Valborg firas med...

... Underbara vänner <3 Sara är kommen :) Snart anländer Becciz! Ikväll ska vi grilla, spela kubb och äta massor med gott! Härliga Valborg :)


Powerwalk - Check!

1,5 timme var jag ute och gick :) Sjukt härligt med solen i ansiktet hela rundan! Stötte på dessa söta hästar på vägen.. Vart tvungen att mata dem lite :P Nu blir det en promenad med mamma och hundarna i skogen!


Valborg

Härligt att vi fick fint väder på Valborg :) Solen skiner och det är nästintill vindstilla.. Sitter just nu i trädgården, med en kopp kaffe och njuter :) Ett tag var jag orolig att vi inte skulle ha någon sol på baksidan.. Men där hade jag fel! Solen kommer tidigt på morgonen, och stannar till 13.00. Därefter går den över och lyser upp framsidan!

Idag är jag ledig :) Ska köra ner med Zindra till hundfrisören vid 11.00. Under tiden hon klipper sig tänkte jag powerwalka! Därefter bär det av till Furulund för att möta upp Mamma och Wilma ----> promenad i skogen med hundarna! En dag full av promenader med andra ord :) Ska bli skönt att röra fläsket lite efter alla godsaker man tryckt i sig under helgen...

Som sagt, Valborg idag.. I många år har den tillbringats på Björka Loge. I år väljer vi att vara hemma, av diverse anledningar.. Men visst är det störigt att Valborg infaller en måndag? Party stämningen hade varit lite enklare att locka fram om den inföll en fredag eller lördag till exempel! Men det är skönt att vara hemma också :) Umgås med nära och kära, och vakna upp imorgon och må bra ;) Kan vara härligt det också!

Nu ska jag hänga lite tvätt och därefter bege mig! Trevlig Valborg allesammans :)




Såhär skoj kan man ha det med godis-tänder...

img_2489 (MMS)

Såhär skoj kan man ha det med godis-tänder :) Visst lyckades jag (trots tänderna) få till en fin bild ;)


Min fina blomma som jag fick av Sandra :)

img_8588 (MMS)

Min fina blomma som jag fick av Sandra :)


Min älskling med sin coola Hawaii outfit :...

img_7090 (MMS)

Min älskling med sin coola Hawaii outfit :) :)


Hawaii :)

img_7347 (MMS)

Hawaii :)


Destination: Skämtaffär!

img_5276 (MMS)

Destination: Skämtaffär!


ZBH Party hos finaste Sara ikväll :) :)

img_2399 (MMS)

ZBH Party hos finaste Sara ikväll :) :)


Nu ska det mumsas :) Grillad flintastek me...

img_1470 (MMS)

Nu ska det mumsas :) Grillad flintastek med hemmagjord bulgursallad!


Helg!!!! :)

Då var helgen kommen, och ingen är gladare än jag :) :) Än sålänge är jag helt ledig till onsdag.. Dock vill jag jobba och hoppas att där dyker upp något! Sitter just nu på tåget till Lund ---> Basgruppsträff! Därefter ska jag hem till Sara :) Har lyxen idag att bli bjuden på mat ;) mums mums! Ikväll väntas ZBH-party, och såvitt jag vet kommer vi bli ett X-antal tjejer :) Vin för deras del och cider för min, härligt!

Trevlig fredag allesammans :) Njut i det underbara vädret!


Detta utemöblemang skulle passa perfekt ho...

img_4483 (MMS)

Detta utemöblemang skulle passa perfekt hos oss :) :) 3000:- för bord och sex stolar är helt ok!


Dagens Sara :) Som jag skrev igår ska jag ...

img_9289 (MMS)

Dagens Sara :) Som jag skrev igår ska jag tillbringa dagen på familjecentralen :) Där kommer jag att få träffa föräldrar och bebisar samt få vara med på ett "våra barn möte" i eftermiddag.. På ett sådant möte diskuterar man ett barn anonymt med socialsekreteraren, läraren, skolpsykologen osv.. Alla parter som har med barnet att göra, intressant! Ikväll är det dags för body pump :) Ska bli skönt att sätta musklerna i arbete! ;)


Kvalitetstid <3

Idag blev det som sagt en dejt med Vera :) Eve överraskade mig genom att också vara där :) Trevligt!! Blev kaffe, chokladbollar och "Rumble-Marathon", haha ;) Tack allesammans för en super trevlig kväll <3

Nu ska denna damen sova.. Godnatt!


