..


Wiihhoo!!

YES!! Äntligen är det dags för LYXFÄLLAN :)



Har verkligen längtat efter att få följa det, varje torsdag 21.00!!



Den bästa låten just nu!!


Vilken underbar kvinna... Vilken underbar låt!! Jag är förälskad <3

Dagens Sara :)

img_0824 (MMS)

Dagens Sara :)


Godmorgon :)

Idag är jag på ett strålande humör :) Jag och Jimmy hade en fruktansvärt bra kväll tillsammans igår, så jag tror att det beror på de ;) För egentligen skulle jag ha all anledning i världen för att vara på "sämre" humör.. Jag ska till skolan idag, på min lediga dag. Alla i min basgrupp ska sitta i skolan idag och arbeta på vårt fördjupningsarbete! Har man 2 lediga dagar på schemat irad, så är det nästan givet att en av dessa ryker.. Skulle träffa mina klasskompisar runt 10.00 och sen så tror jag att vi arbetar till 14-15 någongång! Ser inte precis fram emot kvällen här hemma.. STÄD & TVÄTT står på schemat och jag är INTE speciellt sugen på det.. (det är jag i och för sig aldrig!) Bara bita i det sura äpplet och glödjas åt att jag och min älskling har hela fredagskvällen tillsammans istället <3 NU: Kaffe, mums mums mums!!

Jeffrey Campbell!!

Jag är kär i dessa skor!! Så kär att jag knappt kan släppa tanken om att ha ett par själv.. Jag älskar den höga platån, och den "klumpiga" stilen på något sätt! Kan också säga att jag avskyr stilettklackar.. Det ska vara mycket platå, och samtidigt vara en udda sko. Jag tycker att Jeffrey Campbell skon har ALLT!

GE MIG, GE MIG, GE MIG!!






Jag är förälskad i det översta paret!

Tänk att en sko kan vara så älskad och hatad på samma gång av så många olika människor!


Dagens träning


10 minuters intensiv uppvärmning

50 minuters blandad styrketräning (Hela kroppen!)



Alla har vi komplex! Antingen mer eller mi...

img_9066 (MMS)

Alla har vi komplex! Antingen mer eller mindre.. Ett av mina komplex är min rumpa! Jag har alltid tyckt att den är gigantisk! Trots att jag förlorat mycket i vikt så har måtten på rumpan nästan alltid varit detsamma.. Konstigt nog så älskar jag min rumpa i mina nya jeans ;) Den känns inte alls så gigantisk som jag annars uppfattar den! Det gäller att välja rätt modell på byxa, helt enkelt :P


diet vecka 2

Idag blev jag besviken när jag ställde mig på vågen! Denna veckan har jag inte gått ner ett dugg :S Känns väldigt konstigt då jag i stort sett har ändrat mig helt jämfört med de veckorna innan dieten. Dricker fortfarande kaffe UTAN socker, och har inte ätit en enda onyttig godisbit eller skräpmat samt att jag tränar 4-5 ggr/vecka.. Sen reagerade jag också på att vågen stod stilla just denna vecka? Förre veckan hade jag mens, och DÅ hade jag gått ner 1 kg! Borde jag inte ha gått ner ännu mer till veckan efter då, när mensen är borta? Aja.. Får hoppas på bättre resultat nästa vecka!


Resultat vid vägning: Ingen förändring


Total viktminskning: 0,9 kg




Operationsdax :S

Besöket på sjukhuset gick "bra". Vet inte om jag kan kalla det bra, men vad säger man? Det är verkligen ledsamt att Zindra måste operera sitt andra ben också :S Men däremot så är det "bra" att vi insåg detta NU innan korsbandet hann slitas av! Det räcker att Zindra gör en felvridning med knäskålen så är det 90% chans att korsbandet åker. Så denna operationen kommer att göras i förebyggande syfte.. Något som han också sa därinne var att hennes knäskål just nu är "mer ur led" än "i led" :( Ush.. Låter hemskt! Tycker så synd om min lilla fis som har fått stå ut med allt negativa runt henne.. Hon har verkligen fått vara med om för mycket! Jag hoppas innerligt att detta är sista gången hon behöver sövas! Den 26:e september är det dax.. Är tacksam för den snabba tiden :) Så slipper hon hoppa på tre ben när det är snö och is i alla fall.. Alltid något!

