Mina kommande dagar (15/6-21/6) ser ut såhär :)

Äntligen har min lediga fredag infunnit sig :) :) Somnade vid 23.00 igår och har sovit som en stock fram till 08.30! Skönt med sovmorgon och alla dessa 9,5 timmars sömn! Kan säga att det behövdes.. Har jobbat mycket de senaste veckorna samt att jag ska jobba lördag-onsdag :S Men vad gör det egentligen, när man har massor med roliga saker att se fram emot??! Vilken härlig sommar jag har framför mig <3 <3 <3

Fredag 15/6
Runt 12.00 blir jag upphämtad av Tessan :) Fika/lunch står på schemat, och självklart massa "skit-snack" ;) Ska bli kul att träffa dig snäckan.. Har ju sagt det många gånger, men det har aldrig blivit av.. Men idag så :)

Ikväll ska jag hem till Sara :) Myskväll/fotbollskväll hos henne med Becciz, Eve och eventuellt Jimmy :) Det är kul att Jimmy kan vara med oss tjejer utan problem! Han tycker det är kul ;) haha! Inte konstigt med alla dessa "intressanta" samtalsämne ;)

Lördag 16/6
Jobb till 13.00 och senare på eftermiddagen blir det en dejt med Jennie & Johan :) Vi ska hem till dem vid 16.00! Ska bli super kul att se deras lägenhet!! Har ju bara fått en massa sneak peaks från hennes blogg ;) Hoppas på att vädret är fint så att vi kan grilla :)

Söndag 17/6
Jobb till 13.00 och därefter ska jag möta upp Sara på gymmet för ett HÅRT styrkepass :P Kvällen kommer gå i lugnets tecken.. Möjligtvis ska vi hem till Jimmys mamma så att hon kan måtta upp min hawaii-klänning! Köpte en till förra hawaii festen, men vill ha den i en helt annan modell! Har en hawaiifest framför mig, som jag inte riktigt har bestämt mig för om jag ska gå på eller inte.. Kanske ;)

Måndag 18/6
Jobb till 13.00 och därefter kaffemys med Mamma hemma hos Sara :) :) Mamma ska äntligen få prova på hennes massagekunskaper :) Jag lovar dig, du kommer inte bli besviken!! Ska boka in en tid med henne jag också! Det behövs!!

Tisdag 19/6
Jobb till 13.00, inget bestämt på em/kväll.. Blir kanske en runda till Golvpolen i Malmö..?!

Onsdag 20/6
Jobb till 13.00 och därefter ska jag raka vägen till Lund! Fika/lunch med bästa Celie står på schemat :) :) Kanske blir det en tur inom lite affärer också :P Eftersom jag inte träffar denna underbara människa förrens i Augusti nästa gång, så ska jag njuta som aldrig förr!!

Torsdag 21/6
MIDSOMMARFIRANDE med underbara människor!! Känner mig redan törstig ;) Vart är cidern gott folk?! :) Haha.. Planerna var egentligen att vi skulle fira midsommar hemma hos oss.. Men som läget ser ut nu, så kommer dte inte att gå! Troligtvis ska den firas hemma hos Sara på Jakobsgatan :) Wiiee! Längtar <3

---------> LOLA!!!?? Vill ju ha in en dejt med dig också!! ;)

Nä gott folk, nu ska denna svensken hoppa i duschen..

Hoppas att ni alla får en lika underbar helg som jag!!

KRAMAR <3




Kommentarer
Postat av: Cornelia

Midsommar firas på fredagen Sara ;) men vad jag har förstått av ditt upptagna schema så kanske två behövs hihi!

2012-06-15 @ 14:31:44
Postat av: Sara :)

Sv: Jag ska jobba kväll på midsommarafton, därför väljer vi att fira den på torsdagen istället :)

2012-06-15 @ 15:10:48
URL: http://saralofvendahl.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Ah. Va kul att göra lite ändring så att alla kan vara med :)

2012-06-15 @ 19:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0