Första klientsamtalet :)

Precis som rubriken lyder så har jag haft mitt första "riktiga" klientsamtal idag, och jag kan säga att jag har varit riktigt nervös över de hela dagen! Tidigare har jag hållit i ett skolsamtal, där både rektor och lärare sitter med.. Det är stor skillnad på att prata med myndighetspersoner vs klienter.. Men jag var nog mer nervös inför skolsamtalet då man har en tanke om att de "vet" vad som ska sägas och hur det ska sägas.. Klienterna har oftast inte lika mycket koll, vilket för mig som kandidat är bra.. Skulle jag "tabba" mig och fråga fel saker eller glömma något så hade de inte varit någon förutom jag själv som märkt det, och det är ju skönt :) Trots nervositet lyckades jag hålla igång samtalet i 1 timme :) Det finns mycket att prata om när man utreder en 2 barn! Hoppas på att få göra de fler gånger innan jag slutar :)

Imorgon ska jag vara på familjecentralen hela dagen :) wiiee! Gosa med bebisar är inget jag tackar nej till ;)

Alldeles strax är jag framme i Kävlinge! Idag ska jag ha lite kvalitetstid med Vera :) :) Var alldeles för länge sedan sist, så det är på tiden att dejten blev av! Tyvärr är det inte lätt att få ihop allt, hur gärna man än vill..

Kram på er!



Träningsdags :) :)

img_1531 (MMS)

Träningsdags :) :)


En glad Sara + helgens planer :)

Idag mår jag verkligen bra :) Det är lite skrämmande, hur ens mående kan skifta så drastiskt från dag till dag.. Men alla dessa dagar då jag mår bra, är lycklig och har ett leende på läpparna hela tiden, tackar jag för! Självklart finns det anledningar till att man mår sämre vs bättre.. Dessa "anledningar" kan man inte alltid styra över, tyvärr.. Men just idag så är jag fyld med positiv energi, och bättre kommer det att bli ikväll när jag ska få träna med min Sara :) :) 1 timmes intensiv funktionell träning, som jag längtar!

Nu har jag 2 dagar kvar på praktiken denna vecka, och därefter är jag "långledig" tills nästa onsdag :) Jag känner att jag behöver vara lite ledig, då jag knappt har varit de på hela terminen (känns det som). Dyker där upp jobb på Kullagården så måste jag givetvis ta det, då jag absolut inte kan tacka nej till lite extra pengar, men förövrigt så ska jag vara HELT ledig! Har dock hela helgen inbokad, så jag lär inte ligga på latsidan hemma precis! Planerna för helgen ser ut såhär:

Fredag:
Homeparty hemma hos Sara :) Tror att en och annan cider kommer slinka ner i strupen också ;) Ska bli kul att spendera kvällen med henne och alla andra underbaringar!

Lördag:
Födelsedagsfest (Tema: Hawaii) för Tessan och Sandra :)

Söndag:
Får jag inget jobb så ska denna dagen spenderas på IKEA - Planering av kök!

Nä gott folk, nu ska jag äta lite lunch och därefter lära mig hur man avslutar och stänger ner en utredning som jag varit medhandläggare i :) Trevlig tisdag på er!



Uppgifter under praktiken

Jag blir glad och lättad när jag öppnar studentmejlen och ser detta underbara svar från min examinator :) :) Ännu en uppgift som jag är godkänd på, utan att ens behöva komplettera (vilket kan hända ibland)! Detta kan verkligen göra min dag! Jag själv tycker att vi studenter får alldeles för mycket att skriva när vi är ute och praktiserar. Varför kan inte skolan "låta oss vara", och praktisera i lugn och ro? Det tar mycket energi och tid med alla dessa uppgifter som ska göras samtidigt som man praktiserar heltid. Varje fokusuppgift ska vara på cirka 3-5 sidor och de personliga reflekterande mejlen på 1-2 sidor. Efter en diskussion med övriga studenter så anser alla att det hade räckt med några reflekterande mejl (just för att vi ska få chans att berätta vad vi gör och vad vi har lärt oss) och det avslutande papert! Alla dessa "onödiga fokusuppgifter" gör bara en irriterad! Men jag kan säga som såhär: Det känns otroligt skönt att snart vara i mål :) :) 


Vårterminens uppgifter 

Personligt reflekterande mejl 1

Fokusuppgift 1

Personligt reflekterande mejl 2

Fokusuppgift 2a

Fokusuppgift 2b

Personligt reflekterande mejl 3


Fokusuppgift 3 - På gång!

Personligt reflekterande mejl/slutreflektion 4 - På gång!

Avslutande paper, 8-10 sidor - Skall skrivas under vecka 22



Måndag...

... och sista "fulla" arbetsveckan på praktiken :) känns bra! Denna veckan är egentligen inte full, då jag är ledig halva fredagen, men jämför man med mina andra praktikveckor som jag har framför mig så är denna den veckan med flest arbetsdagar! Någon vecka är jag bara inne och gästspelar 2 dagar :)

Om 2 dagar trillar pengarna in på kontot! Kan säga att det är efterlängtat, då både jag och Jimmy haft mindre pengar över denna månaden.. Vet inte vad det är som gör de? Antagligen beror det på att man på våren hittar på så mycket mer än vad man gör på vintern! Varenda helg har i stort sett varit uppbokad med något som är KUL och kostar pengar! Men men, bara att bita ihop ;)

Idag är det som sagt praktik mellan 08.00-16.00. Därefter ska jag försöka hinna med att träna 1 timme innan jag får fint kaffebesök av Lola <3 Mysmåndag!!

