Inbyggnadsugn + induktionshäll - CHECK!! :)

Från början var det tänkt att vi skulle ha samsung i alla vitvaror i köket. När det gäller induktionshällen har vi tänkt om! Hällen från LG var 2000:- billigare, plus att "plattorna" är bättre placerade till skillnad från samsung hällen vi tittade på från början. Jag gillar att det finns 2 "mellan-plattor" där bak, och att stekplattan samt såsplattan är framme på hällen.. Det är ju de plattorna man står och rör i hela tiden, så då är det bra att dem ligger i framkant på hällen! Tänk vad man lär sig när man ska byta ett kök ;)
 
Däremot kändes det som ett "måste" att ha ugnen i samma märke som kylen och frysen eftersom de ska placeras bredvid varandra! Vilken tur då, att både jag och Jimmy föll för samma Samsung ugn ;) Både ugnen samt kylen/frysen har blå led display, vilket vi tycker är en fin detalj ;)
 
Vi är verkligen nöjda med våra köp :)
 
 
 
INFORMATION:

Induktionshäll med fasettslipning och fyra kokzoner med booster- och timerfunktion.

Induktionshällen har en elegant design med fasett-slipade sidor och fyra effektiva kokzoner. Fördelarna med induktion är kort uppkokningstid, snabb reglering av värmen och energibesparande. Hällen är även lättare att hålla ren eftersom överkok inte bränner fast.

Touch-panelen är placerad i hällens framkant och ger dig bekväm styrning av hällens samtliga funktioner. Kokzonerna har nio effektnivåer och booster-funktion, som ger en effektförstärkning för att snabbt värma upp stora volymer, till exempel vatten för att koka pasta.

Med timerfunktionen kan du också programmera varje zon separat, för automatiskt avstängning efter inställd tid. Pausfunktionen ger dig dessutom möjlighet att tillfälligt lämna hällen.

Induktionshällen har restvärmevisning, automatisk avstängning och barnlås för ökad säkerhet.




INFORMATION:

SAMSUNG BF641FBW är en ugn som kombinerar elegant design med en rad innovativa och
tidsbesparande finesser, bland annat dubbla fläktar. De dubbla fläktarna fördelar ugnsvärmen
betydligt effektivare än traditionella ugnar med enkelfläkt och ger ett bättre tillagningsresultat.
Dessutom är ugnen utrustad med en keramisk emaljering, fördröjd startfunktion, katalytisk
rengöring och uppfyller energiklass A.


Kommentarer
Postat av: Mor

Ert kök blir bara såååå fint;) Tänk när ni är klara!!!

2012-07-05 @ 19:11:08
Postat av: Sara :)

Tack Mamma :) Utan er hjälp hade det aldrig gått! Ni är guld värda båda två <3 Längtar sååå efter dagen då vi ska bjuda hem er alla :) :)

2012-07-06 @ 00:12:34
URL: http://www.saralofvendahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0