Diagnos: Medial Patellaluxation





Såhär såg det ut våren 2010. Jag glömmer aldrig vilket jobb det var med henne efteråt! Att operera både korsband och en knäskål som legat konstant ur led i 4 veckor är ingen liten operation. Den krävde enorma insatser av sjukgymnastik. Sjukgymnastiken skulle utföras 7 ggr per dag med ett antal timmar emellan varje gång. För att vi skulle hinna med alla 7 ggr var Jimmy tvungen att gå upp 20 min tidigare varenda morgon för att göra gymnastiken innan han stack till jobb, så att det blev lagom för mig att göra den sen 2 timmar efter. Puuhh.. Som sagt, ingen har sagt att det är lätt! Som tur är blir denna operationen inte lika omfattande då det "bara" är knäskålen som ska opereras och inte korsbandet också.. Som sagt, tur i oturen.. Eller?!

Nu ska jag snart lägga mig och hoppas på att jag kan somna ifrån min huvudvärk!

Imorgon är det vägning :)

Till djursjukhuset!

Nu är jag hemma från skolan.. Känner mig en aning stressad då jag ska vara på djursjukhuset med Zindra 15.10. Innan dess ska jag hinna äta, byta om samt köra ner till djuraffären och inhandla lite nya ben till mitt lilla liv! Hon måste ju självklart få något gott att tugga på ikväll när hon (förhoppningsvis) varit duktig på sjukhuset :P För er som undrar så är det inget allvarligt som har hänt! Vi ska in på en undersökning där jag ska få reda på exakt vilken operation som måste göras på hennes "friska/högra" ben (hon opererades i vänster ben förra våren). Jag har märkt stora förändringar.. Bland annat så har hennes opererade ben blivit såå mycket bättre än det som inte är opererat. Jag har fått förklarat för mig att även det högra måste opereras, och vill jag inte vänta tills något hemskt händer så är det bäst att jag bokar en operation i "förebyggande syfte". Så det är precis det jag tänker göra!

Det kommer bli en dyr historia.. Men det är hon värd!


Dagens träning


30 min crosstrainer = 325 brända kalorier

40 min styrketräning med fokus på mage + armar


Satan i gatan vad jag blev svettig! Härligt :)



Träning med Izza & Vera :)

Även idag var de skönt att sluta tidigt :) Har hunnit vara i skolan, promenerat med Zindra en långrunda, pluggat och ätit! Alldeles strax kommer Izza hem till mig på en kopp kaffe och runt 16.00 väntas det träning för oss med Vera! Ska bli skönt att träna idag.. Funderar på om jag ska köra lite dubbelt, både styrka och kondition? Får se vad jag känner för när jag väl är på plats! Men bränna det ska jag göra i alla fall ;)

Är så spänd på vad vågen kommer att visa på onsdag :)

Fortfarande inget godis/onyttigheter + socker i kaffet!

Dagens lunch: Sallad, tonfisk, vatten och ...

img_6462 (MMS)

Dagens lunch: Sallad, tonfisk, vatten och 3 fincrisp med mjukost! Det gäller att ladda upp ordentligt inför träningen :)


Dagens Sara :) Självklart var jag tvungen ...

img_1234 (MMS)

Dagens Sara :) Självklart var jag tvungen att inviga de nya jeansen!


Jag har glömt att visa er hur fint mitt hå...

img_7800 (MMS)

Jag har glömt att visa er hur fint mitt hår blivit efter slingorna jag satte i för 2 veckor sedan :) Blev såå nöjd, precis som alltid! Älskar när mitt hår är nästan vitt och INTE gult ;)


Jag verkligen älskar dessa jeansen :) Mode...

img_4208 (MMS)

Jag verkligen älskar dessa jeansen :) Modellen är klockren för just min kropp (smal midja och mycket rumpa + lår) Har ju ett par sedan tidigare, riktigt mörkblåa! Förr kostade dessa 1000 kr, vilken tur att de var rea idag = 699 kr, wiihhoo :) Vi var också på IKEA där vi fick handlat en del nödvändiga måsten som duschdraperi, ljus, lakan, batterier m.m :) Söndags kvällen avslutades hemma hos Mamma, tack för den goda maten :) Nu är ser dags för sängen.. Skola imorgon 9-12! Kramar


Dagens Sara :) Nu drar jag och Jimmy till ...

img_6345 (MMS)

Dagens Sara :) Nu drar jag och Jimmy till Nova, och därefter till IKEA :) Ikväll väntas det middag hos Mamma :) Härlig ledig söndag!