Kramar till er :)


Här har vi männen i mitt liv :) Jimmy, min...

img_3254 (MMS)

Här har vi männen i mitt liv :) Jimmy, min äldsta bror Simon (21), min yngsta bror Joel (6) och pappa! Efter en mycket trevlig kväll, där även Nina och Sara gjorde oss sällskap är det dags att inta diskberget!! Det har inte ens hunnit bli måndag, och jag längtar redan till nästa helg ;)


Jag vet.. Det har blivit lite för mycket a...

img_5941 (MMS)

Jag vet.. Det har blivit lite för mycket av det goda på sistonde ;)


Idag har vi haft lördagsmys med Celie och ...

img_9777 (MMS)

Idag har vi haft lördagsmys med Celie och Gustav :) En super härlig kväll med underbara vänner :) Vi har ätit och druckit gott, spelat spel och som Celie skrev till oss i boken har vi också hunnit med: MASSA snuskprat ;) Nu kallar sängen.. Jobb imorgon: 7-15.30 och därefter väntas mys med släkten! Godnatt!


Mums mums :) :) Glass, varma hallon och ph...

img_6936 (MMS)

Mums mums :) :) Glass, varma hallon och physalis (stavas?!)


slut på dagen - slut på arbetsveckan!

Jag kan säga som såhär: Det är SKÖNT att det är fredag! Just nu känner jag mig helt slut, känslomässigt och behöver verkligen helgen nu! det finns många anledningar till att jag är slut.. Bland annat om det jag skrev imorse, men också en del saker som tillkommit under dagen..

Jag vill att det ska vara Juni månad NU!!

Planerna inför kvällen är ändrade! Istället för att jag och Jimmy ska ha en myskväll för oss själva kommer Sara att hålla oss sällskap, MYS!! God middag, massa gott och underbart sällskap = Perfekt fredag! Både jag och Jimmy är sugna på att kolla Let´s Dance.. Sara är mindre sugen..

Vi får väl se vad kvällen erbjuder oss :)


Fredag

Torsdagen blev inte alls som planerad.. Saker som dök upp, känslor som skulle redas ut och tankar som behövde klaras upp! När vi skildes åt igår kändes allt bra. Idag vet jag inte om jag kan hålla med. Det känns som att mina hjärnspöken bara blivit fler och fler, och att jag fortfarande letar efter förklaringar som jag inte fick svar på.. Jag var även tvungen att göra något som jag aldrig trodde att jag skulle göra, vilket såhär i efterhand känns en aning sjukt.. Är det de som ska krävas för att jag ska må bra, så får det bli så.. Tråkigt bara att det ens ska behöva ske! Men tyvärr, kan jag inte påverka andra, hur mycket jag än hade velat!

Nog snackat om det! Idag är det äntligen fredag :) :) Vilket betyder att jag har sovmorgon imorgon! Kvällen idag kommer spenderas med mitt hjärta <3 Känns som att vi har träffats alldeles för lite de senaste dagarna, så idag ska det mysas!! 8 timmar kvar tills jag slutar, 9 timmar kvar tills jag är hemma.. Hoppas att denna dagen går fort!! :)

Kramar till er!


Då var det torsdag, vilket innebär att jag...

img_9469 (MMS)

Då var det torsdag, vilket innebär att jag bara måste stiga upp tidigt en dag till innan jag får min efterlängtade sovmorgon! Jag har tagit en 7-15.30 tur på söndag, så lördagen är min enda lediga dag denna vecka.. Men från och med nästa fredag så har jag några lediga dagar framför mig :) Ikväll ska det tränas body pump med Sara :) Har bara lite träningsvärk sen i tisdags, trots att jag la på extra vikter på 3 övningar! Skönt för mig :) Innan träningen blir det även lite skitsnack och kaffe :) Kvällen kommer sen att bestå av mys med min fis och underbara sambo <3 Kramar till er :)


En riktig kaffekväll...

... blev det med Becciz idag :) Många timmars flabbande!! Ibland behöver man helt enkelt prata av sig, och vi båda är rätt duktiga på det ;) Tack för ikväll! Nu ska jag snart krypa ner i sängen.. 2 dagar kvar sen är det helg, och det gillas!! :)

Godnatt!


Tankar och funderingar på middagsrasten...

Besvikelsen är nog en av de jobbigaste känslorna att uppleva.. Men vilken människa är värd din energi, om du inte får ett skit tillbaka? Ingen... Det kommer en dag då man ger upp allt.. Man slutar att kämpa för de saker som tidigare betytt massor. Man slutar att bry sig, och man slutar att tänka.. Man försöker att fokusera på meningen med livet, och inser ganska fort att det inte finns någon mening med att må dåligt varenda dag, eller få andra människor att känna sig dåliga varenda dag. Meningen med livet är inte att få andra människor att må dåligt eller känna sig utstötta! Meningen med livet är inte heller att behandla sina lika helt olika.. Min mening, med mitt liv handlar om att finna lycka, känna glädje och framförallt glädjas för andra och med andra.. Varför måste det hela tiden finnas en baktanke med allt? Varför måste det finnas skitsnack och oärlighet bland vissa människor för att de överhuvudtaget ska fungera tillsammans?

