20 säsonger av rederiet, ska avverkas!

Idag var det dags för gruppens första litteraturseminarium.. Jag har varit nervös och en aning spänd innan jag visste vad det hela gick ut på. Men nu känner jag mig lugn, har redan skickat in uppgiften som skulle göras efter mötet med gruppen idag :) Känns härligt att inte dra på allt in i sista sekund! Väl hemma från skolan skrev jag som sagt på uppgiften, och därefter fick jag FINT besök av Vera :) Blev en kopp kaffe och en del ventilerande med varandra.. Det var suuper trevligt att ha dig här idag gumman <3

Nu ikväll har Jimmy lagat middagen, under tiden jag pluggande (ännu mer) TACK baby <3 Därefter har vi bara legat på soffan och kollat 2 avsnitt av REDERIET. För ett tag sedan såg vi vårt sista avsnitt av serien TRE KRONOR. Efter att ha sett hela serien valde vi att ta uppehåll ifrån serier ett tag. Men NUUU är vi redo att följa något igen! Både jag och Jimmy har sett rederiet tidigare, och vi älskade serien :)



Rederiet är den längsta dramaserien i svensk tv-historia. Totalt 318 avsnitt visades i SVT1 under åren 1992-2002. Den sågs av flera miljoner svenskar och därför valde man att göra tjugo säsonger. Sammanlagt har det skrivits 30 000 manussidor till Rederiet, vilket är svenskt rekord.

Någon mer än jag som älskar både TRE KRONOR & REDERIET?! :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Underbara serier!! Men var har ni fått tag på alla avsnitten?:)

2011-09-16 @ 08:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0