Det där med att välja vitvaror..

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så är planeringen av ett kök inte särskilt lätt! Trixar med mått, jämför priser på vitvaror samt kollar golv.. Från början tänkte vi köpa inbyggnadsugn samt induktionshäll från IKEA. Vilken tur att vi har börjat jämföra priser lite överallt! På nätet är alla vitvaror mycket billigare, och kan skilja flera tusen jämfört med IKEAS priser!

Surfade in på Tretti.se och hittade detta:






Vi har sedan tidigare en vit kyl och frys från samsung inköpt hösten 2010. Vitvarorna är alltså bara 1,5 år. Det störiga i detta är att vi vill ha vit köksinredning, och är då kyl/frys vita så ser det kanske konstigt ut. Problemet är att vi inte har 17.000 att lägga på ett nytt kyl/frys paket, och speciellt inte när det bara är 1,5 år gamla. Antingen blir det att vi har vit köksinredning, med vit kyl/frys och en rostfri ugn, eller så blir det den vita ugnen här på bilden :) Vi är båda sugna på att köpa ugnen samt induktionshällen från samsung :)


Kommentarer
Postat av: malin

Kör på vitt. svärmor har gjort deg nu. Jag har varit med som inredningsinspiration. blev rinrigt bra. ni kan ju ha färg på annat i köket. knoppar/handtag har dem valt svarta samt att dem har en granit liknande bänkskiva som viker av från det vita. Tapet, gardiner med mera kan du ju sätta mkt färg på. Rostfria vitvaror är svåra att håll "fläckfria" räcker att du petar på det så är där fingeravtryck. hade det innan och kommer in in i vårt kök när vi ka göra nytt. Man lär sig av sina misstag :-)

2012-05-14 @ 14:27:50
Postat av: Sara :)

Tack för din kommentar Malin :) Men kan man verkligen ha vita luckor + vita vitvaror, utan att det inte ser konstigt ut? Jag menar, tänk om det inte är samma "vita"? Aja.. Vi hade tänkt ha en mörkgrå/svart bänskskiva, och ett liknande golv :) Tack för tipset med färgglada gardiner, ska jag hai åtanke!

2012-05-14 @ 14:51:51
Postat av: lin

Vi

2012-05-14 @ 15:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0