Då var golvet inhandlat :)

Idag har jag och Jimmy varit väldigt effektiva :) Först har jag jobbat (7-15.30), därefter körde vi raka vägen ut till RUSTA! Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så skulle vi kolla på ett golv (silver ek) som RUSTA rear ut.. Vi kom istället hem med detta :) Ett golv de precis har fått in, och som ska ersätta alla de andra liknande laminatgolven.. Detta golvet har kostat 273 kr m2 och reades nu ut för: 99 kr m2, Billigt!!
 
Beskrivning av golvet:
 
"Tåligt och slitstarkt laminatgolv med limfritt clicksystem och HDF-kärna. Vaxförseglad spontkant underlättar läggning och ger unik motståndskraft mot fukt. Kan gås på direkt efter läggning och läggas/tas upp igen flera gånger. 15 års garanti!"
 
Från början har vi varit inne på att köpa PERGO golv.. De billigaste golvet som vi hittat kostar 219 kr m2. Hade vi köpt ett PERGO golv hade vi fått betala ca 5000 kr, istället fick vi betala 2300 kr :) :) Både jag och Jimmy vet att ett PERGO golv är bättre, självklart.. Men med tanke på att detta golvet lämnar 15 års garanti, och är testad för klackar, hundklor och cigarettfimpar så känns det som ett mycket bra alternativ trots allt!
 
Vi är såå nöjda!! Kan man längta ihjäl sig? Vi vill ha vårt kök/golv på plats NUUU!! ;)
 
Efter besöket på RUSTA körde vi och veckohandlade.. På hemvägen besökte jag Sara där också Eve var :) Nu sitter jag här framför datorn efter att ha packat in alla matvaror! Funderar på att hoppa i säng tidigt idag.. Kanske redan 22.00?! Har en lång jobbedag framför mig imorgon.. Men som tur är har jag något att se fram emot efter jobb :) :) Kaffe i massor med bästis <3 <3 <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0