Varför bryr jag mig så mycket om andra, när det i själva verket bara finns ett fåtal människor som bryr sig tillbaka, om mig..? Varför måste jag tänka på allas bästa?! Varför bryr jag mig om människor som sitter ensamma hemma på helgerna, när de aldrig visar omtanke tillbaka? VARFÖR?! Ibland önskar jag att jag kunde vara som många andra.. Ta dagarna som de kommer, och glömmer man bort någon så är väl det inte "hela världen"? Får en människa sitta ensam hemma själv, ja då är väl inte de "hela världen", för jag har ju faktiskt något att göra?! Skulle jag slutat bry mig om alla andra, som faktiskt inte bryr sig tillbaka hade mitt liv helt plötsligt kunnat bli hur lätt som helst att leva! Men varför gör jag inte det då?! För att jag är en människa som bryr mig.. Jag har det i min personlighet, så just därför är det inget jag kan ändra på! men tro mig, ibland önskar jag att jag var helt annorlunda.. Undrar hur allt hade sett ut då?!

Vet inte hur jag ska kunna tacka alla de människor som finns i mitt liv, för att de vill finnas där.. Alla dessa människor som faktiskt bryr sig om mig till 100% och låter mig veta det! Ibland känner jag mig som världens sämsta människa som lägger alldeles för mycket kraft och energi på människor som inte förtjänar det! All den kraften och energin skulle jag istället lagt på er, mina vänner och min familj <3 <3 <3 Precis som jag skrivit tidigare så kommer det komma en dag då jag inte orkar mer! Inte orkar kämpa för något som känns lönlöst.. Jag är bara människa, och någon gång kommer lågan att slockna..

Nä gott folk, lite funderingar såhär en onsdag! Det bästa av allt med detta är att jag mår bra och är hur lycklig som helst.. Men detta är min blogg, min dagbok, och vill jag skriva ett helt inlägg om mina funderingar så gör jag det! Det är det som är så skönt med en blogg.. Min sida, mina rättigheter, mitt liv --> INTE DITT!

Middagsrasten tickar! Nu ska jag käka och därefter på besök hemma hos en klient, själv! Jag ska intervjua henne om hennes tankar/upplevelser av/från socialtjänsten, intressant!







Kommer ni ihåg blåmärket jag fick härom da...

img_3861 (MMS)

Kommer ni ihåg blåmärket jag fick härom dagen när jag råkade gå rakt in i sängstommen? Såhär ser det ut idag.. Det gjorde riktigt jävla ont! :S


Funktionell träning :)

Snart dags för träning :) Idag är jag taggad till max! Dock kommer jag sakna min trogna träningskompis i salen ;) Men de gör inte så mycket när jag vet att jag får träna med henne på torsdag istället :)

Måste bara säga: JAG ÄLSKAR MINA NYA TRÄNINGSBYXOR!! ;)


Underbara vår!! :)

Då var äntligen middagsrasten kommen! Har känt mig hungrig de senaste 2 timmarna, så nu ska det bli gott med lite lunch :) Idag har jag bara haft 1 sak i huvudet sen jag vaknade! Det börjar väckas ett litet hopp inom mig, och jag vill verkligen att detta ska gå vägen!! Vad det är tänker jag inte berätta förren det är helt klart ;) Blir en lång diskussion med Jimmy ikväll i alla fall :)

Har så mycket roliga saker inbokade de kommande två veckorna :) Älskar att ha mina dagar planerade så att jag kan hinna träffa och umgås lika mycket med både vänner samt släkt! Här nedan kommer en lista på några av dem --->

21/4:

Myskväll med Celie och Gustav hos oss

22/4:

Grillkväll med släkten

23/4:

Date med Lola

27/4:

Homeparty hos Sara

28/4:

Party för Tessan och Sandra

30/4:

VALBORG :) :)


Maj månad kommer även den att vara fylld av massa underbara dagar :)

Denna våren måste vara den bästa på länge??!! :) :)


Dagens Sara :)

Då var det dags för ännu en dag på praktiken! Tiden går så fort, och jag har endast 5 veckor kvar.. Längtar till lite ledighet och Maj månad infriar verkligen min längtan :) Ikväll blir det 1 timme funktionell träning, gillas!!

Hoppas mina läsare får en bra tisdag :)


Här har vi kompisarna! hihi :) Tack för nå...

img_6359 (MMS)

Här har vi kompisarna! hihi :) Tack för några mysiga timmar med dig <3


Efter snart 11 veckor på praktiken har jag...

img_2301 (MMS)

Efter snart 11 veckor på praktiken har jag äntligen fått en "egen" plats!! :) Tidigare satt jag med min handledare och utan dator! Nu sitter jag med en annan socialsekreterare samt har ett eget stort skrivbord + dator + hyllor till alla papper :) Wiiee :) Veckan kunde inte börjat bättre!