Myslördag :)

Nu är jag precis hemkommen från en härlig och MYSIG kväll hos min Izza :)  Först blev det kaffe och skitsnack, därefter en god middag (färsfyllt fransbröd med hemmagjorda vitlöksbröd) och sist men inte minst lite filmtittande. Suckers för disney filmer är vi båda, så det blev Aristocats :) En härlig film, faktiskt! Tack gumman för en suuuper mysig kväll! Och tack för klänningarna ;) De ska provas imorgon!



Eftersom Jimmy inte är hemma, och inte lär komma hem på ett bra tag funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa några kapitel ur Blondinbellas bok Egoboost. Tycker verkligen att det är såå tråkigt att sova själv.. Eller rättare sagt, att lägga sig i sängen och somna själv.. Själva sovandet gör inte så mycket, det är mest stunden innan man somnar som jag anser vara värdefull. Älskar att ligga och småprata med Jimmy innan vi somnar.. Jag har förstått att jag kan glömma det idag ;( Snyft.. Får längta lite extra mycket till kvällen imorgon istället <3 Sov gott allesammans!

Kvällens mys Sara :)

img_8138 (MMS)

Kvällens mys Sara :)


LördagsMys hos Izza & Kenny

Vilken skön eftermiddag jag och Jimmy har haft! Legat i soffan i 2 timmar och kollat film ---> Allt flyter. Vet inte vad jag ska säga om filmen.. Den var rätt seg i början, men blev mycket bättre mot mitten/slutet! Vet inte om jag kan rekommendera den, men vi tyckte att den var sevärd såhär en slapp lördags eftermiddag :) Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen för ikväll väntas det middag + mys hemma hos Izza & Kenny! Jimmy ska iväg till några kompisar i Lund, så jag passar på att vålgästa mina vänner på Jakobsgatan ;) Ser fram emot en lugn och slapp kväll hos dem :)



Älskar dig sååå, min fina vän <3

Dagens träning


1 timmes blandad styrketräning (Hela kroppen!)

Idag tog det emot.. Men jag överlevde timmen :P



Mysfredag = fotbollsfredag

Fredagskvällen blev inte alls som jag tänkt, eller planerat :( Jag och Jimmy hade bestämt att ha middags + filmmys här hemma. Men då gör jag det stora misstaget och går in på tv-appen och ska se vad det går för filmer ikväll. Det enda jag ser är: EM kval fotboll - Sverige - Ungern. Neeejj!! (tänkte jag..) Jag vet att Jimmy älskar fotboll, och jag kunde minnas att han sagt något om den där matchen tidigare i veckan.. Men varför var han så ivrig att kolla film med mig? Hade han glömt bort fotbollen kanske? Jag skulle kunnat utnyttja det, men istället säger jag såhär:

Jag: Baby, egentligen vill jag inte säga detta.. För att jag vill vara med dig.. Meeen..
Han: Vadå?
Jag: Det är fotboll på TV idag, som jag tror att du vill se.
Han: JAA, visst fan. Det hade jag helt glömt bort!
Jag: Hmmm.. Kul.. :(
Han: Men älskling, vi kan kolla på filmen istället?
Jag: Absolut inte! Jag vet att du vill se fotbollen + att filmer försvinner ju inte..
Han: Ohhh TACK!! Du är bara sååå bäst..
Jag: Mmm.. Visst är jag? (eller vadå?) :)

Så kvällen slutade med att jag passade på att plugga! Fick läst 4 kapitel i en intressant bok - Introduktion till klinisk psykiatri. Efter läsandet gick jag ut till Jimmy som låg nerbäddad i soffan framför fotbollen.. La mig i hans knä, och somnade bums! Fotboll är ett perfekt sömnmedel för er som inte redan visste ;) Trots att fredagskvällen inte blev precis som JAG ville, så är jag ändå glad att jag kunde göra Jimmy glad!

Sitter här hemma ensam just nu. Jimmy har begett sig iväg för att cykla Kävlingetrampen (Fattar dock inte hur han pallar?) Men det är något som han och hans familj gjort i 20 år, och då förstår jag att man vill fortsätta med det! Tråkigt bara att sovmorgonen vi skulle haft tillsammans, försvann.. Har precis ätit frukost och nu ska jag dricka mig en kopp kaffe (eller två!) Runt 11.00 drar jag bort till gymmet ocg kör ett styrkepass! Har känt mig lite stressad med träningen denna vecka, för att få ihop mina 4 ggr. Tränar jag idag så blir det den fjärde gången :) Så det var "lite precis" med träningen denna vecka..