Kvalitetstid med vänner betyder mycket <3



Du är en underbar vän som gör allt för att jag ska må bra! Du finns där för mig i vått och torrt, vilket jag också vet om! Det betyder mycket för mig att veta att jag är lika uppskattad i dina ögon som du är i mina.. Längtar till ikväll! Då ska det flabbas skit och drickas massor med kaffe :P


Statistik

Tydligen var min blogg super intressant igår :) Inte den högsta statistiken jag haft, men dock väl 80 unika besökare och 196 sidvisningar! Kul att så många följer mig :)




Ikväll bjöds det på både melon och vindruv...

img_2444 (MMS)

Ikväll bjöds det på både melon och vindruvor, såå gott :) Tack Jennie och Johan för några härliga timmar med er!! Hade så mycket att prata om att vi inte ens hann med att spela kort :P Om en stund är det dags att knyta sig.. Har en full praktik vecka framför mig, så inatt måste jag få ordentligt med sömn! Hoppas att ni har haft en lika härlig helg som jag :) KRAM


Trots festen igår mår jag toppen bra idag ...

img_7555 (MMS)

Trots festen igår mår jag toppen bra idag :) Alldeles strax kommer Jennie och Johan hem till oss :) Dags för grillen att arbeta lite ;) Härlig ledig söndag!!


AJ!! Jävla sängstomme! Fy fan, just nu blö...

img_1813 (MMS)

AJ!! Jävla sängstomme! Fy fan, just nu blöder det innanför huden :S


Haha :) "Jag mötte Lassie" är tydligen en ...

img_7277 (MMS)

Haha :) "Jag mötte Lassie" är tydligen en "standard-festlåt" i detta gäng :) Nästan som en teater scen, där Celie är hunden och de andra tjejerna är bakgrunds sångerskor!


The party is on!! ;)

img_4704 (MMS)

The party is on!! ;)


Party dags ;)

Innan jag hoppade in i duschen hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig! Trots det tog det endast 15 min att välja ut en outfit, vilket måste vara rekord för mig :) Nu är jag påväg till min fina Celie!! Är super laddad ;) Känner på mig att detta kommer bli en underbar kväll! Trevlig lördag på er :)


En kopp kaffe innan det är dags att bege s...

img_1105 (MMS)

En kopp kaffe innan det är dags att bege sig ner till Loppisen :) Jag hoppas att vädret håller i sig hela dagen, trots att jag har en känsla av att det kommer börja regna.. Ikväll väntas det party hemma hos Celie :) 12 tjejer och en massa god mat samt dricka! Det kan inte bli annat än lyckat ;) kram på er!


Hipp Hipp Hurraaaa för Celie idag!!

Ett STORT GRATTIS till min fina vän Celie på hennes födelsedag :)

Imorgon ska du firas ordentligt ;)









Dagens Sara :) Äntligen är det fredag!! Ja...

img_3811 (MMS)

Dagens Sara :) Äntligen är det fredag!! Jag har en helg utan jobb framför mig, för en gångs skull ;) Idag är det mys som gäller med min älskling, god middag och Let's Dance <3 Imorgon är det loppis dags i Kävlinge :) Har massor med "skit" som vi måste bli av med, och lite extra pengar till vår kommande Ullareds helg är ju inte helt fel det heller :) Lördagskvällen och söndagen kommer spenderas med vänner! Härliga lediga helg, som jag har saknat dig!!


Titta så fin himmelen var ikväll :) Rosa o...

img_8480 (MMS)

Titta så fin himmelen var ikväll :) Rosa och lila, inte ofta man ser det! Passet var grymt idag :) Utmanade mig själv lite extra i bröst, nöjd! Just nu lagar jag omelett som jag ska ha till lunch imorgon, mumsigt!! På tal om imorgon, då är det fredag och massa mys på schemat <3


Dags för lite PUMP!! :)

img_1287 (MMS)

Dags för lite PUMP!! :)


Torsdag - Body pump :)

Det var på tiden att vi fick en dag utan regn! Har det inte regnat konstant sen innan påsk??! Solen var i alla fall efterlängtad :) Mitt humör blir verkligen bättre när det är fint väder! Om cirka 45 minuter ska jag köra och hämta upp Sara. Vi har 1 timmes body pump framför oss idag :) Ska bli härligt med lite stryketräning, trots att jag ligger inne med en j***a träningsvärk sen den funktionella träningen i tisdags.. En sak som är bra, det är att man får inte mer träningsvärk bara för att man tränar med träningsvärk. Snarare tvärtom, så förvinner den snabbare :) Nä gott folk, dags att hoppa i träningskläderna :)

Kram på er <3 


Skillnaden är stor!


Haha :)

Jag har lekt med en sådan :) Har du?


Vi hade mycket att ta igen :)

Har haft några underbara timmar med Kattis <3 Vi träffas cirka två gånger i halvåret, och trots det blir våra träffar aldrig stela eller konstiga på något sätt.. Ibland när jag sitter där och pratar, öppnar mig för henne så känns det nästan som att vi känt varandra hela livet.. Härligt! Vi började prata lite om hösten och höstterminen då vi inte träffats sedan sommaren, pågrund av olika anledningar.. Mitt i allt kommer jag på att jag inte ens berättat för henne om min brors bortgång.. Antar att de blir så när tiden flyger förbi? Nu är i alla fall både hon och jag uppdaterade om varandras liv :) Vi bestämde att vi ska ses fler gånger nu när jag praktiserar i Helsingborg, samt att hon och hennes kille Peter ska komma till oss i sommar :) :) Onsdagen kunde inte blivit bättre!

Nu är jag påväg hem.. Ska mysa ner mig i soffan någon timme med Jimmy innan det är dags att lägga sig igen..
Vart tar alla dygnets timmar vägen?? Antar att man inte har något "liv" när man praktiserar 100% samt jobbar varenda helg :S Detta får mig att ibland sakna skolan fruktansvärt mycket.. Att få sköta sig själv, och ta saker och ting i sin egen takt! Det är egentligen konstigt.. När jag pluggar då vill jag jobba, och när jag jobbar då vill jag plugga :P Aja :) Ska gotta mig under mitt sista år som student i alla fall :) För därefter börjar "allvaret" ;)

Trevlig kväll på er!




Date med Kattis i eftermiddag :)

Dagen idag har jag sett fram emot i 2 veckors tid! Idag ska jag träffa min Kattis i Helsingborg, hemma hos henne :) För er som inte vet så är Kattis en tjej jag lärde känna när jag pluggade min första månad i Helsingborg. Man kan säga att vi fastnade för varandra, eftersom vi har fortsatt att hålla kontakten efter att jag blev överflyttad till Lund! Redan under min första dag på Campus kände jag att hon var en avslappnad tjej med "fötterna på jorden". Jag kan fortfarande komma ihåg hur jag tänkte de första dagarna på universitetet: "hon kommer utan tvekan att bli min närmsta vän i klassen", vilket hon också blev! Kattis är min närmsta vän från Helsingborg, medan Celie och Fanny är mina närmsta från Lund <3

Så nu ska jag bara ta mig igenom ytterligare en praktikdag! Idag känns det motigt! Vill ju bara hem till Kattis nu ju :)





Nu är det dags för 1 timmes funktionell tr...

img_5226 (MMS)

Nu är det dags för 1 timmes funktionell träning med Sara :) Nya träningskläderna är på, visst blev det fint? :) kram på er!!


Till er te älskare :)

Jag måste rekommendera detta härligt goda söder te :) Fruktigt med en touch av vanilj! Precis så jag vill att te ska smaka :)


Tisdag och 4 dagar till helg!

Då var den långa påskhelgen över.. Av fem lediga dagar har jag jobbat tre! De andra två dagarna har spenderats med släkten samt vänner :) Så denna påskhelgen har verkligen blivit bra!

Igår var det först jobb som gällde. Egentligen skulle jag bara jobbat 7-13, men fick förfrågan om jag kunde jobba till 15.00 istället. Vem tackar nej till det när det är storhelgsbetalt?! Inte jag :) Efter jobb stack jag hem och tränade på crosstrainern i 45 minuter, följt av en varm och efterlängtad dusch!

På kvällen hade vi bjudit hem Sara och Carlos :) Vi hade massor med smörgåstårta samt vanlig tårta över från kalaset, så vi hjälptes åt att äta upp allt ;) Därefter blev det en runda plump och ännu mer skitsnack! Både jag och Sara fick oss några rejäla skrattanfall :P Haha!! Antar att de blir så när vi umgås :) Jimmy och Carlos fick även bokat en biodag, och jag hoppas på kaffebesök av Sara under tiden killarna är i Lund :)

Hur som helst så har helgen varit underbar på alla sätt och vis, trots att jag jobbat en del dagar :P

Längtar redan till nästa helg :) Mycket att se fram emot! Loppis, tjejfest och mys i furulund med vänner :) Men först har jag en 4 dagars vecka på praktiken framför mig.. Idag ska jag få hålla mitt första egna klientsamtal :) Tidigare har jag hållt i ett skolmöte, men det är inte samma sak att prata med myndighets personer som att prata rakt till klienterna. Spännande!!

Hoppas att mina läsare har haft en lika underbar påskhelg som mig :) Trevlig tisdag på er!


Så söt :)

 

Nä, dags att bege sig till jobb!

Längtar till 18.00 <3 <3 <3


Då var kalaset över, för denna gången :)

Vilken härlig söndag det har varit idag :) Jimmy har firat sin födelsedag och nästan alla våra nära och kära har varit här med oss! Vi har ätit underbart goda smörgåstårtor som mamma var snäll och fixade till oss, och även vanliga tårtor till kaffet som även de har gjorts av mamma :) TACK för all hjälp, du är bäst!

När alla gästerna hade gått hem så upptäckte vi att det fanns en hel smörgåstårta samt en halv vanlig tårta över! Vad gör man då?! Jo, man bjuder hit sina vänner så att alla kan hjälpas åt att äta upp den :P 18.00 imorgon anländer Sara och Carlos hem till oss :) Massa mys, underbart sällskap och god mat, kan inte blir bättre <3

Nu ska jag snart krypa i säng.. Imorgon är det jobb som gäller mellan 07.00-13.00. Därefter hade jag tänkt powerwalka eller stå på crosstrainern, får se hur vädret är!