Hej sålänge!

Tänkvärt

Till alla er som jobbar med att hjälpa människor...

" Om jag vill lyckas med att föra en människa mot ett bestämt mål, måste jag först finna henne där hon är och börja just där. Den som inte kan det lurar sig själv när hon tror att hon kan hjälpa andra. För att hjälpa någon måste jag visserligen förstå mer än vad han gör, men först och främst förstå det han förstår. Om jag inte kan det så hjälper det inte att jag kan och vet mera. Vill jag ändå visa hur mycket jag kan så beror det på att jag är fåfäng och högmodig och egentligen vill bli beundrad av den andre i stället för att hjälpa honom. All äkta hjälpsamhet börjar med ödmjukhet inför den jag vill hjälpa och därmed måste jag förstå att detta med att hjälpa inte är att vilja härska, utan att vilja tjäna. Kan jag inte detta så kan jag heller inte hjälpa någon"


Citat av: Sören Kierkegaard

Dagens middag: Ugnsbakad torsk med potatis...

img_8450 (MMS)

Dagens middag: Ugnsbakad torsk med potatis, hollandaise sås och grönsaker :)


Flitiga Sara :)

Älskar verkligen när vi får sluta tidigare i skolan :) Detta har jag gjort idag:

- Skola 9.00 - 10.30
- 40 min promenad i skogen med Mamma, Lars & hundarna
- Kaffe + fika hos Mamma
- Plugg (Hann läsa 2 stora kapitel)
- 1 timmes powerwalk
- Förberett dagens middag
- Duschat

Och nuuu snart är maten klar!

Ohh vad jag älskar fredagar :) Att få äta en god middag och mysa i soffan framför en film, med världens bästa sambo gör verkligen livet såå härligt! Äntligen har jag honom hemma hos mig <3 Egentligen är det konstigt hur "hemma-kär" jag har blivit på senaste...? För bara några år sedan ville jag ALDRIG vara hemma (vare sig med pojkvännen eller själv!) Men jag har märkt en tydlig förändring..

Lycka på hemmaplan är en av de bästa medicinerna!


Dagens frukost :)

img_0181 (MMS)

Dagens frukost :)


Ge mig höstkläder!!

Ohhh, GE MIG MER PENGAR!! Det finns så mycket fina höstkläder ute i butikerna nu, och det känns som att jag vill ha ALLT!! Suck.. Undrar om min budget klarar av en "unna-mig-själv-dag"? Haha.. Samtidigt som jag känner att jag inte kan unna mig, så får man ändå rätt många toppar för en tusing ;)

Var inne och kikade lite på Gina Tricots sortiment, och detta fastnade jag för --->


199 :-


199 :-


149 :-


199 :-


249 :-

Allt från snygga vardagskläder (till skolan) men även lite festblåsor :)

Regler vad det gäller bantning

"Om du inte får tillräckligt med mat ifrån en diet, följ två"





Hej allesammans :)

Äntligen är jag hemma! Måste erkänna att det är en aning jobbigt att gå i skolan så många timmar (9-16). Det är inget vi är vana vid direkt. Annars då brukar det vara så att vi endast går mellan 8-12, och därefter är det plugg på hemmaplan som gäller, vilket jag föredrar. Det är svårt att hålla koncentrationen uppe under alla dessa timmar. Att bara sitta och lyssna/anteckna är faktiskt jobbigare än vad många tror. Hjärnan arbetar konstant, och den enda "vilan" den får är på 10 minutersrasterna som vi har 1 gång i timmen (tack och lov för dem!)

Men i alla fall, nu är jag hemma :) Först var planerna att jag INTE skulle träna idag.. Men under dagen ändrade jag mig lite.. Kanske beror på att solen var framme under största delen av dagen? Ångrade mig igen när jag kom hem och såg alla dessa gråa/svarta moln! Icke en chans att jag beger mig ut i ösregnet som med all säkerhet kommer att komma! Blir istället en lugn hemmakväll med min älskling, skönt det också :)

NU: kommer han!! Dags att pussas lite ;)

Dagens Sara :)

img_7292 (MMS)

Dagens Sara :)


RSS 2.0