Tack allesammans för en underbar helg <3


Nu är jag redo för kalas :)


"man taget vad man haver" heter det väl? ;...

img_2345 (MMS)

"man taget vad man haver" heter det väl? ;) Jag skulle så gärna vilja ha ett nytt ute möblemang, men eftersom våra pengar ska gå till ett nytt kök så får vi leva med detta! Men det känns helt ok :) Precis som Jimmy brukat säga till mig: "Sara, man kan inte få allt man vill ha här i världen" :P Jag håller med honom! I detta läget är ju faktiskt köket viktigare!


Påskafton och fullt upp!

GLAD PÅSK ALLESAMMANS :) :) Är jag den enda som inte ätit påskmat i år?!





Denna dagen har verkligen gått i ett! Jag vet att jag borde stressa ner och ta det lugnt, men vissa dagar går det helt enkelt inte! Som idag till exempel.. Jag har varit igång sedan 05.30 imorse, och än ligger jag inte i sängen.. Men jag kan lova er att jag sna "snarka 7 kvart i timmen" när det är dags ;) Detta har jag/vi hittat på idag --->

Jobbat: 07.00-13.00

Besökt: Lutz + Brandworld

Veckohandlat: På konsum

Städat: Hela lägenheten

Middag: Varma mackor

Förberett: inför Jimmys kalas, som är imorgon


Ja, det var väl typ det! Nu är jag i alla fall helt slut.. Skulle kunna tänka mig att sova runt 23.00 och sova till 08.00 imorgon! Det hade gett mig 9 hela sovtimmar :)

Jag älskar mig praktik, men det är inte kul att praktisera 100% i veckorna (måndag till fredag) för att sedan jobba minst en av dagarna på helgen.. Vissa veckor är jag ledig en dag, vissa två dagar och andra ingen alls! Det är surt att behöva jobba varenda helg för att kunna "överleva"... Det blir inte roligt att jobba när man blir "tvingad"..  Så, eftersom det är lite jobbigt för tillfället så kan jag nog säga att jag saknar skolan rätt mycket ibland.. Där hade man i alla fall 1 ledig dag mitt i veckan som man kunde vila upp sig på för att klara av en helg arbete utöver plugget. Men eftersom jag vet att det endast är 2 månader kvar på praktiken,  sommaren är påväg och därefter bara 1 år kvar att plugga så känns det genast lite lugnare :P





Färdig tränad och dags för duschen!

Egentligen var det meningen att jag skulle powerwalka ute idag.. Men 5 minuter innan jag skulle bege mig började det regna, och jag gillar inte att promenera i regn! Så det fick bli träning på crosstrainern istället :) Nu ska jag hoppa i duschen och fixa till mig! Kvällen (15.30-22.00) kommer jag att spendera på jobb..

Dagens Träning: 

45 minuter på crosstrainern

Distans:

15,2 kilometer

Brända kalorier:

280




Påskharen kom visst till mig i år också ;)

Hihi :) Titta vad jag fick när jag kom hem :) Blev sååå glad!!

Två nya träningslinne av min älskling <3 Du är bäst Jimmy!!








Har nog som sagt världens bästa pojkvän! ;)

Ett besök i Aggarp påväg hem från sjukhuse...

img_0753 (MMS)

Ett besök i Aggarp påväg hem från sjukhuset :) Detta ska bli en tam hus-kyckling ;) hihi


Detta brev som jag har fått av Sara en gån...

img_5501 (MMS)

Detta brev som jag har fått av Sara en gång i tiden hittade jag i en av flyttlådorna! Underbara vän <3 Precis som texten lyder så är det lätt att vara vän med dig för att allt är, just så enkelt! Inga konstigheter och framförallt blir jag aldrig osäker på vart du står och vart du finns <3


Skärtorsdag

Önskar alla mina nära och kära en GLAD PÅSK <3 <3 <3

Idag är det skärtorsdag vilket innebär att jag och Mamma ska köra till Lödde och handla till Jimmys kalas :) Självklart ställer jag upp för honom och gör det, eftersom han jobbar! Därefter ska vi svänga inom Stadium då jag är i ett stort behov av nya träningsbyxor! Fick veta igår att de har 25% på allt i butiken, så jag hoppas att just DE träningsbyxorna finns där :) I eftermiddag (om solen fortfarande är framme) blir det en PW samt ett kaffebesök av Sara <3 Ikväll ska jag, Mamma och Simon hälsa på Morfar på Trelleborgs sjukhus..

Nä, dags att ta på sig jackan och sticka!

Jag är kär...

... och jag kan inte släppa skorna från tankarna...!

Från Scorett - Novita - 999 kr









Skon finns även i andra färger så som svart, grön och beige!

Ska jag unna mig ett par snygga vår skor..? Det är frågan!


Nu blev Jimmy glad :) :)

img_7397 (MMS)

Nu blev Jimmy glad :) :)


Destination: På tåget till Kävlinge

wiihhooo!! Nu är det PÅSKLOV för mig :)

Fast, påsklov och påsklov.. Har ju inte samma lyx som min kära vän Sara att vara ledig i över 1 vecka.. Här nöjer man sig med några dagar, och på de dagarna ska man jobba extra på Kullagården! Men jag blev glad över jobbet jag fick :) 3 dagar med storhelgsbetalt är aldrig fel ;)

Direkt när jag kommer hem idag ska jag och Jimmy köra till IKEA + Lutz! Har en byrå som ska bytas, samt annat smått och gott som ska inhandlas! Hopppas på att hitta det vi söker så att vi kan få det lite extra fint till söndag då vi ska ha gäster hemma!

Idag fick jag även en positiv nyhet :) :) Wiiee!!

Som ni märker så är det en GLAD Sara som skriver ;)


Tankar och funderingar på middagsrasten...

Det kommer en tid i livet då man inser vissa saker.. Kanske kom denna tid för mig redan i tonåren, kanske har den kommit nu.. Allt handlar om vad man får vara med om i livet!

Man inser vem som umgås med en, för att de vill det!

Man inser vilka människor som ställer upp till 100%, för att de själva vill det!

Man inser vilka människor som skulle finnas där mitt i natten, om jag velat det!

Man inser vilka människorna är som vänder kappan efter vinden! 

Man inser vilka människor som enbart umgås med en, för sin egen vinnings skull!

Man inser vilka människor som är falska, och bara pratar med en när det passar dem!

Man inser vilka människor som försöker göra allt för att vara elaka!

Man inser vilka människor som sitter och pratar bakom min rygg, utan min vetskap!


På ett sätt är jag glad att människor visar sin rätta sida.. men varför är det alltid så..? Att den människa man ser och upplever i början, aldrig stämmer i slutändan? Varför drar människor på sig en falsk fasad, för att bara något år senare visa sitt rätta jag?

Jag har sagt till mig själv att jag ska sluta att lägga energi på människor som inte gör det tillbaka! Varför ska en person betyda mycket/allt för mig när man i själva verket inte alls har samma plats i den personens hjärta?! Men det är väl bara för mig att acceptera att människor förändras, och det faktum att jag betyder mindre för dem nu än då..!

Jag har en egenskap som jag är glad över, och det är att jag har lätt för att "läsa" andra människor och se igenom dem...! En egenskap som för många kan verka jobbig, men som för mig blir en oehörd tillgång i livet! Utan den egenskapen hade jag garanterat varit "vän" med människor som antingen vill skada mig, såra mig, göra mig avundsjuk, trycka ner mig m.m...


Älskar min blogg och det faktum att jag kan skriva av mig!

Till er som inte kan ta det, eller stör er på det ---> Sluta läs ;)


Testade en ny müsli idag till frukost, och...

img_1419 (MMS)

Testade en ny müsli idag till frukost, och den var super god :) Nu blir det en kopp kaffe, praktik och i eftermiddag går bilen mot Lutz och IKEA :) Trevlig onsdag på er!


Så sant så!

img_5399 (MMS)

Så sant så!


Förändringar...

Mycket funderingar.. Slits mellan positiva tankar, för att sedan påminnas om de negativa.. Varför..? Antar att det är något jag aldrig får svar på!

Dags för praktik :) Ikväll blir det träning med bästa Sara <3 Bättre träningskompis finns inte! Tack för att du pushar mig :P


Älsklingen är överlycklig!! Äntligen har v...

img_3174 (MMS)

Älsklingen är överlycklig!! Äntligen har vi en trädgård och en grill :) :) Snart ska det mumsas!!


Ikväll blir det grillad fläskfilé, potatis...

img_4707 (MMS)

Ikväll blir det grillad fläskfilé, potatisgratäng och denna sallad :) Mums vad gott det ska bli! Men först lite träning på crosstrainern :)


Dagens Sara :) Bekväma kläder är prio 1 nä...

img_8473 (MMS)

Dagens Sara :) Bekväma kläder är prio 1 när man ska busa ;)


Idag har jag följt med boskolan till busfa...

img_6949 (MMS)

Idag har jag följt med boskolan till busfabriken :) Barnen är överlyckliga!! Nu ska det lekas :P


Hipp hipp huraaaa!!

Idag fyller världens bästa Jimmy/sambo och pojkvän 29 (gamla) år ;)

Detta ska firas med grillad fläskfile och goda tillbehör ikväll!

Längtar tills det är dags för presentöppningen ;) <3 <3 <3





1 timmes body pump avklarat! En "gammal" v...

img_4865 (MMS)

1 timmes body pump avklarat! En "gammal" version idag, som gillades skarpt :) Tack Sara och Becciz för sällskapet! Nu är jag och Jimmy hemma hos Sara & Carlos.. Härligt att få en proteindrink direkt i handen :) hihi.. Tack för de gumman :) Nu är det dags för älsklingen att få lite massage.. Lyxliraren! Under tiden tänkte jag stretcha för att undvika en gigantisk träningsvärk imorgon :P Trevlig söndag allesammans :)


Nu gäller det!

Mitt nya liv - i 2 månader framåt - började idag!

Det känns otroligt skönt att vara igång :)


RSS 2.0